Whitney on lävistysten ja tatuointien asiantuntija, jolla on kokemusta kehonmuokkausmaailmasta.

Tatuoinnit

Sinä'joko luet tämän, koska sinä'otit juuri uuden tatuoinnin tai sinä'harkitset tatuoinnin ottamista. Joka tapauksessa sinun on muistettava, että tatuoinnin jälkihoito voi vaihdella henkilöstä ja taiteilijasta toiseen.

Yleensä tatuointitaiteilija antaa sinulle kirjallisia ohjeita uuden tatuointisi asianmukaisesta hoidosta. Mutta se'on parasta olla valmis ja tietää mitä olet'mene itseesi, kun otat tatuoinnin.

Jos haluat tietää, miten tatuointi hoidetaan oikein, sinun on tiedettävä, mikä tatuointi on…

Moe: Ihon perinteet: AL

Moe: Ihon perinteet: AL

Mikä on tatuointi?

Tatuointi on puhkeava haava, joka tehdään syvälle ihoon ja täytetään musteella. Tatuoinnit tehdään tunkeutumalla ihoon neulalla ja ruiskuttamalla mustetta alueelle, mikä yleensä luo jonkinlaista muotoilua.

Mikä tekee tatuoinneista niin pitkäkestoisia, että ne're syvä; muste ei ole't ruiskutetaan orvaskedeen (ihon ylempi kerros), mutta dermis (toinen, syvempi ihon kerros). Dermis -solut ovat erittäin vakaita, joten tatuointi on käytännössä pysyvä.

Alussa tatuoinnit tehtiin manuaalisesti, jolloin tatuoija lävisti ihon neulalla ja pisteli musteen käsin. Vaikka tätä tekniikkaa käytetään edelleen osissa maailmaa, useimmat tatuointiliikkeet käyttävät tatuointikoneita, jotka ovat kädessä pidettävä sähköinen instrumentti, joka käyttää putki- ja neulajärjestelmää. Koneen toisessa päässä on steriloitu neula, joka on kiinnitetty musteen sisältäviin putkiin. Koneen käynnistämiseen käytetään jalkakytkintä, joka siirtää neulaa sisään ja ulos ajaessaan mustetta noin 1/8 tuumaa (noin 3 millimetriä) ihoon.

Tatuointitaiteilijasi tietää, kuinka syvälle pistää neula ihoon, koska jos et mene tarpeeksi syvälle, syntyy huono tatuointi, ja liian syvälle meneminen voi aiheuttaa verenvuotoa, voimakasta kipua ja arpia. Huomaat, että tatuointeihin liittyvät komplikaatiot riippuvat yleensä amatööritaiteilijoista, tee-se-itse-tekijöistä ja epävirallisista tatuoijista. Muista, että vain koska tatuointiliike toimii ja sillä on asiakkaita ja työntekijöitä, se ei toimi'ei välttämättä tarkoita, että ne ovat puhtaita, steriilejä ja hyvämaineisia.

Kehotan sinua harkitsemaan voimakkaasti seuraavia tatuoinnin jälkihoitovinkkejä ja neuvoja, koska jos et'Älä huolehdi uudesta tatuoinnistasi noin kahden ensimmäisen viikon ajan, sinulla on suurempi riski tarttua ja arpia.

Tatuoinnin jälkihoito

Riippuen tatuoinnin koosta ja tatuoijastasi'neuvosi, sinun pitäisi jättää sidos uuteen tatuointiin kahdesta tunnista yön yli. Tyypillisesti haluat poistaa siteen, kun tulet kotiin, jotta voit antaa tatuoinnin hengittää. Jos verenvuoto jatkuu, voit harkita uuden tatuoinnin hellävaraista pyyhkimistä uudella paperipyyhkeellä, jotta veri ei tule't allas.

Kun poistat siteen, tee se varovasti kuorimalla side hitaasti. Jos se tarttuu ollenkaan, PYSÄYTÄ! Kaada viileä vesi ihon ja sideharson väliin. Varmista, että et't kiinnitä tatuointi täydellä hanalla; muista, se on helppoa. Odota muutama minuutti ja yritä poistaa side uudelleen.

