Minulla on kaksi tatuointia ja olen miettinyt niitä paljon ennen kuin tein päätöksen. Kannustan muita tekemään samoin.

Kun päätät ensin, että haluat ottaa tatuoinnin, luultavasti tulee olemaan paljon ihmisiä, jotka yrittävät saada sinut puhumaan siitä, etenkin perheenjäsenet (elleivät he tietenkään ole tatuointeja). Valinta siitä, haluatko jatkaa matkaa ja ottaa tatuoinnin, on kuitenkin lopulta sinun, olettaen, että olet asuinalueellasi vaadittu täysi -ikäinen. Kun olet 100% varma, että tatuointi on oikea päätös sinulle, seuraava kysymys on todennäköisesti: kuinka valitset tatuoinnin?

Tästä tatuoinnista tulee käytännössä pysyvä 'koriste' kehossasi. Jos valitset tatuoinnin väärin, käytät paljon enemmän rahaa sen poistamiseen myöhemmin. Tein päätöksen monta vuotta sitten ottaa ensimmäisen tatuointini, ja myöhemmin tein kaksi muuta. En ole koskaan katunut yhtäkään niistä, ei vähiten siksi, että valitsin huolellisesti ja en't tee monia yleisimmistä virheistä, joita ihmiset tekevät tatuointeja valittaessa.

Tämän artikkelin tarkoituksena on ehdottaa joitain hyviä tapoja valita tatuointisi ja joitain yleisiä virheitä, joita voit välttää, jos et tee sitä'En halua katua tatuointejasi nopeasti. Olin erittäin onnekas, että kaksi toista tatuointiani teki minulle erinomainen tatuoija nimeltään 'Eläin' (Keith Fowler), ja hänet koulutti yksi Ison -Britannian parhaista tatuoijataiteilijoista. Minulla oli positiivinen kokemus ja kirjoitin siitä artikkelin jonkin aikaa myöhemmin. Jopa perheeni, joka on jonkin verran tatuointeja vastustava (etenkin naisilla), joutui myöntämään, että hän teki hienoa työtä ja että tein hyviä valintoja tattieni aiheiden suhteen.

Suden tatuointi.

Suden tatuointi.

Tattoo_Lover, CC BY 3.0, flickrin kautta

Tatuoinnin valitseminen

Ensin sinun on harkittava, miksi haluat tatuoinnin. Onko se kadonneen rakkaansa muistoksi, onko se kapinallinen ele, vai onko se vain taiteellinen lausunto? Tietysti voi olla myös muita syitä, mutta mistä syystä tahansa, sinun on harkittava seuraavia kohtia ennen tatuoinnin ottamista.

 • Kuinka suuren tatuoinnin haluat?
 • Mihin haluat tatuointisi?
 • Voitko kuvitella ottavasi tämän tatuoinnin, kun olet eläkeläinen?
 • Onko tämä tatuointi jotain, jonka olisit lopulta ylpeä näyttäessäsi lapsillesi (vaikka et'ei ole vielä yhtään)?
 • Aiheuttaako tämä tatuointi sinulle ongelmia työllistymisessä tai nykyisessä työssäsi?
 • Näyttääkö se paremmalta väriltään vai vain mustalta musteelta (usein musta muste yksin näyttää paljon tyylikkäämmältä kuin kirkkaanväriset tatuoinnit)?
 • Oletko menossa lähimpään tatuoijaan vai yritätkö saada tämän tatuoinnin hyvämaineisen tatuoijan tehtäväksi (vaikka se merkitsisi matkaa sinne pääsemiseksi)?
 • Oletko todella varmistanut, että haluamasi kuva perustuu siihen, että olet käyttänyt useita tunteja etsiessään vaihtoehtoja joko verkossa, lehdissä tai puhuttuasi tatuoijille, jotka voivat suunnitella sinulle tatuointeja?
 • Oletko harkinnut ammattitaiteilijan keksimistä sinulle tatuointisuunnittelun, koska he voivat keksiä ainutlaatuisen ja hämmästyttävän suunnittelun ideoidesi perusteella?
 • Oletko perustanut valitsemasi tatuoinnin johonkin, mistä pidät, olet intohimoinen tai johon uskot? Jos rakastat fantasiaolentoja, kuten yksisarvisia tai lohikäärmeitä, hanki yksi niistä. Jos olet menettänyt rakastetun lapsen tai lemmikin, ota heidän kuvansa tatuointiin muistomerkki. Ja jos olet hyvin uskonnollinen, saatat haluta saada uskonnollisen kuvan tatuoinnillesi.

