Vihasin molempien käsivarteni tatuointeja. Kokeilin useita kotiratkaisuja niiden poistamiseksi ennen laserin tekemistä. Minä'jaan kokemukseni ja tulokseni.

yrittää poistaa tatuointia kotona-osa-2

Kirjoitin tämän artikkelin yksityiskohtaisesti prosessista, jonka kävin läpi, kun sain puun tatuoinnin, jota en ollut't kovin tyytyväinen. Minulla oli myös vanhempi piikkilanka -tatuointi, josta halusin päästä eroon.

Olen tutkinut kaikkia mahdollisia menetelmiä molempien poistamiseksi tai keventämiseksi. Halusin löytää jotain, joka ei olisi'ei aiheuta minulle liikaa kipua eikä se't arpi kauheasti. En ollut'En ole varma, mikä tulee toimimaan, joten kokeilin paljon erilaisia ​​asioita. Kodin tatuoinnin poisto toimi haalistumalla ja vaalentamalla, mutta se oli hidasta ja ei't poistaa tats kokonaan. Lopulta tatuoinnin laserointi oli minulle tehokkain ratkaisu.

Jos haluat silti kokeilla joitain DIY -tatuointien poistomenetelmiä, lue tulokset, jotka minulla oli jokaisen kanssa, ennen kuin yrität mitään niistä.

Ensimmäinen viikko tatuoinnin poistomenetelmien kokeilun jälkeen

Valkoiset täplät ovat salisyylihappoa. Puu näyttää kokonaisuudessaan kevyemmältä, mutta en voi olla varma, johtuuko se hoidoistani vai olisiko se vaalentumassa tällä tasolla itsestään.

Valkoiset täplät ovat salisyylihappoa. Puu näyttää kokonaisuudessaan kevyemmältä, mutta en voi olla varma siitä's minun hoitoja tai jos se aikoo keventyä tällä tasolla yksin.

Kuinka poistaa tatuointi kotona

Tatuoinnin häivytysmenetelmät, jotka toimivat

 1. Vetyperoksidi: Tämä haalisti ja kevensi tatuointiani. Näin suuria tuloksia, mutta muste jäi edelleen pinnan alle.
 2. Sitruunamehua: Vaikka sitruunamehua käytetään valkaisuaineena, sen vaikutus vaikuttaa vain ihon yläkerrokseen eikä voi tunkeutua kerroksen alle tatuointipigmenttien poistamiseksi.
 3. Salisyylihappo: Olen kokenut jonkin verran haalistumista. Tämä on toinen ainesosa, joka toimii hyvin epidermiksessä, mutta ei voi tunkeutua ihon kerroksiin, joissa muste sijaitsee.
 4. Kuorinta: Käytin hohkakiveä hieroakseni ihoni, ja laitoin jopa salisyylihappoa sen jälkeen (se poltti!). Kuten dermabrasion, kuorinta on tarkoitettu irrottamaan ihon yläkerros ja edistämään uuden ihon kasvua, joka toivottavasti peittäisi tatuoinnin. Tulokset olivat minimaaliset.
 5. Poistovoiteet: Käytitpä sitten tiettyä voidetta tatuoinnin poistoon, kuten Wrecking Balm, tai vaalentavaa kermaa, kuten Skin Doctors SD White, kulutat näihin tuotteisiin paljon ennen kuin näet hiipumista.

Home Tattoo Removal Menetelmät, jotka eivät't Työskentele

 1. Suola: Tämä on vaarallinen menetelmä, koska sinun täytyy hieroa suola dermiin (ihon toinen kerros, jossa muste sijaitsee). Tätä varten sinun pitäisi jotenkin hieroa pois epidermis (ihon yläkerros). Jos onnistut saamaan suolaa dermiin, ihon pigmentaatiota ja arpia esiintyy, puhumattakaan siitä, että tämä menetelmä polttaa ihon ja aiheuttaa todella kivuliaan ihottuman.
 2. Vaseliini: On myytti, että vaseliini vetää mustetta ulos, mutta se ei vain ole totta. Syy, miksi ihmiset neuvovat olemaan käyttämättä öljypohjaista voidetta uuden tatuoinnin saamisen jälkeen, ei siksi, että se haalistaisi tatuoinnin, vaan siksi, että se estää ihosi hengittämästä, mikä voi aiheuttaa infektion.
 3. Glykolihappo: Luonnollisena kuorintana tämä hellävarainen ainesosa voi poistaa vain ylemmän kerroksen kuolleen ihon.
 4. Aloe Vera: Tämä on myytti. Aloe veraa käytetään parantamaan leikkauksia, haavoja ja auringonpolttamia, joten se olisi loistava ainesosa käytettäväksi tatuoinnin poistamisen jälkeen, mutta ei sen poistamiseksi..