Viileän veden pitäisi irrottaa iho siteestä ilman, että se värähtelee. Muista koko tämän ajan, ettet vedä iholta tai rupia tatuoinnista, koska saatat vetää mustetta ulos, mikä voi johtaa värittömiin tai tylsiin aukkoihin tatuoinnissasi.

Kun side on poistettu, pese tatuointi varovasti sormenpäilläsi. Käytä mietoa antibakteerista saippuaa tai muuta hellävaraista saippuaa, joka ei sisällä deodorantteja, ihonpehmennysaineita tai muita lisäaineita.

Hiero saippuaa varovasti tatuointiin sormillasi.

Kun olet puhdistanut tatuoinnin, kaada sen päälle varovasti kylmää vettä muutaman minuutin ajan. Kylmä vesi kiristää huokosesi, mikä auttaa tatuointia parantumaan terveellisesti ja nopeasti. Jotkut tatuointitaiteilijat uskovat, että kylmä vesi auttaa väriä asettumaan.

Taputtele tatuointi kevyesti pehmeällä pyyhkeellä.

Levitä varovasti kevyt pinnoite A&D -voide. ÄLÄ levitä voidetta liian paksulle, koska ihosi on voitava hengittää. Pienen tipan voidetta pitäisi riittää kattamaan tatuointi tatuoinnin koosta riippuen. Hiero varovasti pieni määrä voidetta tatuointiin sormenpäilläsi.

Voit käyttää bacitrasiinia tai jopa hellävaraista lisäaineita sisältämätöntä voidetta, kunhan se on vesipohjaista, kuten maissinkuorien voidetta. Mutta koska A. & D -voide sisältää vain ihoa parantavia A- ja D -vitamiineja'ihanteellinen balsami käytettäväksi uudessa tatuoinnissa.

Pidä tatuointisi ensimmäisten kahden viikon aikana mahdollisimman kaukana vedestä. Pese uusi tatuointi vain sormillasi. Muista pyyhkiä se kuivaksi pehmeällä pyyhkeellä.

Uusi tatuointi Don'ts

 • Älä sido tatuointia uudelleen.
 • Älä koskaan käytä saippuoita, joissa on lisäaineita, kuten erikoisia tuoksuja, ihonpehmentimiä jne. Varmista, että käytät vesipohjaisia ​​tuotteita, jotka eivät ole öljypohjaisia.
 • Älä koskaan käytä tatuoinnin puhdistamiseen luffia, sieniä, pesulappuja, puuvillapalloja, paperipyyhkeitä tai mitään muuta kuin sormiasi.
 • Älä laita uutta tatuointia täydellä hanalla.
 • Älä käy suihkussa'Älä anna veden osua suoraan tatuointiin.
 • Kun käytät kylpyä, älä't upota tatuointi veteen.
 • Don't päällystä tatuoinnin pinta liian paksuksi voiteella, koska tukahdutat ihon, saat sen rypistymään ja lisäät tartuntariskiäsi.
 • Ei hankausta, hankausta, poimimista tai naarmuuntumista, vaikka se kutittaa!

Kun tatuointi on parantunut

 • Kun muste on laskeutunut ihoon, voit palata normaaliin elämään.
 • Jos aiot olla ulkona jonkin aikaa, muista aina käyttää vahvaa aurinkovoidetta tatuoinnissasi, koska auringon säteet haalistavat tatuoinnin.
 • Solariumia ei suositella, vaikka tatuointi olisi parantunut. Jos päätät mennä solariumiin, peitä tatuointi kokonaan.
 • Aivan kuten muu kehosi, tatuointisi näyttää paremmalta ja pidemmältä, jos alat käyttää ihovoiteita.
 • Kun tatuointisi on täysin parantunut, jos et ole tyytyväinen tatuointisi ulkonäköön (värissä on aukkoja tai se on epätasainen), palaa tatuointitaiteilijan luo. Koska tatuointitaiteilijat haluavat tehdä parhaansa puolestasi, useimmat heistä tekevät mielellään korjauksen tatuointiin, kun se on täysin asetettu.

Tämä sisältö on tarkkaa ja todenmukaista tekijän parhaan tietämyksen mukaan, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan pätevän ammattilaisen muodollisia ja yksilöllisiä neuvoja.

