Rayella on monia kehon modifikaatioita, SFSI-koulutus, entiset CFR-D-opinnot ja vuosikymmenen mittainen BellaOnline's body art editori vyönsä alla.

Ennen tatuointia

Apua ja neuvoja tatuoiduille (tai tuleville)

Tässä on joitain parhaista neuvoistani, jotka on kerätty omista kokemuksistani neulan alla (I'Olen ollut tatuoitu yli 25 vuoden ajan), puhumasta muiden tatuoitujen ihmisten kanssa ja BellaOnlinen Body Art -toimittajana 11 vuoden ajan. Siellä on vinkkejä tatuoinnin kaikkiin vaiheisiin (ennen, aikana ja sen jälkeen), tietolinkkejä, suositeltavia tuotteita ja paljon muuta.

Juuri alla luetellut linkit ovat pikalinkkejä tämän artikkelin eri osiin, joten voit joko lukea koko jutun, jos harkitset vain mustetta, tai voit siirtyä haluamaasi osioon, jos'mulla on jo muste. Siellä'Lopussa on myös paikka, jossa voit esittää kysymyksiä. Huomaa, että jos vastaus on artikkelissa ja olet unohtanut sen, minä'Minä vain käsken sinua menemään takaisin ja lukemaan asianmukaisen osan. Se'ei mitään henkilökohtaista ja minä'En puhalla sinua pois, se säästää minua kirjoittamasta samoja asioita uudestaan ​​ja uudestaan.

Ennen tatuointia

Jos sinä'valmistaudut ottamaan ensimmäisen tatuointisi, tässä on muutamia asioita, jotka sinun pitäisi tietää.

 • Koska tatuoinnit ovat parantava pintahaava, sinun on vältettävä kylpytynnyreitä, uima -altaita ja liottamista kylpyammeissa parantumisen aikana. Ennen kuin pinta paranee, iho on altis infektioille ja julkiset altaat ja vesi ovat helppoja bakteerilähteitä.
 • Liotus voi myös aiheuttaa rupin irtoamisen liian aikaisin, mikä voi myös vahingoittaa uutta tatuointiasi. Joten älä'Älä mene tatuoimaan päivää ennen rantalomaa tai risteilyä! Varmista, että saat hyvän yön'n nukkua yönä ennen tatuointia ja muista syödä hyvä ateria tunti tai kaksi etukäteen. Tatuoinnin kestäminen on väsyttävämpää kuin useimmat ihmiset kuvittelevat, ja se usein korostaa kehoa samalla tavalla kuin voimakas toiminta, vaikka et olekaan't olla erittäin aktiivinen.
 • Älä juo alkoholia tai ota aspiriinia ennen tatuointia. Molemmat ohentavat verta ja voivat aiheuttaa verenvuotoa voimakkaasti tatuointiprosessin aikana.
 • Älä ole humalassa tai korkealla, kun päätät ottaa tatuoinnin. Huonoista päätöksistä syntyy maailmaan enemmän huonoja tatuointeja kuin mikään muu.
 • Jos aiot tatuoida pitkään, varmista, että sinulla on turvallinen tapa päästä kotiin, tai pyydä joku muu ajamaan sinua. Jotkut ihmiset menevät orientoituneiksi tai hieman sumeaksi pitkien tatuointien jälkeen endorfiinien takia.

Jos sinulla on allergia antibioottivoiteille, lateksille tai öljytuotteille, muista kertoa siitä tatuointitaiteilijallesi ennen kuin he alkavat tehdä sinulle mitään. Näin he voivat varmistaa, että kaikki laitteet tai tuotteet, joita he voivat käyttää, ovat turvallisia.

Vaikka sinä'uudelleen tatuointi

Varsinainen tatuointiprosessi on jännittävin osa. Se'on myös kipein. Mutta tässä on muutamia ehdotuksia, jotka auttavat sinua pysymään siellä.

 • Yritä olla liikkumatta liikaa tai katso, mitä taiteilija tekee. Kaikki äkilliset liikkeet voivat aiheuttaa pysyvän virheen! Muista pyytää tatuoijaasi lopettamaan, jos huomaat yhtäkkiä, että sinun on yskittävä tai aivastettava.
 • Tuo vettä tai mehua juotavaksi. Suuremmilla paloilla ihmiset joskus pitävät taukosta ja pienestä välipalasta, joka auttaa heitä pääsemään prosessin läpi.
 • Jos haluat kuunnella musiikkia, tuo kuulokkeet ja kannettava musiikkisoittimesi mukaan.
 • Jos joudut makaamaan tatuoidaksesi, saatat ottaa mukanasi lempityynyn tai -peiton mukavammaksi.
 • Jotkut tuovat ystävänsä tukeen. Muista kysyä etukäteen varmistaaksesi, että tatuoijasi on kunnossa jonkun hengaillessa ja katsomassa, tai vaikka he voivat istua kanssasi ja puhua tai pitää kädestäsi.

Tatuoinnin jälkeen

Kuten näet tämän kuvan vasemmalla puolella, valmis riikinkukkohöyhen.

Kuten näet tämän kuvan vasemmalla puolella, valmis riikinkukkohöyhen.

Kuva: Kris Smith

Aurinkosuoja tatuointeille on välttämätöntä

tatuoinnin jälkihoito

Kuva: Relache/Rae Schwarz

Parantavan tatuoinnin hoito

Kun tatuointi on tehty, se'ei ole liian vaikeaa varmistaa, että se paranee parhaalla mahdollisella tavalla. Ja se kannattaa muutaman päivän erityistä huolenpitoa kaiken sen hinnan ja epämukavuuden jälkeen, joka sen saaminen kesti.

