Lynsey on kerännyt kokoelman tatuointeja ja lävistyksiä viime vuosikymmenen aikana. Hänen kehonmuutosvinkkinsä perustuvat henkilökohtaiseen kokemukseen.

Pankkiiri? Tai eläintarhan avustaja?

Pankkiiri? Tai eläintarhan avustaja?

Itsensä tunnustavana tatuointiriippuvaisena olen usein ollut tietoinen tällaisen kokoelman mahdollisista seurauksista. Tiedän, että tatuoinnit ovat pysyviä, eivätkä ne ole kaikille'maku, mutta sen ei pitäisi'ei vaikuta kykyni tehdä tiettyjä asioita?

Tiedän, että aiemmin tatuoinnit länsimaissa olivat harvinaisia ​​paitsi merimiehillä, sirkuksen sivunäytöksillä ja prostituoiduilla (tai "yön naiset"). Tästä syystä syntyi ajatus, että jokainen tatuoitu nainen oli kummajainen tai huora. Minä'Haluaisin ajatella, että nykyään häpeä on kadonnut ja että ihmiset voivat hyväksyä vapautemme ilmaista itseämme.

Tatuointeja vastaan ​​on edelleen syrjintää

Valitettavasti tatuointeja syrjitään edelleen niiden suosion kasvusta huolimatta! Minulla on vuosien varrella ollut monia töitä, joissa tatuoinnit oli peitettävä aina-myös pukeutumispäivinä. Ja voin kertoa teille, että puserolla ei ole kesän keskellä 12 tunnin vuoroa't nätti!

Olen myös surullinen todetessani, että minut on jätetty huomiotta tehtävistä, vaikka olen hyvin pätevä ja kokenut, ja voin vain ajatella, että tatuoinnit olivat ongelma, vaikka olisin halukas peittämään ne. Tatuointini eivät vaikuta aivotoimintoihini, eivätkä ne muuta luonnetta millään tavalla.

Tatuoinnit ja yrityksen standardit

Toisaalta ymmärrän, että yritys haluaisi kuvitella olevansa ammattilainen. Joten ehkä joku huonosti suunniteltu muste voi heikentää sitä. Mutta samaan aikaan, niin kauan kuin tatuointini eivät ole loukkaavia, miksi minun pitäisi kestää sateisen hyppääjän kidutusta kuumana päivänä? Erityisesti puhelinkeskuksessa, jossa kukaan asiakaskunnastasi ei näe sinua!?

Jotkut tatuoinnit voivat tehdä sinut työkyvyttömäksi

Ymmärrän täysin miksi jotkut ihmiset'tatuointivalikoima voi tehdä niistä jonkin verran työkyvyttömiä tai ainakin rajoittaa heidän mahdollisuuksiaan. Esimerkiksi Dennis Avner, "Kissa mies" Nevadasta (katso ylhäältä otettu kuva). Lucky Diamond Rich, maailman tatuoituin mies (katso kuva alla), saattaa näyttää epätarkoitukselta myymällä vakuutuksia ovelta ovelle, mutta hänen tyylinsä toimii hyvin tatuoijana tai tatuointiesityksissä.

Vakuutusasiamies? Tai tatuoija?

Vakuutusasiamies? Tai tatuoija?

Loukkaavat tatuoinnit voivat olla haitallisia liiketoiminnalle

Ne, joilla on natsi -symboleja tai saatanallisia etsauksia kasvoillaan, tuskin yllättyvät, kun he eivät't läpäistä haastattelu. Samoin ne, joilla sateenkaari tai tähdet putoavat silmistään. Se ei'Älä näytä ammattimaiselta, jos tällaiset ihmiset edustavat yritystä. Yleensä en sano mitään pääntien yläpuolella tai ranteiden alapuolella – ainakin silloin se voidaan peittää!

Nämä loukkaavat tatuoinnit voivat myös olla haitallisia liiketoiminnalle, jos potentiaaliset asiakkaat havaitsevat työntekijän'uskovat olevansa samat kuin työnantajat. Minä en'en usko, että juhlisuunnittelija, jolla on hakaristikatuointi, onnistuisi hyvin Bar Mitzvahin järjestämisessä.

Hyvin suunnitellut tatuoinnit ovat taideteoksia

Mutta. Kun tatuoinnit on hyvin suunniteltu ja toteutettu, ne ovat taideteoksia. Haluan ajatella, että oma musteen kokoelma on pieni taidegalleriani, joka jakaa vähän tarinaa. Ne'myös hyvä keskustelun aloittaja: "Satuttavatko ne," "Suositteletko tiettyä taiteilijaa," jne. Jos jotain, hyvä keskustelu voi auttaa yritystä.

Tätä poliisi käyttää hyväkseen. Poliisi saa nyt näyttää kyynärvarren tatuointeja, jos niitä on, kun taas ennen heidän oli käytettävä pitkähihaista paitaa. Miksi? Koska he ymmärtävät, että se saa heidät näyttämään enemmän ihmisiltä, ​​luotettavammilta ja miellyttävämmiltä.