Kommentit

MV8000 2. elokuuta 2012:

Minä'harkitsen tatuoinnin ottamista käsivarteeni, tämä olisi ensimmäinen ja niin en tekisi'ei tiedä, miten hoitaa sitä jälkeenpäin. Tämä todella auttoi ja antoi minulle paremman kuvan siitä, mitä minun pitäisi tehdä.

Tatt kriisi! 22. kesäkuuta 2012:

Sammy, kuinka muste tarttui korvasi taakse? Minullakin on sellainen, mutta se ei pysy. Olkapäälläni oleva on täysin kunnossa && parantunut && samana päivänä. Auttakaa. :/

Taiteilija 29. huhtikuuta 2012:

Paras tapa tehdä tatuointia löysälle iholle; on siis varmistettava, että taiteilija kostuttaa alueen ennen aloittamista. Hänen tulee tietää, miten muste pistetään. Jos ei, ne menevät todennäköisesti liian syvälle. Kovalla alueella'ihon, on todennäköistä, että taiteilija yrittää säätää koneensa asetuksia. (sitä ei kutsuta aseeksi) *vain slängi … Kun käsittelet tattoa, anna sen hengittää ensimmäisen päivän/yön ajan, suosittele sitten COCO -voita hoidettavaksi, jos olet allerginen, huuhtele kevyesti vedellä, jos käytät A + D .. varmista, ettei siinä ole rautaa, sinkkiä. Käsittele tatuointia varovasti ja älä't käytä liikaa vettä tai muuta kosteusvoidetta. Tatuointitaiteilijanne pitäisi kertoa, mitä tarvitaan .. JOS YLLÄ YLLÄ EI OLE"HANKI TÄSTÄ TAITEILIJASTA … he eivät tiedä oikeita toimia esi- tai jälkihoidossa. Pidä hauskaa uuden tatuointisi kanssa. ja onnea.

vinny 17. huhtikuuta 2012:

@tiffany jokainen on erilainen kivun sietokyvyn suhteen. Mielestäni suurin osa prosessista ei ole tuskallista kipua, vaan enemmän tunne (lämmin), jos se on järkevää. Kokemukseni oli hieno ja se, mitä tunnet tatuoinnin aikana, ei ole kipua, vaan enemmän häiriötä kuin mitään. sen perusteella mitä sanoit tatuointi ei kestä liian kauan (ellei kätesi ole valtava) taiteilijat ovat yleensä hyviä varmistamaan, että olet mukava ja että heidän tekemänsä ei satuta sinua. älä vain't päästä omaan pääsi ja nauti kokemuksesta.

Audrey 7. huhtikuuta 2012:

Otan kolmannen tatuointini jalka -alueelle ja monet sanovat, että se on huonoin paikka saada se. Hermoni tappavat, voinko valmistaa minua johonkin kipuun kuten Advil? Jw mitään apua suuresti arvostettu

William 17. marraskuuta 2011:

don'Älä anna näiden ihmisten kertoa sinulle kuinka pahasti tatuointi satuttaa. se riippuu jokaisesta ihmisestä. Sain ensimmäisen tatin noin viikko sitten selkään. se'risti, jossa on siivet ja se kulkee suoraan selkärankaa pitkin. se ei todellakaan satuttanut, se oli enemmän jännittävää kuin mikään. se tuntui lähinnä siltä, ​​että minulla oli tappava auringonpolttama ja joku, jolla on pitkä pikkukuva, raapii sitä jatkuvasti.

Rhiannon 12. lokakuuta 2011:

saan 4 kissan tassunjälkeä kävelemässä olkapäätäni pitkin, mutta ystävällisemmin lähellä selkärankaani, tämä on ensimmäinen tattini, saan sen 21. lokakuuta 18. päivänä minun kissalleni, joka kuoli aiemmin tänä vuonna.

äitini tekee tatuointien hoitamisesta helppoa, en'tiedä ettet voisi't on vettä mennä suoraan siihen .. suihku näyttää vaikealta, luulen, että voin aina vain kohdata suihkun, mutta joo en tiedä. kun alkoholi ohentaa verta, tarkoittaako se sitä, että tatuointi vuotaa verta?