 • Mitä tahansa teetkin, älä valitse uuden tatuointisi rupia. Jos rupi irtoaa liian aikaisin, olet vaarassa saada mustetta "parantua," joka jättää tyhjän paikan suunnitteluun ja sitten sinä'Tämä osa on uusittava. Tämä voi tapahtua hieman luonnollisen paranemisen aikana, mutta rupin poimiminen takaa sen. Ei väliä kuinka paljon se kutittaa, älä't raapia sitä.
 • Voit suihkuttaa tatuoinnillasi, mutta älä't anna sen istua ruiskun alla ja liota. Pese se varovasti miedolla, luonnollisella saippualla vain sormenpäilläsi ja yritä rullata tai raapia pois mahdollisimman vähän rupia. Huuhtele nopeasti ja varmista, kun kuivut taputtelemaan (ei harjaamaan/naarmuttamaan) tatuoitua aluetta.
 • Täysin uudet tatuoinnit saavat kevyen antibioottivoiteen, kunnes rupi muodostuu. Kun rupi alkaa, haluat vaihtaa luonnollisen tai orgaanisen hajusteettoman voiteen, jotta iho pysyy kosteana. Et halua käyttää mitään, joka sisältää lanoliinia tai vaseliinia tatuointisi parantamiseen, koska ne tukkivat huokoset ja vaikuttivat usein musteen paranemiseen.. Henkilökohtaisesti kehotan ihmisiä välttämään vaippaihottumaa (alias A.&D -voide tai bepanthen), koska ne sisältävät usein lanoliinia ja maaöljyä. Minä'Olen myös oppinut, että australialainen tuote Lucas Paw Paw voide sisältää vaseliinia (vaikka ei'Älä sano sitä etiketissä), joten vältä myös sitä!
 • Kun tatuoinnit paranevat, haluat välttää ihovaurioita. Tämä voi sisältää vaatteita, jotka hierovat aluetta liikaa, mitä tahansa toimintaa, jossa tatuointi osuisi voimakkaasti, kaikkea, mikä raapii tai naarmuttaa parantavaa pintaa ja voimakkaasti hikoilua. Hiki on tapa, jolla keho viilentää itseään ja poistaa toksiinit. Tämä myrkyllinen hiki voi saada uuden tatuointisi tartunnan.
 • Ensimmäinen paraneminen uudesta tatuoinnista hilseilyyn kestää keskimäärin noin 3 päivää ja rupi putoaa usein noin päivinä 7–10, mutta yksilöllinen ihon paraneminen voi vaihdella. Tatuoinnin päällä on yleensä vielä kuiva iho (lempinimi) "saranan kääre" vaihe, koska tatuointi voi näyttää kiiltävältä) raskaan rupin irtoamisen jälkeen ja kahden viikon kuluttua ihon pinta paranee usein. Tatuointi voi olla tässä vaiheessa litteä iholle, tai se voi kestää hieman kauemmin ennen ihon tasoa. Ennen kuin koko pinta on parantunut, haluat välttää uimista tai liottamista porealtaassa!
 • Nyt ja koko loppuelämäsi tatuointi tarvitsee niin paljon aurinkosuojaa kuin se voi saada. Jos pinta on vielä raaka, älä laita sille aurinkovoidetta, koska se voi ärsyttää ihoa. Pidä se peitettynä pehmeillä vaatteilla ja poissa auringolta. Auringonpolttama aiheuttaa tatuointien värien menettämisen tai voimakkuuden haalistumisen ja voi tehdä pienistä viivoista ja yksityiskohdista epäselviä.

Muista, että yksilöllinen ihon paraneminen ja reaktiot voivat vaihdella! Jos luulet, että sinulla on ongelma, mene takaisin ja keskustele tatuointitaiteilijasi kanssa tai mene lääkäriin!

Kuinka tunnistaa infektio

 • Tatuoinnit voivat olla punaisia, turvonneita (kohotettuja), itkeviä/verenvuotoja ja yksinkertaisesti kipeitä, kun ne on tehty. Mitä monimutkaisempi malli ja mitä kauemmin istuit siellä, sitä suuremmat mahdollisuudet näille oireille ovat. Jos tatuoijallasi oli todella luja ote sinusta tai jos olet yleensä herkkä sille, saattaa esiintyä jopa muutamia mustelmia.
 • Jos tatuointisi punoittavat, muuttuvat tuskallisemmiksi ja joko iho tai itkevät nesteet muuttuvat kelta-vihertäviksi, ne ovat kaikki klassisia merkkejä infektiosta. Näissä tapauksissa mene takaisin tatuoijallesi tai lääkärillesi, jotta infektio vahvistetaan ja arvioidaan.
 • Jos infektioita ei hoideta, ne eivät voi vain vahingoittaa itse tatuointia, vaan ne voivat johtaa johonkin hengenvaaralliseen, kuten verenmyrkytykseen.
 • Joillakin ihmisillä on allergisia reaktioita tatuointimusteisiin tai heillä on haitallisia ihoreaktioita. Tämän määrittämiseksi sinun on mentävä lääkäriin tai ihotautilääkäriin.

Jos sinulla on kysyttävää tatuointisi mahdollisesta tartunnasta, mene lääkäriin!

Tämä sisältö on tarkkaa ja todenmukaista tekijän parhaan tietämyksen mukaan, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan pätevän ammattilaisen muodollisia ja yksilöllisiä neuvoja.

© 2007 Raye

Onko sinulla tatuointikysymys? – tilan ja ajan säästämiseksi I.'aion vastata asioihin, joita Hub ei ole jo käsitellyt.

Reece 12. toukokuuta 2019:

Hei kaverit, lue tämä artikkeli Bepanthenista ja näyttää siltä, ​​että kaikki tarkistaa, ei hyvä käyttää. Onko kukaan koskaan käyttänyt herra mehiläisten manukan tatuointihoitoa tatuoinnin jälkihoitovoiteena ?? kerro meille 🙂

https://www.mrbeesmanuka.com.au/bepanthen-for-tatt…

Dan 12. tammikuuta 2019:

Kiitos tiedosta Paw Paw -voiteesta! Ajattelin, että se olisi hyvä tohtori Pickles Tattoo Balmille, mutta ilmeisesti ei.

Rachael 31. toukokuuta 2017:

Hei, palasin tatuointiin viikon kuluttua töiden tekemisestä ja kerroin hänelle, että yhden alueen ympärillä on hieman punaista. vaaleanpunainen ja ehdotuksia on tassutassavoide hyvä käyttää

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 24. elokuuta 2016:

Frank, henkilö, joka pystyy'Et todellakaan näe tatuointiasi, voi tehdä vain satunnaisia ​​arvauksia. Onko iholla ylimääräistä mustetta? Pilaako taiteilija? Minulla ei ole aavistustakaan, voin'en näe mistä puhut. Sinun on neuvoteltava jonkun kanssa, joka voi katsoa käsivartesi, kuten toinen tatuoija, henkilökohtaisesti.