Turvallisia vaihtoehtoisia tapoja päästä eroon tatuoinnistasi

 1. Meikki: Riippuen tatin sijainnista ja koosta, meikin levittäminen tatuointiin päivittäin voi olla haittaa. Mutta jos sinulla on pieni käsilläsi, voit helposti piilottaa sen käyttämällä halpaa meikkiä. Tuloksia ei voi havaita!
 2. Peitetatuointi: Voit yrittää peittää ei-toivotun tatuointisi peitetatuoinnilla. Puhu tatuoijallesi. He tietävät, mikä muotoilu on paras salaamiseen. Lahjakkaat tatuointitaiteilijat voivat keksiä todella hienoja ja luovia peitteitä, jotka saavat näyttämään siltä, ​​että sinulla ei ole koskaan ollut rumaa tatuointia aluksi.

Tatuoinninpoistomenetelmät, joita kokeilin kotona

Aloin käyttää näitä muutama päivä puun tatuoinnin saamisen jälkeen.

Neostrata 10% glykolihapon kuorintavoide

Ajattelin, että kuorivan voiteen käyttäminen joka päivä voisi auttaa haalistamaan piikkilankaa. Glykolihappo on luonnollinen kuorinta, joka on peräisin sokerista ja toimii irtoamalla iholta, joten ajattelin, että se voi häivyttää tatuoinnin.

Vain 10%: lla se ei luultavasti ollut tarpeeksi vahva nähdäkseni minkäänlaista muutosta, mutta laitoin sen myös puun tatuointiin ja yritin keventää sitä.

Skin Doctors SD valkoinen

Tämä on ihon vaalentava tuote, joka sisältää emblicaa, jolla on sama vaikutus kuin hydrokinonilla (ihon vaalentava aine), mutta emblica on turvallisempi käyttää. Olen melko varma, että jotkut viralliset tatuointien poistovoiteet sisältävät emblicaa. Tämä prosessi kesti jonkin aikaa, koska tulokset eivät näkyneet viikkoihin aloitukseni jälkeen.

Aloitin näiden kahden tuotteen kanssa, kun tutkin vielä muita vaihtoehtoja. Kuorinta glykolihapolla ja vaalentaminen emblicalla tuntui hyvältä alulta, mutta en nähnyt nopeita tuloksia. Tarvitsin paljon suuremman annoksen glykolihappoa nähdäkseni nopeat tulokset. Kävin jälleen ostoksilla, mutta jatkoin näiden tuotteiden käyttöä.

Soluver Wart -hoito (20% salisyylihappoa)

Arvasin minä'd Sinun on avattava iho ennen tämän käytön aloittamista, kuten ohjeissa sanotaan: Kuori syylän yläosa ja levitä sitten salisyylihappoa, mikä tarkoittaa, että se tarvitsi päästä ihon alle toimimaan. 20% salisyylihappo palaa kuin hullu, kun se asetetaan avoimeen haavaan. Pidä se mielessä!

Kolme hohkakiveä

Tarvitsin keinon avata ihoni, jotta syylähoito voisi päästä sen alle. Kyllä, tämä sattui. Se ei ollut't niin paljon ihon hankausta, mutta hapon levittäminen siihen, joka polttaa aivosi.

Hieroin vain pienen osan piikkilankaani testiksi. Aion tehdä tämän hitaasti, pienissä kohdissa. Tämä on toisin kuin mennä ihotautilääkäriin, joka käyttää hiomakonetta koko tatuoinnissasi dermabrasion -tatuoinnin poiston tapaamisen aikana.

Kun tein lisää tutkimusta, löysin muita hyödyllisiä tietoja.