Antaa'Jos poliisi pitää tykkäyksistäsi, se tarkoittaa, että sinulla on jotain yhteistä, mikä lisää mahdollisuutta luottaa niihin. Sitten taas poliisilla, jolla on terroristitatuointi, olisi todennäköisesti päinvastainen vaikutus. Siksi tuomiota käytetään. Yleistä kieltoa ei ole.

Peittokieltojen ongelmat

Ymmärrän, miksi on helpompaa kieltää tällaiset asiat. Se'On helpompi valvoa sääntöä kaikille kuin vaarantaa syytteen nostaminen.

Jos tatuointikokoelmani ei kuitenkaan ole't loukkaavaa, miksi sitten voi'Onko minulla niitä esillä? Miksi minun pitäisi jättää huomiotta työ, joka hyödyttää puoliksi pätevää henkilöä? Tai jopa pakottaa käyttämään pitkähihaisia ​​vaatteita lämpötiloissa, joissa kollegani käyttävät liivejä?

Olen vastuussa tatuointivalinnastani. Valitsen malleja, jotka voivat't loukkaa helposti, ja asetan ne tarvittaessa peitettäviin paikkoihin. Ne eivät välttämättä ole kaikille'maku, mutta se ei'ei tarkoita, että ne loukkaisivat ketään.

Toiveet tatuoinnin hyväksymisestä tulevaisuudessa

Haluaisin ajatella, että tulevaisuudessa työnantajat muuttuvat' asenteet tatuointeihin työpaikalla ja hyväksyminen tulee olemaan laajalle levinnyttä. Siihen asti minun on pysyttävä vakuutettuna voidakseni jatkaa työtä.

Tämä sisältö on tarkkaa ja todenmukaista tekijän parhaan tietämyksen mukaan, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan pätevän ammattilaisen muodollisia ja yksilöllisiä neuvoja.

© 2012 Lynsey Hart

Kommentit

Hari Prasad S. Bangaloresta 17. syyskuuta 2017:

Mielenkiintoista luettavaa. Intiassa monet käyttivät tatuointia isäänsä tai äitiään's nimet. Nyt päivä's paljon kärsivälliset ovat suosittuja nuorten keskuudessa. Tatuoinnit täällä'siitä on tullut tabu monissa ammateissa.

– hari

Kirjailija Lynsey Hart Lanarkshirestä 26. lokakuuta 2016:

Varmasti heimomuotoilu tai kukka ei voinut'ei loukkaa edes loukkaavia ihmisiä. Sinulla on oikeus mielipiteeseesi, mutta minun on sanottava, että tällainen loukkaamisen pelko rajoittuisi yksinkertaisuuteen ja tylsyyteen. Jos haluat teknistä, nilkka voi loukata joissakin paikoissa, mutta se ei tarkoita, että pidän omani peitettynä! Ja jos joku ajattelee, että tällainen loukkaamaton muotoilu on ensinnäkin loukkaavaa, ensimmäinen reaktioni olisi kysyä heiltä, ​​tietävätkö he, millä vuosisadalla he elävät!

Niin kauan kuin se ei ole't loukkaavaa tietyn yrityksen/ maan massaväestölle, ei todellakaan pitäisi't olla ongelma.

Jopa poliisit saavat nykyään ottaa tatuointeja ollakseen yleisön ulottuvilla.

Jay 26. lokakuuta 2016:

Anteeksi. Täytyy olla eri mieltä. Minun on puolustettava peitekäytäntöä, koska ellet pysty keksimään täysin objektiivisia kriteerejä tatuoinnin mittaamiseksi's loukkausaste (mikä on suorastaan ​​mahdotonta). Maailmassa on kaikenlaisia ​​ihmisiä ja kulttuureja, etkä KOSKAAN tiedä, mitä voidaan pitää loukkaavana jotakuta kohtaan. Esimerkiksi buddhalainen tatuointi voi olla täysin loukkaavaa Myanmarin rakhinilaiselle muslimille, koska he ovat tällä hetkellä ankaran ennakkoluulon ja etnisen puhdistuksen alaisia ​​Myanmarin buddhalaisten käsissä. Buddhalaisuus, hengellisyys/uskonto, jota monet pitävät melko rauhallisena uskonnona, kykenee jopa loukkaamaan ihmisiä, joten mitä muuta siellä on'ole tietoinen? Yritämme siis palvella kaikkia massoja kattavalla politiikalla. Koska loppujen lopuksi kuka on tuomari siitä, onko jokin loukkaavaa, mutta henkilö, joka havaitsee kyseisen asian?

