Az alkar olyan sokoldalú elhelyezés tetoválásokhoz. Ezen a területen bármit festhet, a hatalmas sárkánytetoválástól a kisebb, egyszalagos tetoválásig. Mivel a tetoválás sokat mutat, az alkarját hűvös hellyé teszi az értelmes tetováláshoz. Manapság sok olyan embert találhat, akinek teljes ujjú tetoválás van az alkarján. És sok híresség is találkozik a bandwagonnal, kiváló okok miatt. A tetoválóhüvely szuper jegesnek tűnik, és ez az önkifejezés végső formája. Ezzel a tetoválással a gondolatait a világ elé helyezi, és magáévá teszi.

Ha Ön valaki, aki először csinál alkar tetoválást, akkor el kell mondanom, hogy ez a tetoválás sokat elárul a hordozó személyiségéről. Tehát személyessé kell tennie. Ügyeljen arra, hogy a darab elmesélje történetét a világnak. Saját története van, ezért nem jó ötlet valaki más nyilatkozatát teljesen lemásolni.

Az alkar tökéletes hely egy nagy tetoválás készítésére. A tetoválás ilyen sokoldalú sport; a nagy komplex mintáktól a finom miniatűr darabokig mindenféle tetoválással díszítheti az alkarját. Akár egy összetartó darab is lehet, amely összekapcsolja a mini tetoválásokat, és teljes ujjúvá alakítja őket.

Hatszögletű méh

Hatszögletű méh alkar tetoválás

A geometriai tervek soha nem mennek ki a divatból. Nagyméretű hatszögletű tetoválást kaphat az alkarjára, és mindenféle ruhát jól nézhet ki. Ez a tetoválás hatszögletű alakban fekete tintás méhet tartalmaz. Sok más típusú hatszögletű tetoválás is tökéletesen illeszkedik az alkarjához. Tehát készítse el ezt a fantasztikus tetoválást, és ragyogjon az alkarja.

Jelentések

Tudnia kell, hogy a méhek a legszorgalmasabb lények, amelyeket az ember ismer, és a méhek és a hatszögek nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással. A méhkas kaptára tökéletes példa a természetes perfekcionistákra. Családjukban van néhány ideális hatszög, amelyeknek valaha szemtanúja lesz.

Navigálás az életben

Ez az iránytű tetoválás meglehetősen lenyűgöző, és pont megfelelő az alkarjának. Ez a tetoválás fekete -fehér, tintával díszített vintage iránytűt tartalmaz, amelyet tintával szaggatott vonalak és egy kis hajó vesz körül. Az árnyékolás ebben a tetoválásban csodálatos, mivel kiemeli a tetoválás realizmusát. Tehát készülj fel a világ felfedezésére ezzel a gyönyörű műalkotással a testeden.

Jelentések

Az iránytű az utazás jele. Az utazó az iránytűt használja a navigációhoz és a helyes út megtalálásához. Ez azt jelenti, hogy az iránytű tetoválása azt jelenti, hogy a helyes irányt keresi. Ha szeretsz utazni és felfedezni, ez a tetoválás szimbolizálja a világ körüli utazás iránti szenvedélyedet.

Graffiti Art Tetoválás

A graffiti a szegények, gyengék és gengszterek művészeti formája. Ez nem a legbonyolultabb művészeti forma. Azonban sokat elárul. A társadalom kisebbségi csoportjai ezzel a művészeti formával világítják meg a többséget problémáikról és tragédiáikról. Ha rajong a graffitiért, akkor meg kell kapnia ezt a graffiti tetoválást, és a legjobb az egészben, hogy hozzáadhatja az érintését azáltal, hogy papíron elkészíti a tervét, és átadja a tetoválóművésznek, hogy a testére csiszolja.

Ez a művészeti forma az egyik legkifejezőbb művészeti forma. Sok színe van, és érezhető. A graffiti tervek gyönyörűek és hangosak, ezért nagyon egyedi. A legerősebb érzelmet az alkarodra írhatod graffiti tetoválásban.

