Intohimoinen sosiaalisen median harrastaja. Tatuoinnin harrastaja. Pekonin edelläkävijä. Kahvi guru. Yhteensä TV -tutkija.

Oletko kiinnostunut saamaan solisluun tatuoinnin, mutta et ole varma mitä odottaa? Lue, niin saat kaiken mitä sinun tarvitsee tietää sellaisen hankkimisesta!

Oletko kiinnostunut solisluun tatuoinnista, mutta et ole varma mitä odottaa? Lue lisätietoja saadaksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sellaisen hankkimisesta!

Muutamia asioita, jotka sinun pitäisi tietää kaulusluiden tatuoinnista

Jos olet suuri tatuointiharrastaja tai vain harkitset ensimmäisen hankkimista, olet enemmän kuin todennäköisesti miettinyt, mistä haluat saada mustetta. Monet valitsevat kätensä, selkänsä ja jalkansa tai minkä tahansa tilan, joka heillä on vielä auki. Monet eivät kuitenkaan pidä varsinaisesti solisluutaan tai solisluuansa idea -paikana tatuoinnilleen, ellei se ole ainoa avoin paikka (niille, jotka eivät näytä saavan tarpeeksi mustetta).

Se'on epätavallinen valinta suuren näkyvyytensä vuoksi, mutta siellä on monia tyylikkäitä solisluun tatuointityylejä ja -malleja tatuointiveteraaneille ja aloittelijoille. Olitpa kaikki kännissä tai tatuointi -neitsyt, tässä artikkelissa kerrotaan neljä asiaa, jotka sinun pitäisi tietää ennen solisluun tatuoinnin ottamista.

 1. Solisluun tatuoinnit ovat kivuliaita
 2. On olemassa erilaisia ​​tyylejä ja malleja
 3. Sijoitusvaihtoehtoja on lukuisia
 4. Paranemisprosessi on enimmäkseen vakio

Collarbone -tatuointien plussat ja miinukset

Plussat miinukset

Se'on epätavallinen alue tatuointeille, joten tatuoinnistasi tulee erottuva.

Et ehkä halua kaikkea huomiota, joka liittyy tällaiseen huomattavaan tatuointiin.

Sijoittelussa ja suunnittelussa on paljon vaihtoehtoja, joten voit olla todella luova tatuointia suunnitellessasi.

Tatuointi on todennäköisesti luun kohdalla, joten se'Tulee kipeäksi.

Tatuointisi voidaan peittää paidalla, joten jos haluat piilottaa sen jostain syystä, sinä'Pystyy tekemään niin helposti.

Solisluu ei ole perinteisesti "sosiaalisesti hyväksyttävää" tatuointien sijainti, joten saatat saada tuomitsevia ilmeitä tai huomautuksia.

Jos painot tai laihdutat, tatuointisi voitti't venyttää paljon, koska se's aivan luun päällä.

Kauluksen tatuointi haalistuu todennäköisemmin auringon altistumisen vuoksi.

Teksti -tatuoinnit ovat suosittu valinta solisluun alueelle.

Teksti -tatuoinnit ovat suosittu valinta solisluun alueelle.

1. solisluun tatuoinnit ovat kivuliaita

Minkä tahansa tatuoinnin saaminen aiheuttaa kipua (kuinka paljon riippuu kipukynnyksestäsi), mutta monet sanovat, että solisluun tatuointi on kivuliaampi kuin muut paikat. Solisluu on herkkä alue tatuoinnin ottamiseen rasvakudosten puutteen vuoksi. Collarbone -tatuoinnit voivat riippuen siitä, mistä tarkalleen saat ne, voivat olla myös suoraan luussa ja siellä'ei ole paljon ihoa.

Mikä tahansa alue, jossa on luuta, on tuskallista, mutta se on suosittu paikka, joten ilmeisesti kipu on siedettävä. Jos se on ensimmäinen tatuointisi koskaan, tiedä, että olet valinnut tuskallisen alueen, ja muut myöhemmin saamasi tatuoinnit eivät todennäköisesti satuta yhtä paljon kuin tämä.

Kokemasi kivun taso riippuu siitä, missä tarkalleen olet'otan tatuoinnin. Jos se'on aivan luussa, se'sattuu paljon. Jotkut jopa tuntuvat siltä'ottavat kaulansa tatuoinniksi toisin kuin solisluut, koska tatuointiprosessin aikana esiintyy voimakasta tärinää.

Jos kuitenkin'Otat tatuoinnin hieman lihaisemmalle alueelle juuri solisluun alle'on todennäköisesti vähemmän tuskallista. On paljon muita tuskallisia tatuointipaikkoja, mutta solisluun tatuoinnin saaminen ei todellakaan ole kävelyä puistossa.

Collarbone -tatuoinnit voivat olla sanoja, kuvia tai mitä tahansa näiden kahden yhdistelmää.

Collarbone -tatuoinnit voivat olla sanoja, kuvia tai mitä tahansa näiden kahden yhdistelmää.

2. On olemassa erilaisia ​​tyylejä ja malleja

Collarbone -tatuoinnit vaihtelevat hienoista tai sanatatuoinneista suurempiin rintakappaleisiin. Monet, jotka päättävät ottaa solisluun tatuoinnin, haluavat kuitenkin tehdä lausunnon, koska se on hyvin näkyvässä kehon osassa. Suosituimmat solisluun tatuoinnit näyttävät olevan sanamuotoja ja sanontoja, joissa ihmiset valitsevat herkät, kursiiviset kirjaimet viestinsä välittämiseksi.

