Michelle on kiinnostunut tatuointisymboliasta ja taiteesta. Hänen suosikkimalleihinsa kuuluvat muinaiset symbolit ja uskonnolliset teemat.

Löydä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ennen hihatatuointia.

Löydä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ennen hihatatuointia.

Daniel Gomez Unsplashin kautta; Canva

Hihatatuoinnin saaminen on valtava sitoutuminen, joka vaatii enemmän suunnittelua kuin tyypillinen kehon taideteos. Et voi impulsiivisesti valita kuvaa sideaineesta tai Internetistä ja kiinnittää sitä käsivarteen. Jos haluat hyvännäköisen muotoilun, joka ei't imeä tai saada sinut miettimään uudelleen elämäsi valintoja, sinun on tehtävä runsaasti tutkimusta prosessista, pohdittava aihetta ja tyyliä, ostettava hyvämaineisia taiteilijoita ja sitten istuttava valitsemasi taiteilijan kanssa suunnittelemaan tatuointi.

Tämä artikkeli kattaa, mitä sinun on tiedettävä ennen hihatatuoinnin ottamista, millainen prosessi on sen hankkimisen aikana (sitä ei voida tehdä yhdessä istunnossa) ja mitä sinun on tehtävä sen jälkeen huolehtiaksesi siitä.

4 hihatatuointityyppiä

 1. Neljännes hiha: Kattaa alueen olkapään yläosasta puolivälissä kyynärpäähän.
 2. Puolihiha: Tämä ulottuu olkapään yläosasta kyynärpäähän.
 3. Täysi hiha: Tämä ulottuu olkapään yläosasta ranteeseen.
 4. Hikae: Tämä on japanilaistyylinen hihatatuointi, joka peittää osan rintakehän lihaksesta ja ulottuu joko kyynärpäähän tai ranteeseen.

Kuinka suunnitella hihatatuointi

Tatuoinnin saamisen vaikein osa on teeman, aiheen ja suunnittelun suunnittelu. Suunnittelu on vielä tärkeämpää hihoissa, koska ne ovat taidokkaita taideteoksia, joiden piirtäminen kestää kauan. Sinä et't halua käydä läpi tuntikausia kipua ja olla sitten tyytymätön lopputulokseen. Muokkaa tarkkaa kuvaa ja värejä läheisessä yhteistyössä taiteilijan kanssa.

Tärkeintä on muistaa, että sinä ON PAKKO tehdä yhteistyötä taiteilijan kanssa ja antaa hänelle jonkin verran vapautta suunnitteluprosessissa. Hihan saaminen on samanlainen kuin seinämaalauksen tilaaminen: Kerro taiteilijalle näkemyksesi ja anna hänen muuttaa tämä konsepti ammattimaiseksi taideteokseksi.