Karyn 15. elokuuta 2011:

Mietitäänkö, peittääkö tatuointi onnistuneesti hämähäkkisuonet vai pahentaako niitä?

Tiffany 3. elokuuta 2011:

Minä'saan sellaisen pian isäni kunniaksi'äskettäinen kulku. Missä tahansa ranteessa, kämmenalueen takana. Ja minulla on hyvin alhainen kipukynnys (sellainen, joka tarvitsee varvastossut rannalla kävellessä). Voinko ottaa mitään ennen toimenpidettä kivun minimoimiseksi, kuten käsikauppalääkkeet? Auttaako se? Ja sattuuko tämä alue (ranne kämmenalueen taakse) enemmän tai vähemmän kuin muut alueet? Tarvitset neuvoja. Kiitos!

Robin 24. heinäkuuta 2011:

Aion ottaa tatuoinnin vasikalleni. Onko kukaan muu tehnyt tätä. Mietitkö, kestääkö keskikokoinen tatuointi useamman kuin yhden istunnon.

Jodie 4. heinäkuuta 2011:

Minulla on kaksi, yksi niskani takana ja muutama päivä sitten hahmoteltu puolihiha ja joitakin jakamista. Kivulias? Joo. Ylempi hiha satutti 6/10 muutamiin sietämättömiin osiin (ja minulla oli 3 lasta luonnollisesti, usko minua, että tiedän kipua.) Se tuntuu kuumalta veitseltä, joka viipyy ihon läpi uudestaan ​​ja uudestaan. Silti saan sen valmiiksi ja luultavasti myös muut, jotka olin suunnitellut saavani!!!!!

Mishandi 2. heinäkuuta 2011:

Otin ensimmäisen tatuointini keskiviikkona olkapäälleni. Mietin vain, milloin olisi ok aloittaa suihku normaalisti uudelleen (kuten suoran veden osuminen siihen)??

Nikki 8. kesäkuuta 2011:

Niin minä'otan ensimmäisen tatuointini pian. Minä'saan heimoa oikealle puolelleni. Tiedän, että se on herkkä alue. Se alkaa rintani alapuolelta lähes vyötärölinjaan. Missä on paras tatuointisali Sacramentossa?

Jay 5. kesäkuuta 2011:

Niin minä'Otan ehdottomasti tatuoinnin yläselkään. Entä akne? Se ei ole ollenkaan huono, mutta mitä'on parasta tehdä?

Matta 16. toukokuuta 2011:

Suunnittelen mestaritähden saamista molempien käsivarteni taakse kyynärpäiden yläpuolelle. Eräänlainen perheen perinne.

Claire 02 toukokuuta 2011:

Oliko neljä narsissin tatuointia viime viikolla ranteeseeni Rakastan sitä, ei kipua ollenkaan, ja minulla oli myös ihana keskustelu tatuoijan kanssa, kun hän teki sen. Kuten kaikkein kivuliain paikka kokemukseni mukaan sen on oltava akillesjänteessä jonka olin tatuoinut tulesta hengittävän lohikäärmeen nilkan ympärille, melkein itkin tuskasta!!!!

Rae sinun tatuointisi pitäisi olla kunnossa uinnin kanssa, työskentelen hengenpelastajana, joten minut tavataan yleensä uima -altaalla, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia minun kanssa.

sammy 1. toukokuuta 2011:

Sain ensimmäisen noin kolme vuotta sitten ranteelleni, joka ei koskaan satuttanut ollenkaan, sitten sain yhden alaselkään, joka ei ollut'Ei myöskään paha, korvani takana oli pieni tähti, joka tappoi absoluuttisesti: o ja sain eilen toisen tatuoinnin jalkaani, joka oli hierovaa kuin tuskallista. X

Rae 17. huhtikuuta 2011:

Aion ottaa tatuoinnin pian, mutta olen uimari'm jatkuvasti vedessä ja taukoja don't tule usein. Tiedän, että siinä sanottiin, että sinun ei pitäisi tehdä muuta kuin side tatuoinnista sen jälkeen, kun olet poistanut ensimmäisen, mutta luuletko, että vedenpitävä side auttaisi minua, koska en't todella pitää taukoja ja poista se sitten kerran'm pois vedestä?

