Jos hyppäät kohti nykypäivän aikakautta, sokerikalloja on aina pidetty olennaisena osana kuolleiden päivän juhlaa Meksikossa. Aivan kuten todellisten kallojen käyttö edustamaan sekä syntymää että kuolemaa muinaisissa tapoissa tässä kuukauden mittaisessa juhlassa, sokerikallot merkitsevät myös samoja kahta asiaa, ja niistä on tullut tärkeä symboli näille seremonioille.

Perinteen mukaan, sokerikallon on tarkoitus olla kuolleen rakastetun sielu yksi. Ihmisten on etsittävä kalliisti kuolleiden nimi kallon otsalle ja sijoitettava heidät koteihinsa. Muut ihmiset asettivat nämä pääkalloja hautakiville, jotta he voisivat muistaa tämän rakkaansa hengen paluun Maata kohti. Sokerikallojen mukana tuleva taide heijastuu perinteiseen meksikolaiseen kulttuuriin – Nämä kallot on koristeltu suurilla hymyillä, kimalluksilla, kimalluksella ja värikkäillä koruilla, mikä todella vähentää niiden pelottavuutta.

Ajatus sokerikallon tatuoinnista on erittäin suosittu sekä miehille että naisille. Mutta monet ihmiset eivät edes tiedä, että nämä pääkallot sisältävät syvemmän viestin, eivätkä ne ole vain kaunista muotoilua, jota käytetään juhlimaan tiettyä tilaisuutta. Niin monet ihmiset, jotka rakastavat sokerikallon tatuointisuunnitelmia, käyttävät tätä tapaa muistaa heidän lähteneitä ystäviään ja perhettään.

sokeri-kallo-tatuoinnit  

Tyypit sokerikallon tatuointimalleista

Super värikäs sokerikallo -tatuointi

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka tekevät sokerikallon tatuoinnista erittäin miellyttävän silmään, on sen väri. Tämä on luultavasti syy siihen, miksi tatuointitaiteilijat keksivät idean värikkäästä sokerikallo -tatuoinnista. Värikäs kallo -tatuointi yhdistää tonnia kirkkaita värejä, joista monet ovat loistavia sävyjä. Mutta kun päätät ottaa tämän tyyppisen tatuoinnin, sinun on valittava oikea väriyhdistelmä huolellisesti, koska tietyt värit voivat näyttää hankalalta yhdessä.

Ruusut ja sokerikallo -tatuointi

Vielä yksi yleinen sokerikallon muotoilu. Ihmiset pitävät ruusun ja sokerin kalloyhdistelmästä, koska ne näyttävät hyvältä yhdessä, puhumattakaan siitä, että ne on helppo piirtää. Kallojen ja ruusujen sijoittaminen on kasvanut suosioon sen jälkeen, kun ihmiset alkoivat hankkia niitä ensimmäisen kerran monta vuosikymmentä sitten. Vaikka naiset nauttivat tämän tyyppisestä tatuointiyhdistelmästä enemmän, miehet voivat saada pehmentäneen version tästä tatuoinnista, jossa on mykistettyjä värejä.

Sokerikallo -tatuointi sekoitetuilla kuvilla

Tämä on tatuointi, joka yhdistää erilaiset sekoitetut kuvat yhdessä sokerikallon kanssa. Tämä antaa kallolle paremman ilmeen, joka varmasti vetoaa moniin ihmisiin. Tässä tapauksessa sokerikallo -tatuoinnit yhdistetään usein pöllötatuointiin. On monia tapoja koota nämä kaksi kuvaa, joten tämä on haaste sekä asiakkaalle että tatuoijalle luovien taitojensa osoittamiseksi.

sokeri-kallo-tatuoinnit

Perinteinen sokerikallo -tatuointi

Tämäntyyppiset sokerikallo -suunnittelutatuoinnit nauttivat miehistä, koska niillä on paljon merkityksiä, ja ne lisäävät pienen vihjeen maskuliinisuuteen sen yleiseen ulkoasuun. Miehet, jotka saavat perinteisen sokerikallo -tatuoinnin, käyttävät yksivärisiä tai tummempia värejä, joten he ovat vastakohta vilkkaalle naisten sokerikallo -tatuoinnille. Aivan kuten naiset, miehet myös yhdistävät ne muihin kuvakkeisiin, kuten timantteihin, aseisiin ja ruusuihin.