Frank Robinson Jr. 12. kesäkuuta 2016:

Otin eilen tatuoinnin ja siteen 24 tunniksi. Siinä sanottiin, että jos vuotoja on liikaa, voisin poistaa, mitä tein tänään. Jotkut hienot viivat näyttävät olevan hieman epäselviä. Onko se normaalia? UUSI normaalini? Itke.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 26. huhtikuuta 2016:

Shanni, en näe hienoja valkoisia kuoppia'älä kerro tarkalleen mitä tapahtuu, mutta se EI ole normaalia, ja ehdotan, että menet takaisin ja annat tatuointisi katsoa uudelleen's kehittyy. Kaupallisessa kaakaovoissa voi olla paljon kemikaaleja, joten voin'älä sano suosittelenko sitä.

shanni 26. huhtikuuta 2016:

Sain tatuoinnin 3 päivää sitten ja huomasin eilen, että siinä on hienoja valkoisia kuoppia .. onko se normaalia? Myös kaakaovoi on hyvä voide käytettäväksi?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 23. joulukuuta 2014:

Martin, en ole. Minä en'älä käytä mitään mitä ei ole't orgaanista omalle iholleni tai haavojen parantamiseen.

Martin 22. joulukuuta 2014:

Oletko kokeillut Anteeksi äiti? Heillä on voiteita sekä parantumisprosessille että vanhemmille tatuoinneille ja aurinkosuoja tatuointeille.

Olen kokeillut sitä ja luulen, että tatuointini paranevat nopeammin!

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 30. marraskuuta 2014:

Tanya, mitä kuvaat, on normaalia uudelle tatuoinnille, mutta jokaiselle henkilölle's iho paranee omaa tahtiaan. Tatuointi litistyy, kun se paranee täydellisemmin.

Tanya 29. marraskuuta 2014:

Minulla oli rannetatuointi 2 viikkoa sitten kirjoitus on edelleen kohonnut ja näyttää kiiltävältä ihon alla, meneekö kirjoitus alas, jos niin kuinka se kestää? Kiitos

Raye (kirjailija) Seattlesta, WA: sta 29. elokuuta 2014:

Selena, mitä luulet tapahtuvan, jos joku syö sianlihaa parantaessaan tatuointia?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 17. maaliskuuta 2014:

Jessica, anna sen kuivua hetken ja laita sen päälle hyvin ohut määritys orgaanista kosteusvoidetta ja katso kuinka se toimii.

jessica 16. helmikuuta 2014:

Hei, sain juuri ruusun olkapäälleni ja kun tulin kotiin, pesin kerman, jonka he laittivat päälle ja laitoin tassukätkävoidetta sen päälle, kun en tiennyt, että muste juoksee. Huomasin sen jonkin ajan kuluttua, joten hieroin nopeasti kerman pois, se vei hieman mustetta, mutta näyttää siltä, ​​että mitä pitäisi tehdä nyt? Pidä se suljettuna iloisella kääreellä tai anna sen kuivua?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 02.2.2014:

Rita, oletko katsonut tatuointia? Onko merkkejä infektiosta? Tämä on useimmiten mitä lämpö osoittaa.

rita 30. tammikuuta 2014:

Minulla on neljänneksen kokoinen sydän korvani takana ja melkein kahden viikon kuluttua'tunnen edelleen kuumia tunteita. Mitä tuo tarkoittaa?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 22. tammikuuta 2014:

Tina, se näyttää entistä epäterävämmältä, kun pinnan rupi sakeutuu. Kun rupi irtoaa (ei poimimista!), Sinä'Löydät raikkaampia viivoja, jotka luultavasti tarvitsevat vielä hieman paranemista.

Tina 20. tammikuuta 2014:

Sain äskettäin tatuoinnin niskani vasemmalle puolelle ja olkapäälle, se'on vasta 3 päivää ja tatuointikirjasin näyttää epäselvältä? Onko se normaalia .. Onko se ajan kanssa ?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 23. joulukuuta 2013:

Tina, tatuoinnin saamisen trauma aiheuttaa veren kiirehtimisen alueelle ja sitä's mikä luo lämmön tunteen.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 23. joulukuuta 2013:

DJ, 1) don't seiso vesisuihkussa niin, että se kaatuu uuden tatuoinnin päälle koko ajan, 2) pese hyvin't, y kädelläsi, ei pesulappua tai pesuria, 3) huuhtele nopeasti ja 4) taputtele hyvin varovasti.

Tina 21. joulukuuta 2013:

Tatuointialueeni on erittäin kuuma, se on ok.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 03.12.2013:

Marissa, se'se on aivan kuten minkä tahansa muun leikkauksen tai raaputtamisen parantaminen. Se'on talvi, se's kylmä, nukkua peiton kanssa hyvyydestä' tähden…

Marissa Philp 02.12.2013:

Hei, otin tatuoinnin 24 tuntia sitten reiteen. Se ei'En ole tarpeeksi tarkka siitä, voinko peittää peiton yöllä?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 20. marraskuuta 2013:

Georgia, tärkein kysymys tässä on, miksi tämä kolmio parani niin huonosti? Oliko se huono reaktio eri musteen sävyyn (jossa on usein erilaisia ​​pigmenttejä)? Vai onko iho erilainen samassa paikassa? Et voi tatuoida vaaleampia värejä tummiksi peitekuvana, se ei't toimi, koska iho on läpikuultava. Coverup -tatuointi toimii vain, kun laitat tummemmat värit vaaleammille. Oletko näyttänyt tämän tatuoijallesi ja keskustellut tilanteesta heidän kanssaan? Jos ensimmäinen tatuointi arpia, siellä'Mahdollisuus mennä samalla alueella tekisi enemmän arpikudosta.

Georgia 20. marraskuuta 2013:

Hei, sain keltaisen tatuoinnin ranteeseeni noin 4 kuukautta sitten. Se oli kolme keltaista kolmioa (triforce.) Kaksi kolmiota oli tummempia kullankeltaisia, ja ne paranivat ja näyttävät hyvältä. Kolmas kolmio oli vaaleampi keltainen. Ääriviiva näyttää hyvältä, mutta missä se oli täynnä väriä, se on arpeutunut pahasti. Se näyttää vain hyvin punaiselta. Kun painan ihoa alas, veri poistuu hetkeksi ja näen sen alla vaaleankeltaisen musteen. Onko mitään korjattavaa? Jos tatuoin kullankeltaisen tälle alueelle vaaleamman keltaisen päälle, peittääkö se todennäköisesti kaiken punaisen tästä arpeutumisesta? Ja ei, en tehnyt't sekaisin rupi kun se oli parantumassa … Kiitos!

