Rengeteg tetoválásom van, beleértve a teljes ujjú mindkét karomat.

kézi tetoválás-tervek és jelentések

Meena Khadri

Kéz Tetoválások

A kézi tetoválások egyre népszerűbbek. Rég elmúltak azok az idők, amikor csak a banda tagjain, börtönlakóin és bennszülött törzseken látták őket. Miley Cyrus -tól a foci anyukákig mindenki sportos kéztetoválást végez. És ha te'újra fontolgatja, hogy csatlakozzon ehhez a trendhez, íme néhány remek tervezési ötlet az Ön számára, valamint néhány fontos dolog, amelyet figyelembe kell venni a kéz tetoválása előtt.

Bagoly kézi tetoválás

Bagoly kézi tetoválás

Kéz tetoválás szempontok

Először is, óvatos szavak: Elmondhatom, hogy komolyan befestett hölgy vagyok, de a kezem érintetlen marad, és megvan az okom. A kéz tetoválása komoly elkötelezettség. És bár én a spontaneitás híve vagyok, valóban gondolkodnia kell, mielőtt festéket festene, amikor a kezéről van szó. Komolyra fordítva a szót, bármennyire is menőnek tűnik az ötlet, néhány fontos dolgot figyelembe kell venni, mielőtt kirohanunk és beszerzünk egyet.

Virágos kézi tetoválás

Virágos kézi tetoválás

Praktikus dolgok, amelyeket figyelembe kell venni a kézi tetoválás előtt:

  • A tetoválóművész még kézi tetoválásokat is készít? Számos művész egyszerűen nem hajlandó festeni a kezét vagy a lábát, mert néha a tinta nem't feltartani, és nem'nem szeretné, ha a nevük rossz tetoválással társulna.
  • A kéz tetoválása negatívan befolyásolja a foglalkoztatást? Igen, a tetoválások egyre népszerűbbé váltak, de ha óriási skorpiót tetoválnak a kezére, nem biztos, hogy ez a legjobb választás, ha'ügyvéd vagy. Fontolja meg, mit szeretne mondani a kéztetoválásról, ha konzervatív szakmai világban dolgozik, fontolja meg egy kis kéz tetoválást, amelyet könnyen el lehet rejteni, vagy legalábbis megnyerni't sok figyelmet magára.
  • Félreérthető -e az általam választott tetoválás, és negatív konnotációi lehetnek -e? Ezt egyszerűen csak azért érdemes felvetni, mert a kézi tetoválás bandákhoz és ex-hátrányokhoz köthető. Vigyázzon, hogy ne olyan konstrukciót válasszon, amely társulást mutat egy szervezethez, amelyet nem'nem szeretne kapcsolatban lenni, vagy hogy egyesek megsértődhetnek. Te sem'Nem akarom elkövetni azt a hibát, hogy olyat választunk, ami azt jelenti, hogy keményen szolgáltál. Például tudta, hogy öt egyszerű pont egy adott mintában azt jelzi, hogy börtönben töltött? Nem olyasmi, amit tévesen tetováltatni szeretne magával.

Teljes kézi tetoválás

Teljes kézi tetoválás

Fizikai szempontok, amelyeket figyelembe kell venni a kéz tetoválás előtt

  • Jól gyógyul ez a terület? Az ízületre vagy a csuklóra tetoválás megnehezítheti a gyógyulást, és elszíneződést vagy ijesztést okozhat.
  • A kéz ezen része nem kap túl sok napot? A sok nap elhalványulást és nem túl szép kinézetű kéz tetoválást vagy gyakori érintéseket jelent.
  • Elég vastag -e a bőr a kezem ezen a részén, hogy ellenálljon a tetoválásnak? Az ujjak belseje felhasadhat, ha tetoválást végeznek nehéz vonalakkal vagy kitöltéssel. Ez különösen aggasztja azokat az embereket, akiknek valaha volt ekcémájuk a kezükben, és szteroidos krémeket használtak a kezelésre, mivel ez vékonyabbá tette a bőrt.
  • Vannak -e olyan jeleim, mint a szeplők, anyajegyek vagy hegek, amelyek befolyásolhatják a kezem tetoválását? A tinta csak ennyit takarhat, néhány könnyű szeplő nem jelent problémát, de egy anyajegyet vagy heget nem lehet tetoválni. Mint minden tetoválásnál, a design kiválasztásakor vegye figyelembe a tájat.
  • Túl szőrös a kezem a tetováláshoz?? Rendben, ez nem jelent gondot, de meglepődne azon férfiak számán, akik szerint a tetoválás olyan, mint az elektrolízis. A tetoválás nem elektrolízis. Gondold végig, hogyan fog kinézni a kezed tetoválása, ha a haj kihajt. Szőrös csülök a betűkkel "SZERETET," rajtuk nem olyan menő.
  • Mennyi a fájdalomküszöb? A keze és az ujjai nagyon érzékeny területek a tetováláshoz, mivel a csontok közel vannak a bőrhöz, és nincsenek't sok hús a fájdalom elnyeléséhez. A kezed tetoválása valószínűleg az egyik legfájdalmasabb terület a tintához.