Vaseliini

Opin, että vaseliini on kamala uusissa tatuoinneissa ja vetää musteen ulos, joten minun piti tietysti saada jotain. En tiennyt, vaikuttaako se piikkilanka -tatuointiini, koska se oli vanhempi. Mutta ajattelin, että jos piikkilangassani olisi haava, se voisi vetää mustetta ulos, koska uusi tatuointi on vain suuri haava.

Ei ole myöskään hyvä idea tukahduttaa uutta tatuointiasi. Se'on parasta pitää se kuivana ja antaa sen parantua's oma. Tein täällä kaiken päinvastoin.

Polysporin -kolminkertainen toiminta

Tämä on toinen suuri ei-ei uusia tatuointeja, joten tietysti laitoin sen päälle.

Nair

Tämä oli ehkä hulluin kokeiluni. Laitoin tämän pieneen osaan piikkilankaa ja jätin sen sinne. Sen jälkeen laitoin salisyylihappoa. Kun se oli kuiva, lisäsin polysporiinia ja vaseliinia ja peitin sen.

Sitten annan sen ilmaan ja muodostan rupin. Minulla ei ollut aavistustakaan, tekikö Nair todella mitään, kun se oli ihollani. En voinut'ei tunne mitään. Tunsin jotain vain, kun otin sen pois. Sitten tajusin, että se oli todella polttanut ihoni.

Suosittuja tapoja päästä eroon tatuoinnista

 1. Laser: Nopein, turvallisin ja tehokkain tapa poistaa ei -toivottu tatuointi on laser. Laser toimii kohdistamalla musteen toistuvasti erittäin väkevän valon pulsseilla, mikä rikkoo musteen pieniksi sirpaleiksi, jotka kehosi luonnollisesti poistaa.
 2. Kirurginen poisto: Kunnes laser keksittiin, kirurginen poisto oli ainoa tapa poistaa ei -toivottu tat. Tämä prosessi sisältää tatuoidun alueen leikkaamisen ja ihon ompelemisen takaisin yhteen. Arpia esiintyy todennäköisesti tällä menetelmällä, mutta on olemassa hyviä syitä, miksi voitaisiin valita kirurginen leikkaus laserin sijaan.
 3. Dermabrasion: Tämä menetelmä käyttää pyörivää laitetta, jonka pinta on karkea, hiomaan pois ihon ylemmän kerroksen. Kuten kirurgisessa leikkauksessa, sinulle kehittyy todennäköisesti arpi.
 4. TCA (trikloorietikkahappo): TCA on kemiallinen kuorinta, joka hioo ihoa pinnallisesti eikä poista tehokkaasti pysyvää mustetta.
 5. Intensiivinen pulssivalo (IPL): Tämä menetelmä on samanlainen kuin laser, koska siinä käytetään myös voimakasta valonsädettä musteen kohdistamiseen. Ero on siinä, että IPL käyttää laajan spektrin valoa, mikä tekee siitä monipuolisen muihin tarkoituksiin, kuten karvanpoistoon. Toisaalta laser käyttää kapeaa valoa, joka voi kohdistaa tietyn värin. IPL on vähemmän tuskallinen, koska se on vähemmän voimakas, mutta pulssit ovat suurempia ja vähemmän kohdistettuja, joten ympäröivä ihoalue voi vaurioitua. IPL on myös vähemmän tehokas ja paljon kalliimpi.

Matkani laserpoistolla

Kävin laser -tatuoinninpoistokonsultilla kolme viikkoa puun tatuoinnin saamisen jälkeen. Teimme muutaman testin nähdäkseni, kuinka hyvin selviän kivusta, ja se oli kunnossa!

Osa piikkilanka-tatuoinneista on jo menossa hyvästi. Mitä tulee puuhun, niin minä'd ei voi koskaan maksaa sen poistamisesta. Aion lisätä vaaleita, mielenkiintoisia värejä kirkastamaan sitä niin, että se ei'ei näytä niin mustalta ja raivokkaalta.

Jatkan voiteita puussa, mutta piikkilanka, se'aiotaan laseroida.

Tulokset laser -tatuoinnin poistosta kahden päivän jälkeen

Yhden pienen laserhoitoistunnon jälkeen mielestäni tämä osa piikkilankaa on käytännössä poissa. Jos se'Siitä on helppo päästä eroon, minä'm ekstaattinen!