3D lisko tatuointi.

3D lisko tatuointi.

apaixonada, CC BY 3.0, flickrin kautta

Vältettävät virheet

 • Don'älä ota tatuointeja paikoissa, joissa voit'piilota ne tarvittaessa. (Tämä tarkoittaa sitä, että niskat, kasvot, kädet ja ranteet ovat huono idea.)
 • Don'sinulla ei ole tatuoituja poikaystävien, tyttöystävien, aviomiesten tai vaimojen nimiä riippumatta siitä, kuinka paljon luulet rakastavasi heitä juuri nyt. Kymmenen vuoden kuluttua saatat olla jonkun toisen kanssa ja vihata sen ihmisen sisua, jonka nimi nyt koristaa kehoasi.
 • Välttää 'tahmea' tatuointeja 'rakkaus' ja 'vihata' rystysi poikki. Nämä saavat sinut näyttämään tyhmältä ja yleensä nauretaan nykyään. Samoin ottaa a 'W' tatuoitu jokaiseen pakaraan, joten se lukee 'VAU' kun kumartut, se voi olla hauskaa 20 -vuotiaana, mutta se'Saat sinut näyttämään vähän idiootilta, kun olet 70 -vuotias. (Itse asiassa se saa sinut näyttämään vähän idiootilta missä tahansa iässä.)
 • Don'Älä yritä tatuoida itseäsi tai anna kavereidesi tehdä niin. Tulet todennäköisesti katumaan tuloksia ja potkimaan itsesi myöhemmin.
 • Don't päättää ottaa tatuointi (tai tehdä se) alkoholin vaikutuksen alaisena.
 • Don'älä ota tatuointia vetoa varten.
 • Vältä tatuointeja, jotka on suunniteltu järkyttämään tai antamaan poliittinen lausunto. Muutat tavallisesti elämäntyyliäsi ja mielipiteitäsi vuosien mittaan ja todennäköisesti lopulta haluat, että nämä poistetaan.
 • Don'Älä ota kipulääkkeitä, kuten aspiriinia, ennen tatuointia, koska se ohentaa verta ja tatuoija joutuu luultavasti lopettamaan työsi liiallisen verenvuodon vuoksi. Paljon parempi käyttää nukutusvoidetta, kuten lignokaiinia, jos olet huolissasi kivusta. (Tätä he käyttävät sitä lapsille, jotka pelkäävät neuloja, mutta tarvitsevat verikokeita tai injektioita.)

Ajattele ennen mustetta

Toivottavasti tämän lukemisen jälkeen olet valmis harkitsemaan tatuointiasi oikein (varsinkin jos se on ensimmäinen) ja teet oikean suunnittelun. Tämä päätös on tärkeä, ja se vaatii aikaa varmistaakseen, että valitset itsellesi sopivan tatuoinnin.

A 'polvi' valinta on huono idea. Suosittelen vahvasti, että kun luulet tehneesi päätöksen, odota vähintään viikko ennen kuin jatkat tatuoinnin tekemistä. Tällä tavalla, jos muutat mielesi, et ole liian myöhässä. Saatat jopa harkita valitsemasi tatuoinnin väliaikaisen version tekemistä ensin hennalla, ja niin voit 'kokeile sitä' pari viikkoa ennen kuin päätit jatkaa pysyvää versiota.

Näen paljon ihmisiä, joilla on kauheita tatuointeja (tai yksinkertaisesti niitä, joita he katuvat), jotka yrittävät nyt peittää heidät uusilla tatuoinneilla. Don't jätä itsesi tähän asentoon ryntämällä huonoon tatuointivalintaan.

Polynesialainen tatuointi.

Polynesialainen tatuointi.

mytat_2s, CC BY 3.0, flickrin kautta

Tämä sisältö on tarkkaa ja todenmukaista tekijän parhaan tietämyksen mukaan, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan pätevän ammattilaisen muodollisia ja yksilöllisiä neuvoja.

