Jason Goodrow, joka tunnetaan myös nimellä "Goodboy," on lisensoitu tatuoija, joka jakaa artikkeleissaan asiantuntemuksensa maailman kanssa.

Yksi monista käyttämistäni tatuointikoneista.

Yksi monista käyttämistäni tatuointikoneista.

Antaa's Aloita!

Tällä tatuointitunnilla keskustelen tatuointikoneesi ja sen mekaniikan tuntemisen tärkeydestä, jotta ymmärrät paremmin sen toiminnan.

Huolto ja korjaus ovat tämän tatuointitunnin kaksi pääkohtaa. Tatuointikoneen purkamisen ja kokoamisen oppiminen ovat keskeisiä osia tatuointikoneesi toiminnassa. Kaikki tatuointikoneet eivät ole samanlaisia, joten perusasioiden hallitseminen vähentää paniikin todennäköisyyttä, jos tatuointikoneesi lakkaa toimimasta kesken projektin.

Ennen kuin aloitat tatuointikoneesi purkamisen, sinun on tutkittava se ja tehtävä tarvittaessa muistiinpanoja, jotta saat kaikki oikeat osat järjestykseen purkamisen yhteydessä..

Katsokaa tatuointikoneita, jotka olen näyttänyt yllä olevassa valokuvassa. Se on täysin toimiva tatuointikone; jos sinun on tartuttava tatuointikoneeseesi nähdäksesi, löydätkö välittömiä eroja minun ja käyttämäsi koneen välillä, niin sinun pitäisi tehdä.

Lukuun ottamatta kondensaattorin näkemistä, tämä on loistava kaavio.

Lukuun ottamatta kondensaattorin näkemistä, tämä on loistava kaavio.

Tatuointikoneen kaavio

Yllä olen toimittanut sivukuvan tatuointikoneesta, jossa on kunkin komponentin tekniset ehdot. Tämän kuvan tatuointikone on hieman erilainen kuin käyttämäni. Tärkein ero on, että tässä koneessa on ike, joka nostaa kelat sopivaan korkeuteen. Viittaisin myös ikeeseen välilevynä; Sitä ei pidetä teknisenä terminä, mutta ymmärrät miksi sitä käytetään.

Kun olet tutkinut tatuointikoneesi ja tehnyt tarvittavat muistiinpanot tai merkit (pääasiassa jouset), olet valmis aloittamaan. Riippuen siitä, mistä tatuointikoneesi ostit, määritetään, millaisia ​​työkaluja käytät tatuointikoneesi purkamiseen ja kokoamiseen. Tatuointikoneessani käytetyt kuusiokoloruuvit ovat metrisiä, mutta olen myös käyttänyt koneita, jotka käyttivät vakiomittauksia; sinun on selvitettävä, mitä ruuvityyppiä käytettiin tatuointikoneesi kokoamiseen.

Kun olet selvittänyt ruuvityypin, valitse oikeat työkalut tatuointikoneesi purkamiseen. Aseta sitten paperipyyhkeitä, jotta voit laittaa tatuointikoneen osat sen päälle, kun aloitat sen purkamisen; tämä auttaa sinua pitämään osat järjestyksessä ja tekemään sen kokoamisesta yksinkertaista.

Huomautus: Varmista, että työskentelet puhtaalla pinnalla, joten jos pudotat osan, löydät sen helposti.

Missä peukaloni on tässä kuvassa, missä kontaktipultti ruuvataan.

Missä peukaloni on tässä kuvassa, missä kontaktipultti ruuvataan.

Irrota O-rengas.

Irrota O-rengas.

Vaihe 1. Poista Yhteystiedot

Kun olet asettanut paperipyyhkeet, mene eteenpäin ja löysää kosketuspultti ja kiristysruuvi ja poista ne. Useimmat ruuvit voidaan kiristää tai irrottaa käsin tai litteällä ruuvitaltalla. Kun olet poistanut nämä osat, aseta ne sivulle.

Koska kosketuspylväs on poissa tieltä, on hyvä hetki irrottaa pieni musta O-rengas, joka liukuu etujousen alle ja joka kiertyy ruuvin kannan päälle, joka pitää paikallaan ankkuritankoa sekä etu- ja takajousta yhdessä. Jotain hyvää varoa on halkeamia tai O-renkaan kuivumista; tämä vähentää kevään iskun voimaa, joten jos näet tämän, käytä aikaa sen korvaamiseen uudella.

Sidontatappi on poistettu täältä, katso aluslevyjä ja kuinka ne ovat kunnossa. Katso tatuointikoneesi tai yllä olevaa kaaviota.

Sidontatappi on poistettu täältä, katso aluslevyjä ja kuinka ne ovat kunnossa. Katso tatuointikoneesi tai yllä olevaa kaaviota.

Vaihe 2. Poista etusidontapylväät

Seuraava asia, jonka haluamme tehdä, on napata kuusiokoloavainsarja tai pihdit valitsemastasi valinnasta pitäen mielessä, ettemme halua vahingoittaa tatuointikoneita tai sen työosia. Valitse oikea kuusiokoloavaimen koko ja löysää sidontatappia.