Katso myös:

  • Tatuointikivikaavio: Kuinka paljon se sattuu?
  • 20+ parasta paikkaa tatuoinnille ja niiden merkitykset
  • Nenälävistys 101: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
  • Daith Piercing: Kaikki mitä sinun pitäisi tietää! (Sisältää kuvat)
  • 125 suosituinta jalkatatuointia naisille

sokeri-kallo-tatuoinnit

Merkitys sokerin kallo tatuointi

Jos haluat muistaa menehtynyttä rakastaasi elämässäsi, voit ehkä tehdä sen ottamalla sokerikallo -tatuoinnin. Jos kallon on tarkoitus edustaa jotakuta, nimi on syövyttävä tatuoinnin otsaan. Loput kallosta on koristettava kokonaan.

Sokerikallon tatuointimallit ovat tapa juhlia vainajan elämää. Kuolleiden päivän juhlan aikana näytettävät pääkallot eivät ole sairaalloisia tai pelottavia. Ne sisältävät myös enintään neljä väriä kalloa kohden.

Sokerikallotatuointeja pidetään myös vallankumouksen merkkinä, joten niistä pitävät ne, jotka haluavat erottua muusta joukosta.

sokeri-kallo-tatuoinnit

Ihanteellinen sokerikallotatuoinnin sijoittaminen

Kaksi tärkeää näkökohtaa, kun on kyse pysyvän tatuoinnin saamisesta kehostasi, on sen muotoilu ja itse tatuoinnin ihanteellinen sijoittaminen. Nämä kaksi tekijää luottavat usein toisiinsa saadakseen yksinkertaisenkin tatuoinnin näyttämään hyvältä. Mitä tulee tatuointipaikkoihin, kolme yleisintä paikkaa, joihin ihmiset sijoittavat ne: olkapää, yläselkä ja alaselkä.

Kehon alueet, jotka sijaitsevat lähempänä luuta, ovat paljon kivuliaampia verrattuna alueisiin, joissa on enemmän lihaksia tai jotka ovat lihavampia. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä enemmän luuta alueella on, sitä tuskallisempaa se on, kun saat tatuoinnin.

Koska sokerikallot voisivat edustaa perheenjäsentä tai ystävää, joka on siirtynyt, monet ihmiset saavat sokerikallo -tatuointeja lähellä sydäntään.

Jos haluat edelleen saada sokerikallon tatuoinnin, vaikkakin pieni, ranne on hyvä vaihtoehto. Ihmisen ranteen pieni koko auttaa myös tatuointia erottumaan enemmän pienestä koostaan ​​huolimatta.

sokeri-kallo-tatuoinnit

Vinkkejä sokerikallon tatuoinnin valmisteluun

Ennen kuin vierailet tatuointiliikkeessäsi ja pyydät paikallista tatuointitaiteilijaasi antamaan sellaisen, varmista, että tiedät jo, mitä odottaa, jotta et ole liian huolissasi tatuointikokemuksesta. Valitse suosikkimallisi, varmista, että taiteilija on ammattilainen, ja noudata oikeita jälkihoitovinkkejä estääksesi uuden tatuoinnin tartunnan. Noudattamalla oikeita askeleita ja saamalla paljon neuvoja tatuoijalta, ensimmäinen musteesi voi olla loistava.

Riippumatta siitä, onko se kaunis mosaiikkikuvio, lempieläimesi tai sanoituksesi suosikkikappaleeseesi, sinun pitäisi olla riittävän varma siitä, että tatuointi on se asia, jonka haluat tehdä. Voit etsiä suunnitteluinspiraatioita kuvista, suosituista verkkosivustoista, kuten Tumblr tai Instagram, tai jopa keksiä niitä omassa mielikuvituksessasi.