Kommentit

Kirjailija Cindy Lawson Guernseyltä (Kanaalisaaret) 6. kesäkuuta 2015:

Kiitos Kristen, kiva että pidit

Kristen Howe Koillis -Ohiosta 6. kesäkuuta 2015:

Misty, tämä oli mielenkiintoinen keskus. Mitä tulee tatuointeihin, mieluummin tilapäisiä kuin pysyviä tai jopa kokeilen hennaa. Äänesti!

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 18. toukokuuta 2015:

Kiitos Akriti, toivottavasti hänestä on apua

Akriti Mattu Shimlasta, Intiasta 18. toukokuuta 2015:

Ystäväni haluaa tatuoinnin'välitän artikkelisi hänelle 🙂

Kirjailija Cindy Lawson Guernseyltä (Kanaalisaaret) 8. heinäkuuta 2014:

Hei Alan, mielestäni aina paras tapa päästä eroon tatuoinnista jonkun kanssa'sen nimi on joko saada se laserilla tai peittää se täysin eri tatuoinnilla (hyvä tatuoija voi yleensä tehdä tämän melko helposti oikealla suunnittelulla).

Taistellaan edelleen kanan kanssa. Poliisi päätti, että todisteet kahta koiraa vastaan ​​olivat epäsuoria, joten he eivät nostaneet syytettä. Olemme kirjoittaneet koirien omistajalle ja sanoneet, että otamme tämän siviiliasiaksi, jos hän ei't maksaa korvausta. Olemme antaneet hänelle 7 päivää aikaa vastata ja sitten viedä hänet sen sijaan vähäisten vaatimusten tuomioistuimeen.

Toivottavasti voit hyvin.

Terveiset

Cindy

almorr 8. heinäkuuta 2014:

Nautin lukemisesta Hubistasi tatuoinneista ja otin puiston äänestykseen Cindy, ei, minulla ei ole tatuointeja enkä tule koskaan. Tyttärelläni on hyvin pieni käsivarren yläosassa, mutta se'sopii minulle, en tietenkään'Kuten miehet, joiden koko käsi ja joskus vartalo on peitetty niiden kanssa, ajattelen joskus, että voi olla vaarallista, että noilla miehillä on niin paljon. Vuosia sitten tiesin miehen, jolla oli tatuointi ja jossa oli hänen ex -vaimonsa nimi, hän oli yrittänyt kaikin tavoin päästä eroon siitä, mutta ei voinut.

Oletko saanut korvausta kanojen menetyksestä? On loma -aika ja mietin, oletko missään.

Terveisin ystäväsi Skotlannissa

Alan

Kirjailija Cindy Lawson Guernseyltä (Kanaalisaaret) 3. tammikuuta 2013:

Olisin toivonut, että tatuointisalongit käyttävät uusia neuloja jokaiselle asiakkaalle nykyään wqaindia. En ole vielä nähnyt, että tatuoija olisi käyttänyt upotettua neulaa pakkauksesta missään tapauksessa.

Kiva, että pidät keskuksestani ja kiitos kommentistasi.

Ashok Goyal 448 Dalima Vihar Rajpura 140401 Punjab Intiasta 3. tammikuuta 2013:

On hienoa lukea Hubitasi. Suosittelen lisäämään varovaisuuden sanan, kun suosittelen tatuointeja. Se on yksi syy HCV: n (Hepatitus C Virus) leviämiseen Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa

Kirjailija Cindy Lawson Guernseyltä (Kanaalisaaret) 23. lokakuuta 2012:

Kiitos Hazel, se olisi fantastista. Kaikki mikä tekee ihmisistä 'kokeile tatuointia' ennen sitoutumista sen on oltava hyvä asia. Olen todella kiitollinen, että kommentoit myös keskuksiani 🙂

pähkinänruskea 23. lokakuuta 2012:

hei cindy! (Minä'En ole rekisteröitynyt jäsen, mutta olen kommentoinut pari kertaa keskuksistasi :-))

Ajatus saada tilapäinen henna -tatuointi on loistava! Minä en'minulla ei ole tatuointia, mutta tunnen joitain ihmisiä, jotka ryntäsivät siihen. Heidän olisi pitänyt testata tämä ennen!