Teljes kézi tetoválás

Teljes kézi tetoválás

Teljes kézi tetoválás minták

Most a szórakoztató dolgokra, hadd'nézz meg néhány fantasztikus kéz tetoválás mintát!

A teljes kéz tetoválás biztosan nem a gyenge szívűeknek való. Komoly tintabarátnak kell lenned ahhoz, hogy ezek közül bármit is megfontolj, de nem tagadható, hogy teljesen rockosak! Csodálom a teljes kézi csontváz tetoválást, és meg kell dicsérnem azt a csodálatos fájdalomküszöböt, amellyel a tintabarátnak rendelkeznie kell. A kézi tetováláshoz elengedhetetlen a megfelelő dizájn kiválasztása és egy képzett művész, mert ez a tinta folyamatosan látható lesz. A látható tinta szinte a névjegykártyává válik, így legyen emlékezetes és félelmetes. Gondolj csak bele, akarod, hogy úgy emlékezzenek rád, mint a csajra, aki a gagyi rózsatetoválással rendelkezik a kezén, vagy a sziklára' mama a legcsodálatosabb kéz tetoválással, akivel valaha is szembe nézett?

Van valami édesebb, mint a cseresznye? De vajon milyen jó lesz ez, ha ez a személy 70 éves?

Van valami édesebb, mint a cseresznye? De vajon milyen jó lesz ez, ha ez a személy 70 éves lesz??

Kis kéz tetoválás

Kicsi, egyszerű és édes kéz tetoválások

Néha a méret számít, és kézi tetoválás esetén a kisebb lehet jobb. Egy betű vagy szimbólum sokat jelenthet, és szépen kiemelheti a kezét. Kis tetoválások esetén nagyon fontos, hogy nagyon egyszerű kialakítású legyen, így a vonalak nem't elmosódott, és a tetoválása jól öregszik. Ha te'Ha a színt választja, készüljön fel az elhalványulásra. Kezeink sok napot kapnak, ezért ha nem tervezi, hogy minden nap fényvédőt visel, fontolja meg az egyszerű, egyszínű dizájnt, amely jól elhalványul, például fekete, kék vagy zöld.

Ez a kézi tetoválás szépnek tűnik, de a vonalak kiállják az idő próbáját?

Ez a kézi tetoválás szépnek tűnik, de a vonalak kiállják az idő próbáját?

Palm Tetoválás

Belső tenyér tetoválás

Ez minden kézi tetoválás anyja. Ez a terület nagyon fájdalmas lenne tetoválni, és a gyógyulási folyamat intenzív lenne. Készüljön fel arra, hogy legalább egy hétig nem használja ezt a kezet, ha nem többet. A másik vonzerő erre a területre az, hogy a tetoválások nem't mindig nagyon jól tartja magát, és a végén foltosnak tűnhet, és több érintést igényel. Mindezek ellenére van néhány egészen elképesztő tenyér tetoválás minták odakint, és az egyik megszerzése elég elit társaságba kerülne.

Hátsó kéz tetoválás: Ez egy teljes ujjú kiterjesztés, és fantasztikus!

Hátsó kéz tetoválás: Ez egy teljes ujjú kiterjesztés, és fantasztikus!

Tetoválások a kezed hátán

Teljesen tetováltatni a kézfejét elég merész kijelentés, de ha igen'jól sikerült, hihetetlenül jól néz ki. Vegye figyelembe a keze alakját, amikor kiválasztja a mintát, és vállalja, hogy lefedi az egészet. Semmi sem tűnik furcsábbnak, mint a keze közepén lebegő magányos design. Fontolja meg a nagy formatervezést, vastag vonalakkal és néhány hűvös kitöltéssel.

kézi tetoválás-tervek és jelentések Szuper hűvös tatt, de a vonalak kiállják az idő próbáját?

Szuper hűvös tatt, de a vonalak kiállják az idő próbáját?

Oroszlán Ujj Tetoválás

Ujj tetoválás

Az ujj tetoválás a divat lett, különösen a szavak vagy a bajusz a mutatóujj belső oldalán. És bár szerintem kezdetben szuper szórakoztatónak tűnnek, ezek a tetoválások ritkán állják ki az idő próbáját. Komoly elhalványulásra és homályos vonalakra számíthat. Az ujjak belsejében lévő vékony bőr nem fogja jól tartani a tetoválást. Valóban láttam valakit's a bőre hasadt attól, hogy a mutatóujjuk belső oldalára vastag bajuszt tetováltak. Nagyon fájdalmas, és ennyi fájdalom után a tinta kifakult, és szüksége volt rá. Szóval vigyázz!

Ha feltétlenül rendelkeznie kell ujj tetoválással, tartsa a vonalakat egyszerűnek és vékonynak, és tisztának. Néhány kedvenc dizájnom közé tartozik a fénykard és az összekötő ujj -tetoválások, amelyek teljes képet alkotnak. A legkevésbé kedvenc ujj tetoválásom a tetovált jegygyűrű. Ez valakinek jól működik valaha? Don't kísérteni a sorsot, viseljen gyűrűt, don't festékkel.