Kun valmistaudut tähän, haluan sinun katsovan, miten metalliset aluslevyt on sijoitettu ja miten niitä ei sijoiteta suoraan tatuointikoneen rungon yhteyteen. Jos metalliset aluslevyt joutuvat kosketuksiin tatuointikoneen rungon kanssa, se maadoittuu ja tekee tatuointikoneesta käyttökelvottoman, kunnes ongelma korjataan..

Lähes jokaisessa tatuointikoneessa on kumialuslevyt, jotka istuvat kehystä vasten, mikä vähentää huomattavasti mahdollisuutta maadoitusongelmiin, joita sinulla saattaa olla työskennellessäsi. Irrota etukiinnityspultti ja jotta ruuvien menettämisessä ei ole ongelmia, kierrä ruuvi kumi- ja metallialuslevyillä takaisin kiinni tatuointikehyksestä.

Irrota koko jousikokoonpano irrottamalla takaruuvi.

Irrota koko jousikokoonpano irrottamalla takaruuvi.

Vaihe 3. Irrota jousikokoonpano

Kun etukiinnityspylväs on nyt poistettu, siirrymme nyt poistamaan koneen jousikokoonpanon. Tatuointikoneen jouset sanelevat useita tekijöitä toiminnassa; jouset ovat eripaksuisia, ja tatuointikoneen jouset voidaan leikata tietyillä tavoilla, jotka tuottavat erilaisen reiän tai neulan käytön. Ihannetapauksessa tatuointikoneeseesi kiinnitetyt jouset ovat käyttökunnossa ja sinun tarvitsee vain virittää se ja olet valmis tatuoimaan, mutta useimmiten jousia on ehkä muutettava (jos mahdollista) tai vaihda ne.

Uuden jousen leikkaaminen voi olla pelottavaa aloittelijalle, koska jousi on toistettava tarkasti ja tiettyjä työkaluja tarvitaan tehokkaan jousen luomiseksi. Muista irrottaa jousikokoonpanon takaruuvi, jotta sinun ei tarvitse vielä sotkea ankkuritangon ja etujousen kiinnittämistä. Tee tämä VAIN jos jousi on vaihdettava.

Saatat tarvita jotain, joka pitää kiinni siteestä, kunnes ruuvi on irronnut.

Saatat tarvita jotain, joka pitää kiinni siteestä, kunnes ruuvi on irronnut.

Vaihe 4. Poista takasidontapylväs

Poistamme nyt takasidontapylvään, se on yksinkertainen prosessi, mutta katso jälleen, miten takasidontapylväs on koottu. Sinulla tulee olla kumialuslevyt, jotka ovat suoraan kosketuksessa koneeseen's runko, sitten metalliset aluslevyt kumilevyjen kummallakin puolella ja lopuksi kupari- tai metallilangan liitin, joka pidetään tukevasti paikallaan ruuvilla, joka kulkee rungon läpi ja kierretään lopuksi itse sidontapylvääseen. Takakiinnityspylväs on yksi tärkeimmistä paikoista, joista tatuointikone saa voimansa.

Irrota ruuvit keloista.

Irrota ruuvit keloista.

Kondensaattori ja kelat.

Kondensaattori ja kelat.

Vaihe 5. Irrota kelat

Sekä etu- että takakiinnityspylväät on nyt poistettu vapauttaen molemmat johdot, jotka tulevat tatuointikoneen keloista. Tämä tarkoittaa, että on aika poistaa kelat itse. Jos et ole perehtynyt kelan ulkonäköön sisäpuolelta, kuvittele ottavasi ohutta kuparilankaa ja kääri se pienen terässylinterin ympärille käyttämällä 200 jalkaa kuparia. Et uskoisi olevan mahdollista sovittaa niin paljon lankaa niin pieneen sylinteriin, mutta se on hyvin mahdollista, ja näin syntyy myös magneettinen energia, joka viime kädessä ajaa tatuointikoneen.

Nyt käämien irrottaminen on yksinkertainen prosessi. On kaksi ruuvia, jotka pitävät kelat paikallaan, yksi ruuvi. Irrota ruuvit pitäen mielessä, ettet pudota koneen runkoa tai kelaa, kun viimeinen ruuvi on irrotettu.

Aseta tatuointikoneen runko alas ja katso nyt poistetut kelat. Huomaa lanka jokaiselle pieneen kondensaattoriin kytketylle kelalle. ponnahtaa kuin sulake, jolloin tatuointikoneesi menettää virran, jolloin sinun on vaihdettava joko kondensaattori tai itse kelat.

Kehys.

Kehys.

Vaihe 6. Irrota putkipuristin

Olemme nyt valmiita poistamaan tatuointikoneen putkipuristimen. Tässä käyttämässäni tatuointikoneessa siinä on yksinkertainen perhosruuvi, jossa on erillinen putkipuristin, joka painaa putkea, kun perhosruuvi kiristetään. Tämän pitäisi kestää vain muutama sekunti, ja kun olet valmis, käytä aikaa ja järjestä purettu tatuointikoneesi siten, että sen kokoaminen on helpompaa.