Teini -ikäisenä ajattelin todella ottaa tatuoinnin. Mutta ajan myötä olin iloinen, etten tehnyt sitä'en ymmärtänyt tuota ajatusta. (Ja nyt 'kaikki' hänellä on nuija -tatuointi … luultavasti teini -ikäinen juttu.*nauraa*

Jos tapaan tai tunnen jonkun, joka harkitsee tatuointia, näytän hänelle heti keskuksesi !!! (-:

terveisin, hazel

Mark Bruno New Jersey Shoresta 18. maaliskuuta 2012:

Kiitos paljon !!!

Dana Strang Ohiosta 18. maaliskuuta 2012:

Onnittelut!

Mark Bruno New Jersey Shoresta 18. maaliskuuta 2012:

Dana ihana idea !! 27.LOKAKUUTA 2009 🙂 🙂 🙂

Kirjailija Cindy Lawson Guernseyltä (Kanaalisaaret) 18. maaliskuuta 2012:

Hyvä idea Dana. Toivottavasti kirjaudut tänne aina silloin tällöin nähdäksesi, onko Mark lähettänyt päivityksen 🙂

Dana Strang Ohiosta 18. maaliskuuta 2012:

Viimeinen idea … jos hautakiven kanssa (loistava idea muuten) voisit ehkä sisällyttää päivämäärän, jolloin tulit raittiiksi …. Toivottavasti päädyt johonkin fantastiseen …. Great Hub. Toivottavasti nähdään kaverit.

Mark Bruno New Jersey Shoresta 18. maaliskuuta 2012:

Minäkin 🙂 Kiitos keskuksestasi ja sinä ja Dana's ideoita !

Kirjailija Cindy Lawson Guernseyltä (Kanaalisaaret) 18. maaliskuuta 2012:

Hienoa tavaraa, Mark'en odota lopullista lopullista valintaa 🙂

Mark Bruno New Jersey Shoresta 18. maaliskuuta 2012:

@ Dana. Hei ja kiitos myös ideoistasi. joten en ole ainoa, joka työskentelee hautausmailla. Olen johtaja siellä 21 vuotta ja kun olen palanut, on aika siirtyä eteenpäin, eikä enää ajaa 120 mailia päivässä, kiitos jälleen Dana ja Cindy ideoistasi. Aion todella katsoa netistä, mitä löydän. Pidän sinut ajan tasalla havainnoistani

Kirjailija Cindy Lawson Guernseyltä (Kanaalisaaret) 18. maaliskuuta 2012:

Nämä ovat hienoja ideoita DanaTeresa, olen varma, että myös Mark rakastaa niitä 🙂

Kirjailija Cindy Lawson Guernseyltä (Kanaalisaaret) 18. maaliskuuta 2012:

Kiitos Mark, olen todella iloinen, että pidit ideoista ja toivon, että löydät sinulle sopivan mallin. Don'Älä unohda, että useimmat tatuointitaiteilijat ovat erittäin hyviä luomaan malleja tyhjästä, joten jos ottaisit heihin yhteyttä etukäteen, saatat saada yhden mittatilaustyön, ja silloin se olisi todella ainutlaatuista. Verkossa on myös paikkoja, jotka suunnittelevat sinulle tatuoinnin ja voit tulostaa sen kotona ja viedä sen haluamallesi tatuoijalle.

Kiitos onnitteluista myös 100 Hubscoren suhteen 🙂

Dana Strang Ohiosta 18. maaliskuuta 2012:

puhdas elämä- voit aina mennä synkän reeperin kanssa, jolla on pullo. ehkä vähän turhauttavaa? minulla on outo maku. voit aina tehdä hänestä hieman sarjakuvamaisen keventämään sitä …. kallot näyttävät myös olevan suosittuja hautausmaalla (työskentelin yhdessä 6 vuotta, tatuointitaiteilijaystäväni oli päällikkö). ehkä kallo ja ristissä olevat pullot?