Kirjailija Lynsey Hart Lanarkshirestä 22. lokakuuta 2013:

Joo, Iv sai juuri uuden työpaikan- sen puhelinkeskuksessa- ja voin näyttää lävistykseni ja tatuointini siellä! Olen taivaassa!!!! Kiitos kommentista x

freecampingaussie Etelä -Espanjasta 22. lokakuuta 2013:

Kun työskentelin telemarkkinoijana, huomasin, että siellä oli paljon tatuoituja ihmisiä !

Kirjailija Lynsey Hart Lanarkshirestä 11. syyskuuta 2013:

Todella totta, Zoe, mutta valitettavasti se'yhteiskunta on juuri sellainen. Että'Siksi yritän nähdä sen molemmin puolin. Mutta itsekin hauraana ihmisenä en'ei mielestäni ole oikea tapa olla. Tänään'maailmassa, aiheen ympärillä pitäisi ehdottomasti olla enemmän vapautta!

Zoe 11. syyskuuta 2013:

Uskon, että tatuoinnin ja/tai lävistysten ottamisen tulisi olla ääneen työpaikalla, ellei se toimi ruoan kanssa, silloin lävistykset eivät tule kysymykseen, joidenkin ihmisten tatuoinnilla on merkitystä jollekin tai jotain erityistä. jos sinulla on loukkaavia tatuointeja, niin ne pitäisi peittää. Minulla on useita tatuointeja, kun olen töissä, saan aina hyviä kommentteja jopa vanhemmilta naisilta tai miehiltä yli 60 -vuotiaana. Ihmisten ei pitäisi'älä tuomitse muiden ulkonäköä.

Kirjailija Lynsey Hart Lanarkshirestä 30. joulukuuta 2012:

Kiitos äiti, arvostan aikaasi ja panostasi.

Mies Modestosta Kiovasta, Ukrainasta (aiemmin Modesto, Kalifornia) 30. joulukuuta 2012:

Ollakseni rehellinen, MITÄÄN tatuoinnit häiritsevät useimpia ihmisiä. Nuori mies paikallisessa kirkossa tarvitsi uuden paidan työhönsä Pizza Hutissa. Sen oli oltava pitkähihainen peittääkseen kyynärvarren tatuoinnin. Yrityksen säännöt.

He tekevät niin, koska monet, monet ihmiset ovat loukkaantuneet tatuoinneista.

Olen palkannut monia ihmisiä vuosien varrella. Palkkaan vain yhdellä pääperiaatteella: Jos pidän henkilöstä heti, palkkaan hänet ja he toimivat hyvin. Jos en heti pidä ihmisestä, en pidä't palkata niitä. Työkokemus, koulutus … he eivät't väliä. Tärkeää on yhtenäinen tiimi, joka voi työskennellä yhdessä. vahva ja tuottava ympäristö tuottaa hyvää liiketoimintaa.

Tatuointeja tai ei tatuointeja, se ei koskaan tehnyt eroa. Asiakkaani eivät kuitenkaan't välitä sekään. Omistin kahviloita Philadelphiassa, lähellä taide- ja opiskelija -kohtauksia.

Mielenkiintoinen artikkeli, näin äänestettiin.

Kirjailija Lynsey Hart Lanarkshirestä 22. marraskuuta 2012:

Joo, mutta käytin häntä esimerkkinä äärimmäisyydestä. Puhuin myös niistä, joilla on loukkaavia tatuointeja. Ymmärrän, miksi se ajaisi ihmisiä pois, mutta ei varmasti kunnollisia tatuointeja?

William E Krill Jr Hollidaysburg, PA 22. marraskuuta 2012:

Ehkä niin, tatuointien ennakkoluulo, mutta kun katsot artikkelin yläosassa olevaa kuvaa, voidaan perustellusti olettaa, että on olemassa jotain syvällistä … häiriintynyttä …. sellaisen henkilön kanssa, joka menisi niin pitkälle kehon muutoksessa.

Kirjailija Lynsey Hart Lanarkshirestä 22. marraskuuta 2012:

Kiitos! On niin monia ihmisiä, jotka pitävät sinua huonona ihmisenä kehon taiteen takia're oikeassa. Se'on järkyttävää! Kiitos kommentista! 🙂

Randi Benlulu alkaen Mesa, AZ 21. marraskuuta 2012:

Yhteiskunta on aika naurettavaa't se? Noin viisi vuotta sitten lääkäri, jonka kanssa työskentelin, puuttui toimistostaan. Hänen välitön vastauksensa oli olettaa, että lävistyksiä ja tatuointeja sisältävä tyttö oli syyllinen. Mielipiteeni tuosta lääkäristä laski huomattavasti sinä päivänä, mutta valitettavasti hän ei't yksin. Ihmisillä on taipumus tuomita. Ihailen ja kunnioitan halukkuuttasi peittää tatuointisi töissä. Työnantaja ei voinut't eikä pitäisi'älä kysy enempää! Mahtava napa! Ylös, hyödyllistä ja mielenkiintoista!