Sok oka van a hajvágó birtoklásának, még a koronavírus lezárása nélkül is. Ön maga is levághatja az arcszőrzetet, lekaszálhatja a kar-, láb- vagy mellkasszőr erdőjét, vagy felérhet a hajvágások között. Most, hogy a hajvágás nem mindenhol vagy mindenki számára elérhető, lehet, hogy ideje elkezdeni a hajvágást otthon. Könnyítse meg a munkát a legjobb akkus hajvágókkal.

Miért vezeték nélküli? Általában a vezeték nélküli elektronika nem biztosítja az azonos teljesítményt

(akkus fúró, rád nézek.) A könnyű használat és a hordozhatóság azonban megéri a kompromisszumot. A borotválkozás gyakran vicces szögbe állítja a nyírógépeket, különösen a hajvágás vagy a test ápolásakor. Az akkus nyírógépek azt jelentik, hogy nincs zsinór, amely megcsavarodna vagy kusza lenne. Még jobb, hogy néhány ilyen nyírógép vízálló és használható zuhany alatt.

Ezek közül melyik a legjobb akkus vágógép? Nos, ez attól függ, hogy mire akarja használni. A tetőtől talpig történő meneküléshez keresse meg a nyírófejeket a több fejjel és a vágóvédőkkel. A kerámialapátok hidegebbek, mint az acélok, és korróziómentesek. Vízálló nyírógép használható a zuhany alatt és tisztára mosható. A professzionális nyírógépek erősebbek és élesebbek. Az olcsó nyírógépek pedig költségvetésből teljesítenek.

Ráadásul ezek a nyírógépek mind extrákkal rendelkeznek. A csipeszvédők segítenek a haj és a szakáll vágásában. Az állítható penge megkönnyíti a haj közeli vágását és halványítását. Néhány vágófej fejjel rendelkezik a keskeny vágásokhoz vagy az orrhoz és a fülekhez.

A vezeték nélküli ugyanaz, mint az újratölthető vagy elemmel működő nyírógép. Mindegyik vágógép lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely újratölthető. Némelyik csatlakoztatott állapotban is használható. Néhány USB. És a futási idő 60 és 300 perc között van.

A legjobb akkus nyírók

Most itt vannak a legjobb akkus vágógépek 5 kategóriában. Tekintse meg az alábbi táblázatot, hogy röviden összehasonlítsa a funkciókat.

All-in-One Clippers

Philips Norelco Multigroom Series 7000

Ha vezeték nélküli hajvágót szeretne, amely minden haját levághatja, akkor ez az egyik. Ez a több vőlegény eszköz használható a fej, a szakáll, a test és az arc. Az önélező pengék nem igényelnek olajat, és 5 évig tartanak. A 14 vágóvédőn kívül ez az acélvágó fólia borotvával, precíziós vágóval, orr-fül vágóval és extra széles tartozékokkal rendelkezik. (Nem tartozék golyóvágó fejjel, ezért ne kockáztasson.)

A lítium-ion újratölthető akkumulátor töltéssel akár 5 órán keresztül is üzemel, vagy a trimmer csatlakoztatott állapotban is használható. Végül ez a trimmer mosható, így öblítse le az apró szőrszálakat folyó víz alatt.

A legjobb akkus nyírók

Kerámia pengevágó

KERUITA újratölthető hajvágó

Ezek nem apád hajvágói. Az önélező kerámia és titán pengék élesek maradnak, és soha nem hevülnek túl. Az állítható penge 08 mm -től 2,0 mm -ig terjed, és hat fésű tartozék vágja a hajat 3 mm -től 12 mm -ig. Ezenkívül két fogaskerékkel rendelkezik, hogy csendesebb legyen a gyermekek hajvágása. A legjobb az egészben, hogy ezek a nyírók vízállóak az egyszerű tisztításhoz, vagy ha szeretnek zuhanyozni.

Egy 1500 mAh-s lítium-ion akkumulátor tölti fel a 3,7 V-os nagy teljesítményű motort. Az USB -kábel csatlakoztatható számítógéphez vagy adapterhez. A futási idő akár 210 perc is lehet, a LED kijelzőn a hátralévő ütési idő.