Nyt kun tatuointikoneesi on purettu kokonaan, on aika tarkastella kaikkea kriittisesti ja läheltä. On myös aika puhdistaa kone perusteellisesti ja vaihtaa kaikki tarvittavat osat. Aina kun minun täytyy rikkoa tatuointikoneeni, on peukalosääntö tehdä perusteellinen puhdistus, ja pidän hyvää huolta siitä, että olen perusteellinen, mielestäni sinun pitäisi myös.

Huomautus: Kun olet virittänyt koneesi ja toiminut haluamallasi tavalla, älä RIKKAA sitä; MURRAA se ja käytä upeasti viritettyä tatuointikoneesi.

Kone on nyt järjestetty sarjoiksi, koska kokoisin sen uudelleen.

Kone on nyt järjestetty sarjoiksi, koska kokoisin sen uudelleen.

Käärimistä

Haluan lisätä muutaman asian, jos jollain on kysyttävää. Jouset ovat tatuointikoneen vaikein osa useimmille ihmisille. Joten jos jollakin on kysyttävää neulan syvyyden säätämisestä tai koneen iskun pidentämisestä, jätä vain kommentti, yritän parhaani mukaan selittää sen ja antaa joitain valokuvia omien jousien taivuttamisesta ja leikkaamisesta. Jätin pois paljon tietoa, mutta tietotyyppi on täsmällisempi ja niin myös kysymyksesi. Odotan seuraavaa oppituntia ja puhun vaikeiden asiakkaiden kohtaamisesta.

Kiitos lukemisesta!

Samantyyppinen tatuointikone yllä kuin purettu.

Samantyyppinen tatuointikone yllä kuin purettu.

Kiinnostaako tatuointi? Aloita tästä!

  • Tatuoinnin aloittaminen: Mitä tarvitset ollaksesi tatuoija?

Kysymyksiä & Vastaukset

Kysymys: Minkä kokoisia ja mittaisia ​​jousia käytetään väripakkaamiseen, varjostimeen ja vuoraukseen?

Vastaus: Edistynyt kysymys, koska kaikki kolme ovat eri tekniikoita ja vaativat yleensä erilaisia ​​koneasetuksia ja jopa erilaisia ​​etu- ja takajousia.

Kysymys: Voinko liittää tavallisen pistokkeen seinään todellisen tatuointipistoolin saamiseksi?

Vastaus: Ei, tarvitset sähköistä säätöä tai kone vain räjähtää ja saattaa aiheuttaa sähköiskun.

© 2012 Jason Goodrow

Kommentit

Riche2 -aseet 18. heinäkuuta 2017:

Olen hämmästynyt siitä, kuinka paljon olet panostanut. Kiitän ajastasi ja harkitsemastasi tatuointivälineestä. Toivon, että olisin voinut olla niin onnekas, että sain ympärysmittaasi vuosi sitten. Aloitin piikkien puukottamisen puistossa 14 -vuotiaana, en tiennyt, miksi taide kuluttaa minua. Olin edistynyt taiteessa ikäni ja minua naurettiin ja heitettiin kaupoista. Nuorelle .. Hatut pois, herra siitä, että annoitte takaisin ja ehkä muutatte joidenkin elämää…

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 05.11.2015:

Branden, kiitos lukemisesta, olet hyvässä ajelussa siellä niin paljon opittavaa, mutta se on sen arvoista matkan lopussa.

branden 05.11.2015:

Aloitin juuri tatuoinnin'En edes mene tarpeeksi pitkälle sanoakseni sen, mutta nämä artikkelit ovat antaneet minulle enemmän tietoa ja tekniikoita kuin viikon arvoisen non -stop -surffauksen, joten haluan vain kiittää ja jatkaa sitä, mitä teet, henkilökohtaisia ​​neuvoja, joita voit saada minuun osoitteessa padaescobar1017 @gmail.com

Allana Nohra Melbournesta, Victoria, Australia, 4. lokakuuta 2014:

Hei Jason IV yritti etsiä sinua nimesi ja tilasi alla ja se'Tuloksia ei löydy, voit pyyhkiä minut kaveripyynnön kautta Allana Nohra kiitos 🙂

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 01.10.2014:

Longview Wa, kaventaa sen kokonaan

Allana Nohra Melbournesta, Victoriasta, Australiasta 1. lokakuuta 2014:

Hei Jason,

Siellä'muutama sillä nimellä, joka on sinun. Mitä's ur dp

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 28. syyskuuta 2014:

Jos sinulla on facebook … niin ystäväni … Haluaisin tarkastella joitain työsi … Jason Goodrow on ketä etsit, jos olet kiinnostunut.

Jason

Allana Nohra Melbournesta, Victoria, Australia, 28. syyskuuta 2014:

Kiitos kasoista. Joo, ei hätää miten voin julkaista ne?

