Ash több mint 10 éve online író. Szereti a tetoválásokat és a tetoválóművészeket.

Gyönyörű oldaltestű cseresznyevirág tetoválás.

Gyönyörű oldaltestű cseresznyevirág tetoválás.

Katie Tegtmeyer a Flickr -en keresztül (CC BY 2.0)

Fájjon a bordatetoválás?

A bordatetoválások népszerűek lettek az elmúlt néhány évben, de sokan még mindig kerülik, hogy fájdalmasak legyenek. Van néhány nagy különbség a tetoválás között a bordáján, a csuklóján vagy a hátán. Mivel a terület csont és kevés izomszövet, a fájdalom az érzékenységtől függően enyhe lehet, például leégés vagy súlyos..

 • Az Ön által tapasztalt fájdalom sok tényezőtől függ, beleértve a művészét is. Egy tapasztalt tetoválóművész valószínűleg képes lesz arra, hogy segítsen a lehető legkisebb fájdalmat tapasztalni, és szüneteket tartson, amikor szüksége van rájuk. Bizonyos mértékű fájdalom azonban elkerülhetetlen.
 • Don'Ne próbálja meg előre látni a fájdalmat alkoholfogyasztással vagy vény nélkül kapható fájdalomcsillapítóval a találkozó előtt. Ezek az anyagok vérhígítóként hathatnak, súlyosbítva a fájdalmat és a gyógyulást.

Mitől jó egy oldalsó tetoválás?

A fájdalom miatt sokan kisebb darabokat választanak ezen a testrészen. Ez szégyen: A bordák tökéletes vásznak nagyméretű alkotásokhoz. Ha nagyobb darabot választ, élénk színekre és nagyszerű részletekre számíthat.

A bordatetoválások minden formában és méretben megtalálhatók, és szinte bármit ábrázolhatnak. Néhány népszerű design:

 • Versek, dalszövegek, idézetek vagy bármilyen más szöveg
 • Virágok
 • Csillagok
 • Szívek
 • Pillangók
 • Nevek
 • Madarak
 • Pin-up lányok
 • Kések

Amikor tetoválást tervez az oldaltestére, fontolja meg valami hosszú, vékony és függőlegesen orientált dolgot.

Mennyi ideig tart a bordatetoválás gyógyulása?

A bordatetoválások gyógyulása ugyanannyi időt vesz igénybe, mint bármely más tetoválás: körülbelül két hétig. Javasoljuk azonban, hogy további egy hétig folytassa a tisztítást, és várja meg, amíg lehámlik és sarok. Ennek az az oka, hogy hacsak nem tervezi, hogy két hétig póló nélkül marad, a törzsével érintkező ruhája nem csak egy kicsit megváltoztathatja, hanem üvöltést is küldhet a fájdalomtól az érzékenység miatt.

A gyógyításra és az utógondozásra vonatkozó különleges szempontok

Néhány nő, aki bordatetovál, majd teherbe esik, azt tapasztalja, hogy bár a tetoválás a baba növekedésével elnyúlik, előfordulhat, hogy visszatér a gyermek születése utáni állapotba. Hacsak te nem'Folyamatosan dolgozik azon, hogy visszanyerje a baba előtti testét, bár ez eltarthat egy ideig.

Hosszú távon a bordatetoválások merészek és egyediek. A legtöbb ember szívesen látja őket más embereken, és ők'remek beszélgetésindító. Ha te'újra fontolgatom, hogy beszerzek egyet. Ha te'elkötelezetten és végezze el a házi feladatát, úgy gondolom, hogy nyert'ne csalódjon a végeredményben.

Képtár

101 Bodhi fa borda tetoválás.

Bodhi fa borda tetoválás.

Britt-térd a Flickr-en keresztül (CC BY-ND 2.0)

Rumer Willis

Rumer Willis's "jelen van" bordás tetoválás.

101 101 Tetoválás az L.A. Ink -től

Tetoválás az L.A. Ink -től

Megan Fox

Megan Fox's "összetört szív" bordás tetoválás.

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a szakképzett szakember hivatalos és személyre szabott tanácsát..

Hozzászólások

Kerry az Egyesült Királyságból 2012. augusztus 22 -én:

a helikopter jelenet tetoválása félelmetes!