A göndör hajú srácok számára a fürtök kezelésének két legfontosabb módja a nagyszerű hajvágás és a haj egészségének megőrzése a sampon csökkentésével. Ezt követően a göndör hajú férfiak legjobb termékei következetesebbé, kezelhetőbbé tehetik a hajat, és pontosan a kívánt stílust kaphatják meg.

Sampon

Először is, a legjobb sampon göndör hajra. Azok a fejbőr olajok, amelyek egészségesen és hidratáltan tartják a hajat, nehezebben haladnak le a feltekeredett hajról a gyökértől a végéig. A samponokat úgy tervezték, hogy leöblítsék ezeket az olajokat, így göndör hajra, a napi sampon kihagyása néhány naponként vagy hetente egyszer segít a haj természetes állapotának megőrzésében.

A samponválasztás még ritka időközönként is nagy különbséget jelent, ezért keressen valami hidratáló vagy göndör hajra tervezett terméket. Férfi sampon kipróbálása American Crew Daily hidratáló sampon, olcsó, gyógyszertári lehetőség van Garnier Fructis Sleek & Ragyogó sampon, és ha a hajnak extra segítségre van szüksége, Ouidad tisztító olaj sampon egy kíméletes szulfátmentes termék, amelyet göndör szakértők készítettek.

Van egy sampon nélküli mozgalom is, amely egyre népszerűbb. Élvezze a sampon kihagyásának előnyeit anélkül, hogy ténylegesen kihagyná a sampont a legjobb göndör haj samponnal DevaCurl No-Poo arctisztító.

A legjobb göndör hajú termékek férfiaknak

Kondicionáló

A balzsam elengedhetetlen a göndör hajú férfiak számára, hogy extra nedvességet adjon hozzá és lezárja a göndörödést. Használja a megfelelő kondicionálót samponjához vagy a fürtökhöz tartozó másik csúcsmárka göndör-specifikus formuláihoz, Renpure Rosemary Mint menta tisztító kondicionáló. Az extra száraz hajhoz használjon nem hagyható terméket, például Shea nedvesség erősítése & Hagyja be a balzsamot. A termék hozzáadása előtt szórja meg a nedves hajat, hogy extra kondicionálást és védelmet nyújtson az elemek ellen.

Göndör hajformázó termékek

Most, hogy a haj tiszta és kondicionált, a göndör haj legjobb formázó termékei. A legjobb termék az Ön stílusától függ, és attól, hogy mennyi tartást igényel.

A gél a göndörök népszerű terméke, amelynek vannak buktatói. Bár a gélek meghatározzák és tartják a fürtöket, sok típus kérges és kiszáradt hajat eredményezhet. A gél nincs kint, csak meg kell találni a megfelelőt. Először is használjon alkoholmentes tápszereket. A legjobb gél göndör hajra Eco Styler olívaolaj formázó gél . Szabályozza a göndörödést, simítja a fürtöket, és soha nem zsíros vagy ropogós.

A vastag vagy durva göndör hajhoz olyan lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek kiemelik a fürtöket és harcolnak a göndörödés ellen. Ezek különösen jók azoknak a férfiaknak, akik közepes hosszúságú fürtöket viselnek. Szelíd haj Living Proof No Frizz tápláló hajformázó krémBed Head In Check Curl Defining Cream, vagy Redken krém szérum fürtökhöz.

Azoknál a férfiaknál, akik a hajat a sima megjelenés göndör változatába formálják, vagy akár az egyenest is, több tartás szükséges. Justin Timberlake menő coifjának megszerzéséhez használja Layrite természetes matt krémpomádé, Kevin Murphy Easy Rider, vagy Cantu Shea vajas krémpomádé.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat további információkért.