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 27. syyskuuta 2014:

Ya tummasta vaaleaan värin varjostamiseen asti …. huuhtele vedellä välillä … don't anna sen kuivua putken kärjessä … jos käytät magnum -varjostimen ryhmittelyä, haluat käyttää varjostusta eteenpäin pyyhkäisevää liikettä … ajattele sitä harjaliikkeenä … onnea ja lähetä viesti jotkut tatuoiduista siannahoistasi haluaisivat nähdä ne.

Jason

Allana Nohra Melbournesta, Victoria, Australia, 26. syyskuuta 2014:

Ok mahtavaa kiitos Jason I'Tarkastelen niitä koneita ja leikittelen myös omieni kanssa. Joo tuo'Mitä tarkoitin käytännössä niin paljon kuin voin pakastimeni on täynnä tatuoituja siannahkoja, ja haluan vain saada varjostustekniikkani jne. niin hyvin kuin voin. Ja oppia niin monta eri tekniikkaa kuin voin, koska olen lukenut niin monesta. Iv on toistaiseksi työskennellyt vain harmaalla ja mustalla. Mutta haluan aloittaa joitain värikappaleita, kun saan kunnon värisarjan. Minä'Minulle on kerrottu, että aloita pimeimmästä vaaleimpaan ja käytä vain neulaa heittämällä vettä puhdistamaan värejä, onko oikein?

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 26. syyskuuta 2014:

Eikon on loistava virtalähde … ehdotan tietysti, koska opettelet edelleen, että saat sellaisen, jossa on digitaalinäyttö, jotta näet, minkä jännitteen kanssa työskentelet, kun käytät tatuointikoneitasi … vakavasti minusta tuntuu, että Paco Rollinsin tatuointikoneet ovat melko oikeudenmukaisia ​​… ne ovat tavallinen ei -ikeen tatuointikoneesi … ei liian raskas eikä liian kevyt, kaikki säätösi tehdään yksinkertaisesti jousiesi kautta … 10 käärintäkelaa käytän erittäin vahvasti työntää raskaita neularyhmiä … mutta jälleen voit säätää jousijännitystä pehmentääksesi lyöntiä … sikäli kuin pystyn kertomaan sinulle, onko tatuointikone hyvä lukemani perusteella … olen vanha koulu ja itseoppinut, joten sanoisin, että ennen kuin ostat sen … selvitä koneesi, joita sinulla on, repimällä ne erilleen, asettamalla ne takaisin yhteen … ei myöskään rikkoa pallojasi vaan lyömään ensin siannahkaa … vähintään 80 tuntia … ennen kuin enää ihokudosta …. johdonmukaisuus ja hyvien tapojen rakentaminen ensin, loput vain astua paikalleen … varjostus on ehdottomasti jotain, mitä jokainen tatuoija taisteli, ja tämä johtuu siitä, että sinulla on oltava hyvät tatuointitottumukset ja hyvä etiikka. Ok toivottavasti tästä oli apua!

Paina minua, jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on enemmän kysymyksiä

Allana Nohra Melbournesta, Victoriasta, Australiasta 26. syyskuuta 2014:

Kiitos vastauksesta Jason.

Koneet IV maksoivat minulle 200 dollaria molemmille, mutta ne olivat käytettyjä iv. Asetin ne opetusohjelmiesi ansiosta ja ne toimivat hyvin, mutta haluaisin hankkia oman uuden sarjan ja oppia varjostamaan hieman paremmin ja mitä neuloja käytetään miltä näyttää. Katsoin konetta sen päällä'jota kutsuttiin AL13 GALAXIE 11: ksi, voisitko kertoa minulle, jos se'onko mitään hyvää. Minä en'en halua käyttää ylimääräistä rahaa, koska pitkän aikavälin tavoitteeni on avata oma myymälä jonain päivänä, joten voin myös käyttää rahaa ihmisarvoisiin laitteisiin'kestää enemmän kuin halvat, jotka antavat sinulle huonolaatuisia ja rikkoutuvia. Myös kaikki ehdotukset kunnollisesta virtalähteestä, katsoin eikonin, mutta taas en ole varma, koska en'ei tiedä paljon. Työskentelin kaupassa kaksi päivää oppien, mutta tein muutamia pieniä tatteja ja hän sanoi, ettei tehnyt'En halua oppilasta, jonka myöhemmin huomasin, koska se oli huolissaan id ottaa asiakkaansa pois. Mikä on erittäin ärsyttävää, koska oppisopimuskoulutus Arnt on helppo tulla. Suunnitelmani on vain harjoitella niin paljon kuin voin, jotta voin näyttää kaupalle ihmisarvoista työtä ja että minulla on kunnolliset laitteet ja sormet ristissä saavat oppisopimuskoulutuksen. Ystävälläni on toimilupa, jotta voin tilata heitti hänet pois amerikkalaisilta toimittajilta. Kiitos paljon kaikista neuvoistasi ja avustasi siinä'Sillä on vaikea päästä tällä alalla

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 22. syyskuuta 2014:

Hei siellä! Eternal on yksi useista brändeistä, joita käytän, en ole koskaan käyttänyt niiden harmaata pesua, vaan sekoitan omani tatuoinnin aikana. Koneet ovat mielenkiintoista aihemateriaalia puhua, ja myös tärkeää ymmärtää ne mahdollisimman pian. Olen käyttänyt Paco Rollin tatuointikoneita jo useita vuosia, ja jotkut niistä ovat yli kymmenen vuotta vanhoja ja toimivat hyvin !. Älä osta koneita, jotka ovat 50 dollaria … halpoja useimmiten't toimi ilman suuria korjauksia. Minä en'En tiedä millaisia ​​lakeja Australiassa on, mutta tarvitset suurimman osan ajasta toimiluvan ostaaksesi amerikkalaisilta jakelijoilta. Oikea hinta tatuointikoneissa on noin 150,00 – 200,00 dollaria … nämä ovat yleensä myös muiden tatuoijien tekemiä. Musteita … Starbrite, Eternal ja Waverly mustalle vuorellesi, varjostuksellesi ja heimojen täytteellesi. Toivottavasti se auttaa!

Jason

Allana Nohra Melbournesta, Victoria, Australia 21. syyskuuta 2014:

Hei miten voit'Olen uusi tatuointimaailmassa ja harjoitellut sian iholla. Olen hankkinut tatuointitarvikkeita protatilta, joten minulla on mielenrauha, että ne ovat laadukkaita. IV on ostanut harmaan pesun ikuisen mustepakkauksen toistaiseksi ja haluan ostaa väripakkauksen. Onko ikuinen muste hyvä merkki käytettäväksi, vai pitäisikö minun etsiä jotain muuta. Myös kaksi konetta minulla on ostanut ystävältäni, joka on tatuoija, mutta ne ovat laadukkaita ja melko vanhoja. Harkitsin uuden vuorauksen ja varjostimen ostamista, koska en tiedä koneista mitään, voisitteko ohjata minua oikeaan suuntaan'onko hyvä kone ostaa? Ja mistä? Kiitos etukäteen

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 18. heinäkuuta 2013:

Näet selviä eroja viivoissa, joissa käytetään vakiokierroksia verrattuna tiukempiin ryhmiteltyihin neuloihin.

Tiukempi ryhmittely = hienommat viivat

Onnea!

Krit 18. heinäkuuta 2013:

Pidän ehdottomasti kaiken mielessä. Voitko kertoa minulle muita tekijöitä, jotka aiheuttavat ongelmani? yksi tekijä oli tapa neula juottaa, ja kaikki muut tekijät, joita voit ajatella, aiheuttavat epätasaisia ​​viivoja…

ja vielä yksi kysymys, minä'm käyttää tällä hetkellä 7rl, onko 7rlt: lle vaihtamisella mitään väliä? mikä on parempi hienoille viivoille?

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 23. toukokuuta 2013:

Ei hätää, minun osaltani'Kaikki kysymykset ovat osittain aiheellisia, kunhan ne ovat aihekeskeisiä eivätkä hajallaan. Olen nähnyt tatuointivälineille tapahtuvan paljon outoja paskoja, osittain halpoja, mutta myös satunnaisia ​​paskoja. Muistan, että tatuoin suuren palan asiakkaan päälle ja meitä iski voimakas aalto, paistoin virtalähteeni kokonaan ja räjäytin tatuointikoneen kondensaattori, jonka kanssa vuorailin tuolloin. Muista, että käytän aina ylijännitesuojaa, joten sähkön määrä, joka kulki vielä tarpeeksi pitkälle koneen räjäyttämiseksi, oli hullu. Onnekseni olen innokas partiopoika ja minulla on varaosia kaikkeen, tatuoin ilman virtaa pois tatuointini jätkäparistosta. Mutta se on oppitunti myöhemmin keskusteltavaksi. Et ole aloittelija pitkä, yritä vain pilata ihmisiä, joita et käytä'tiedä, pidä se perheessä ja ystävissä. Myöhemmin kaveri Onnea!

kr 21. toukokuuta 2013:

Minun on todella kiitettävä sinua, koska kysyin tämän kysymyksen monille ihmisille … mutta melkein kaikki loukkasivat minua aloittelijana, kiitos neuvoista auttoi minua todella paljon.

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 21. toukokuuta 2013:

Joo löydät niitä rom ajoittain, olen ostanut laatikoita, joissa ne olivat kaikki sellaisia. Aina on parasta tarkistaa myös pienet asiat. Hyvä saalis!

kr 21. toukokuuta 2013:

tarkistin sen ja luulen, että sain vihdoin ongelman … mielestäni neulalla on juotosongelmia, tarkoitan, kun pistän neulan silmukan vasemmalle puolelle …. neula on päällä, kun palkki on alaspäin … mielestäni palkin pitäisi olla ylhäällä ja neula juotettuna pohjaan…

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 11. toukokuuta 2013:

Ok niin seuraava kauppa, jonka voin ajatella, on tarkistaa, kuinka pistät neulan putkeen, neulan silmukan tulisi olla vasemmalla puolella, katso kuvia, jotka minulla on laitteidesi asettamisesta. Veikkaan sinulle rahaa, että se on todennäköisesti ongelma. Jos neula on asetettu oikein, tarkista neulan juote, ja jos juote kulkee putken takana, tämä aiheuttaa myös vuorausongelmia. Tarkista myös tämä, yksinkertainen virhe, mutta se voi aiheuttaa kaikenlaisia ​​turhautumisia. Onnea!

