Tatuointien ottaminen on merkki itsensä ilmaisusta ja taidemuodosta. Vaikka on ihmisiä, jotka eivät osaa arvostaa tatuointeja, monet taiteilijat uskovat, että on ihana kokemus värjätä kehosi ainutlaatuiseksi tapaksi kertoa elämäsi tarina.

Ankkuritatuoinnit ovat saaneet suosiota paitsi miehillä myös naisilla. Siitä on tullut nykyään yleinen tatuointisuunnittelu, mikä ei ole ollenkaan yllättävää. Yksi syy sen suosion lisääntymiseen on, että muotoilu on suhteellisen yksinkertainen mutta tyylikäs. Itse asiassa monet naiset painavat kehonsa ankkurisuunniteltuilla tatuoinneilla yksinkertaisesti siksi, että se on tyylikäs ja tyylikäs.

Ankkuritatuoinnit

Ankkuritatuointityypit

Ankkuritatuointeja on ollut olemassa jo pitkään, erityisesti vuosina 2000 – 2500 eaa. Tuona aikana merimiehet olivat ainoat, jotka käyttivät tätä mallia elämäntapansa, intohimonsa ja ammatinsa symbolina. Kuitenkin jopa ihmiset, joilla ei ole mitään tekemistä merimiesten kanssa, saavat tämän mallin.

Seuraavassa on joitain suosituimpia ankkuritatuointityyppejä tänään:

Laivaston ankkuritatuoinnit

  • Tämä on yleisin tatuointisuunnittelu ihmisille, jotka palvelevat Yhdysvaltain laivastoa, ja niille, joilla on rakkautta, jotka ovat palvelussa. Tämä muotoilu symboloi heidän rakkauttaan ja uskollisuuttaan Yhdysvaltain laivastolle. Tämän tyyppisessä tatuoinnissa on yleensä nimikirjaimet USN (Yhdysvaltain laivasto), tai itse sana NAVY. Jotkut ihmiset myös pyytävät tatuoijaa sisällyttämään tatuointiin Amerikan lipun värit osoittaakseen isänmaallisuutensa maalle.

Tribal Anchor Tattoo

  • Tämä on toinen muunnelma suosituista ankkurista inspiroiduista tatuoinneista. Se voi olla yksinkertainen heimotatuointi tai tatuointi, jolla on monimutkainen muotoilu riippuen taiteilijan tai tatuoinnin haluavan henkilön alkuperäiskansoista. Käyttämällä tatuoinnin saavan henkilön tuntemia paikkoja ja kulttuureita inspiraation lähteenä suunnittelussa.

Ankkuri sydämen tatuointi

  • Tämä tatuointisuunnittelu näyttää enemmän tatuoinnin saavan henkilön romanttista ja uhrautuvaa puolta. Tämäntyyppinen tatuointi symboloi myötätuntoa mitä tahansa tai ketään kohtaan. Yleensä keskellä olevan ankkurin lävistämä sydän osoittaa kuinka uhrautuva voi olla rakkaudessa.

Ankkuri- ja köysitatuoinnit

  • Tämä on jälleen yksi erittäin suosittu ankkuritatuointi. Se on tunnus, jota käytetään Herra Howard Effinghamista perheen sinettinä ennen kuin Yhdysvaltain laivasto hyväksyi symbolin. Siksi monet meripalvelun jäsenet käyttävät sitä tatuointeina.

Kotka + maapallo + ankkuritatuointi

  • Tämä on myös Yhdysvaltain merijalkaväen virallinen tunnus. Tämän tyyppisessä tatuoinnissa on kolme itsenäistä symbolia. Ensimmäinen on maapallo. Suunnittelu edustaa Pohjois- ja Etelä -Amerikkaa, mutta se voi myös tarkoittaa halukkuutta palvella koko maailmaa. Seuraava asia, jonka huomaat tämän tyyppisessä tatuoinnissa, on Eagle, joka on Yhdysvaltojen kansallinen lintu. Lopuksi ankkuri symboloi Yhdysvaltain merijalkaväen kunniaa.