Miltä se tuntuu? Kuin oikeastaan ​​mitään. Se'on pieni alue, ja voin'En sano, että olen edes huomannut kipua. Helppo!

Minä'Yritän vielä keventää puuta niin paljon kuin voin tässä vaiheessa. Tein kierroksen salisyylihappoa, joka hieroi kevyesti puun osaa, jota työstin. Minä'm harkitsen myös osan puun poistamista laserilla.

Toinen laseristunto

Minulle tehtiin toinen laseristunto, ja tämä sattui pahasti!

Hän teki suuremman alueen piikkilankaa. Sinun täytyy yrittää muistaa hengittää tämän aikana, mutta en voinut't. Koko kehoni oli jäykkä, enkä't hengitä koko ajan. Se oli melkein kuin menisi hammaslääkäriin, mutta kun'tehty, se'kunnossa.

Kipu voitti'älä estä minua jatkamasta etsintääni! Minulla on vielä yksi piikkilanka, ja sitten aloitan puun!

Tämä on ensimmäinen piikkilanka, jonka olin tehnyt. On vain muutama viikko istunnon jälkeen ja katso kuinka kevyt se on! Vielä on kuusi viikkoa parantumista ja keventämistä jäljellä.

Tämä on ensimmäinen piikkilanka, jonka olin tehnyt. Se'Vain muutama viikko sen jälkeen ja katso kuinka kevyt se on! Vielä on kuusi viikkoa parantumista ja keventämistä jäljellä.

Ensimmäinen laseristunto piikkilangan toiselle osalle

Olen melko hämmästynyt siitä, kuinka paljon kevyempi piikkilanka on vain muutaman viikon kuluttua yhden laseristunnon jälkeen. Ehdottomasti voitin'täällä ei tarvita monia hoitoja.

Olen myös päättänyt laserilla pois koko haaran piikkilangan vieressä. Ilman piikkilankaa siellä'Minun on hieman helpompi ottaa pois nippu oksia ja kukkia.

Jatkan koko puun vaalentamista kotona, mutta minun on pysähdyttävä alueilla I'laitan laserin päälle. Työskentelen edelleen niiden osien parissa, joiden parissa voin työskennellä aina kun voin. Jos voin ainakin keventää sitä mahdollisimman paljon ennen laseria, minä'Toivottavasti tarvitaan vähemmän hoitoja puussa.

Tulokset ensimmäisen laseristunnon jälkeen.

Tulokset ensimmäisen laseristunnon jälkeen.

Varhaiset tulokset toisesta laseristunnosta

Tämä osa piikkilankaani on keventynyt huomattavasti ja vielä on pitkä aika keventää entisestään. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin vain kahden laseristunnon jälkeen.

Minun on vielä tehtävä käsivarteni pohja ja ostin sitä varten Emlaa, joka on tunnottoman tuntuinen voide, koska tiedän sen'tulee tuskallista!

Kolmas lasersessio: Tällä kertaa puussa

Kipu, jonka tunsin tällä kertaa, ei ollut mitään verrattuna vanhaan piikkilangan poistoistuntoon! Olin lievästi sanottuna erittäin tyytyväinen. Minulla ei todellakaan ollut aavistustakaan kuinka hyvin se kevenisi, koska se oli upouusi tatuointi, mutta halusin todella, että tämä osa poistetaan yhdessä kaikkien pienien kukkien kanssa.

Minä'Olen menossa vähemmän kiireiseen ulkoasuun, mutta saatan jopa siirtyä koko puun poistamiseen nyt. Minä'en ole vieläkään tyytyväinen siihen ollenkaan. Ainoa osa, josta pidän, on pieni pieni perhonen, jota en käytä't tunne tarvetta poistaa. Minä'olen iloinen'pääsen näin pitkälle!

Se'Yleensä kahden viikon välein teen osan. Parantumisprosessissa ei ole mitään valittamista, ja tämä koko prosessi on helppoa ja nopeaa nopeilla tuloksilla.

Kun sain puuni laseriksi.

Kun sain puuni laseriksi.