kr 11. toukokuuta 2013:

kiitos ehdotuksesta yritän ehdottomasti kertoa teille, mutta unohdin mainita yhden asian, käytän tällä hetkellä 7rl: tä ,, ja linesi do don'ei näytä heiltä'uudelleen käyttäen 7rl … ne näyttävät siltä'uudelleen käyttäen 3rl tai 5rl …. joten se todella ärsyttää minua, tiedätkö … kysyin paljon kokeneelta taiteilijalta … jotkut sanovat, että aion olla matala, mutta se'ei pidä paikkaansa … viivat muuttuvat lihavoituiksi, sitten ne ohenevat ja joskus kuten sanoin vain verilinja…

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 9. toukokuuta 2013:

Minusta näyttää siltä, ​​että mustesäiliösi saattaa olla hieman tukossa ja virtausmuste estyy virtaamasta oikein … sinun on pyyhittävä putken kärki, jotta voit vetää kuopassa olevaa ylikuormittunutta mustetta … tämä voi korjaa ongelma heti. Kerro minulle!!!

kr 8. toukokuuta 2013:

Hei, tämä oli todella hyödyllistä, mutta minä'mulla on ongelma, jota edes mentorini ei pysty korjaamaan …. i'Olen tatuoinut nyt 2 vuotta ja minulla on vakaa käsi … mutta uusin i'minulla on ongelma … kun teen vuorausta … aluksi vuoraukseni ovat hienoja ja rohkeita … mutta sitten se menee huonosti … ei käteni takia, mutta … viivat ovat välillä vaaleita tai joskus vain verilinja … nomatter kuinka syvälle menen, … voitko auttaa. onko se jousien takia???

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 25. helmikuuta 2013:

Hyvä juttu, pidä minut ajan tasalla, ja jos voit myös lähettää kuvia … tämä on loistava tapa käsitellä samanlaisia ​​ongelmia kuin sinulla.

Metsä 25. helmikuuta 2013:

Sinä'upea mies! Kiitos! Sain paketin tänään ja vietin tuntikausia saadakseni virityspatin. Odotan innolla harjoittelun jatkamista. 🙂

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 25. helmikuuta 2013:

Kyllä, varo, jotkut musteet ovat vain hahmottamista varten, mutta kuuntele ja tämä säästää aikaa ja turhautumista. YKSI musta muste on ainoa musta muste, jota käytät vuorella ja mustalla täytöllä sekä harmaalla pesulla. Jos käytät tähtikirkasta mustetta, sinun ei tarvitse laimentaa mitään. Harmaan pesun osalta voit rikkoa sen mustalla musteella ja vedellä. Yleensä hajotan sen sellaiseksi.

3 osaa mustaa mustetta / täytä musteen korkki loppuun asti vedellä (tämä on sinun vaalea sävy)

5 osaa vettä / täytä musteen korkki loput vedellä (tämä on keskisävy)

kokonaan musta pimeimpään varjoon.

Toivottavasti tästä oli apua ja kiitos lukemisesta!

Metsä 24. helmikuuta 2013:

Minä'Olen vain viettänyt viimeiset tunnit lukemassa ja katsomassa lisää opetusohjelmia, ja minulla oli toinen kysymys varjostamisesta, toivoisin, että voisit vastata. Näen mustan ääriviivan. Luin, että tämä muste ei ole se, mitä käytät varjostukseen. Voin vain löytää "harmaasävy" muste. Mikä on harmaasävy? on se tavallinen musta varjostusmuste, jota käytät varjostamiseen?

Onko sinun kasteltava värimustetta, jotta sitä voidaan käyttää varjostukseen?

Minä'm anteeksi kysymyksistä, olet ensimmäinen taiteilija, jonka olen tavannut ja valmis jakamaan tietonsa. Sitä arvostetaan niin paljon. Suhtaudun todella vakavasti tähän asiaan ja teen sen oikein.

Metsä 24. helmikuuta 2013:

Kiitos tiedosta. Tilasin juuri sarjan Starbrit -mustetta, näyttää siltä, ​​että ihmiset haluavat. Onko sinulla linkkejä joihinkin suositeltuihin koneisiin, jotka ovat mielestäsi edullisia ilman, että ne ovat erittäin kalliita? Mitä hyviä vinkkejä kannattaa etsiä, kun etsit uutta asetta? Kiitos nopeasta vastauksesta. Viimeinen asia, jonka halusin tehdä, oli lannistua. Ostin paljon väärennettyä ihoa harjoitellakseni'm yritän tehdä kaikkeni voidakseni menestyä.