Collarbone -tatuoinnit voivat levitä muille alueille, kuten kaulalle, olkapäälle ja rintaan.

Collarbone -tatuoinnit voivat levitä muille alueille, kuten kaulalle, olkapäälle ja rintaan.

Tämäntyyppiset tatuoinnit voivat olla yksinkertaisia ​​sanoja tai inspiroivia, yksityiskohtaisia ​​sanontoja, jotka merkitsevät paljon sen saavalle henkilölle. Ne voivat myös olla pieniä symboleja, joilla on sentimentaalinen merkitys. Jotkut valitsevat yhden kuvan, kun taas toiset haluavat ryhmän pieniä tatuointeja, jotka on vuorattu solisluuta pitkin. Tällä hetkellä lentävät linnut ja nuotit ovat suosittuja.

Tämä tatuointi näyttää kipeämmältä kuin se oli!

Tämä tatuointi näyttää kipeämmältä kuin se oli!

Jos haluat saada solisluun tatuoinnin, jossa on jonkinlainen sanamuoto tai sanonta, on tärkeää löytää tatuoija, joka tekee moitteetonta linjatyötä. Vaikka näyttää siltä, ​​että se olisi helppo tehdä tatuointi, joka ei vie paljon aikaa, se on silti haastava tatuointi, kun otetaan huomioon linjan toimivuuden edellyttämä tarkkuus.

Mitä monimutkaisempi muotoilu on, sitä kauemmin taiteilija vie työnsä loppuun. Jotkut tatuoinnit vaativat useita istuntoja, vaikka useimmat solisluun tatuoinnit (elleivät ne ole maisema tai muu monimutkainen malli) voidaan tehdä yhdessä istunnossa.

3. Sijoitusvaihtoehtoja on useita

Toinen asia, joka on otettava huomioon solisluun tatuoinnin saamisessa, on sijoittelu. Voit halutessasi saada ne suoraan solisluullesi, suoraan sen alle tai suoraan sen yläpuolelle. Tatuointitaiteilija voi auttaa sinua löytämään oikean paikan haluamallesi tatuoinnille, jotta se näyttää visuaalisesti miellyttävältä, kun kaikki on tehty.

Tässä on muutamia asioita, jotka on pidettävä mielessä, kun olet'päätät, mistä ottaa solisluun tatuointi:

 • Millaisia ​​paitoja käytät useimmiten? Valitsemasi paidan tyyli on tärkeää ottaa huomioon – tämä yhdessä tatuointisi sijoittelun kanssa ratkaisee sen's on useimmiten näkyvissä, kankaan peittämä tai osittain peitetty.
 • Tekstitatuoinnit – haluatko yhden pitkän, keskeytymättömän tekstirivin vai haluatko paksumman kappaleen?

4. Paranemisprosessi on enimmäkseen vakio

Tatuoinnin saaminen solisluustasi saattaa olla tuskallista, mutta jos'ole varovainen, sen ei pitäisi't paraneminen kestää kauemmin kuin muut kehon tatuointipaikat. Voit tehdä toimenpiteitä varmistaaksesi, että tatuointi ei't saada tartunnan ja nopeuttaa paranemisprosessia.

Kuinka parantaa tatuointi

 1. Poista side tatuoinnistasi noin 24 tunnin kuluttua.
 2. Levitä antibakteerista voidetta tuoreeseen tatuointiin kahdesti päivässä ja pese se hajustamattomalla saippualla ja vedellä muutaman kerran päivässä.
 3. Toista tämä prosessi useita viikkoja ja jatka sitten tuoksuttoman voiteen levittämistä tatuointiin estääksesi sen kuivumisen. (Vältä kuumaa vettä, aurinkoa ja uintia tänä aikana estääksesi kipua, infektiota ja haalistumista.)

Erityishuomioita kaulusluiden tatuoinnille

Seuraavassa on joitain huolenaiheita, joita saatat haluta miettiä ennen solisluun tatuoinnin ottamista:

 • Varo ensimmäisten viikkojen aikana reppuja, kukkaroita, kirjakasseja, ostoskasseja ja kaikkea muuta, mitä voit pitää olkapäälläsi.
 • Käytä olkapäitä, riimuhattuja, olkaimettomia paitoja tai mene vain paidattomiksi tatuointisi tarkan sijainnin mukaan. Jos käytät rintaliivejä, varmista, että sinulla on valmiina olkaimeton rintaliivit (tai rintaliivit, joissa on vaihdettavat hihnat) ennen tatuoinnin ottamista.
 • Levitä suojakerros voidetta ennen nukkumaanmenoa (varsinkin jos nukut vatsalla), koska uudet tatuoinnit voivat tarttua lakanoihin.

Tatuoinnin sijoittaminen

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen tatuoinnin päätät ottaa solisluullesi, varmista, että et välitä käyttämästä sitä koko loppuelämäsi! Mutta mitä aiot hankkia, solisluusi on erottuva paikka, joka antaa valtavan lausunnon riippumatta siitä, mitä saat!

Ja aina think ennen mustetta!

Kommentit

jose ruelas \ 1. tammikuuta 2020:

Pidän siitä