8 asiaa ennen tatuoinnin ottamista

 1. Osta taiteilijoita. Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät, on oman tatuoinnin suunnittelu ennen taiteilijan valitsemista. Suunnittelu muuttuu, koska kaksi taiteilijaa ei piirrä esinettä samalla tavalla. Jokaisella taiteilijalla on oma tyylinsä ja tunnelmansa. Valitse yksi niistä, joita rakastat heidän tyylinsä perusteella, ja visualisoi ideasi yhdessä heidän kanssaan. Jos haluat hain tatuoinnin, mutta taiteilija ei'hänellä ei ole haita salkussaan, ei't väliä. Jokainen taiteilija voi piirtää hain. Se'miten he piirtävät sen, sillä on merkitystä. Kun olet valinnut haluamasi taiteilijan, tee tutkimusta siitä, mikä tekee hyvän tatuointitaiteilijan, ja katso, tarkistavatko he kaikki luettelosta. Tyylin lisäksi ammattitaito ja persoonallisuus ovat yhtä tärkeitä tekijöitä.
 2. Katso eri tyylejä. Päätä haluamasi tyyli (heimo, uusi koulu, perinteinen, vesiväri, japani, kelttiläinen jne.) Jotkut taiteilijat ovat erikoistuneita ja he ovat parempia yhdessä tyylissä kuin toiset.
 3. Päätä yleinen teema. Haluatko sen olevan goottilainen? Ehkä pidät jostakin, joka näyttää kohtaukselta sadusta tai scifi-elokuvasta. Ehkä haluat uskonnollisen teeman käsivarren tai sellaisen, joka osoittaa rakkautesi musiikkiin.
 4. Valitse muutama aihe. Haluatko tatuointisi edustavan rakkautta, kuolemaa, unelmia tai uskoa jne.?
 5. Valitse muutama symboli. Kun tyyli, teema ja viesti on mielessä, sinun on valittava joitain symboleja, jotka lisäävät merkitystä yleiseen suunnitteluun. Jos esimerkiksi rakastat merta ja halusit ottaa heimotyylisen tatuoinnin, joka edusti sydämen särkyä, voit harkita sellaisten symbolien sisällyttämistä, kuten sydämet, kuivuvat ruusut, haaksirikkoutunut vene, rikkoutunut ankkuri, aallot, jotka törmäävät sydämenmuotoiseen kallioon, jne.
 6. Mieti väriä. Haluatko mustavalkoisen, harmaasävyn vai värin?
 7. Keskustele sijoittelusta. Jos sinulla on alhainen kivun sietokyky, haluat välttää kainalot, kyynärpäät, sisemmät kyynärpäät ja ranteet. Suunnittele tämän ympärille.
 8. Keskustele ja suunnittele taiteilijan kanssa. Älä koskaan mene tähän pysyvällä näkemyksellä. Sinun pitäisi puhua tatuoijallesi mieltymyksistäsi ja inhoistasi ja kertoa heille, mitä haluat välittää. He istuvat kanssasi ja suunnittelevat useita malleja, jotka sisältävät ideasi. Anna heille jonkinlainen taiteellisuuden vapaus. Lopulta sinulla on viimeinen sanan siitä, mitä kehosi pysyvästi saa mustetta, mutta anna sitä ennen taiteilijan tehdä se, mitä he parhaiten osaavat: muotoilu.

Vinkkejä

 • Don'älä pelkää olla epämääräinen. Sinä et'Sinun ei tarvitse tulla piirrettynä ja värjättynä. Näytä taiteilijallesi maalauksia, jotka inspiroivat sinua, kappaleita, joista pidät, valokuvia tatuoinneista, jotka ovat mielestäsi hienoja jne..
 • Jotkut ihmiset suunnittelevat vuosia ja saavat sitten kaiken hoidettua yhdellä istuntosarjalla. Toiset luovat epämääräisen teeman, jotta he voivat lisätä erilaisia ​​symboleja ja elementtejä ajan myötä, kun he saavat muistoja tai täydentävät virstanpylväitä. Päätös on sinun.
 • Älä koskaan vertaa hintoja, vertaa vain laatua. Tatuointisi kestää ikuisesti, joten tee arvokas sijoitus. Vaihtoehtoisesti voit käyttää enemmän rahaa sen poistamiseen tai elää katumuksella loppuelämäsi.
 • Don'olla halpa. Don't yritä säästää rahaa pyytämällä pienempää. Mittasuhteet näyttävät rumilta!
 • Don'Älä yritä pakata joukko merkityksiä ja symboleja yhteen malliin. Tämä saa sen näyttämään sotkuiselta.

Hihatatuoinnin rakentaminen: vinkkejä ja prosessi

Kuinka kauan kestää hihatatuointi?

Keskimääräinen käsivarteen kuluva aika on 10–15 tuntia, mutta joillakin kestää 80 tuntia tai enemmän. Hiha sisältää useita istuntoja, jotka voivat kestää viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Aika, joka kestää, riippuu siitä, kuinka yksityiskohtainen muotoilu on ja kuinka kauan kehosi paranee istuntojen välillä.

