Szívesen írok utazásról, üzletről, állatokról, autókról, tetoválásokról és szórakozásról!

Készen áll a tintára?

Ha te'Ha azon gondolkodik, hogy tetoválást szeretne készíteni az egyik ilyen helyen, akkor először is tudni szeretné, milyen fájdalmas lesz. Miért? Ennek oka lehet a bőr érzékenysége, a húshiány a területen vagy további idegvégződések, de egy biztos: érezni fogja a csípést.

Sárkány tetoválás ezen az ember fején sok fájdalmas pillanatot okozott!

Sárkány tetoválás erre az emberre's feje sok fájdalmas pillanatot okozott!

Eneas De Troya, Mexikóváros, Mexikó [CC BY 2.0], a Wikimedia Commonson keresztül

Fej Tetoválások

Szerintetek fáj a migrén? Próbálja meg, hogy a tűk folyamatosan piszkálják, miközben végigkarcolja a fejbőrét. Ez minden bizonnyal fejfájást okoz mindenkinek egy darabig a mű frissen elkészültét követően.

Ezeknek a tetoválásoknak azonban nagy előnyeik vannak, ha egy ideig el akarja fedni's olyan egyszerű, mint hagyni, hogy a haja nőjön. Lásd a sárkány tetoválásokat ezen az emberen'fejét, biztosan egy hónap múlva a hajnövekedés nyert't ne lássa.

Kezek és ujjak

Azoknak, akik úgy gondolják, hogy a keze vagy az ujja jó hely a tetováláshoz'nagyon fájdalmas hely. A darab méretétől és a pontos helytől függően gondot okozhat a napi feladatok elvégzése.

Például azt szeretné, ha törzsi dizájn vagy esetleg egy egész rózsa szárral és szirmokkal borítaná a kézfejét? Hogy'Valószínűleg kissé megnehezíti a munkáját, mint a zenekar festője vagy dobosa. Legalábbis a gyógyulási folyamat során.

Tervezze meg előre a szabadidő ütemezését az elvégzett munkától függően, és beszélje meg kedvenc művészével, mielőtt elkezdené.

Lábak

A vékony bőrrétegek és a lábak csontosodása egyáltalán nem védi a tetováló pisztolyt, amely többször beléd tapad! Ha azonban Ön'Van bátorságod kinyújtani a lábad, ezek a darabok szuperszínben, papucsban és magassarkúban jól mutatnak. Tényleg frissen festett pedikűrt is hoznak!

Átlagos tetoválási árak az Egyesült Államokban

TetoválóművészKicsi tenyér méretű műalkotás

Barátságos összekapcsolás

30–60 dollár

400–500 USD

Standard Shop

75–95 dollár

600–1 100 USD

Magas profilú művész

120-180 dollár

800–3 500 dollár

Átalánydíjak és óradíjak

Néhány művész átalánydíjat számít fel az elvégzett munkáért, mások óránkénti díjat számítanak fel. Ezért különböző ingadozásokhoz vezethet az árkategóriákban a művésztől és a befejezendő műtől függően. Egyes művészekről ismert, hogy mindössze 20 dollárt fizetnek óránként, mások pedig 200–300 dollárt!

Az átalánydíj előnyei és hátrányai: Az órákon át tartó munkát sokkal kevesebbért végezheti el, mint ha óránkénti fizetéssel járna, de kétszeres vagy háromszoros díjat is felszámíthatnak egy darabért, amely 40 percet vesz igénybe..

Az óránkénti fizetés előnyei és hátrányai: Előfordulhat, hogy egy művész időt szakít az óra kinyújtására, így végül többet fizet. Azonban biztos lehet benne, hogy minden részletével időt szakított.

Nézze meg, ahogy a szemhéját tetoválja, és nem't még csak meg sem rezzen!

Szúrjon tűt a szemébe … fedél?

