Minä'Olen ollut online -kirjoittaja yli seitsemän vuoden ajan. Artikkelini keskittyvät usein tatuointeihin ja tatuointitaiteeseen.

Jos tietäisin sitten mitä tiedän nyt…

En ole täällä puhumassa sinulle siitä. Olet jo tehnyt valinnan. Hyvä juttu. Minulla on tatuointeja ja rakastan 99% heistä, mutta et koskaan törmää ihmisiin, jotka haluavat puhua sinulle tatuoinnista tai antaa sinulle hyviä vinkkejä siitä, he yleensä haluavat vain puhua siitä. Sillä se tarkoittaa, että olet pakana. Älä yritä kieltää sitä. (Pakana!)

Olin suunnitellut kymmeniä tatuointeja 13-vuotiaasta lähtien, ja jos 13-vuotias saisin tiensä, vasen rintani olisi Kurt Cobainin JagStangin seinämaalaus, jossa nänni on taiteellisesti työstetty motiiviksi yhdeksi säätönupista.

Joten odotin, kunnes olin 20 -vuotias. “Koska olet täysin aikuinen, kun olet 20 -vuotias, eikö? Ha! Anteeksi, kun tukahdun kuolemaan kyyniseen nauruun. Olen nyt 30 -vuotias ja olen tatuoitu neljään eri paikkaan, ja jos minulla olisi kaikki tehtävät uudelleen, vaihtaisin ehdottomasti yhden, mahdollisesti kaksi.

1. Mieti tulevaa työpaikkaa.

Työpaikat? Emme tarvitse haisevia työpaikkoja. Kyllä, vanhempasi ovat luultavasti jo keskustelleet kanssasi, mutta jos saat jotain, missä ihmiset voivat nähdä sen, he tuomitsevat sinut. Tuomitsemme kaikki, jotka näemme joka tapauksessa automaattisesti – näkyvä tatuointi antaa heille enemmän ammuksia. Jos olet viileä tässä, kaikin puolin kuuden tuuman leveät kelttisolmuiset piikkilanka-käsivarsinauhat ovat luultavasti edelleen raivoa… jossain.

Olet rajallinen työvalinnoissasi. Saatat joutua vaihtamaan pukeutumistapasi peittääksesi upean musteesi (kuvittelen tyypillisen yli 100 asteen kesän täällä Texasissa pitkillä hihoilla – tai minun tapauksessani – täysin läpinäkymättömillä sukkahousuilla) tai et ehkä saa työtä ollenkaan.

Mieheni työhön kuuluu [vahingossa tapahtuva] vuorovaikutus lasten kanssa. Näkyvät tatuoinnit ovat kiellettyjä.

Sain todella hyvää työtä huolimatta oikeasta nilkastani, tyylitelty lisko, ja olen vain saanut positiivista palautetta ihmisiltä, ​​joita autan työssä – se todella antaa meille jotain yhteistä. MUTTA olen onnekas. Et ehkä ole.

2. Sijoitus.

Minulla on täydellinen, kuolettavan vaalea, valkoinen iho, joten ajattelin, että koko kehoni on oltava ihana, kermainen paletti.

Väärä.

Tiedätkö mitä opin ensimmäisen tatuointini jälkeen? Lisko, jonka mainitsin nilkassani? Minulla on ilmeisesti todella kuiva iho juuri siellä, enkä ole huomannut sitä aikaisemmin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos en ole jatkuvasti kylvyssä kosteusemulsiossa, mainittu lisko näyttää harmaalta ja halkeilevalta (”se asettaa voiteen iholle tai muuten lisko kuivuu uudelleen”) Useimmiten olen liian laiska pitämään itseni rasvaa niin sooooo … joo, suurimman osan ajasta mahtava lisko näyttää paskalta.

3. Nimet = EI EI.

En voi korostaa tätä tarpeeksi: SINÄ ET rakasta HÄNTÄ/HÄNTÄ ikuisesti !! En välitä siitä, oletko yhdessä 5 päivää ja sielunkumppaneita, 5 vuotta vai FIFTY. Puhun päivittäin ihmisten kanssa, jotka ovat juuri eronneet 20, 30+ vuoden jälkeen. Ihminen, jota rakastat tänään, EI ole se, jota rakastat huomenna. Tiedän, ettet usko minua, mutta se on totta.