Katso myös:

  • 110 Awesome Music Tattoo Collection kaikille
  • 110 parasta perheen tatuointimallia tänä vuonna
  • 125 Ainutlaatuista nuoletatuointia ja merkityksiä
  • 125 parasta atsteekkien tatuointimallia miehille
  • Vuoden 125 suosituinta silmä tatuointia

ankkuri-tatuoinnit

Merkitys Ankkuritatuoinnit

Ankkuritatuoinnilla on monia muunnelmia riippuen siitä, miten taiteilijat ja ihmiset tulkitsevat sen. On ihmisiä, jotka käyttävät ankkuria velvollisuutensa symbolina, kun taas toiset katsovat tätä uskonnollisemmasta näkökulmasta. Lähin ankkurisuunniteltujen tatuointien symboloima esitys on vakaus.

Mieti aluksen ankkurin päätarkoitusta. Se pitää veneen paikallaan huolimatta aaltojen ja virtausten läsnäolosta meressä. Tämä skenaario kuvaa vakautta myllerryksen aikana. Elämä voi olla joskus vaikeaa, ellei koko ajan. On luonnollista menettää kantansa ympärilläsi olevista valitettavista tapahtumista ja tapahtumista. Ankkuri elämässäsi (ei kirjaimellisesti ankkuri) voi kuitenkin auttaa sinua löytämään vakautesi uudelleen ja kohtaamaan elämänkokeet. Ankkurisi pitää sinut maadoitettuna ja estää sinua horjumasta.

Vaikka ankkuria on hyvä tulkita vakauden symboliksi, sillä on myös omat kielteiset vaikutuksensa. Huomaa, että ankkuroitu vene on liikkumaton vene, joka voi symboloida kyvyttömyyttä edetä tai edetä. Se ehdottaa jumittumista paikkaan, jossa ei ole tilaa kehitykselle, tai jumissa tietyssä hetkessä, joka ei salli sinun kasvaa ihmisenä. Ankkurin kielteiset vaikutukset voivat tarkoittaa myös liiallista asumista menneisyydessä, mikä ei ole hyvä tapa. Ellet päästä irti menneisyydestä, et voi odottaa kirkkaampaa tulevaisuutta.

Ankkuri on myös toivon symboli. Muinaisina aikoina ja jopa tähän päivään asti ankkurin nostaminen tarkoittaa sitä, että voimme vihdoin päästää irti rauhallisesta tilanteesta ja valmistautua uuteen matkaan. Se on erittäin ajankohtaista tähän päivään asti, koska vasta kun päästät irti ahdistuksistasi ja pelkoistasi (jotka joskus ankkuroivat sinut maahan), voit todella siirtyä eteenpäin ja aloittaa uuden elämän.

Minne sinun pitäisi laittaa ankkuritatuoinnit

Ankkuritatuoinnit ovat jo itsessään silmiinpistäviä. Kuitenkin sen asettaminen oikealle alueelle korostaa sen muotoilua ja tekee siitä erottuvan enemmän. Miehillä ja naisilla on erilaiset mieltymykset tatuointien asettamiseen. Itse asiassa tatuointisuunnittelun valinnan lisäksi tatuoinnin sijoittaminen on toinen asia, joka sinun on käsiteltävä tatuointia ottaessasi. Ihmiset valitsevat usein kehostaan ​​rohkean kohdan auttaakseen korostamaan tatuointinsa ominaisuuksia.

Naiset pitävät mieluummin ankkuritatuointeja kaulan toisella puolella, hieman korvien alapuolella. Tämä on täydellinen nuorille, jotka ovat juuri ottamassa ensimmäisiä tatuointeja. Vaikka tatuointejasi ei tarvitse piilottaa, olisi hienoa laittaa se paikkaan, jossa voit peittää sen tarvittaessa.

Toinen hyvä paikka, johon voit laittaa merimiehen inspiroimia tatuointeja, on takana, hieman hartioiden alapuolella. Tämä paikka on täydellinen niille, jotka pitävät hihattomista yläosista, sekä miehille että naisille. Siellä näyttää täysin kuumalta ja tyylikkäältä ottaa tatuointi siellä. Jos sinulla on suuret hartiat, se voi korostaa tatuointisi suunnittelua enemmän.

