Függetlenül attól, hogy a haja természetesen finom vagy elkezd vékonyodni, a következőképpen sűrítheti a férfiak haját. A vastagabb haj megszerzéséhez többféle módon lehet egyedül vagy együtt használni a maximális hatást.

Az első sűrítési módszer erre a feladatra tervezett termékeket használ. A második módja annak, hogy a haj teltebb legyen, ha mennyiséget ad hozzá a termékekhez és a formázáshoz. Az utolsó módszer egy kevésbé ismert hajhullás elleni termék, amely minden pasi számára előnyös lehet.

1. Hogyan lehet vastagabb haj a férfiak számára

A sűrűsödő tulajdonságokkal kecsegtető termékek számából ítélve rengeteg pasi keresi a teltebb hajat. Ezek a termékek kétféleképpen működnek, vagy bevonják a hajszálakat, vagy feltöltik őket további nedvességgel. Néhányan hangerőt is adnak hozzá, de egy kicsit részletesebben foglalkozunk ezzel.

Hogyan lehet megvastagítani a hajat férfiak

Sűrítő sampon + balzsam

A legegyszerűbb módja a haj sűrűbb megjelenésének elősegítése a formázás előtt. A sampon és/vagy balzsam a haj fő összetevőire épül, hogy teltebbé tegye a szálakat. Használjon egyet vagy mindkettőt, hogy nagyszerű alapot építsen a vastagabb hajhoz. Keressen olyan termékeket, amelyek keratint, fehérjét és panthenolt tartalmaznak. Íme, miért.

A haj körülbelül 90% -a keratin, más néven fehérje, ezért a leghatékonyabb termékek keratint vagy fehérjét tartalmaznak. A keratin fehérjék kisimítják a hajat és bevonják az egyes szálakat, hogy felpuhítsák. A haj második legnagyobb összetevője a víz. A Panthenol, a B-5-vitamin egyik formája, nedvesítőszer, amely nagyobb nedvességgel duzzasztja a hajszálakat.

Sűrítő spray -k

Ez hozzáadhat egy további lépést a hajápolási rutinhoz, de gyors és egyszerű. Ezeknek a permeteknek a többsége telítettséget és térfogatot kölcsönöz, és kiváló előformázót eredményez. Permetezzen be nedves, majdnem száraz hajat, dolgozza át és szárítsa meg a szokásos módon.

Sok sűrítő spray létezik, de sokan közülük a térfogatra összpontosítanak, nem pedig az egyes hajszálak átmérőjének növelésére. A férfiaknak kifejlesztett spray -k hajlamosak a kívánt eredmény elérésére.

Az egyik legjobb odakint Redken Brews Instant Thickening Spray. Ez az áttekintés mindent elárul: „ez a sűrítő spray fantasztikusan jól hat öcsém kopaszodó, ritkuló hajára, sikerült barátnőt találnia, és ő is aranyos, hüvelykujjával felfelé teszi, és örülök, hogy talált valakit.

Egy másik csúcstermék a boldify vastagító spray. Hozzáadja a textúrát és a hangerőt, hogy teltebbé és magasabbá tegye a szálakat. Ezenkívül felszívja az olajat és a nedvességet, hogy megakadályozza a zsírt és a fodrozódást. Túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, de pénzvisszafizetési garancia támasztja alá.

Tengeri só spray

A sóspray olyan termék, amelyet gyakran említünk. Lehet olcsó (de nem kell), és sokat tesz a hajért, hozzáadva a textúrát, a szemcsét és a vastagságot. A só merevebbé is teszi a hajat, növeli a teltebb haj megjelenését és megkönnyíti a hajformázást. Számos sópermet áll rendelkezésre több áron, ezért találja meg a költségvetésének megfelelőt. És feltétlenül kondicionálja jól, hogy ellensúlyozza a só szárító hatását.

2. Pomades, amely megvastagítja a hajat

A pomádé a legtöbb fiú számára a legismertebb hajtermék, és javíthatja a vékony vagy finom hajat is. Néhány pomádé sűrítő tulajdonságait hirdeti, míg mások nem említik. A textúrázó pomádék agyaggal, viaszjal vagy szálakkal és hajfestékekkel szintén növelik a vastagságot és a térfogatot.

Sűrítő hajtermékek férfiaknak

Tartás szempontjából ez a haj típusától, hosszától és stílusától függ. Általában az alacsony és közepes tartás a legjobb a finom, vékony és göndör hajhoz. Használjon erős tartást a rövidebb hajhoz és a nagy volumenű megjelenéshez. A tartás márkánként változó, ezért először más tulajdonságokat kell keresnie.

Ettől eltekintve feltétlenül használjon matt terméket, mert a fényesség súlyozhatja a hajat, és vékonyabbá teheti. Íme, mit kell keresni.