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 23. helmikuuta 2013:

Valitettavasti laatu ei ole siellä. Kerroin toiselle kaverille täällä napoista, että nämä koneet ovat yleensä halpoja ja vain käynnistystasolle. En suosittelisi tatuointia näillä koneilla, ellet käytä Starbright Ink- tai Eternal -musteita. Alempi tuotemerkki ei tartu kiinni ja useimmat aloittelijat eivät tiedä tätä ja kamppailevat ja lopettavat rehellisesti lopettamisen. Joten vastaukseksi kysymykseesi saat todennäköisesti 3 vuorausta ja 3 varjostinta ja muste ei ole hyvä merkki. Mutta 6 koneella sinulla on paljon varaosia, jos jokin menee pieleen, LOL, joka toivottavasti ei ole, ja saat upeita koneita helvetin paljon. Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi, ja jos tarvitset lisätietoja, kerro siitä minulle … voimme lähettää tänne kaikkien luettavaksi.

Kiitos taas lukemisesta ja arvostan suurta kommenttia.

ripskya 15. helmikuuta 2013:

Kiitos, arvostan panosta. Työskentelin takakappaleen kanssa käyttäen 12 magia, ja minulla oli vaikeuksia saada vaaleanpunainen sisään ilman, että ihoa käsiteltiin liikaa. Jatkan koneen virittämistä/säätämistä. Jos osaan liittää valokuvia, teen niin pian kuin mahdollista! Kiitos!

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 14. helmikuuta 2013:

Ehdottomasti, kyllä, paljon riippuu mieltymyksistä, ja tiedän tyyppejä, jotka rakentavat omat neulat, joiden avulla he voivat kehystää neulansa tiettyyn varjostustyyliin. Täällä pääsääntöisesti vaikka näin olen oppinut, että 7 magnum on suunnilleen niin pieni kuin haluat (voit käyttää kaarevia mageja, jos haluat, mutta minusta tuntuu, että siihen liittyy hieman enemmän työtä, jos yrität pakata kiinteän 9 magnumia ovat suuria keskikokoisille paloille ja löydät silti itsesi käyttämällä 7 magia päästäksesi ahtaisiin vaikeasti saavutettaviin tatuointikohtiin. Jos teet kiinteän kappaleen, jossa on suuret tilat kiinteää täyttöä, käytä 15 magnumia. Jos huomaat, että mahcine vetää ja 15 magnum ei pakkaa mustetta, koneesi on todennäköisesti päivitettävä. On paljon temppuja ja kysymyksesi oli laaja, joten toivon, että tämä auttaa.

Kiitos, että luit ja pidä minut ajan tasalla … jos sinulla on kuvia työstäsi ja sinulla on kysymyksiä, voin varmasti auttaa.

ripskya 13. helmikuuta 2013:

Hei, pyysit joitain pyyntöjä … joten tässä on: onko sinulla yleisiä suosituksia (paitsi kertomisen minulle)'s henkilökohtaiset mieltymykset) varjostintyypeille, mageille jne. käytettäväksi eri tilanteissa?

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 30. tammikuuta 2013:

Katsotaanpa mitä voimme tehdä täällä … kiinnostuneet lukijat Toivon, että tästä luetaan hyvää sisältöä. Ystäväpyyntö acce [ted

Craig B. 30. tammikuuta 2013:

Ja veli. Minä'Teen varmasti tutkimusta ihosta. Ystäväni pyysi sinua Facebookissa ja minä'Lisään heti kuvia. Kiitti.

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 29. tammikuuta 2013:

Kyllä, nikkelin paksu sääntö ei koske vain kosketuspisteen syvyyttä, neulat roikkuvat niin pitkälle, kun jousi on täysin puristettuna, on turvallista työskennellä putken kanssa (jos tämä on sinulle mukavaa) mieluummin neula ripustaa hieman kauempana minulla on täydellinen neulan syvyyden ja harmaiden pesuvarjostimien hallinta tällä tavalla tarvitsematta käyttää erilaisia ​​pesuja. Tee myös läksyjä, kuinka monta kerrosta dermissä on? Mitkä kerrokset ovat turvallisia tatuoida? Mikä on staph -infektio? (liittyy tatuointeihin). Opinnäytteet ovat hyviä kysymyksiä, joiden avulla voit kääntää mielesi mekaanisella tavalla. Don'en tiedä auttaako tämä

Craig B. 28. tammikuuta 2013:

Minä'Jatkan työskentelyä pohtimatta uusia asioita. Joten kaikki sanovat, että shader -neulojen tulisi olla nikkelin leveydellä putken päässä. Sitäkö suosittelet? Jos minulla on niin paljon neulaa roikkumassa, laitanko putkeni ihoa vasten ja työnnän neulan niin syvälle, vai käytänkö enemmän kärkiä, kuten vuorausta? Taidan kysyä, kun sanot, että en ehkä mene tarpeeksi syvälle, kuinka syvälle minun pitäisi mennä? Minä'Saat myös kuvia, joita voit katsella Facebookissa. Vielä kerran, kiitos.

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 27. tammikuuta 2013:

kyllä ​​mags ovat tie … voisi olla venytys … myös itseäsi tatuoimalla saatat alitajuisesti olla liian syvälle ihoon, tein sen, oppinut virheistäni, myös käyttäessäsi mageja pyyhkäiset koneen pois harjauksella.