Itse asiassa paikka, johon laitat tatuointisi, riippuu todella vain sinusta. Voit sijoittaa sen mihin tahansa vartaloosi niin kauan kuin olet varma siitä.

ankkuritatuoinnit

Vinkkejä ankkuritatuointeihin

Ennen kuin menet tatuointitaiteilijalle musteprosessia varten, sinun on varmistettava, että sinulla on jo tatuointisuunnitelma mielessäsi. Näin voit minimoida keskustelun ja siirtyä nopeasti ensimmäiseen tatuointiisi.

Valitse tatuointimalli, joka sopii persoonallisuuteesi, ihosi väriin (jos haluat värillisiä tatuointeja) ja paikan, johon haluat tatuointisi. Koska teet tämän ensimmäisen kerran, on parempi kysyä neuvoa ammattitaitoiselta tatuoijalta. Muista ottaa suunnitelmasi mukaan keskusteluun ja kysy taiteilijalta, mitä voit tehdä, jotta se näyttäisi maailman parhaalta ankkuritatuoinnilta.

Valmistaudu ennen tatuoijalle menemistä syömällä ja kosteuttamalla itseäsi. Yleensä muste kestää tunteja riippuen siitä, kuinka suuren tatuoinnin haluat tai kuinka monimutkainen tatuointi on. Sinun on myös kunnioitettava tatuointitaiteilijan aikaa ilmestymällä ajoissa tai jopa muutama minuutti ennen sovittua tapaamista. Lopuksi valmistaudu fyysisesti ja henkisesti, koska pysyvän tatuoinnin ottaminen ensimmäistä kertaa voi satuttaa pahasti.

Palvelun keskimääräinen hinta & Vakiohinnat ankkuritatuoinnille

Ankkuritatuoinnilla ei ole liikaa monimutkaisia ​​malleja. Yhden monimutkaisen ankkuritatuoinnin viimeistely vaatii kuitenkin vielä paljon aikaa. Jos haluat ottaa monivärisen tatuoinnin, sinulta veloitetaan todennäköisesti enemmän kuin peruspalvelumaksu. Yleensä ankkurisuunniteltu tatuointi, jonka pituus on noin 3,5 tuumaa ja leveys 2,5 tuumaa, maksaa noin 50–100 dollaria. Tämä riippuu kuitenkin nykyisestä sijainnistasi.

Tatuointitaiteilijoiden palvelumaksut vaihtelevat paikasta toiseen. Jos asut pienessä kaupungissa ja tatuointitaiteilijoita on vain muutama, hinnat voivat nousta jopa 200 dollariin. Tämä johtuu siitä, että ei ole kilpailijoita, jotka haastaisivat korkeat hinnat. Jos asut suuressa kaupungissa, jossa on paljon tatuointitaiteilijoita, voit saada tatuointisi halvemmalla. Se voi olla myös toisinpäin-suuret kaupungit, kalliit tatuoinnit ja pienet kaupungit, halvemmat tatuoinnit.

Ennen kuin otat ensimmäisen ankkuritatuointisi, sinun on yritettävä tarkistaa, kuinka paljon se todella maksaisi sinulle. Voit vierailla alueesi tatuointiliikkeissä ja kysyä niiden hintaa. Varmista sen jälkeen, että vertaat niiden hintoja ja näet, mikä palvelu tarjoaa sinulle vastinetta rahoillesi.

Huoltovinkkejä ankkuritatuointien saamisen jälkeen

Sinun on muistettava, että ankkuritatuointien ylläpito on erittäin tärkeää. Et halua tuhlata upeaa tatuointisuunnittelua, etkö? Tatuointimenettelyn jälkeen on luonnollista, että tatuointi sattuu hieman. Sinulla on naarmuja iholla ja odotat alueen punertavan seuraavan parin päivän ajan. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että alue pysyy puhtaana, kunnes iho paranee. Sen jälkeen näet todella tatuointisi kauneuden.