Vastagodó pomádék

 • Redken Brews Sűrítő Pomade -A Redken Brews Thickening termékcsalád részeként készült, ez az enyhe tartású pomádé növeli a vastagságot és a térfogatot a teltebb megjelenésű hajért és az újrafeldolgozhatóságért. A formázóporhoz hasonlóan keményítőt és szilícium -dioxidot használ a haj bevonására és a magasság növelésére.
 • Every Man Jack vastagító ápoló krém – A sűrítő samponhoz és balzsamhoz hasonlóan ez a krém keratint és szójafehérjét tartalmaz, hogy simává és dúsabbá tegye a hajszálakat. Ez a hajkrém közepes tartású, és használható rövidebb hajhoz, valamint természetes stílusokhoz, hosszabb hajhoz és hullámos vagy göndör tincsekhez.
 • Amerikai Crew Fiber – Mint mondtuk, rengeteg pomádé megvastagítja a hajat anélkül, hogy beírná a nevét. Ez a pomádé erős, rugalmas felülettel és ragyogás nélkül. A gyantás szálak és a viasz kombinációja megvastagítja a hajat, miközben ott tartja, ahová szeretné.

A masszív textúra -trendnek és a vágott hajvágásoknak köszönhetően minden eddiginél több textúrázó termék áll rendelkezésre. A megjelenésnek néhány módja van, de mindegyik szőrzetet borít a teltebb haj megjelenése érdekében.

Agyagpomádé

Az agyag, általában bentonit és / vagy kaolin, testet, vastagságot és szerkezetet kölcsönöz az egyes szálaknak a teljesebb megjelenés érdekében. Növelik a hangerőt anélkül, hogy megnehezítenék a hajat, és bónuszként felszívják a fejbőr olajait.

 • BluMaan Monarch matt paszta – Ez a nagy tapadású, matt felületű paszta shea vajat ad hozzá, hogy krémes érzetet adjon neki, és könnyen felvihető. Ezenkívül bentonit és kaolin agyagokat használ a vastagabb haj, textúra és volumen eléréséhez, valamint ásványi anyagokat, amelyek elősegítik a haj növekedését. Szintén nézd meg Hair Craft Co. agyagpomádé.

Viasz Pomádé

A hajviaszok erős, újrafelhasználható tartást és alacsony fényű felületet biztosítanak. A viaszbevonat vastagságot ad a vékony hajhoz és a textúrához. A viaszkészítmények polimereket, szálakat vagy agyagot is tartalmazhatnak. A viasz nehezen mosható, de a legtöbb formula vízbázisú.

 • Ágyfej matt elválasztó működőképes viasz -Ez a közepes súlyú formula egyesíti a méhviaszt, a cera caranaubát és a rugalmas polimereket az elválasztás, a textúra és a teltség érdekében. Ez a matt, jól használható viasz könnyen kimosható.

Hair Putty

Igen, egy másik típusú pomádé. A hajgitt egy újabb termék, amely összetevők kombinációját használja ömlesztett, testtel és emeléssel a gyökerekhez. A gitt rugalmas felületű lesz, mint a viasz vagy a szál.

 • Pete és Pedro Putty – Ez a Shark Tank kiemelt termék lanolint, méhviaszt és polimereket használ a szilárd, mégis rugalmas tartás létrehozásához. Jól működik vékony hajra, valamint hullámos és göndör hajra.

3. Hogyan adjunk hangerőt a hajhoz

A haj mennyisége vagy teste arra utal, hogy mennyire tapad fel és ki. Ez segít eltakarni a ritkuló foltokat, szétterítve a hajat a sűrűbb haj megjelenése érdekében. A pomádák is növelik a hangerőt, de ha valami könnyebbet keresel, íme néhány további módszer a hajnövekedés növelésére.

Hogyan adjunk hangerőt a hajú férfiaknak

Formázó por

A hajporok többnyire szilícium -dioxid -szililát, durva szemcsék. A por tapad a hajszálakhoz, növelve a szőrszálak közötti súrlódást a volumen növelése érdekében. A hajformázó porok is felszívják az olajat, ami szintén hozzájárul a haj csillogásához. Ez a termék önmagában vagy pomádéval használható.

Slick Gorilla hajformázó textúrázó por – Ha megnézzük a mennyiséget vagy az unciánkénti árat, ez az egyik olcsóbb hajpor. Ez azonban nem áldozza fel a minőséget. Láthatatlan fogást kap, rengeteg emeléssel, erővel és hangerővel.

Hab

Igen, a férfiak habot használnak. A sóspray mellett alulhasznált termék, amely megkönnyíti a frizurák elérését és tovább tart. A Mousse könnyű hab, amelyet könnyű felvinni, és bőséges testet és egy csipetnyi egészséges fényt biztosít. Hagyja, hogy ez a termék kettős munkát végezzen, ha sűrítő habot talál. A mousse önmagában vagy előformázóként pomádával használható.