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washington 12. marraskuuta 2013:

Barbara, kuulostaa siltä, ​​että tyttäresi aiheutti uuden, syvemmän haavan tatuointiisi. Se saattaa alkaa tarttua tai jotain muuta voi tapahtua. Palaa takaisin ja näytä tatuointisi taiteilijallesi ja katso, mitä he sanovat.

BARBARA 12. marraskuuta 2013:

Sain tatuointini kuin 4 PÄIVÄÄ ROSAARIKETJUN KIINNITETTY RANNEEN YLÄ Kädeni edestä 2. päivänä TYTÄRTÄN KIRJOITTI TATTOONI JA SYDÄMEN KESKUS ON VÄLILLE NÄKEMÄTTÄ Eikö se näytä tasaiselta kuin muut sydämet, joita se nostaa ja ei kuivata

rcorcutt 22. lokakuuta 2013:

Hienoja vinkkejä. Ajattelen ottaa ensimmäisen tatuointini melko pian, joten palaan todennäköisesti tähän keskukseen saadakseni neuvoja.

JJL618 1. helmikuuta 2013:

Kiitos avustasi. Tämä osa on kiiltävämpi tässä vaiheessa kuin muu peite, mutta on kulunut vain 7 päivää siitä, kun sain sen peitettyä. Ehkä se ajan kanssa paranee. Minulle kerrottiin, että voisin todennäköisesti nähdä joitain vanhan tatuoinnin jäänteitä riippumatta siitä, kuinka hyvin se on's peitetty. Luulen, että voin silti saada sen kosketukseen tarvittaessa.

Raye (kirjailija) Seattlesta, WA: sta 1. helmikuuta 2013:

Minulle on tehty peite. Ja tässä vaiheessa se'siitäkin on kulunut yli kymmenen vuotta. Kokemukseni oli, että katettu tatuointi oli hieman kohonnut ja ajan myötä's litistetty heti, jotta vain minä voin kertoa, missä se on uuden musteen alla.

JJL618 1. helmikuuta 2013:

Sinulla on kysymys. Oletko koskaan peittänyt? Minulla oli pieni tatuointi ranteessani (se oli ääriviiva rististä, jota ei ollut täytetty), jonka olin laserannut kaksi kertaa. Se keventää sitä, mutta se luo myös arpikudosta. Peitin sen viime viikolla, kun olin poistanut noin 2 vuotta viimeisestä laseristunnostani. Näet edelleen vanhan ristikatuoinnin ääriviivat uuden tatuoinnin alla. Paraneeko tämä parantuessaan vai olenko jäänyt näkemättä vanhan ääriviivan? Ihan mielenkiinnosta, onko teillä kokemusta asiasta. Ehkä minun täytyy vain antaa sen parantua hetkeksi nähdäkseni, miten se asettuu ihoon.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 15. tammikuuta 2013:

Michaelagirl, ihmiset saavat tatuointeja uudelleen, kun he eivät't kääntyä haluamallasi tavalla riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa on kulunut…

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 15. tammikuuta 2013:

Mihaelagirl, jos menit maasi parhaalle tatuoijalle 1) miksi et ole tyytyväinen tatuointisi ulkonäköön ja 2) miksi'Palasit kyseisen henkilön luo valittamaan tatuointisi menettäneen niin paljon väriä?

Mihaelagirl 14. tammikuuta 2013:

Ihmiset värjäävät tattoja vuosien jälkeen, eivät muutaman kuukauden kuluttua 🙂

Mihaelagirl 14. tammikuuta 2013:

Mutta minulla on tatuointi 7 kuukautta, ei vuosia … Menin maani parhaalle tatuoijalle 🙂 se voi't olla kalpea 7 kuukautta … Muuten hoitin tattoani erittäin hyvin alussa!

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 9. tammikuuta 2013:

Ainoa tapa kirkastaa tai tummentaa tatuointia on saada se värjättyä uudelleen.

Mihaelagirl 9. tammikuuta 2013:

Minulla on tatuointi toukokuusta lähtien, tänään huomasin sen'aika kalpea … Mitä minun pitäisi tehdä? Onko olemassa erityisiä hoitoja? Se'minusta on kulunut 7 kuukautta'minulla on tämä tatuointi…

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 28. joulukuuta 2012:

Peter, tatuoinnit ikääntyvät yhdessä ihosi kanssa, joten vaikka voit tehdä pinnan tilapäisiä muutoksia tatuointien ulkonäköön, ne muuttuvat hitaasti ajan myötä. Tatuoinnit heikkenevät ja viivat pehmentyvät ihon ikääntyessä. Ihon kosteuttaminen on vain pinnanmuutos, eikä sillä ole oikeastaan ​​mitään vaikutusta itse tatuointiin, vaikka se voi saada ne näyttämään tilapäisesti tummemmilta tai kirkkaammilta.

Peter 23. joulukuuta 2012:

Mitä voidaan käyttää pitämään vanhat tatuoinnit hyvännäköisinä. Hieron vauvaöljyä tatuointiini, se on ok

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 22. marraskuuta 2012:

John, katso muut viimeaikaiset kysymykset. Tätä kysyttiin muutama päivä sitten. Lyhyt vastaus on "ei."

john 21. marraskuuta 2012:

Hei, otin tatuointini tänään ja se on keltainen, mutta veri saa sen näyttämään oranssilta, pysyykö se samanvärisenä.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 20. marraskuuta 2012:

Rio, en't suosittele kumpaakaan. Paw Paw sisältää öljytuotteita ja Nivea sisältää liikaa kemikaaleja.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 20. marraskuuta 2012:

Marie, keltainen ja punainen (veri) tekee oranssista. Kunnes tatuointi paranee ja rupi irtoaa, oma veri, joka sekoittui musteeseen tatuoinnin saamisen aikana, saa värit näyttämään hieman erilaisilta. Minä'Olen pahoillani, että taiteilijasi ei voinut'vie kaksi minuuttia sen selittämiseen.