Jelentése

A graffiti tetoválások nagyon népszerűek a bandák vagy az utcai fiúk körében. Sokan ezt a tetoválást szimbolizálják, és emlékeztetik magukat a gyökereikre és az utcákra, ahol felnőttek. A graffiti lehetővé teszi, hogy kifejezze minden haragját benned. Ezért ez a tetoválás a heves oldaladat is bemutatja.

Szakállas erdő növekvő ember

alkar

Ha meglát egy szakállas férfit, azt gondolhatja róluk, hogy erős, nyers és merész. Van valami a szakállas férfiban, amit a hölgyek rendkívül vonzónak találnak. Az erdők viszont a rejtély jelei, és ki nem szereti a kis rejtélyeket? Ez a tetoválás egy fekete-fehér tintás férfi arcának kivonatát tartalmazza, erdőszerű szakállal és a fejéből kinőtt fákkal. A homlokon van egy kis illuminátus szemjel is.

Jelentések

Ez a tetoválás a rusztikus és robosztus személyiséget szimbolizálja benned, még akkor is, ha nyugodt és hűvös vagy. Ez a tetoválás illuminátus tapintású is. Általában azok az emberek, akik mélyen érdeklődnek az illuminátusok iránt, kapnak ilyen típusú sötét tetoválást.

Varázslatos alkaros tetoválóhüvely

alkar tetoválás nők

Ha valaki az esztétika iránt érdeklődik, akkor sok elemet szeretne elhelyezni a tetoválás tervezésében is, hogy esztétikus megjelenésű legyen. Ezért olyan tetoválást kell készítenie, amely sok funkcióval rendelkezik. Néhány varázslatos kisebb mintát egy nagy tetoválásba keverhet. Készíthetsz egy darabot, amely sok elemet tartalmaz a kedvenc kitalált filmjeidből, vagy olyan remek kellékekkel, mint a pixy por, a tündérek, a pálcák, a boszorkányok kalapja stb..

Jelentések

A varázslatos tetoválásoknak sok értelme van. Minden jelentés a varázslatos tetoválás típusától függ. Például, ha a tetoválás tündéreket is tartalmaz, az személyiségének minden ártatlanságát, szépségét, kegyelmét és nőiességét szimbolizálja.

alkar-tetoválás

Fa ágak

A természet gyönyörű, és semmi sem győzheti le egyszerűségét és varázsát. Ha szereted a természetet, akkor biztosan szeretni fogod ezt az egyszerű, mégis gyönyörű dizájnt. Úgy teheti a faárat, mintha a karját tekerné. Ez egy olyan sokoldalú kialakítás, amely gyönyörűen fog kinézni színekben és fekete tintával.

Jelentések

A fa ága a szerencsét, az új életet és a növekedést jelképezi. Ha új életszakaszon megy keresztül, és további fejlődésre vágyik, akkor ez a tetoválás a legjobb módja annak, hogy motiválja Önt a növekedésre. És sosem tudhatod, szerencsét is találhatsz.

A kék bálna tetoválása

kék bálna alkar tetoválása

A kék bálna fenséges lény. Hatalmas mérete és ereje ellenére harmóniában marad az összes tengeri élőlénnyel. Ez a tetoválás fekete tintás bálnát tartalmaz, kék árnyalattal és kis geometriai kialakítással a bálnában. Ez a tetoválás valóban lenyűgöző és egyedi.

Jelentések

Ez a tetoválás a nyugalmat és a békét szimbolizálja, mint az óceáni környezet. Azt azonban sosem lehet tudni, hogy a bálna mikor őrül meg és pusztít el. Lehet, hogy nem tudja ezt, de sok ember nagyon békésnek találja a bálnák hangját, és vannak, akik nagyon ijesztőnek tartják. Mégis azt mondják, hogy a bálnák a belső béke szimbóluma. Tehát tetoválásként azt jelenti, hogy megtalálta a belső békéjét, még akkor is, ha valaki másképp gondolkodik. Azt is megmutatja, hogy szereted a tengeri expedíciót.