Angelina, vaikka Billy Bob oli ikuinen, oikein?

Minulla ei siis ole nim tatuointeja. Mutta ystäväsi tekee. Tiedätkö, joka työskentelee Arbyn asemalla? Tiedän, että hän rakastaa “Josea” joka kerta, kun hän antaa minulle tilaukseni. Jopa omalla rakkaalla musteellani on vaikea olla tuntematta hieman tuomitsevaa. Se on tahaton reaktio.

Jälleen kerran, jos 15 -vuotiaalla minulla olisi jotain tekemistä sen kanssa, osa anatomiani olisi merkitty “A.D.R” Joo, mieheni nimikirjaimet ovat “D.M.B” – näet ongelman siellä?

Vanhempani erosivat 21 vuoden avioliiton jälkeen. Tuolloin isäni ensimmäinen sinkku, aikuinen uhma oli nimeni tatuointi hänen hauisiinsa. Tämä on ainoa kerta, kun voin nähdä nimen hyväksyttävän: lapsenne. Lapsesi ovat aina lapsiasi. Tuo suhde ei koskaan muutu. Saatat joskus vieraantua, mutta he ovat aina sinun.

“A.D.R” ja minä? Kyllä, olemme Castlevillen naapureita, mutta niin, se on siinä.

Tai naimisiin jonkun kanssa, jolla on samat nimikirjaimet kuin sinulla. Ex-anoppini tatuoi miehensä nimikirjaimet… koska ne ovat myös HERIN nimikirjaimia.

4. Rakastatko sitä ikuisesti?

Ei todellakaan, tarkoitan sitä.

Minulla on tatuoitu seuraavat asiat: kissat, lisko, tähdet, perhoset, lanka, neulonta, virkkaus ja kehruuvälineet … En koskaan lakkaa rakastamasta kissoja, perhoset eivät koskaan lakkaa olemasta kauniita, olen aina taitava, “Lisko” on aina lempinimi, joka tarttui. Ei todellakaan ole mitään, mikä voisi erota minulle erästä… Sanon, että ja huomenna hyökkäävät verenhimoiset perhoset, kissani katsovat ikkunasta nauraen iloisesti kuolemalleni.

No, sitten pääsemme vasempaan nilkkaani. Tämä on jo peite. Joo, minulla oli jo yksi tatuointi, jota katuin (jouduin huonoissa olosuhteissa, omistettu kahdelle ihmiselle, jotka särkivät sydämeni varhaisessa iässä … yhden, jonka kanssa päädyin naimisiin, joten näet missä se heti hajoaa). Peitin sen oikukkaalla avaruusolentojen paraatilla ja vaaleanpunaisella robotilla. Tämä on silloinen rakastava kunnianosoitus (ja murskaan tämän kaiken välttääkseni lisäselityksiä) eh… ”kultille”, johon kuuluin neljä vuotta. Ok, se ei todellakaan ollut kultti, mutta olisi voinut olla. Inhoan sanoa tätä ääneen, koska se muistuttaa heti siitä, mitä sanoin juuri Kurt Cobainin kitarasta ja poikaystäväsi nimestä niskaanne erittäin tyylikkäillä englantilaisilla kirjaimilla … se liittyi bändiin.

Muistan jopa kertoneeni tuolloin taiteilijalle: ”Se on ok. Vaikka en rakastaisi heitä myöhemmin, se säilyy silti kaikkien ystävieni ja kaikkien hyvien aikojeni puolesta. ” SONNI. Lyhyesti sanottuna, se päättyi paljon epäystävällisempään tapaan ja nyt olen pohtinut rajallisia vaihtoehtoja. Soooo, koska en voi ajatella numeroa 5, jaan tämän ja hahmotan vaihtoehtoni väärennöksessä #5.