Kuinka kauan jokainen istunto kestää?

Tämä riippuu täysin taiteilijasta ja sinusta. Jokainen istunto kestää yleensä kolmesta kuuteen tuntiin. Jos et voi istua paikallaan niin kauan, taiteilijan tulee olla joustava ja sijoittaa väriaine sisältämään lisää istuntoja. Yksi pisin istunto, jonka tatuoija Bret Baumgart koskaan teki, oli 16 tuntia! Hullu!

Kuinka usein istunnot ovat?

Istuntojen välillä kuluu yleensä kaksi viikkoa, mutta jos olet joku, jonka kehon paraneminen vie aikaa, kauppa saattaa ajoittaa sinut kolmen viikon välein.

Hihatatuointiideoita naisille ja miehille

Onko kipu siedettävä?

Kaikki riippuu kiputoleranssitasostasi, mutta yleensä hihat satuttavat, koska sinun on oltava neulan alla tuntikausia istuntoa kohden ja sinun on palattava useille istunnoille muutaman viikon aikana. Käsi tuntuu tunnottomalta jonkin aikaa!

Useimmat ihmiset kertovat tuntevansa eniten kipua kyynärpään, sisemmän kyynärpään, ranteen ja kainalon ympärillä. Ennen tatuointiin sitoutumista opi, missä kehosi sattuu eniten, ja opi minimoimaan kipu.

Täysi hiha.

Täysi hiha.

Hunter Newton Unsplashin kautta

Kuinka paljon hihatatuoinnit maksavat?

Kokonaiskustannukset riippuvat tietysti siitä, kuinka kauan tatuoija kestää ja onko se osittainen vai täysi hiha. Tatuoinnit maksavat keskimäärin 100 dollaria tunnissa, ja täyden hihan keskimääräinen hinta vaihtelee 1500 dollarista 2500 dollariin, koska prosessi kestää keskimäärin 10-15 tuntia, jaettuna useisiin istuntoihin. Se ei todellakaan ole impulsiivinen hankinta!

Täysi hiha

Tämä kestää vähintään 10-15 tuntia. Keskimäärin 100 dollaria tunnissa tulee noin 1500 dollaria. Tietenkin, jos muotoilu vaatii paljon värejä tai monimutkaisia ​​yksityiskohtia, on normaalia maksaa jopa 4000 dollaria. Että's 40 tuntia työtä!

Puolihiha ja neljänneshiha

Tämä kestää vähintään viisi – kahdeksan tuntia. Keskimääräinen hinta on 500-2000 dollaria.

Miksi se on niin kallista?

Käsi ei ole litteä kangas. Kun taiteilijat ajattelevat hihatatuointisuunnittelua, heidän on ajateltava kolmiulotteisesti, koska kuva kattaa neljä käsivarren osaa: ylemmän ulomman olkapään, sisäisen olkavarren, sisäisen kyynärvarren ja ulomman kyynärvarren. Tämä tekee prosessista erittäin aikaa vievän ja monimutkaisen, ja hinta heijastaa sitä.

Keskimääräiset tuntihinnat mille tahansa tatuoinnille vaihtelevat 70 dollarista 220 dollariin (tai enemmän). Sinun on otettava huomioon useita tekijöitä hinnan arvioimiseksi tarkasti.

Don't Ole halpa

Vaikka hihat kestävät kauan ja maksavat paljon rahaa, investointi on sen arvoista. Muista vain, että tatuoinnin poiston hinta ja kipu ovat kaksinkertaiset, joten valitse laadukas taiteilija ja hyvämaineinen studio!

Astronautti ja galaksin hiha.

Astronautti ja galaksin hiha.

Millainen prosessi on??

 1. Suunnittelun päätyttyä taiteilija mittaa käsivartesi, jotta he voivat skaalata sen suhteelliseksi.
 2. Ensimmäisen istunnon aikana ääriviivat merkitään.
 3. Toinen tai kolmas istunto sisältää varjostusta tai yksityiskohtien piirtämistä.
 4. Viimeiset istunnot on omistettu väritykselle ja viimeistelyn lisäämiselle.