Marie 14. marraskuuta 2012:

Oliko uusi tatuointi viikossa ja huomasin, että osa keltaisesta on oranssi, meni kauppaan ja hän on keltainen, anna sen asettua. Mutta miksi se näyttää oranssilta. Ideoita kiitos

Rio 9. marraskuuta 2012:

Voinko käyttää tassutassua tai Nivea express -kosteusvoidetta tatillani, joka minulla oli tänään ??

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 15. lokakuuta 2012:

Angela, ensinnäkin, sinulla ei ole vaippaihottumaa rinnassa, joten lopeta A: n käyttö&D päälle. Saan PALJON sähköpostia ihmisiltä, ​​jotka valittavat värin menettämisestä sen käytön vuoksi. Olkaimeton rintaliivi ja löysemmät paidat ovat hyvä idea. Tai tee olkaimeton rintaliivi, pehmeämpi/vanhempi aluspaita tai pusero ja sitten mukavampi paita. Jos voit vain olla lempeä tatuoinnin kanssa ensimmäisestä viikosta 10 päivään, sinä'Tulee selväksi.

Angela 15. lokakuuta 2012:

Hei, joten sain juuri kauniin suuren rintatatuoinnin ja se on vasta 3 päivää vanha, olen puhdistanut sen ja käyttänyt&d on se ….. olen kampaaja, joten minun on käytettävä paitoja lol minulla on myös kohtuullisen suuret rinnat, joten minun on käytettävä rintaliivejä, jos seuraavan viikon ajan käytän olkaimetonta rintaliiviä ja löysiä paitoja idk mitä teen älä halua vaatteitani hieroa sitä ja sotkea se plz auttaa kiittämään

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 8. lokakuuta 2012:

Nikki, ellei sinulla ole bakteeri -infektiota tai vaipan ihottumaa vatsassasi, lopeta molempien tuotteiden käyttö. Ne kuivattavat helvetin tatuoinnistasi ja estävät ihoa hengittämästä. Käytä siihen luonnollista saippuaa ja orgaanista voidetta, kuten tässä navassa suositellaan. (mene takaisin ylös ja katso mitä se sanoo jälkihoidosta)

Nikki 8. lokakuuta 2012:

Minulle tuli skorpioni vatsalleni 2 päivää sitten'olen käyttänyt antibakteerista saippuaa ja a&d voide Huomaan valkoisen melkein kalvon, jossa kerrotaan skorpionini peittämisestä, onko se normaalia? Jos ei, mitä voin tehdä sen parantamiseksi paremmin?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 4. lokakuuta 2012:

Amy, tämä voi olla muutama asia. Se voi olla tatuointistudiosta poimittu bakteeri -infektio. On käynyt ilmi, että monet ihmiset saavat ne bakteereista vedessä. Se voi olla reaktio musteeseen. Todennäköisesti nyt käytetyt musteet ovat melko erilaisia ​​kuin mitä oli markkinoilla 6 vuotta sitten. Ja se voi olla lateksireaktio. Todella "sen päällä" kaupat don't käytä enää lateksikäsineitä, he käyttävät nitriiliä (eräänlainen vinyyli) suojaamaan sekä tatuoijataiteilijoita että asiakkaita lateksialtistukselta. Sinä'Täytyy käydä lääkärissä selvittääkseen mitä'tapahtuu.

Amy 27. syyskuuta 2012:

Hei, minulla oli 4 tatuointia 6 vuotta sitten .. kaikki hyvin, ei ongelmia .. minulla oli toinen viime viikolla, keiju iso reidessäni, se paranee todella hyvin, mutta illalla, jolloin se tehtiin, tulin ulos vesirokosta, kuten ihottuma jalkani alla .. ei tatuoinnin ympärillä, se on edelleen olemassa. sen kutiava ja ruma näköinen, tatuoijani ajattelee ehkä lateksiallergiaa, mutta minulla ei ole koskaan ollut reaktiota?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washington 14. syyskuuta 2012:

Lauren, tatuoinnit voivat näyttää aivan erilaisilta parantuessaan verrattuna tuoreisiin, jotain sellaista's on viime aikoina keskusteltu kehon taideyhteisössä. Jos sinulla on kuiva iho, se on kosteusongelma, mutta jos puhut siitä, kuinka tatuointi näyttää tummemmalta tai "paremmin" kun kosteutat, niin sitten'miltä tatuointisi todella näyttää. Jos tämä toinen tilanne on kyseessä, voit harkita menemistä takaisin tatuoijallesi ja pyytää korjausta tai jopa saada osia värjäämään uudelleen, jos he eivät'ei käy niin kuin halusit.

Lauren 14. syyskuuta 2012:

Hei, minulla oli tatuointi ranteeseeni hieman yli 4 viikkoa sitten, mutta näyttää siltä, ​​että kaikki ovat kuivuneet. minun täytyy kostuttaa se edelleen tai muuten se näyttää melko huonolta.

onko sinulla neuvoja kiitos

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washington 18. elokuuta 2012:

Mike, puhuen naisena, jolla on rintatatuoinnit, havaitsin myös väistämättömäksi ohittaa paidan käytön paranemisen aikana. Käytin paitoja, jotka olivat pehmeämpiä ensimmäisellä viikolla, kun minua eniten rupatti, ja jätin uuden musteen niin peittämättömäksi kuin pystyin kotona.

mike 17. elokuuta 2012:

Sain juuri tatuoinnin rinnalleni ja on väistämätöntä, että minun on käytettävä paitaa. Se hankaa jatkuvasti tatuointia. Tuleeko tästä ongelma

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 16. elokuuta 2012:

bing, luin kerran lainauksen kuuluisalta tatuointitaiteilija Ed Hardylta, jossa hän sanoi, että ihmiset saavat ansaitsemansa tatuoinnin. Haluat ehkä miettiä sitä jonkin aikaa. Vain uudet/parantumattomat tatuoinnit vahingoittuvat vedestä tällä tavalla, joten tatuointisi on oltava todella uusi, jotta se olisi niin sekaisin altaasta. Voit joko elää tatuointisi kanssa sellaisenaan, mennä ihotautilääkäriin ja maksaa valtavan summan rahaa sotkun poistamiseksi, tai voit palata tatuointitaiteilijan luo ja pyytää heitä tekemään/korjaamaan tatuointisi ja tekemään sitten ÄLÄ mene altaisiin ennen kuin koko pinta on täysin parantunut.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 16. elokuuta 2012:

Fred, jos et ole't kärsivät vaippaihottumasta, miksi käytät tatuoinnissasi vaippaihottumaa? Minä'Olen kuullut ehdottomasti pahimmat tarinat ihmisiltä, ​​jotka käyttävät A: ta&D, lähinnä sinun kaltaisesi musteen parantumisesta. Loppujen lopuksi sinä'Sinun on annettava tatuoinnin parantua mahdollisimman hellävaraisesti (ja Hub puhuu siitä, mitä käyttää ja mitä EI saa käyttää) ja sitten'Minun on palattava ja otettava sotkuiset paikat uudelleen tatuoinniksi.

bing 14. elokuuta 2012:

sai tatin 7 päivää sitten humalassa ja pyörtyi tatuoinnilla altaassa. iho tatin päällä kutistui ja irtosi. tatuointi menetti suurimman osan väreistään

fred504 1. elokuuta 2012:

ok, otin tatuoinnin viikko sitten. Kun sain sen, kaikki näytti hyvältä. Se on ensimmäinen, joten seurasin kaikkia toimenpiteitä, joita minulle kerrottiin, jopa katsomalla, jos salonki oli puhdas. Olen huolehtinut tatuoinnistani käyttämällä antibakteerista saippuaa ja A: ta&D -voide (taiteilijan valinta). Mutta noin kolmantena päivänä huomaan, missä taiteilija oli varjostunut harmaaksi joidenkin tatuoinnin osien ympärillä. (värit ovat mustia & harmaa). Tarkoitan irtautumista, että ihoni palaset ovat kadonneet kolmesta pienestä, mutta huomattavasta osasta taidetta. Palasin tatuointikauppaan nähdäkseni, onko jotain vialla, ja taiteilija kertoi minulle, että se on kunnossa eikä se ole tartunnan saaneita, jatka vain puhdistamista. Hän myös kertoi minulle, että hän'Käyn sen yli kun se paranee. IDK, mutta se ei silti tuntunut minusta oikealta. Loput tatuoinnista parantavat niiden osien lisäksi, joissa näet lihani tatuoinnin ympärillä. Tämä on ärsyttänyt minua jo päiviä. Nyt, kun viikko kului, toinen varjostamaton pala poistui ja näyttää samanlaiselta kuin kadonneet ihon palaset. Tatuointini ei ole edes edustava enää, koska puuttuvat paikat. Onko tämä normaalia? Btw. Minulla on herkkiä, mutta muut varjostetut paikat näyttävät normaalilta verrattuna suurempiin varjostettuihin kohtiin. Monet ihmiset ajattelevat, että taiteilija meni liian syvälle, kun hän varjosti sen ja sai ihoni irtoamaan kokonaan. Ymmärrän, että kun se paranee, iholta puuttuu puuttuvia osia, mutta käveleminen näiden kipeiden kaltaisten asioiden kanssa näyttää siltä, ​​että tatuointi näyttää pahemmalta .. APUA! mitä voin tehdä? ja mitä voin käyttää tatuoinnin ja haavojen parantamiseen, koska a&d voide ei tee hyvää työtä minulle..

vain mainitakseni, ei tatuointi ei vuoda pussia eikä siinä ole myöskään hajua.

kuvia:

(Päivä 2)

[IMG]http://i1254.photobucket.com/albums/hh617/NUToriou…[/IMG]

(päivä 3-4), kun iho irtosi.

[IMG]http://i1254.photobucket.com/albums/hh617/NUToriou…[/IMG]

viikkoa myöhemmin

(päivä 7) sen jälkeen, kun olen pessyt sen ja levittänyt kermaa

[IMG]http://i1254.photobucket.com/albums/hh617/NUToriou…[/IMG]

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 10. heinäkuuta 2012:

Jack, en voi arvata kuinka kauan se kestää'vie sinut parantumaan. Vain sinä voit soittaa tämän puhelun.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 8. heinäkuuta 2012:

Ashley, ekseeman puhkeaminen samassa paikassa kuin tatuointi voi pilata suunnittelun ajan myötä. Ja minulla ei ole aavistustakaan, tatuoidaanko paikassa, jota et käytä'Yleensä niiden saaminen voi aiheuttaa ärsytystä ja johtaa niiden pääsemiseen sinne. Sinun on neuvoteltava ammattitaitoisen determatologin kanssa, jos olet todella helvetin taipuvainen ottamaan tatuointeja.

Jack 7. heinäkuuta 2012:

Otan tatuointini perjantaina 13. Se on vain ääriviivatyylinen tatuointi sisähauissani ja menen mökkiini 23. päivänä. Olenko parantunut tarpeeksi uimaan järvessä siihen mennessä? Olen yleensä melko nopea parantaja, eikä edellisessä tatuoinnissani ollut ongelmia. Kiitos.

Ashley 4. heinäkuuta 2012:

Minä'minulla on exema koko elämäni ajan. Minä'päätin ottaa tatuoinnin. Pitäisikö minun ottaa tatuointi, koska minulla on exema?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 2. heinäkuuta 2012:

Amber, jokainen paranee eri tavalla, joten kuulostaa siltä, ​​että olet joko hidas parantaja tai siellä's osa tatuointia, joka haavoittui enemmän tatuointiprosessin aikana tai joka on stressaantunut paranemisen aikana. Se'on vaikea sanoa mitä tapahtuu, koska sinä've kuvattu tatuointi, mutta ei sanonut mitään siitä, miten olet pitänyt siitä huolta. Lue tämä Hub uudelleen ja katso, toimiiko jokin näistä hoitovinkkeistä sinulle.

Keltainen 1. heinäkuuta 2012:

tatti on viikon ikäinen, ja osa siitä itkee edelleen, näyttää siltä, ​​että todellinen iho puuttuu …?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 30. kesäkuuta 2012:

Emily, oma veresi värjää liikaa vaaleita mustevärejä ja saa asiat näyttämään erilaisilta kuin ne todellisuudessa ovat. Tuoreet keltaiset tatuoinnit näyttävät usein oranssilta, valkoinen voi näyttää vaaleanpunaiselta ja joskus harmaat näyttävät ruskeilta rupin veren vuoksi. Odota, kunnes koko tatuointi paranee, ja katso, miltä silmät todella näyttävät.