Fa alkar tetoválás

fa alkar

A fa kialakítása egyszerű, minimális kialakítás. Ez a tetoválás fekete tintával ellátott hosszanti fát tartalmaz, hegyes szélekkel az alkarja mentén tetoválva. A fekete tinta használata kiemeli a tetoválás realizmusát és mélységét.

Jelentések

A fa tetoválás a tudást, a halhatatlanságot, az örökkévalóságot, a bölcsességet, a védelmet, a növekedést, az erőt, a bőséget, az üdvösséget és a megbocsátást szimbolizálja. Megkaphatod ezt a tetoválást, arra gondolva, hogy egy nehéz életszakaszon kell átmenned. A tervezés olyan egyszerű, hogy az emberek nem biztos, hogy azonnal megértik annak jelentését. Ennek azonban jelentős jelentősége lesz az Ön számára, ez a lényeg.

Kutyaszeretők alkar tetoválása

A kutyák az emberek egyik legkedveltebb állata. Tudnia kell, hogy a kutyák a leghűségesebb állatok. A kutyád a legjobb barátod, aki biztosan nem fog bántani, vagy elmenekülni. Tehát nem árt, ha tisztelegsz a kutyád előtt, és ha tintával tedd a karodra, megmutatod a szeretetedet iránta. A legtöbb kutya tetoválás fekete tintával ellátott képet tartalmaz. Azt is elérheti, hogy kedvenc kutyája arca a karjára tapadjon.

Jelentések

A kutyatetoválás a szeretet, a szeretet, a védelem, a hűség, a hűség és az őszinteség szimbóluma. Ha mindezek az érzelmek benned vannak, akkor el kell készítened ezt a tetoválást. Kaphat egy nagy darabot az egész karján, vagy kaphat egy finom kutya mancsát a karján.

Harcolj, mint a medve

medve alkar tetoválás

A medve hatalmas és erős állat. Tudnia kell hatalmas méretéről, feltámadásáról és bátorságáról. Ha nagyobb méretű tetoválást keres, akkor ez tökéletes az Ön számára. Ez a tetoválás egy fekete tintás medvét tartalmaz, egy kicsit heves oldalával. A vörös festék ebben a tetoválásban kiemeli a medve agresszív oldalát.

Jelentések

A medvék olyan állatok, amelyek nagyon szeretik a paktumát, és nagyon védik családjukat. Tehát ez a tetoválás a családod iránti szeretetet és törődést szimbolizálja, és azt is, hogy meghalhatsz értük.

alkar-tetoválás

Erdei Tetoválás

erdei alkar tetoválás

Az erdei tetoválások manapság nagy figyelmet kapnak, mint az alkar ideális nagy tetoválása. Az erdő varázslatos hely. Ez a tetoválás magában foglalja az alkarján lévő erdő fekete tintával díszített tájait, alulról növekvő fákkal és sok részlettel.

Jelentések

Egy erdő sok rejtélyt rejt magában, és ez a tetoválás hasonló dolgokat szimbolizál. Az erdő a növekedést, az életet, a megújulást és a nyugalmat jelképezi. És őszintén szólva, mindenféle jelentést átvehet egy erdőből. Következményei olyan sokrétűek, ahogyan azt el tudja képzelni.

Jézus Krisztus Tetoválás

Jézus alkar tetoválása

Jézus Krisztus tetoválása lenyűgöző tetoválás. Ez annak a jele, hogy hiszel Jézus erejében, és szenvedélyesen szereted. Ez a tetoválás tartalmaz egy fekete -fehér festett képet Jézus arcáról, amely fent néz. A tetoválás árnyékolása segít a vázlatszerű érintés elérésében.

Jelentések

A tetoválás a hitedet és a vallásod iránti elkötelezettséget jelképezi. Ez azt mutatja, hogy reménykedsz abban, hogy jobb lesz az életed. Hiszel benne, hogy veled van a nehézségeidben, és mélyen gyökerező szellemiséged van, és hiszel benne és erejében.

alkar-tetoválás

A barátnőd arca

Ha szereted a barátnődet, akkor itt az ideje, hogy megmutasd a szeretetedet iránta. Befestheti arcát a karjába, és meglepheti szerelmével. Keresd meg a legjobb képét, mutasd meg a tetováló művészednek, és kérd meg, hogy rajzolja a karodra. Ne feledje, hogy egy ilyen reális tetoválás, mint ez, sok pénzbe kerül. Emiatt szükség lesz egy speciális tetoválóművészre, aki tökéletesen meg tudja csiszolni ugyanazt az arcot és vonásokat az alkarján.