Mark Bruno New Jersey Shoresta 18. maaliskuuta 2012:

Ne ovat hienoja ideoita Cindy. Minä'Täytyy käydä läpi joitain kirjoja ja malleja. BTW SUURET ONNITTELUT 100 pisteestäsi, hyvin tehty!!!!

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Toinen idea olisi viinipullo, jossa oli etiketti ja joka sisälsi hautamerkkiä. Vain jälkikäteen.

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

LOL, toivottavasti saat hienon suunnittelun tuloksena Mark 🙂

(Sisustus on helppo osa, usko minua)

Mark Bruno New Jersey Shoresta 17. maaliskuuta 2012:

Cindy, näytä siltä, ​​että osuit naulaan suoraan päähän. !! Työskentele nyt suunnittelun parissa ja uskalla sitten mennä siihen.

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Hyvä luoja, se on sattumaa !! Ehkä se olisi silloin hyvä idea ja erittäin osuva. Olen edelleen hämmästynyt ehdotuksestani, jonka tein täysin viattomana!

Mark Bruno New Jersey Shoresta 17. maaliskuuta 2012:

Hei Cindy, se sopisi molempiin elämäni osiin. Toinen koskee juomista ja toinen on suuren hautausmaan johtaja viimeiset 21 vuotta.

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Kiitos paljon kommentistasi Docmo, olen todella iloinen, että odotit. Jos päätät hankkia sellaisen, noudata tässä annettuja neuvoja ja voitit'mene pahasti pieleen. 🙂

Mohan Kumar Isosta -Britanniasta 17. maaliskuuta 2012:

Veljelläni on paljon tatuointeja ja menin hänen kanssaan lomalle, kun hän sai viimeisimmän. Minulla oli niin kiusaus hankkia sellainen, mutta vastustin pakkoa- näen napaasi, että se oli hyvä päätös, koska polviväriset tatuoinnit eivät ehkä ole hyvä idea. Rakastan kuvituksia ja neuvojasi. olen 'voi olla' luokka mutta …. houkutteleva. äänesti ja mahtavaa!

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

DanaTeresa, kiitos paljon hyvästä kommentistasi ja yksityiskohdistasi kokemuksistasi. Tämä on hienoa tietoa, ja olen täysin vaikuttunut siitä, että löysit tatuoijan, joka kieltäytyi tatuoimasta nimiä.

Ikävä kuulla, että sinulla on ollut tulehdusongelmia (minulla oli tämä joskus lävistetyillä korvillani ja navan lävistyksellä). Olen onnekas, että tatuoinneissani ei koskaan ollut infektioita, eikä se aiheuttanut minulle tällaisia ​​ongelmia.

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Hei 'Puhdas elämä', kiitos paljon kommentistani keskukseeni. Pidän aiheesta, johon kirjoitat, mutta en ole varma, minkä tatuoinnin voisit keksiä havainnollistamaan tätä lukuun ottamatta ehkä tyhjää pulloa, jossa on 'x' sen kautta osoittaen a 'ei ei'. Ajan kanssa keksin varmaan parempia ideoita 🙂

Entä hautakivi (hautakivi), jossa on pullo?

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Paljon kiitoksia tillsontitanille sekä äänistä että kommentistasi. Toivottavasti tämä napa on yhtä poppeli kuin sinun samasta aiheesta 🙂

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Upea kommentti Kelly, ja pidän ajatuksesta 'puolet ja puolet' tat. Tosi hyvä idea 🙂

Niin iloinen, että pidit myös tästä keskuksesta. Rakastan tatuointejani, ja minulla on yksi rivissä alaselkään, kun ystäväni Animal vierailee seuraavan kerran 🙂

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Hei Bob, kiitos kokemusten jakamisesta. Löysin ensimmäiseni satuttavan, mutta käytin lignokaiinivoidetta kahdessa toisessa enkä tuntenut mitään. Olen iloinen, että olet samaa mieltä 'rakastanut kumppaneiden nimiä' on huono idea 🙂

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Kiitos Brian ymmärtää täysin, että monet ihmiset vain vihaavat tatuointia's ajanjakso, (tiedän monia, jotka olisivat kanssasi samaa mieltä). Arvostan kuitenkin suuresti kommenttiasi 🙂

Dana Strang Ohiosta 17. maaliskuuta 2012:

HYVÄT NEUVOT, erityisesti koskien tatuointeja tai merkittäviä muita. Tiedän ainakin yhden taiteilijan, joka ei tee nimiä ollenkaan! Tämä kommentti tulee joltain, jolla on 2 suurta tatuointia ja jolla on ystävä, joka on tatuoija.