Mitä tehdä, jos saat huonon tatuoinnin

Joten et kuunnellut minua ja sait tatuoinnin, joka osoittautui paskaksi tai et pitänyt siitä tai katunut sitä tai mitä tahansa, sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  • Peittää. Joka kerta, kun peität, se kasvaa ja tummenee. Peitän nilkkani #2 ja se on paikoin jo kaksi kertaa suurempi kuin aluksi. Sooo… jos peitän sen kolmannen kerran, se sisältää niin monia värejä, paras vaihtoehto on luultavasti jotain, joka sisältää MUSTA tai NAVY BLUE tai BLOOD RED… tiedätkö – EI iloisia värejä… mikä voittaa tarkoitukseni HALUAN iloisia värejä. Tummat värit, kuten jo mainitsin, näyttävät minusta paskalta. Nykyinen tatuointi on erittäin epäsymmetrinen, joten kolmas peite olisi valtava ja tumma. Ei todellakaan kuulosta houkuttelevalta.
  • Poistaminen. Laserit ovat paras vaihtoehto. Useimmat muut tutkimani asiat (hankaus jne.) Eivät näytä toimivan hyvin ja jättävät sinulle paljon arpia. Laserit hajottavat mustehiukkaset ja antavat kehon imeytyä niihin. MUTTA jälleen kerran minulla on suhteellisen huono tuuri, koska kirkkaat iloiset värit ovat vaikeimpia käsitellä. Vielä parempi? Tatuointi, joka maksoi sinulle pari sataa dollaria, maksaa nyt tuhansia laserille ja mahdollisuudet ovat todella hyvät, se todennäköisesti vain haalistuu, mutta ei katoa. Ellet ole onnekas, et koskaan pääse siitä kokonaan eroon.
  • Elä sen kanssa. Käsittele mitä tatuointi muistuttaa. Käytä piilovaatteita – käytän paljon housusukkia. Yritän vain olla katsomatta nilkkaani. Tämä ei ole emotionaalisesti kovin tyydyttävää, mutta se on todennäköisesti lopulta kustannustehokkain.

Joten se siitä. Siinä kaikki mitä minulla on.

Anna minulle vielä kymmenen vuotta ja vihaan luultavasti kaikkia tatuointejani… tai olen täysin peitetty ja työskentelen sivunäytösten nörttinä. Luulen, että koko pointti on: et ole koskaan staattinen. Epäilen todella, ettemme koskaan saavuta “aikuisten” tai “aikuisten” asemaa, jos nämä sanat tarkoittavat, että olemme muuttuneet ja olemme oppineet kaiken tarvitsemamme. Olemme dynaamisia. Uskon, että siinä on koko elossa olemisen tarkoitus: kasvu ja muutos.

Joten ajattele vain. Ole varovainen. Älä kiinnitä jotain itsellesi, ellet ole valmis elämään sen kanssa tai ennakoimaan tulevaa, korkeapalkkaista työtä, jotta voit saada sen takaisin.

Tämä sisältö on tarkkaa ja todenmukaista tekijän parhaan tietämyksen mukaan, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan pätevän ammattilaisen muodollisia ja yksilöllisiä neuvoja.

Kommentit

zeebo 3. helmikuuta 2012:

olitko kultissa ???!?!?!?!?!? ???? luv ur writein jatka samaan malliin: D

VengefulArt Las Vegasista 08.1.2012:

Se'On aivan totta, että monet ihmiset yrittävät puhua sinut pois tatuoinnista sen sijaan, että neuvoisivat sinua hyvästä. Ensimmäinen tatuointi oli äitini yllätys. Taiteilijan juuri minulle piirtämä koi. Rakastan sitä palasiksi, mutta ehkä se olisi ollut parempi eri paikassa kuin alaselässä. Nyt kauniit kalat on merkitty nimellä "kulkuri leima" kun rehellisesti sanottuna, halusin vain sen olevan näkyvissä.

Dan Green 7. tammikuuta 2012:

Hei kaikille sitä'lukee tätä! Minä'm the "isä" hän'puhuu … ja minä'En koskaan unohda, kuinka hän oli kanssani, kun sain omani "Liz" tatuointi. Muistan, että paine oli melkein sietämätön, kun kaveri halusi varjostaa ja kuuli hänen kysyvän Liziltä, "Pidätkö tästä väristä??" ja Liz oli, "Ooh, joo, tuo'on kaunis väri."