Jelentések

Ez a tetoválás a másik fele iránti szeretetet és ragaszkodást szimbolizálja, és minden alkalommal, amikor reggel felébred, emlékeztet arra, milyen áldott vagy, hogy az életedben.

A mechanikus szem tetoválás

mechanikus szem alkar tetoválás

Ez a szerelő szemtetoválás meglehetősen technikai jellegű, és tökéletes az összes mérnöki furcsasághoz. Ez a tetoválás kék tintával teli szemet tartalmaz néhány csillagászati ​​jellemzővel és néhány szürke tintával ellátott mechanikus tárgyat a szem körül.

Jelentések

A szem a látást, az erőt, az életet, a pontosságot, a fókuszt, a tiszta elmét és a vallást szimbolizálja. Sokan úgy gondolnak a szemre, mint derűs tudásra, a védőre, a jövőre és az illuminátusokra. A mechanikus szem futurisztikus szimbólum. Ez azt mutatja, hogy hiszel a jövőben, amelynek robotjai és nyugodt ereje uralja a világot. Ha hiszel a techno-jövőben, akkor ez a tetoválás tökéletes az Ön számára.

Az alkar koponya rózsa

A koponyarózsa tetoválás meglehetősen gyakori tetoválás, és tökéletesen néz ki az alkaron. Ez a tetoválás fekete -fehér festett koponyát tartalmaz, alul fekete tintával.

Jelentések

A koponyák korhadást, halált, rettegést és bomlást jelentenek. Másrészt a rózsák az életet, a soha véget nem érő szerelmet, az örökkévalóságot és a szépséget jelentik. Ez egy nagyon halálos kombináció, amely életet és halált, romlást és szépséget mutat egymás mellett. Ennek a kettős szimbólumnak sok jelentése van, és tisztességes egyensúlyban van a rossz és a jó között. Ez a punk rock tetoválás egyensúlyt mutat. A tetoválás filozófiája viselőjétől függően változik.

Tengerész ember

matróz alkar

Sok évvel ezelőtt kalózok hajóztak a tengereken kincseket keresve. Túllépnének azon, hogy megtalálják és megszerzik a kincset, és megmutassák hatalmas hajóikat a tengerészeknek. A viktoriánus időkben a kalózok voltak a legfélelmetesebb emberek. Ez a tetoválás fekete tintás kereket tartalmaz, közepén egy kis csontváz.

Jelentések

Ez a tetoválás a szabadságot, a bátorságot, az egységet, a bátorságot, a csavargást, az álnokságot és a harmóniát képviseli. Ha erősen érzi ezeket az érzelmeket, akkor itt az ideje, hogy megkapja ezt a tetoválást.

GYIK

Fájdalmasabb az alkar tetoválása, mint a test más részein?

Amikor tetoválást készítesz, egy dolgot észben kell tartanod, hogy a tetoválások fájdalmasak, függetlenül attól, hogy hol veszed őket. A fájdalom szintje azonban a test minden részén eltér. Az alkar tetoválásai kevésbé fájdalmasak a test többi részéhez képest. Több fájdalmat fog érezni a karja belső oldalán, mint a külső, mert több fájdalomreceptor van az alkarjában.

Mennyibe kerül az alkar tetoválása?

Az első dolog, amit a tetoválásokról tudni kell, hogy drágák. Egy kis tetoválás a karján körülbelül 100 dollárba kerülhet, és a költségek csak nőnek. Ha azonban óriási méretű tetoválást tervez, az Ön által választott tetoválóművész és a tervezés bonyolultsága szerint több mint 200 dollárba kerülhet. Ezek a tényezők 200 dollár fölé tehetik a költségeket. Egy átlagos tetováló hüvely körülbelül 1200 dollárba kerül. És ha részletes hüvelyre vágyik, az még többe kerülhet.