Olen samaa mieltä MAMA KIM 8. Don't ryntää sisään ja hanki se heti. Muutama huono idea pelasti minut tällä tavalla. Kun näin viitekuvan ensimmäiselle tat i: lle "tiesi" siinä se olisi. Mutta ripustin silti kopion huoneeseeni ja kannoin sitä mukanani kuukausia. Ja aina kun katsoin sitä, rakastin sitä edelleen. Ja tuo's kun annoin itselleni ok saada se.

Tietoja SKIN THAN CAN'T tatuointi: Olen erittäin altis infektioille. Niin paljon, että uusi korvan peircing tarttuu kuukausien ajan. Otin riskin ottaa ensimmäinen tatuointi ja se oli hienoa. Ei niin hyvä toisen kanssa. Se sai melko vakavan infektion, joka vaatii antibiootteja. Tuskin pääsin eroon kirurgisesta puhdistamisesta. Tatuointitaiteilijani ei sano mitään muuta ilman lääkärin huomautusta. Ja valitettavasti hän on oikeassa.

Mark Bruno New Jersey Shoresta 17. maaliskuuta 2012:

Hei Cindy, mikä erinomainen napa. On hassua, että kirjoitit tämän, koska olimme vaimoni kanssa tekemässä tatuointia juuri tänään. Tiedätkö, mistä kirjoitan usein, ja haluaisin itselleni jotain raittiudesta tai raittiudesta tms. Onko sinulla ideoita kyseisestä tyypistä? Minun täytyy todella miettiä pitkään ja oikeaa tatuointia minulle.

Äänestetty ja hyödyllinen!!

Mary Craig New Yorkista 17. maaliskuuta 2012:

Esität erittäin hyviä pointteja ja annat todella järkeviä neuvoja. Minäkin kirjoitin napa tatuoinneista ja minun on sanottava, että se on yksi suosituimmista keskuksistani! Minulla on pieni verhous vasemmassa olkapäässäni (sain sen 50 -vuotiaana) enkä ole katunut sitä. Olet aivan oikeassa, mieti paljon ennen kuin teet sen. Napa hyvin tehty. Äänestetty, mielenkiintoinen ja hyödyllinen.

Kelly Umphenour Louis, MO 17. maaliskuuta 2012:

Hei Misty! Mulla on neljä tattia! Tein melko paljon mitä sanoit – paitsi – sain mieheni nimikirjaimet 🙂 lol. Ne voidaan nähdä vain, jos minä'm ylläni kuitenkin uimapuku – juuri bikinilinjan alla lonkassani … varmistin, että omani ovat minulle merkityksellisiä. Mielestäni ne ovat ilmaisutapa – jotkut ihmiset tulevat hulluksi koruista, joista pidän tatsista 🙂 lol. Minulla on perhonen – se's muisto tatuointi minun BFF's tytär, joka kuoli 19, neljä vuotta sitten. Hänen äitinsä ja minulla on puolikas perhonen, mutta kun seisomme vierekkäin'koko :). Minulla on myös skorpioni jaloissani ja rintakehä olkapäälläni. Tein persoonallisuustestin – se sanoi käyttäytymistäni paljon kuin susi 🙂 haha!

Voin kattaa minkä tahansa niistä – ja tehdä niin, ellet minä'm rento ympäristössä tai huvin vuoksi. Omistan yrityksen ja jotkut asiakkaat eivät pidä heistä – vanhempani eivät pidä heistä! Silti viidestä lapsesta – meillä kaikilla on muutama lukuun ottamatta yhtä sisarta. Ottaisin myös toisen!

Kolminkertainen erinomainen! Rakastan vain aihetta.

diogeeneja Isosta -Britanniasta ja Meksikosta 17. maaliskuuta 2012:

minulla oli "Viva Meksiko" skorpionin kanssa, joka tulee auringosta näyttämään rakkauteni tuota maata kohtaan. Että's kaikki.