További nagyszerű ujj tetoválás mintákért nézze meg az egész ujj tetoválásról szóló cikkemet.

Kardos csukló tetoválás

Kardos csukló tetoválás

Csukló Tetoválások

Azt kell, hogy mondjam, kicsit meglepett, hogy a mainstream csuklós tetoválások mennyire mentek manapság. Ami a kézi tetoválásokat illeti, ez egy olyan terület, amelyet a legtöbb ember számára továbbra is korlátok között tartok. A minap azonban az élelmiszerboltban észrevettem, hogy a fiatal pénztáros lány csuklóját csinálja, és látszólag semmi mást.

Bár meglehetősen bonyolult munkát végezhet a csuklóin, a fakulás és a vérzés problémája aggodalomra ad okot. A kis tetoválások ritkán állják ki az idő próbáját. Ami kezdetben hűvösnek tűnik, homályos rendetlenségbe fakulhat. Tehát még egyszer legyünk egyszerűek. Ha betűket keres, tartsa a forgatókönyvet egyenesen előre és tisztán, és a jóság kedvéért ellenőrizze a helyesírást!

Be kell vallanom, hogy nagy rajongója vagyok az egyszerű szív tetoválásnak egy csuklón, és egy napon megtörhetem a kézimázás nélküli szabályomat.

Kolibri kézi tetoválás

Kolibri kézi tetoválás

Te döntesz

A kéz tetoválása nagy döntés lehet, bármilyen tetoválás elkészítése valóban az. Ezért feltétlenül alaposan mérlegelje választását, és gondoljon a hosszú távra, mind az életvitel, mind a design és a festék színe szempontjából.

Boldog festés!

Kéz Tetoválások

© 2014 Catherine Taylor

Hozzászólások

Richard Ricky Hale Nyugat -Virginiából 2014. április 11 -én:

Thundermama, ezek remek kéz tetoválások. Szavazott, hasznos, fantasztikus. Nagy bagoly tetoválás, és szeretem az iránytű tetoválást is. Egy másik nagyszerű cikk a témában. Köszönet a megosztásért!

Sa8a 2014. április 06 .:

Mivel azt mondja, hogy a vonalak egyszerűek és vékonyak legyenek, öt öt számjegy jó ötlet?

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2014. január 28 -án:

Tanárok, Suzanne, gyerekek és Flourish, szeretem, hogy mindannyian abbahagytátok és kommenteltétek, annak ellenére, hogy magatok nem vagytok hatalmas tetováló szerelmesek. Azt'Csodálatos a támogatásod és a véleményed.

VirágzikMindegy USA -ból 2014. január 27 -én:

Tetszik a példád egy skorpió tetoválással rendelkező ügyvédről. én'Nem vagyok tetováló szerelmes, de ha mások meg akarják szerezni őket, akkor'jól van. Kíváncsi vagyok, hogy milyenek a tetoválások, amikor egy ember idős.

gyerekmesterségek Kanadai Ottawából 2014. január 25 -én:

Jó újra látni téged! Rég volt már!

Amikor a kéz tetoválásáról beszél, megborzong, mert azt hiszem, elég fájdalmas. Elmegyek az akupunktúrába, és amikor tűket kapok a kezembe, nagyon fájdalmasnak találom … az elején, majd amikor eltávolítják őket.

A csukló tetoválás nagyon eredeti! Soha nem láttam ilyesmit!

Cikkében sok jó pontot fogalmaz meg! A tetoválás veszélyezteti az esélyét a munkára, vagy hogy fog kinézni, amikor 70 éves lesz … lehet, hogy megváltoztatja az alakját 😉 Az alak megváltoztatása nem jó dolog!

Inkább tetováló szűz maradok 🙂

Kellemes hétvégét!

Suzanne napja Melbourne -ből, Victoria, Ausztrália 2014. január 25 -én:

Nagyon érdekes csomópont. Ismerek néhány embert, akinek kéz tetoválása van. Azt mondták, hogy nagyon fáj az elvégzése, és kicsit buták voltak, hogy az ásó ászt a csuklójukra tették, amit én'biztos akadályoztam volna a foglalkoztatást. Vannak azonban nagyon menők a környéken, és megteheti't baj a kisebb mintákkal, ha'az első tetoválásod is. Hasznosnak szavaztak!

Dianna Mendez 2014. január 25 -én:

Ez a kardcsuklós tetoválás értetlenné tett, nagyon kreatív! Nagyon érdekes bejegyzés, még ha nem is vagyok tetováló.

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2014. január 25 -én:

Köszönöm a meleg fogadtatást, bb, olyan jó érzés újra írni.

Bill Holland Olimpia, WA 2014. január 25 -én:

Üdv újra az írás szünetéből. Jó látni, hogy ismét egy olyan témán dolgozol, amelyet nyilvánvalóan szeretsz. Kapnék egyet? Nem! Támogatnám önt és az írását? IGEN!

számla