Päivitä puun laseroinnin jälkeen

Se'on edennyt hitaasti, mutta olen todella tyytyväinen tähänastiseen tekemiseeni. Alla on päivitetty kuva puun osasta, jonka olin laserannut. Olen niin yllättynyt, että se on yhtä kevyt kuin nyt, koska se on upouusi tatuointi.

Käytän edelleen kaikkia voiteitani, mutta en koskaan juuri laseroiduille alueille. Minä'm kuorii ja vaalentaa edelleen.

Tästä paraneminen on ollut vaikeinta! En ole koskaan ollut niin kutiava koko elämäni aikana. Muut alueet, jotka sain valmiiksi, eivät koskaan kutittaneet näin pahasti. Toivon todella, etten päätä päästä eroon koko puusta. Luulen, että tarpeeksi "säätämistä" Pidän siitä.

Päivitetty kuva puusta laserin saamisen jälkeen

Päivitetty kuva puusta laserin saamisen jälkeen

Ennen ja jälkeen kuvat tatuoinnin laserpoistosta

Tuomio ja lopullinen päivitys

Kaiken kokeilemiseni jälkeen laser sai tatuoinnin pois niin paljon kuin se on. Mikään muu ei todellakaan toiminut. Olen erittäin hämmästynyt edistymisestä! Rehellisesti, voin'en sano mitään pahaa tuloksista'minulla on tähän asti ollut laserilla.

Huomautus: Jos sinä'Haluaisin lukea ensimmäiset ajatukseni ennen tämän toimenpiteen suorittamista, tutustu artikkeliini tatuoinnin poistamisesta kotona.

Tulokset muutaman päivän kuluttua puun laserista

Olen päättänyt laskea pois koko puun! Tämä on muutama päivä laserin saamisen jälkeen. (Huomaa, kuinka piikkilanka on myös haalistunut! Se on vain yhdestä istunnosta.)

Minä'olen päättänyt laskea pois koko puun! Tämä on muutama päivä laserin saamisen jälkeen. (Huomaa, kuinka piikkilanka on myös haalistunut! Se on vain yhdestä istunnosta.)

Lopulliset tulokset ensimmäisen istunnon jälkeen

Laseroinnin jälkeen.

Laseroinnin jälkeen.

Kuinka tatuoinnin laserpoisto toimii?

Keskittyneet valonsäteet tai energia tunkeutuvat ihoon ja hajottavat musteen pieniksi sirpaleiksi, jotka kehosi hävittää's immuunijärjestelmä.

Kuinka paljon tatuoinnin laserpoisto maksaa??

Alue on 200–500 dollaria istuntoa kohden. Hinta riippuu tatuoinnin suunnittelun koosta ja vaikeudesta. Jotta voit poistaa tatuoinnin kokonaan, tarvitset kuudesta kymmeneen istuntoa. Yhdessä koko tatuoinnin poistomenettely voi maksaa 1500–5000 dollaria.

Haittaako tatuoinnin laserpoisto?

Kyllä, se sattuu. Poistamisen kipu on samanlainen kuin tatuoinnin yhteydessä. Ihmiset kuvastavat tunteen olevan samanlainen kuin roiskuminen kuumalla pekonirasvalla tai kuminauhan napsauttaminen ihoa vasten – se voi satuttaa, mutta's siedettävä.

Ainoa asia, josta minun täytyy valittaa, on kutina! Se's käytännössä sietämätön, mutta käsittelen sitä ja yritän olla naarmuttamatta ollenkaan, koska en'et halua arpia.

Kuinka kauan tatuoinnin poistaminen kestää??

 1. Aloitat 30-45 minuutin konsultaatiolla keskustellaksesi terveydestäsi sekä tatuointisi sijainnista, koosta ja väristä.
 2. Tarvitset todennäköisesti useamman kuin yhden istunnon tatuoinnin poistamiseksi kokonaan. Istuntojen määrä riippuu sijainnista, koosta ja väristä. Useimmat ihmiset tarvitsevat kuudesta kahdeksaan istuntoon, ja jokainen istunto on välissä kuudesta kahdeksaan viikkoon paranemisen mahdollistamiseksi.
 3. Ihotyypistäsi riippuen ihon paraneminen voi kestää kuudesta kuukaudesta vuoteen.