Tatuoija ehdotti, että minulla ei olisi enempää, koska ihoni oli ohuempi … sellaisenaan hän rikkoi kapillaarin ja aiheutti verenvuotoa.

Mutta he eivät't satuttaa.

Niin oikein! Elämäsi rakkauden asettaminen kehoosi on katastrofin resepti!

Bob

BRIAN SLATER 17. maaliskuuta 2012:

Hei Cindy ja kiitos WoW !!. Henkilökohtaisesti vihaan kaikkia tatuointeja, mutta älä'ei todellakaan ole syytä. Olen kuitenkin kanssasi samaa mieltä siitä, että on parasta, että ne sijoitetaan huomaamattomasti. Olet tarjonnut hienoja neuvoja ja toivon, että ihmiset tarkistavat luettelosi ennen kuin päättävät hankkia sellaisen. Äänesti.

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Luulen, että se riippuu iho -ongelman luonteesta, mutta varmasti käytin yhtä tatuointia peittämään leikkauksesta jääneen ilkeän arven, ja se peitti sen täydellisesti (vaikka se tatuoitiin arpikudokseen) .)

Väliaikainen tatuointi on oikea tapa edetä, jos et ole varma valitsemastasi tatuoinnista tai haluat vain kokeilla tatuointia. Voit myös käyttää niitä samalla tavalla, koruja eli sopivia yhteen tilaisuuteen, ja eri yönä käyttää eri väliaikaista tatuointia kyseiseen tilaisuuteen.

sourabh rana New Delhistä 17. maaliskuuta 2012:

vai niin. joten mielestäni tämä on minun harhakäsitykseni, jonka mukaan tatuoinnin luominen vartalolle, jolla on iho -ongelmia. mutta henkilökohtaisesti otan todella väliaikaisen tatuoinnin.

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Hei sourabhrana, tervetuloa Hubpagesiin ja olen iloinen, että pidit tästä keskittimestä. En ollut'En ole aivan varma siitä, mitä tarkoitit kommenttisi ensimmäisellä puoliskolla, koska en ole koskaan kuullut, että jollakin olisi iho, joka ei salli tatuoinnin ottamista, ellei ehkä kyseinen henkilö ole hyvin tummaihoinen, joten tatuointi ei olisi't näy.

sourabh rana New Delhistä 17. maaliskuuta 2012:

tämä riippuu ihmisestä'myös ihoa. kyllä ​​u rakastat tatuointia, mutta kehosi iho ei salli sinua niin miten voit tehdä tatuoinnin.

Vakavasti rakastan todella napaasi ja mainitsemasi asiat tatuoinneista ovat todella mielenkiintoisia. Ystäväni valitsi tatuointityylin snapdealista ja sai myös alennuksia.

Tämä on ensimmäinen kommenttini HUBPAGEISTA 🙂 🙂

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Kiitos kommentistasi Camlo ja kiva nähdä sinut täällä. Mene nyt kuntosalille ja hanki rautaa, jotta saat lihakset, jotka näyttävät 'täysi hiha' tota parhaimmillaan 🙂

Camlo De Ville Kölnistä, Saksasta 17. maaliskuuta 2012:

Tässä hyviä neuvoja, Cindy.

Minä'd todella rakastan joitain tatuointeja – etenkin täyshihaisia ​​- mutta minä'pelkään minä'Olen liian laiha, jotta he voivat näyttää hyvältä. Kuntosalille varmaan. 🙂

Kaikkea hyvää, Camlo

Kirjailija Cindy Lawson Guernsey (Kanaalisaaret) 17. maaliskuuta 2012:

Loistava vinkki äiti Kim ja kiitos, että jaoit sen täällä 🙂

Sasha Kim 17. maaliskuuta 2012:

Rakastan tatuointejani ja aina, kun joku kysyy neuvoani, kerron heille aina, että he valitsevat mallinsa ja laittavat sen sitten jonnekin, he näkevät sen joka päivä. Yleensä kylpyhuoneen peili on hyvä tai tietokoneen pöydällä. Jos vuotta myöhemmin he rakastavat sitä, saamme sen kaikin tavoin!