Tämä prosessi voi kestää useita kuukausia, ja istuntoja on kahden tai kolmen viikon välein. Jokainen istunto kestää keskimäärin kolmesta viiteen tuntia, mutta tämä riippuu siitä, kuinka kauan sinä ja tatuoijasi voitte istua paikallaan ja keskittyä.

Muista suunnitella työaikataulusi ja lomasi ympärille, koska liikkuvuus istuntojen välillä ja kuuden kuukauden aikana, jotka kuluvat täydelliseen paranemiseen, on rajallinen.

Paraneminen

On erittäin tärkeää, että huolehdit tatuoidusta alueesta myöhemmin tartunnan välttämiseksi. Tämä on erityisen tärkeää, kun hankit hihan, koska sinun on palattava useita istuntoja varten, ja tatuoinnin pilaaminen ennen sen valmistumista vaikeuttaa suunnittelun viimeistelyä, mikä tarkoittaa, että se kestää kauemmin ja maksaa enemmän.

Jälkihoito -ohjeet

 1. Pidä side päällä useita tunteja istunnon jälkeen.
 2. Pese antibakteerisella saippualla. Kuivaa varovasti.
 3. Anna sen ilmaantua 10 minuuttia. Levitä sitten ohut kerros voidetta.
 4. Jatka alueen pesua ja kosteuttamista kaksi tai kolme kertaa päivässä, kunnes iho on kuorittu (noin kaksi tai kolme viikkoa). On normaalia nähdä joitain musteen jäämiä iholta kuorittaessa.

Jos tatuointi ei parane ennen seuraavaa istuntoa, prosessi viivästyy. Noudata näitä ohjeita auttaaksesi tatuointia paranemaan nopeammin ja estämään hilseilyä.

8 asiaa, joita kannattaa välttää hihatatuoinnin saamisen jälkeen

 1. Don't poimi rupia tai kuorinta ihoa. Anna sen pudota luonnollisesti; muutoin sinulla on riski saada tartunta ja pilata tatuointi.
 2. Don't vaahdota paksuille kosteusemulsioille. Haluat ihosi hengittävän infektioiden minimoimiseksi.
 3. Don't mennä kylpyyn tai uimaan. Pitkäaikainen altistuminen vedelle on erittäin haitallista.
 4. Don'älä liioittele sitä suihkussa. Vaikka kätesi ei ole suoraan suihkupään ampumajohdossa, altistuminen kuumalle höyrylle ja kosteudelle voi vahingoittaa tatuointiasi, joten ota nopeasti haaleat suihkut.
 5. Don't nuku käsivartesi. Kun tatuointisi on uusi, nukkuminen sen päällä ei ainoastaan ​​satuta, vaan myös nälkää hapen aluetta (mikä johtaa infektioon) ja vahingoittaa mustetta, koska tatuointi voi tarttua arkkiin.
 6. Don't käytä tiukkoja paitoja. Jälleen haluat, että kätesi hengittää niin, että et't antaa bakteereille mahdollisuuden kasvaa.
 7. Don't altista alue auringonvalolle. Auringon altistuminen johtaa arpeutumiseen, vaalentumiseen ja epätasaiseen paranemiseen.
 8. Don'älä myöskään ruskista.

Lähteet

 1. "Parhaat vinkit tatuoinnin paranemisaikojen lyhentämiseen," Viranomaisen tatuointi. Käytetty 11. marraskuuta 2017.
 2. ROC, "8 asiaa, jotka sinun on tiedettävä tatuoinnin parantamisprosessista," Tatuoinnin parantava Pro. 5. syyskuuta 2017. Käytetty 11. marraskuuta 2017.

Tämä sisältö on tarkkaa ja todenmukaista tekijän parhaan tietämyksen mukaan, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan pätevän ammattilaisen muodollisia ja yksilöllisiä neuvoja.