Emily 30. kesäkuuta 2012:

Hei,

Sain eilen tatuoinnin, harjakarvan, joka on hieno lukuun ottamatta yhtä yksityiskohtaa, joka heittää sen kauneuden pois. Taiteilija päätti tehdä silmänsä punaiseksi. Kun mainitsin tämän, hän sanoi, että hieman ruskean lisääminen auttaisi. Silmien punaisuus saa sen näyttämään … Pois. Onko mitään keinoa korjata tämä?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 30. kesäkuuta 2012:

Dan, kaikki kuulostaa täysin normaalilta.

Dan 30. kesäkuuta 2012:

Joten otin juuri ensimmäisen tatuointini, ja se näyttää jotenkin tahraiselta ja muste on vähän irtoaa, että'on normaalia paranemisprosessissa?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 26. kesäkuuta 2012:

Lee, yllään tiukat vaatteet, jotka hankaavat parantavan tatuoinnin pintaa, voi vahingoittaa parantavaa pintaa aiheuttaen rupien repeytymisen. Sinä et't halua tehdä niin, kunnes koko ihon pinta on vapaa rupista tai parantavista alueista. Sinä'Sinun on odotettava, kunnes iho on täysin parantunut voidakseen arvioida vauriot, mutta sinulla saattaa olla joitain paikkoja, jotka on tehtävä uudelleen.

Lee 26. kesäkuuta 2012:

Otin juuri ensimmäisen tatuointini, sarjakuvakirjoituksen myrkkyä muratista, ja seuraavana päivänä käytin leggingsia ja kun otin sen pois, käytin hieman kylmää vettä ja osa musteesta oli leggingsissäni sen poistamisen jälkeen'Pelkään, että otin musteen pois, mutta minä'm en ole varma, että myrkkyä muratin kasvoilla on paikka, joka näyttää nyt eri väriseltä kuin muut

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 31. toukokuuta 2012:

Jos tanssi saa tuoreen tatuointisi hankaamaan kenkääsi, se on huono idea. Ja juominen (joka ohentaa verta) voi saada sen itkemään tai vuotamaan enemmän verta. Joko lykkää tanssia ja juomista tai tee tatuointi muutama päivä sen jälkeen.

Bex19 31. toukokuuta 2012:

Olen varannut tatuoinnin huomiseksi, se on ensimmäinen ja odotan innolla sen saamista, mutta pidän illalla suuret syntymäpäiväjuhlat ja mietin, oliko huono idea ottaa tatuointi jalalleni (vain pieni) ja mene sitten ulos juomaan ja tanssimaan myöhemmin samana iltana?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 30. toukokuuta 2012:

Jos tatuoija sai sinut hieman syvälle, se voi tehdä siitä hellävaraisemman ja kuinka paljon alue itkee, voi liittyä samaan asiaan tai sijoitteluun. Minä'Minulla oli ylimääräistä musteen valumista parantavista tatuoinneista ensimmäisten päivien aikana ilman ongelmia myöhemmin.

Marie 18. toukokuuta 2012:

Sain eilen tatuoinnin käsivarteeni's ensimmäinen todella värikäs tatuointi ja minä'en ole varma onko se'Onko paraneminen erilainen kuin väri? Se's punainen, turvonnut ja vuotava … en'En näe mitään valkoista tai vihreää vuotamista, mutta kun taputan sitä pyyhkeellä, vuotaminen tulee musteiden väriseksi.'näin ei ole koskaan ennen tapahtunut, normaalia?

louromano 22. maaliskuuta 2012:

Rakastan tatuointia. Kiitos palautteestasi. Ajattelin, että tatuoija olisi todella asiantuntija.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 15. maaliskuuta 2012:

Dritz, ainoa oikea tapa kirkastaa tatuointi on saada se värjättyä uudelleen. Huomaat, että tatuoinnit voivat näyttää tilapäisesti paremmilta vain kosteuttamalla ihoa (ei liian rasvainen tai kiilto estää ulkonäön). Kaikki mitä teet ja jotka vaikuttavat ihokerroksiin, johtavat tatuoinnin ennenaikaiseen ikääntymiseen (auringonvalo on suuri syyllinen). Kaikenlainen dermabrasio kuluttaa ihon pois, mikä saattaa saada tatuoinnin näyttämään hieman kirkkaammalta, mutta paljastaa myös ihokerroksen, jossa muste on enemmän, mikä mahdollisesti nopeuttaa musteen häviämistä tästä kerroksesta. Viivat ja varjostukset pehmentyvät ajan myötä ihon ikääntyessä ja musteen molekyylit imeytyvät (vedetään kehoon) tai menetetään (työnnetään ulos). Ihon solujen raapiminen voitti't kääntää nämä prosessit.

Dritz 14. maaliskuuta 2012:

Hei. Mietin vain, voisitko vastata kysymykseen minulle. Minulle kerrottiin, että käyttämällä

mikrodermin hankausvoide & puskuri vanhaan tatuointiin, kirkastaa sitä & tehdä

näyttää taas uudelta. Tiedätkö, onko tämä totta? Jos kiillotat vanhaa ihoa

solut pois, kiillotatko myös vanhan tatuoinnin?

Kiitos palautteestasi. Ajattelin, että tatuoija olisi todella asiantuntija.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washington 12. maaliskuuta 2012:

Donny, painovoima vetää kaikki ylimääräiset kehon nesteet traumasta alaspäin ja siten turvotuksesi. Se'on normaalia, että se tapahtuu heti tatuoinnin jälkeen ja saattaa kestää useita päiviä.