Q-kytketty laser vs. Picosure

Yhtäläisyyksiä

 • Molemmat ovat lasereita.
 • Molemmat hajottavat tatuointimusteen pieniksi hiukkasiksi, jotka myöhemmin eliminoidaan.

Q-kytkin

 • Räjähdykset kuumenevat 1 nanosekunnissa.
 • Sisältää 3 aallonpituutta: 1064 (kohdistaa mustan musteen), 532 (kohdistaa punaisen/oranssin musteen), 694 (osuu siniseen/vihreään musteeseen). Tämä valikoima kohdistuu väreihin tarkemmin, joten se poistaa tehokkaammin tietyt värit.

Picosure

 • Käyttää fotomekaanisia paineaaltoja lämmön sijaan.
 • Energia vapautuu nopeammin: jokainen energiapuhallus vapautuu 1 pikosekunnissa (1000 nanosekuntia).
 • Kohdistaa tehokkaammin siniseen/vihreään/violettiin musteeseen (vaikeimmat värit poistettavaksi), mutta se ei ole tehokas mustalle tai punaiselle musteelle.

Mikä laser on paras?

Eri värien poistamiseksi tarvitaan eri aallonpituuksia. Jos käytetään väärää aallonpituutta, väri ei ime sitä ja muste ei hajoa. Se, valitsetko Q-kytkimen vai Picosuren, riippuu tatuointisi väristä.

Mitkä ovat tatuoinnin poistamisen riskit??

Tatuoinnin poistamisen sivuvaikutuksia voivat olla:

 • infektio
 • hyperpigmentaatio
 • pelottava

Ihon parantaminen: Tatuoinnin poiston jälkihoito

Ihoni parani nopeasti ja helposti sen jälkeen. Tässä muutamia vinkkejä ihon parantamiseen laserpoiston jälkeen.

 • Pidä alue kuivana ja puhtaana.
 • Levitä kylmä pakkaus alueelle seuraavat 24 tuntia jokaisen istunnon jälkeen.
 • Vältä suihkua, uintia tai kuumaa saunaa 24 tunnin ajan poistamisen jälkeen.
 • Levitä antibioottivoidetta kolme kertaa päivässä kolmen ensimmäisen päivän ajan.
 • Kutinaa, hilseilyä ja rakkuloita voi esiintyä. Älä pudota rakkuloita, älä naarmuta äläkä hiero sitä voimakkaasti.
 • Voit ottaa Tylenolia helpottaaksesi epämukavuutta, mutta vältä aspiriinin ottamista, koska se voi aiheuttaa verenvuotoa ja mustelmia.
 • Levitä aurinkovoidetta alueelle tai, mikä parasta, vältä aurinkoa kokonaan.
 • Juo paljon vettä.
 • Kosteuta alue voiteella.
 • Jos alue näyttää tartunnan saaneelta, ota yhteys lääkäriisi oikein.

Mitkä ovat helpoimmat tatuoinnit poistaa?

 • Tummemmat värit on laserin yleensä helpompi havaita, joten ne on helpompi poistaa.
 • Vanhemmat tatuoinnit on helpompi poistaa kuin uudet, koska ne ovat todennäköisesti haalistuneet vuosien varrella.
 • Mitä kauempana tatuointisi on sydämestäsi, sitä vaikeampaa niiden on haalistua. Tämä liittyy verenkiertoon. Joten tatin poistaminen rintakehästäsi on luultavasti helpompaa kuin käsivarressa tai jalassa sijaitsevan tatin poistaminen.
 • Myös ihonvärilläsi on rooli. Mitä enemmän kontrastia on musteen värin ja oman ihonvärisi välillä, sitä helpompaa on poistaa muste. Tämä tarkoittaa, että musta muste vaalealla iholla on helpompi havaita kuin musta muste tummalla iholla.
 • Jos tatuointisi on tehnyt amatööri tatuoija, se on helpompi vaalentaa, koska käytetyn musteen laatu ei todennäköisesti ollut niin hyvä.