Ez az utóbbi években népszerűvé vált, különösen a médiában, de én nem'Nem hiszem, hogy valaha is jól érezném magam, ha tudnám, hogy valaki tűt szúr a szemembe. Egy rossz mozdulat és egy túl mély tolóerő az utolsó elképzelés lehet.

Csak a fájdalom előzeteseként próbáld meg könnyedén megbökni a szemed a saját körmeddel, és nézd meg, milyen érzés, most képzeld el, hogy 100 -szor!

Ajkak, száj, íny

El tudod képzelni, hogy tűk hasítanak az ajkaid belsejébe? Semmiképpen! Tekintsük ezt a területet a legérzékenyebbnek, mivel az idegvégződések tízezrei együttesen erogén zónává teszik.

Ez lehet a valaha bemutatott legkeményebb tetoválás is, senki sem látja igazán a belső ajkait, kivéve a fogorvost. Még akkor is, amikor te'meztelenül nagyjából láthat tetoválást a test bármely részén. Ez a tetoválás azonban távol marad.

Ez az egyetlen hely, ahol valóban megkóstolhatja a tetoválást … Milyen ízű tintát szeretne ma??

top-7-legfájdalmasabb-test-részek-tetováláshoz

artnoose, CC BY-NC-SA 2.0, a flickr segítségével

Nemi szervek

Jaj … Jaj … Jaj !! Ki? De miért? Ez nyilvánvaló okokból fájdalmas választás; ha tudja kezelni ezt a nyomást a magánszemélyeknél, a fájdalomreceptorok egyszerűen nem működnek megfelelően!!!

Ostobaság lenne manipulálni a területet, és kockáztatni bármilyen idegkárosodást, mivel ez problémákat okozhat a vizelésben, vagy azt eredményezheti, hogy a dolgok nem úgy működnek, ahogy kellene!

Ennek ellenére nagyon népszerű testfestési hely, főleg nők számára. A férfiak ezen a területen egy merész őrült tetováló tintát is felvettek. Természetesen ezek a műalkotások főleg a legtöbb ember elől rejtve vannak.

Egyes művészek kényelmetlenül érezhetik magukat néhány személyesebb területen, ezért a legjobb tetoválás érdekében győződjön meg arról, hogy kivel van dolga.

Torok

Ez a terület nehéz. Nagyon fontos artériák vannak a torokban, amelyek károsodhatnak, ha egy szakember hibázik.

Néhány emberről ismert, hogy a nyelés és a beszéd nehézségei vannak közvetlenül a torok tetoválása után. Remélhetőleg nem't a borotválkozás tervezése a gyógyulási folyamat során; az biztosan bajt fog okozni.

© 2015 luisj305

Hozzászólások

luisj305 (szerző) Floridából 2020. január 7 -én:

@johnny p- ezek az árak a környezettől és az üzlettől, a művész készségeitől függően eltérőek lehetnek. A legjobb, ha vásárol, mielőtt elkötelezi magát..

Johnny P. 2019. október 31 -én:

Hahahahaha, ezek az árak túl alacsonyak

Danatats 2018. július 31 -én:

Mi van a szemöldök felett

aki megmentette 2015. január 06 -án:

Richmondban lakom, VA és így tovább's tetovált lakosságáról ismert. Ennek ellenére azt hiszem'Hagyja el ezt a szájban tetováló ötletet.

Nagyon szórakoztató és informatív darab!

luisj305 (szerző) Floridából 2015. január 3 -án:

Köszönet a Sachin001 -nek, sok művész nagyszerű alkotással rendelkezik. Én csak nem'nem tudja, hogyan kezelik az ügyfelek a fájdalmat!

Sachin Indiából 2015. január 2 -án:

Jó hub…

Soha nem jöttem rá, hogy az emberek ennyire őrültek a tetoválásért. Egyszerűen imádom nézni ezeket a képeket. De eszembe sem jut, hogy megpróbáljam a testemet.