Keltainen 13. huhtikuuta 2011:

Hei, ajattelen tatuoinnin ottamista, mutta en osaa päättää, missä ajattelen lonkkani vieressä, jossa luun ääriviivat ovat lantion alueella ja selkäni alapuolella, vain pieni tatuointi, esimerkiksi 3 tähteä, alkaen pienistä, keskisuurista ja suurista mutta ei iso, missä paikassa se sattuu enemmän? en ole huolissani kivusta vain ihmetellen, aion silti saada sen tehtyä, mutta en tiedä, mitä selälleni saan, tähdet ovat etualueelleni ja mitä sinun on tarkoitus tehdä suihkussa?

Phil 27. maaliskuuta 2011:

Hei Justin. Mitä tulee kipuun, selkä on paras ja huonoin paikka. Kuten jotkut ovat täällä sanoneet, lapaluut ovat hyvin siedettäviä. Mutta heti kun se osuu selkärankaan, kipu on erittäin akuutti. Uskon, että syy tähän on neulan edestakaisin tapahtuva resonanssi. Mitä tulee jälkihoitoon. Saippua on ok, jos siellä'ei lainkaan tuoksua. Siellä's joitakin kemiallisia lisäaineita tuoksuissa. Mikä tahansa KAIKKI LUONNOLLINEN voide sopii. Henkilökohtaisesti käytän weberiä. Se's puhdasta E -vitamiinia. Pese 3 kertaa päivässä ja käytä voidetta 3 päivän ajan, sitten kosteusvoide 4 päivän ajan. Noin neljäs tai viides päivä ohut kerros kuollutta ihoa vain kuoriutuu itsestään. Parasta, mitä voit tehdä sen parantamiseksi, on antaa sen ilmaantua mahdollisimman paljon. Ihosi on elossa. Anna sen hengittää.

Justin 24. maaliskuuta 2011:

Hei kaikki. Olen 17 -vuotias ja suunnittelen saavani suuren heimopöllön selkäni yläosaan. en ole huono kipujen suhteen, mutta mietin vain, miltä tuntuu todella päästä ja mitä jälkihoitoa minun pitäisi ehdottomasti käyttää???

jessica 26. tammikuuta 2011:

im suunnittelee saada iso minun vierelläni lonkan luun, kuinka paljon se sattuu & kuinka voin käydä suihkussa ilman mitään ongelmia?

kd nyc 18. tammikuuta 2011:

Sain juuri eilen ensimmäisen tatuoinnin ja olen lukenut erilaisia ​​jälkihoitovinkkejä, nyt olen peloissani, koska en't mitä'on oikein tai väärin. toivon vain, että tatuointini ei't saada tartunnan.

jason c 13. tammikuuta 2011:

saan yhden huomenna, oikea käsi hauislihakseni ja hauislihakseni välissä, tiedät missä se tikles on kosketettu, joten epäilen, että se sattuu paljon xD don'oletko samaa mieltä.

thnx vinkistä

jsn

Sam 7. tammikuuta 2011:

Minä'olen iloinen, että löysin tämän artikkelin. Sain ensimmäisen tatuointini eilen, jalkani ulkopuolelle, ja luulin tietäväni paljon ja luulin, että taiteilijani kattoi kaiken jälkihoidosta, mutta pieniä yksityiskohtia jäi väliin.

Kaikki kertoivat minulle, että jalkasi tatuointi sattuu todella pahasti. Kyllä se sattui, mutta se oli siedettävä. Minä'd sanoisin, että se oli 6/10, ehkä 7/10 jossain kohdissa. Ei tuskallisen tuskallista. Paria lisää odotellessa!