Sen lisäksi, että tiedät haluamasi mallin, sinulla on myös oltava idea mihin haluat sijoittaa sokerikallo -tatuointisi sekä tatuoinnin koon.

Ehkä tärkein valinta, joka sinun on tehtävä tatuointiisi tyytyväisenä, on oikean taiteilijan valitseminen tekemään se. Valitse tatuoija, jonka piirtotyyli miellyttää sinua, mutta varmista, että annat heille myös jonkinlaisen luovan lisenssin. Tee perusteellinen tutkimus ennen kuin voit tavata tämän taiteilijan. Te kaksi voit selata useita verkkosivustoilta, kirjoista tai sosiaalisen median sivustoilta kerättyjä kuvia. Tämä voi auttaa sinua sopimaan yhteisestä teemasta yhdessä.

sokeri-kallo-tatuoinnit-

Palvelun keskimääräinen hinta & Vakiohinta sokerikallon tatuoinnin saamiseksi

Sen lisäksi, että valitsimme oikean sokerikallon tatuointisuunnittelun sen syvemmän merkityksen vuoksi, hinta sen hankkimisessa on toinen näkökohta, jota sinun pitäisi miettiä perusteellisesti.

Useimmat ammattimaiset tatuointitaiteilijat voivat veloittaa taideteoksistaan ​​kahdenlaisia ​​menetelmiä, kuten vain yhden tehtävän suorittamiseen tarvittavat tuntimäärät sekä tatuoinnin vastaanottamisen vakiohinnan. Jos sokerikallotatuointisi on valtava, koko tatuointikierroksen loppuun saattaminen kestää yli tunnin, toisin kuin pieni kallotatuointi. Joten jos sinulla on tällä hetkellä budjetti, on suositeltavaa ottaa pienempi tatuointi sen sijaan, että saisit huonosti piirretyn taiteilijan, jolla ei ole taitoja.

sokeri-kallo-tatuoinnit

Vinkkejä sokerikallo -tatuoinnin saamisen jälkeen

Pidä hyvää huolta sokerikallotatuoinnistasi noudattamalla tatuoijasi antamia vinkkejä. Muista noudattaa kaikkia tatuoinnin jälkihoitoa koskevia ohjeita, jotta se voi parantua kunnolla ja näyttää hämmästyttävältä myöhemmin. Jos alat tuntea kipua, punoitusta, turvotusta tai minkäänlaisia ​​infektioita uudessa tatuoinnissasi, soita lääkärillesi heti tai kysy neuvoa tatuoijalta.

sokeri-kallo-tatuoinnit

Mutta jos ihosi on jo kosteutettu ja tasoitettu ennen tatuoinnin ottamista, se voi itse asiassa näyttää kaksi kertaa eloisammalta heti istunnon jälkeen. Kun se on täysin parantunut, pidä tatuoitu alue puhtaana ja desinfioitu ja varmista, että ihon huokoset eivät ole tukossa pölystä.

Kun se on parantunut kokonaan, näihin tatuointeihin saattaa kohdistua suora auringonvalo. Älä aseta sitä mahdollisimman suoraan auringonvaloon. Jos käyt usein rannalla kesällä tai sinulla on työ, joka edellyttää ulkoilua, käytä aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on 30. Laita aurinkovoidetta tatuointiisi ennen ulos astumista. Tämä ei ainoastaan ​​suojaa ihoasi UV -säteiltä, ​​vaan se voi myös estää tatuointimusteesi haalistumasta liian nopeasti.

Kosteusvoide, joka on erityisesti suunniteltu ihmisille, jotka omistavat tatuointeja, kuten sokerikallo -tatuointeja, on yksi tapa estää auringonpoltto. Paranemisprosessin aikana pysy kaukana kylpytynnyreistä, uima -altaista, kylpyammeista tai kaikesta, johon liittyy upottamalla uusi tatuointi vesistöstä.