Kerro minulle mies

Craig B. 27. tammikuuta 2013:

Linjatyöni on hyvä. Käytän vuorausta vuoraukseen ja varjostinta varjostamiseen. Ne'eivät ole huippuluokan koneita millään tavalla, mutta ne'okei. Minä'minulla on ollut vähän menestystä magnumien käytössä. Minä'Olen kokeillut bug pin, kaareva ,, 7s, 9s ja can'ei näytä saavan niitä toimimaan. Minä'Olen menestynyt enemmän asunnoissa, mutta ne eivät ole suuria. Kun minä'm tatuointi itse yritän aina saada hyvän venytyksen mutta ehkä minä'en venytä tarpeeksi ?! Laitan sinut Facebookiin ja lähetän sinulle kuvia. Kiitos jason, arvostan todella aikaasi!

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 25. tammikuuta 2013:

Joten … miten linjasi toimii? Minkä tyyppistä mustetta käytät? Käytätkö vuorausta linjoittamiseen ja käytätkö varjostinta varjostamiseen? Myös minkä tyyppistä varjostinta käytät (7 magnum, 9 magnum, 15 magnum) tai käytätkö pyöreää varjostinta varjostamiseen. Myös silloin, kun tatuoit itseäsi, on paljon vaikeampaa saada 3 pisteen venytys, joka tarvitaan musteen pakkaamiseen oikein, vuori tai varjostus. Pyydä ystävänä FB: hen ja laita kuvia laitteistasi ja musteestasi minulle ja juuri tekemästäsi tatuoinnista … jotka voivat auttaa minua auttamaan sinua. Facebook.com/gmantattoo

Craig B. 25. tammikuuta 2013:

Hei Jason. Minä'm on vaikea saada hyvää kiinteää mustaa ihoon. Minä'Olen kokeillut erilaisia ​​jousijännityksiä, kuten ehdotit, eri jännitteitä ja nopeuksia. Minä'Mietin, oletko kokemuksesi mukaan sinä'Olen löytänyt vinkkejä tai asioita, joita voisin yrittää saada sileäksi mustaksi. Voin saada sen sinne, mutta se'Se on tahmea, kun se paranee, ja minun on todella työskenneltävä sen kanssa, jotta päädyn murskaamaan itseni. Kaikki mitä voit ajatella, voi auttaa minua'olen aika turhautunut. Kiitos taas.

Craig B. 19. tammikuuta 2013:

Kiitos paljon Jason.

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 18. tammikuuta 2013:

Takajousitusta on vaikea selittää, ja mitä tulee koneen rikkoutumiseen asteiden ja nousujen osoittamiseksi, en voi tehdä mitään, mutta tässä on keihäni. Mitä pienempi takajousen nousu on sitä pehmeämpi lyönti … tämä on yksi asia, joka erottaa varjostimet ja vuoraukset … toinen asia on, että takajousen jännitys auttaa hallitsemaan koneesi iskua . Tehtävä on hankkia 18 -mittainen tina ja tehdä pari jousta. Tarvitset sarjan tinaleikkeitä, joissa on suora leikkaus, mieluummin pihdit ja hieno viila leikkausten leikkaamiseksi. Sinulla on jo malli, jousi koneessasi … joten yhdistä vain yksi, leikkaa se pois, laita se päälle ja katso miten se toimii … Mustan varjostamisen osalta minulle on aina opetettu nopeuttamaan sävyäsi hieman harmaaseen pesutyöhön, mutta pakatessasi mustaa lähestymistapa on aivan kuin värityö.

Kerro minulle ja onnea kiitos, kun luit hyvän kysymyksen kaikille kiinnitettäväksi huomiota.

Craig B. 17. tammikuuta 2013:

Minulla on pari asiaa. Ensinnäkin, onko sinulla vinkkejä hyvän jousijännityksen selvittämiseksi. Missä minä'm lukeminen näyttää melko tärkeältä koneen käytössä, mutta on vain vähän tietoa siitä, kuinka kertoa, onko jännitys oikea. Toiseksi, pakatessani mustan mustan, minun pitäisi ajaa konetta pehmeästi kuin varjostin tai kovemmin, enemmän kuin värien pakkaamisessa? Kiitos veli.

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 17. tammikuuta 2013:

Aion, mutta kuten elämässä on tällä hetkellä, olen ollut todella kiireinen, mutta monia asioita tulee mieleen siitä, mitä jakaa, joten jos sinulla on jotain erityistä, jonka haluat käsitellä, kysy sitten minulta, että teen parhaani vastatakseni kysymyksiin sinä. Kiitos, että luit, ja muista viitata bacxk oppitunteihin tarvittaessa.

Kiitos taas,

Jason

Craig B. 17. tammikuuta 2013:

Hei Jason. Nimeni on Craig. Olen juuri oppimassa tatuointia ja törmäsin oppitunteihisi. Halusin vain kiittää, että käytit aikaa jakaa asiantuntemuksesi. Jatkatko edelleen opettamista tai muita artikkeleita tatuoinnista? Kiitos taas.