 • L’Oreal Paris Boost It Volume Inject Mousse – Mi is rajongunk a drogériás márkákért, különösen, ha új termékeket vagy stílusokat próbálunk ki. Nem fog csalódni a vastagítószereket is tartalmazó, volumenesítő termékben. Ha csalódott, csak egy finom kávé ára volt.

Hajlakk

Ahogy a férfiak hajat használnak, hajlakkot is használnak. Azok a sima stílusok, amelyek tetszenek az Instagramon? Valószínűleg hajlakkot használtak. A mai hajlakk erős, mégis tapintható. Nem hoz létre hangerőt, de egész nap zárja a megjelenését.

Nagy szexi hajlakk & Játssz Volumizing hajlakkot – A határozott tartású hajlakk a legjobb termék mohawkok és tüskék számára, amelyek nem mozognak. Ezzel szemben ez egy közepes tartású hajlakk, rugalmas felülettel, amely fésülhető vagy újraformázható. Ezenkívül 72 órán keresztül blokkolja a páratartalmat, és biztosítja, hogy a haja azt tegye, amit szeretne a melegben.

4. Hajvágás + hajformázás

A nagy fodrász a legjobb alap a vastagabb hajhoz. Ennek elolvasása nem helyettesíti a borbélyával való beszélgetést. Bízza a profikra, hogy segítsenek megtalálni a legtalálóbb stílust a haj típusának és az arcformának.

Először is, a rövid vagy fakó oldalak teltebbé teszik a tetején lévő hajat. A hosszabb felső stílus bármilyen hajhosszon működhet.

A textúrázott formázással járó vágási trend szintén segíthet a haj vastagabb megjelenésében. A rétegek és a darabos formázás az egyenes hajnak textúrát ad, míg a népszerű perem hízelgő a távolodó hajszálak számára.

A frizurák megváltoztathatják a finom, lapos, élettelen haj megjelenését is. Gondoljon a nagy volumenű stílusokra, mint például a pompadours, a quiff és a modern tüskék. Bármi, ami felhúzza a hajat. Használja a fentebb ajánlott hajápolási termékeket a megjelenés érdekében.

Végül vegyél egy hajszárítót. Ismét a szuper stílusos megjelenések nagy részét hajszárítóval szárították. Ez elengedhetetlen a maximális hangerőhöz és az egész napos tartáshoz. Oké, nem szükséges rövid hajhoz, de jelentős különbséget jelent a hosszabb tincseknél.

Hogyan lehet vastagabbá tenni a hajat

Sok terméket ajánlottunk, de hogyan használjuk őket? Nos, nem kell mindegyiket használnia, de íme, hogyan nézhet ki egy hajformázási rutin.

 • Mosson hajat sűrítő samponnal és balzsammal
 • Törölközőszőrt le
 • Vigyen fel sűrítő spray -t vagy tengeri sót a nedves hajra
 • Szárítsa levegőn, amíg a haj nedves-száraz lesz
 • Fújja szárazra (először használjon hővédő terméket) ujjaival vagy ecsettel
 • Vigyen fel habot vagy formázó port
 • Használjon sűrítő, viaszos vagy agyagpomádot vagy hajgittet
 • Állítsa be a megjelenést hajlakkal

Bár a professzionális stylistok használhatják ezeket a lépéseket, nem mindegyikre van szükség. A sűrítő sampon és/vagy balzsam elengedhetetlen. Ettől eltekintve válasszon ki egy, kettő vagy legfeljebb három terméket.

5. Hajhullás elleni küzdelem

Ha a hajhullás miatt vékony a haj, akkor valószínűleg a lehető legtöbb hajra akar lógni. Még ha nem is, ez kiváló termék minden srác számára, különösen viszkető fejbőr esetén.

A legtöbb srác hallott már Rogaine -ről (más néven Minoxidil) és Propeciáról. Jól működnek, de ez a legegyszerűbb és legolcsóbb módszer a haj elvékonyodásának megelőzésére.

Mi az? Sampon ketokonazollal. Ez egy gombaellenes szer, amely a seborrhoeás dermatitist kezeli, de ez még nem minden. A 2% ketokonazolt tartalmazó sampon önmagában ugyanolyan hatékonynak bizonyult a hajnövekedés fokozásában, mint a 2% -os minoxidil oldat használata. Vagy kombinálja a minoxidillel és a finaszteriddel, hogy a haj növekedése 30-90 napon belül megtörténjen, szemben a szokásos 4-6 hónappal.

Az egyetlen termék létezik Nizoral A-D korpásodás elleni sampon. 1% ketokonazolt tartalmaz, de ez jobb, mint a semmi. Végezzen sűrűsödő balzsammal, és a vastagabb haj felé tart.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat további információkért.