Donny 6. maaliskuuta 2012:

Sain tatuoinnin sivulle, jos vasikani hieman yli 48 tuntia sitten ja huomasin juuri jalkani tatuoinnin alapuolella, se oli noin 3 tuntia työtä, onko se normaalia vai onko siitä syytä huoleen

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 2. maaliskuuta 2012:

Pelaaja, monet tatuoijat eivät't käytä itse lateksia minimoidaksesi kontaktisi sen kanssa. Voit vapaasti tuoda sen heille esille'Tämä on erittäin tärkeä asia tatuoinnin yhteydessä. Tatuointien pitäisi pystyä tarjoamaan sinulle lateksiton kokemus.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 2. maaliskuuta 2012:

Jase, kuinka kauan voit uida sen jälkeen, kun olet tehnyt tatuointityön selässäsi, riippuu siitä, kuinka kauan kestää kaikkien rypytysten paraneminen ja pinnan sulkeminen. Sinä et't halua mennä uimaan, jos iho on edelleen auki tai tuputtanut tai muuten ei ole valmis korjaamaan itseään tatuoinnin jälkeen.

Gamergrl Williston Parkista 28. helmikuuta 2012:

Harkitsen vakavasti tatuoinnin ottamista. Mutta olen allerginen lateksille. Kysymykseni on, käyttävätkö tatuointitaiteilijat muunlaisia ​​käsineitä lateksin lisäksi? Kuten nitraatti-, vinyyli- tai polyuretaanikäsineet.

Jase28 28. helmikuuta 2012:

Minä'Olen juuri varannut ääriviivat koko takakappaleelle 3. heinäkuuta, I'm sitten menossa takaisin varjoon 16. heinäkuuta – nyt täällä'Ongelma Olen menossa rantalomalle 27. heinäkuuta. Onko tällä tarpeeksi aikaa parantua ja pääsenkö uima -altaalle? Minulla on aiemmin ollut tatuointeja paljon pienemmässä mittakaavassa, joka peittää aurinkovoidetta. Vai olisinko paras varaus myöhemmin? Tai jos sen pitäisi olla kunnossa, sillä on kaksi viikkoa parannettavaa.

ginji86bell 23. helmikuuta 2012:

kiitos, erittäin hyödyllinen, toivon, että luen tämän ennen kuin laitoin neosporiinia, koska osa musteestani poistui…

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 30. tammikuuta 2012:

kanerva, ei siinä'Älä hiero kuorintaasi, älä liota sitä ollenkaan, sillä rupin irtoaminen liian aikaisin voi vahingoittaa tatuointia.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 30. tammikuuta 2012:

Johnny, ole varovainen, ettet anna rypyt vetää tai kiristää, ja muista pitää tatuointi hellävaraisesti kosteana. Ruppien halkeilu on normaalia, mutta tuore verenvuoto ei.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 30. tammikuuta 2012:

Aaron, ylimääräinen muste tulee ulos osana paranemisprosessia. Varmista, että tatuointi ei ole't pidetään liian märänä ja se avataan ilman saamiseksi.

kanerva 24. tammikuuta 2012:

minulla oli tatuointi ranteessani jälleen kerran viikossa ja olen sen jälkeen ollut muutaman kerran kuumassa kylvyssä 10 minuutin ajan, kun en tiennyt, että siitä voi olla haittaa. muutamia halkeamia, käytän yksinkertaista kosteusvoidetta lopettaaksesi kutinaa ja pitämään sen kuivumasta. a teen oikein

johnny 23. tammikuuta 2012:

otin juuri tatuoinnin viikko sitten ja sen halkeama rupissa se vuotaa hieman halkeamasta, tuhoako se ttoooo: n?

Aaron 15. tammikuuta 2012:

Sain juuri uuden tatin ja se itse näyttää hikoilevan ja menettävän hieman väriä. Minulla on'treeniä tai muuta. Onko tämä normaalia??

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washington 14. tammikuuta 2012:

Milly, jalat voivat olla melko herkkiä tatuoinnin jälkeen, eikä mikään kuvaamasi kuulosta harvinaiselta.

Milly 12. tammikuuta 2012:

Hei, otin tatuoinnin jalkaani 2 päivää sitten. Seuraavana päivänä se ei ollut'tuskallista, mutta tänään kun heräsin, se oli todella tuskallista. Kävelin paljon tähän päivään asti ja minä'en ole varma onko tuo'miksi se sattuu tai pitäisikö minun olla huolissani infektiosta.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 8. tammikuuta 2012:

Estrella, eri kehon alueet reagoivat ja paranevat eri tavalla niin'luultavasti osa sitä. Ja muista, että rupit keräävät paljon ylimääräistä mustetta, joten tatuoinnit voivat näyttää hieman muuttuneilta, kun pintapäällyste irtoaa.

Estrella 7. tammikuuta 2012:

Sain uuden tatin 3 päivää sitten & ovat käyttäneet Aquaphoria päivittäin. Vain vähän aikaa sitten, kun olin levittänyt enemmän voidetta, tatti alkoi kuoriutua paljon! Minä'Olen erittäin huolissani, koska näyttää siltä, ​​että joukko mustetta irtosi ihon kanssa & on paikkoja, jotka näyttävät jo haalistuneilta. Mitä minun pitäisi tehdä? Onko tämä normaalia? Sain viimeisen takaisin viime vuoden helmikuussa & don'en muista sen kuorineen yhtä paljon. Ajatuksia?

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 23. joulukuuta 2011:

jeremiah väistää, jos teet sille asioita, jotka vahingoittavat sitä osana työtäsi, niin kyllä. Jos ei, niin ei.

Raye (kirjailija) Seattlesta, Washingtonista 23. joulukuuta 2011:

Hailey, se'ei ole harvinaista, että tatuoinnit halkeilevat jonkin verran rupia.

jeremiah väistää 23. joulukuuta 2011:

iman rannetatuoinnin tänään ja mietin, pilaako se baarissa työskentelemisen

Hailey 22. joulukuuta 2011:

Minulla on tatti noin 3 päivää sitten. he sanoivat minulle, että käytän tuoksutonta voidetta, mutta se oli niin kuivaa, että käytin sitä kerran, ja luin verkossa EI käytä bensiinisisältöä ja tuo voide oli sitä. Pesin sen heti pois ja olen huolissani siitä, että se voi sotkea tatin. mitä mieltä sinä olet?

ja kaksi sen halkeilua, olen huolissani siitä, että tatuoinnissani voi olla jatkuvasti halkeamia

Raye (kirjailija) Seattlesta, WA: sta 21. joulukuuta 2011:

Kim, paikka, joka vuotaa edelleen raakana muutaman viikon kuluttua, kannattaa ottaa lääkäri katsomaan, ettet tee sitä'ei ole muita lääketieteellisiä ongelmia.