Hxx 7. tammikuuta 2011:

Minulla on pieni perhonen korvani takana id -arvo 1 ja sain eilen melko suuren feeniksin selkään, joka oli 7 tai 8 … ehkä jopa 9 jossain vaiheessa! se todella riippuu paikasta, mutta ne kaikki satuttavat jossain määrin! jos kipu ongelma pienenee tai ei ollenkaan. alaselkä ja sivu olivat pahimmat, melkein myös pyörtyin, mutta minä'tekisin kaiken uudestaan. Onko ihmisillä enemmän kuin yksi lapsi? lol nauti ppl 🙂

jackyR 20. joulukuuta 2010:

Otin ensimmäisen tatuointini lauantaina, yläselässä hartioiden välissä. Oletan, että se on melko suuri ensimmäiselle tatuoinnille, mutta minulla oli käsi suunnittelussa & Rakastan sitä. En kuitenkaan pitänyt siitä, että se tehtiin erityisesti selkärankaan, mikä oli erittäin tuskallista. Jos minulla on enemmän, vältän selkärankaa. Aion ottaa sellaisen oikean vasikan ulkopuolelle & mahdollisesti toinen alaselkä (välttäen keskikohtaa, lol)

Madi 18. joulukuuta 2010:

Minulla oli eilen neljäs ja suurin tatuointi, kipu oli sietämätöntä (alaselässä) ja minulta tuli kaksi kertaa pyörtyminen! (kuinka rasittavaa). Hyvä vinkki ensikertalaisille, runsaasti sokeria ennen kuin aloitat, koska tatuoinnin ottaminen laskee sokeritasosi. Sattuuko se? Joo. Menisinkö takaisin toisen takia? Joo. Eilen 5 tunnin tuskan jälkeen saatoin harkita toista? Joo! Ne ovat riippuvuutta aiheuttavia!

Joku kysyi myös värin vuotamisesta päivän tai kahden ajan. Pese se vähintään kahdesti päivässä, erittäin varovasti ja taputtele kuivaksi. Erittäin hienon kosteusemulsion levittäminen on erittäin tärkeää. Jos se's vuotaa edelleen väriä lakanoista tai vaatteista 3. päivänä'taiteilija kaivoi syvemmälle kuin tarvitsi. Ei't vaikuttaa tulokseen, mutta jos huomaat sen kahden viikon kuluttua's kuivunut, että joitakin värejä on tapahtunut, palaa takaisin. Useimmat tekevät tällaisen touch ip: n ilmaiseksi.

Onnea sille kaverit!!

KMartinez 14. joulukuuta 2010:

Minulla on kysymys, suunnittelen tatuoinnin ottamista käsivarteeni, tricepiin ja olkapäälle. Toivottavasti saan sen joskus tammikuussa, mutta saanko käyttää paitaa ja muuta? ja suvaitsen hyvin kipua, se ei haittaa minua.

stm1691 04.12.2010:

Ihmiset, lakkaa kysymästä, sattuuko tatuointi !!!! 99% heistä tekee niin !! Ajattele sitä, sattuisiko ihosta sisään ja ulos menevä neula? Tai ei … Sinä lasket. Jos sinä'olet enemmän taipuvainen antamaan kivun antaa sinulle toisen mahdollisuuden saada se, älä't ymmärrä sitä

Candace 30. marraskuuta 2010:

Saan Hibiscusin oikealle jalalleni'Ensimmäinen tatuointi, se sattuu pahasti?

Julia 17. marraskuuta 2010:

Aion ottaa tatuoinnin korvaani (korvan eteen ja taakse). Kuinka voin pitää sen poissa vedestä, kun olen'm käyn suihkussa?

Shanna 31. lokakuuta 2010:

Tatuoinnin tekemisen kipu riippuu todella siitä, mistä sen otat ja yksilöllisestä kivun sietokyvystäsi. Se'on erilainen kaikille. Se, jonka sain jalkaani ja korvani taakse, ei'ei todellakaan satuta yhtään. Asteikolla 1-10, minä'd sano 3 jalalle, 1 korvan taakse. Sain juuri yhden jalkani ulkopuolelta kaksi päivää sitten ja kipu oli vähintään 7 tai 8. Jälkihoitoa varten pesen sen aina muutaman kerran päivässä antibakteerisella saippualla käyttäen tässä kuvattua menetelmää. Sitten laitoin ensimmäisten 24-48 tunnin aikana erittäin ohut kerros bacitrasiinia tai A: ta&Päätös siitä. Bactroban -voide toimii myös hyvin. Sen jälkeen puhdistan sen kuten yllä ja laitan sille öljytöntä, tuoksutonta voidetta. Parin viikon kuluttua tatin pitäisi olla enimmäkseen parantunut !! Myös DON'T raapia sitä! Se kutittaa, mutta jos naarmutat sitä ja/tai vedät rupia pois, se voi vetää musteen ulos. Onnea!!