Vízálló akkus nyírógép

Lehet, hogy nem ismeri ezt a márkát, de nagyszerű termék. Fésűvel és köpennyel is rendelkezik az otthoni hajvágáshoz. 24 hónapos garanciát is bizonyítottak, ezért kockázat nélkül próbálja ki.

Vízálló nyírógépek

Hatteker 3 az 1-ben vízálló férfi ápoló készlet

A pengék precízen csiszoltak az élesség, a tartósság, a magas és a bőrirritáció megelőzése érdekében. Ezeknek a hajvágóknak a penge 0,5 mm és 2,5 mm között állítható. Szakállvágó fej, részletvágó, fej és precíziós tárcsafej is tartozik hozzá, amely 3 mm -től 8 mm -ig terjed, valamint hat vezetőfésű 3 mm -től 24 mm -ig.

A lítium-ion akkumulátorhoz 90-120 perc alatt 120 perc üzemidő szükséges. Az USB kijelzi a töltés százalékát. Az USB aljzat csatlakoztatható számítógéphez vagy adapterhez. Ez a modell teljesen vízálló és talppal rendelkezik.

5 LEGJOBB CORDLESS CLIPPERSALL-IN-ONE

Philips MultigroomKERÁMIAI KÉK

KeruitaVÍZÁLLÓ

Hatteker 3-in-1SZAKMAI

Wahl 8171KÖLTSÉGVETÉS

Liberex

Pengék Önélező Kerámia + titán Precíziós földelés Széles + acél Kerámia + titán
Állítható penge Nem Igen Igen Nem Igen
Mellékletek 14 őr, 4 fej 6 őr 6 őr 3 őr 4 őr
Futási idő 300 perc 210 perc 120 perc 100 perc 60 perc
Digitális kijelző Nem Igen Igen Nem Igen
Vízálló Nem, de mosható Igen Igen Nem Nem

Professzionális akkus nyírógép

Wahl Professional 5 csillagos sorozat részletező Li #8171

Ez a fodrász kedvenc trimmerjének vezeték nélküli változata. A Wahl Professional kereskedelmi kategóriájából azt mondják, hogy professzionális használatra szánták, de sokan használják otthon. Figyelmeztetni kell arra, hogy a kések élesek és a motor erős. Ezért professzionálisak és drágábbak.

A nulla hézagú 2215 állítható T-Wide Penge szorosan vág és éles, tiszta vonalakat hoz létre. Ez a modell 3 vágóvédővel rendelkezik, 1/16 ″ és 3/16 ″ között, de több is elérhető a Wahl -on keresztül. Keskenyebb penge és dupla futási idő esetén nézze meg a Wahl Mag, szakembereknek is.

Az újratölthető lítium-ion akkumulátor üzemideje 100 perc, és töltőállvánnyal rendelkezik. Vezetékkel is működtethető, és forgatható zsinórral rendelkezik. Ez a termék büszkén készült az USA -ban.

Költségvetési akkus nyírógépek

Liberex akkus elektromos hajvágó

Ezek az akkus nyírógépek ára mindössze 30,00 USD, és ugyanolyan magas minősítésűek, mint a nagyobb márkák opciói és magasabb árcédulák.

A kerámia és titán pengék kombinációja tovább éles marad, mint az acél, és nem melegszik túl. Változtassa meg a penge beállítását a hüvelykujj lenyomásával 0,4 – 0,07 hüvelykről, vagy adjon hozzá 4 fésűt (0,1 ″, 0,24 ″, 0,35 ″, 0,47 ″).

A töltőállványon 90 percet vesz igénybe 60 perc vezeték nélküli használat. Dugott állapotban is működik. Ezek a nyírógépek erőteljesek, mégis eléggé. A LED kijelző azt jelzi, hogy az akkumulátor élettartama lejárt. Nemzetközi utazók esetén a feszültség automatikusan beáll. 60 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínálnak.

Egy másik olcsó akkus nyírógép, amelyet érdemes megnézni, ezek származnak Geedar mindössze 10 dollárért.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat további információkért.