Lähteet

 1. "11 outoa faktaa tatuoinnin poistosta laserilla," BodyDetails. 8. marraskuuta 2016. Käytetty 13. lokakuuta 2017.
 2. "Intensiivinen pulssivalo (IPL) tatuoinninpoistohoito," Medic8.com. Käytetty 13. lokakuuta 2017.
 3. Karen L.Hudson, "Vaihtoehdot ja vaihtoehdot tatuoinnin poistoon," LiveAbout. 5. lokakuuta 2017. Käytetty 13. lokakuuta 2017.
 4. Amelia Smith, "7 Useimmin kysytyt kysymykset tatuoinninpoistopotilailta," Astanza. 28. lokakuuta 2015. Käytetty 13. lokakuuta 2017.

Tämä sisältö on tarkkaa ja todenmukaista tekijän parhaan tietämyksen mukaan, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan pätevän ammattilaisen muodollisia ja yksilöllisiä neuvoja.

Kommentit

ivan 17. kesäkuuta 2020:

Ostin koneen täältä (www.odilaser.com), vaikutus on sama kuin edellä, laser -tatuoinninpoistovaikutus on erittäin hyvä.

Maria 10. maaliskuuta 2020:

Haluan vain tietää, missä olet ja mikä on tämän yrityksen osoite. Voit lähettää minulle tekstiviestin pian

Perhonen21078 23. syyskuuta 2019:

Älä tee tätä! Noudatin tätä kauheaa neuvoa ja nyt käsivartessani on kaksi neljänneskokoista reikää uuden tatuointini keskellä. Odota vain ja korjaa tai peitä.

GregPsycho 30. toukokuuta 2019:

Kiva, Demented Are Go!

anonyymi 23. tammikuuta 2019:

Poistoideoita kiitos

David 21. lokakuuta 2018:

Toivottavasti kukaan ei ota neuvojasi uudesta tatuointihoidosta. Älä anna tatuointisi kuivua !!!! Ruput halkeilevat ja vuotavat verta, jolloin sinulle jää arpia! Ei hyvä tatuoinnille. Nappy ihottuma kerma on paras käyttää uutta tatuointia!!!

Linda Henkilöt 23. syyskuuta 2018:

Kiitos paljon ajastasi, jonka käytit tähän postaukseen. Olet mahtava ja mielestäni tämä on ainoa asia, joka minulla on'olen lukenut, että voin luottaa.

Jätkä! 15. syyskuuta 2018:

Tämä on toinen tatuointipäiväni, kuinka pian aloitit vetyperoksidin levittämisen tatuoinnin saamisen jälkeen?

Rita 02 elokuuta 2018:

Pls auttakaa minua todella tarvitsen apua tässä asiassa pian aion mennä naimisiin ja mieheni ei tiedä, että minulla on tämä asia kehossani, joten pls tarvitsen todella jonkun auttamaan minua, minulla oli tatuointi 3 vuotta sitten ja nyt minä älä kun se taas auttaa minua pls

Josh 23. huhtikuuta 2018:

Kiitos rouva, että otit aikaa kertoa kokemuksistasi muiden kanssa, jotka ovat edelleen surullisia sen päivän jälkeen, kun saimme sen pirun tat kehossamme nyt, kun olemme vanhempia & don't halua sitä.

Minä'm säästää myös laserpoistoa varten, minun on 40 vuotta vanha.

Cynthia 4. lokakuuta 2017:

Voitko lähettää kuvapäivityksen tähän? kuinka monta istuntoa? kuinka kauan?

Dee 7. maaliskuuta 2017:

Otin tatuoinnin viikko sitten. Mikä sotku nyt on! Suunnittelen pico -laserhoitoja, koska se on kokonaan mustaa. Onko tämä laser, jolla sinulla oli nämä tulokset? Näyttää hyvältä! Antaa toivoa!

Mike 11. lokakuuta 2016:

Käytä suolaa ja rättiä ja hiero se hitaasti sisään

Chris Owen 9. heinäkuuta 2015:

Oli mahtava tatuointi jumala tietää miksi halusit sen poistuvan.

Kiitos 17. tammikuuta 2015:

Kiitos jakamisesta. Tutkin kuinka paljon haalistuminen on mahdollista kotona käyttämällä glykolihappoa jne., Ja tämä on erittäin hyödyllistä.