felicia 22. lokakuuta 2010:

Otin juuri ensimmäisen tatuointini olkapääni taakse't satuttaa ollenkaan, mutta niin monet ppl ovat kehottaneet minua tekemään toisin hoidon jälkeen, joten minä'm hämmentynyt

Hannah 8. lokakuuta 2010:

Hei, sain juuri ensimmäisen tatuointini, kuinka kauan paraneminen kestää. Ja vastata kysymykseesi kuinka paljon se sattuu asteikolla. tein omani niskaani ja sanon pahasti, että ei't satuttaa, mutta se pisti, asteikolla 1-10 noin 3 id sanoa henkilökohtaisesti 🙂 x

yaz 30. syyskuuta 2010:

kuinka tuskallista sanoisit tatuoinnin ottamisen asteikolla 1-10? selkä/olkapää/nilkka/ranne jne

kiitos xx

shona 30. syyskuuta 2010:

sain juuri ensimmäisen tattini vain ihmetellen kuinka kauan kestää, ennen kuin väri lakkaa poistumasta?

Whitney (kirjailija) Georgiasta 8. syyskuuta 2010:

Käytä löysempiä vaatteita ja käytä housujasi hieman tavallista matalammalla tai korkeammalla.

kell 8. syyskuuta 2010:

tatuoinnin ottaminen lonkan sivulle, vaatteiden hankaamisen lopettaminen, mitä voin tehdä, jos ehdotat, ettet sido uudelleen?

tracy 8. elokuuta 2010:

otin tatuoinnin 8 päivää sitten, pesen päivittäin&bupetiinin käytön jälkeen

jokainen suihku, milloin minun pitäisi lopettaa sen käyttö, tatuointi ei ole parantunut vielä.

smfisher 30. heinäkuuta 2010:

Täysin eri mieltä A: n käyttämisestä & D Voide tai jotain vastaavaa uudessa tatuoinnissa. Kuten sanoit, raakojen tatuointien on hengitettävä. Nämä voiteet ovat vain öljyjä, lanoliinia, mineraaliöljyä – kaikki, mikä tukahduttaa haavan. Ja voidetta tulee käyttää vasta sen jälkeen's parantunut. Jos käytät uutta tatuoinnissa yhtään mitään, käytä jotain Tattoo Tonicia, joka käyttää teepuuöljyä ja on luonnollista.

MNM 25. heinäkuuta 2010:

Kuinka kauan tatuoinnin ottamisen jälkeen minun on odotettava, kunnes voin ajaa jalkani uudelleen?

Kirstie 25. heinäkuuta 2010:

Mohitan puolesta

Otin tatuointini 2 vuotta sitten selälläni ja se ei tehnyt't satuttaa niin paljon kuin luulin … kipu riippuu sinusta ja kipukynnyksestäsi, se on erilainen kaikille.

Whitney (kirjailija) Georgiasta 12. heinäkuuta 2010:

Ei. Huulitatuoinnit ovat erilaisia. Ne haalistuvat paljon eri tavalla. Huulitatuoinnit parantavat sylkeäsi. Siellä'et voi tehdä mitään parantaaksesi huultatatuointia, mutta toivottavasti se ei tee sitä't haalistua muutamassa päivässä.

Taylor 12. heinäkuuta 2010:

Jos saan tatuoinnin sisähuulilleni, nämä vinkit pätevät edelleen..?

mohita 8. heinäkuuta 2010:

tuleeko kipeä kun menen 4 tatuoinnin tekemiseen selälläni?

Whitney (kirjailija) Georgiasta 17. helmikuuta 2010:

Ei minun tietääkseni. Varmista vain, että tatuoijasi on tietoinen tästä, jos hänellä on ehdotuksia.

Adri 16. helmikuuta 2010:

Joten haluan ottaa ensimmäisen tatuointini jalkani ulkopuolelle ja minulla on todella herkkä iho ja se taipuu hilseilemään helposti. Onko minun tehtävä jotain, valmistellakseni ihoni ennen tatuointia.