Jegyzeteljen, ha ujjat szeretne, de nem akarja megtörni a bankját. A forgatókönyv -tetoválás olcsóbb lesz, mint egy színes és részletes alkarhüvely.

Jól fog mutatni egy nagy tetoválás az alkaromon?

Az alkar tökéletes hely egy nagy tetoválás készítésére. Ez egy olyan sokoldalú helyszín; a helyszínen mindenféle tetoválás jól nézhet ki, ha valaki laza tetoválás van a karján. Kaphat egy összetartó darabot, amely összekapcsolhatja az összes darabot, és teljes ujjúban forgathatja a laza tetoválásokat. Tudnia kell, hogy az átlagos méretű tetoválások gyógyulása hosszú, körülbelül két héttől egy hónapig tart, és nagy karbantartást igényel.

Mit tegyek, ha nem tetszik a tetoválás??

Ha elégedetlen a tetoválásával, akkor legalább egy hónapig el kell viselnie, mielőtt eltávolítja, mivel hagynia kell, hogy a tetoválás meggyógyuljon. Ebben a gyógyulási időben azonban elfedheti a tetoválást teljes ujjú ruházat viselésével. Eközben vadászhat egy tisztességes tetováló eltávolító művészre vagy egy tetováló szalonra. De ne feledje, hogy a tetoválás eltávolítási eljárás kétszer annyiba kerül, mint a tetoválás tetoválásba való bekerülése. Emiatt a legtöbb ember azt javasolja, hogy az alkar tetoválását csak tapasztalt tetoválóművésztől vegye, mert a tetoválás eltávolítása fájdalmas és nagyon drága.

Mi történik meg nem jelenés esetén, vagy ha későn jelentkezem a megbeszélésre?

Általában az emberek nem jelennek meg későn vagy nem. Mindazonáltal minden tetováló szalon eltérő politikával rendelkezik ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban. De a legtöbb esetben, ha késik a megbeszélésről, a tetoválóművész kidobja a találkozót az ajtón, és ha nem jeleníti meg a tetováló szalonot, akkor megtarthatja a letétet. És ha mégis szeretné a tetoválást, a tetoválóművész 150% -kal többet számíthat fel, mint az eredeti költség. Emiatt a meg nem jelenés és a késés nem gengszter lépés, ha tetoválásról van szó.

Hogyan fog kinézni a tetoválás, ha ráncokat kapok?

Ez teljesen attól függ, hogy milyen dizájnt kap. Minden tetoválási terv másként öregszik a testén. Vannak azonban olyan tervek, amelyek jobban öregednek, mint mások. A merész részletekkel ellátott minták jobban öregszenek. Emiatt a legtöbb tetoválóművész nem javasolja az akvarelltetoválást, mert nem öregszik jól; elvéreznek és elhalványulnak az idő múlásával. Azonban, amikor tetoválást készít, nem kell aggódnia a ráncok miatt. Az élet részei; idővel jönnek, mindegy.

Végső szó

A tetoválás nagyon fontos része a személyiségednek. Az emberek tetoválásokat kapnak, hogy nagyon hatékonyan fejezzék ki magukat. A tetoválások azt mutatják, hogy erős vagy, és bírod a fájdalmat, ráadásul a tetoválások nagyon jól néznek ki. Fokozzák a személyiségedet, és hangosan elmondják a történetedet.

A tetoválása nagyon személyes; ezért csak egy kis inspirációt kell merítenie az interneten látható tetoválásokból. Valakinek a tervének másolása nem vonzó ötlet. Sok ember egy dologból merít ihletet, így a tetoválás egy idő után alapvető lesz, és nem akarja, hogy a tetoválása csupasz legyen.

Tehát szerezzen csodálatos tetoválást az alkarra ezekből a fent említett tetováló ötletekből, és elérje minden idők egyik legmenőbb alkar megjelenését.