Nas 21. toukokuuta 2014:

Voisitko kertoa minulle, millaista laseria he käyttävät poistamiseen. Minulle on tehty 4 hoitoa, enkä näe eroa lukuun ottamatta kustannuksia. Olisin todella kiitollinen kaikesta avusta, jota ypu voi antaa.

Lala 10. huhtikuuta 2014:

Hei Jenna Luin juuri prosessisi läpi, käyn läpi samankaltaisen kokemuksen ja haluaisin todella puhua asiasta jollekin, joka ymmärtää. Näen, että viestisi oli kolme vuotta sitten, mutta jos saat sen millään tavalla ja haluat puhua siitä minulle, sähköpostini on lcour[email protected]. Toivottavasti kaikki kävi sinulle hyvin!

Catherine Taylor Kanadasta 16. heinäkuuta 2012:

Minä'Olen iloinen, että huomasit, että ainoa asia, joka todella auttaa poistamaan tatuoinnin, on laserhoito. Sinä'muut hoidot kuulostivat aivan pelottavilta. Mikään ei ole pahempaa kuin huono tatuointi .. odota, ihotulehdus ja pysyvä pelottelu. Toivottavasti tatuointisi poistamismatka päättyi hyvin.

Kirjailija Jenna Halifaxista, NS, 17. kesäkuuta 2012:

ok ihmiset ….. luovuin yrittämästä saada tämä asia pois itsestäni .. kun minulla oli ensimmäinen laseristunto, ei ollut mitään muuta, joka toimisi minulle .. rehellisesti laser on AWESOME ja ainoa todella hyvä tapa edetä. ja se EI'T SCAR! sd valkoinen ja neostrata tavaraa teki ihoni todella pehmeä n sileä lol i'en ole varma missä olen'd olla juuri nyt, jos käytän sitä edelleen tatissa …. sd white on ihon vaalentava aine, mutta tatuointi on ihon alla melko vähän .. joten en tiedä sainko sen kevyesti vai vain tuli kevyempi päälle'oma … vaikea sanoa … mutta LASER IHMISET !!! ainoa tie!!!!!!!!!!

nick 6. huhtikuuta 2012:

Mietin vain, löysitkö laserleikkauksen lisäksi jotain hyvää, jota voin kokeilla kotona:]

jano9 03.12.2011:

Don'älä jätä minua roikkumaan tänne, tyttö. Minä'Olen valmis lähtemään hakemaan Neostratan ja SD -valkoisen, jos se keventää tattiasi niin paljon kahdessa kuukaudessa. Varoituksia? Tai suositteletko sitä?

J

jano9 02.12.2011:

Hei. Minulla oli äskettäin tuhoisa kokemus pysyvästä meikistä – erityisesti kulmakarvoista. Näytän Simpsonin vihaiselta lapselta. Se'hakemuksesta on kulunut kaksi ja puoli viikkoa ja tuntuu siltä, ​​että kaksi ja puoli kuukautta. Elän netissä yrittäen löytää korjaustoimenpiteitä haalistumiseen ja käyn ensi viikolla uuden laser -konsultaation. Ensimmäinen laser -konsultointi kaveri oli hieman nob ensivaikutelmasta ja hän halusi ajaa kulmakarvani. Ainoa paikka, josta minun on päästävä eroon, on lähinnä kasvoni keskiviivaa. Siellä koin luonnollisen kulmakarvojen menetyksen ja sen'mitä halusin täyttää pysyvällä meikillä … vain ei niin paksu ja tumma kuin päädyin! Joka tapauksessa ajattelin, että voisin yrittää kuoria sen salisyylihapolla, mutta kahden käyttökerran jälkeen tatti näyttää itse asiassa hieman tummemmalta. Luulen, että minä'm joko ärsyttää alla olevaa ihoa ja tekee siitä punaisen, jolloin tatti näyttää tummemmalta, tai ihon kuorinta tuo pigmentin lähemmäksi pintaa ja'miksi se näyttää tummemmalta … se saattaa todella haalistua, jos jatkan.

Ajatuksia? Mielipiteet?

Kirjailija Jenna Halifaxista, NS 17. maaliskuuta 2011:

ei Kanadassa … voi'ei saa täältä mitään

WreckingBalm 17. maaliskuuta 2011:

Wrecking Balm on 50 dollaria Walmartissa.