Tatuointini paljastavat asioita persoonallisuudestani, uskomuksistani ja lapsuudestani, joita en normaalisti tekisi't esiin keskustelussa.

Teddy Lostizfelt- suosikki tatuointini;)

Teddy Lostizfelt- suosikki tatuointini;)

Tatuointi hihani

Aina kun minä'Minut pysähtyvät ihmiset, jotka ovat uteliaita tatuoinnistani, he kysyvät aina samat kolme kysymystä…

Sattuiko se?

Jotkut alueet olivat ehdottomasti herkempiä kuin toiset, mutta itse asiassa pidin tunteesta. Jalkatatuointini imee kuitenkin aika lujaa. Tietenkin kaikki tulee alas kipuasi. minä en'en pidä siitä, miltä jalkani tuntui, mutta se'Se ei estä minua menemästä takaisin tatuoimaan toista!

WHO'on taiteilijasi?

Bob Witten, Skin Deep Tattoo (Hilo, Havaiji). Pidän hänen työstään niin paljon, jaan käyntikortteja;)

Kuinka monta tuntia kesti?

Tuo viimeinen kysymys saa minut. Minä'En todellakaan ole varma, miten vastata siihen, koska ensimmäinen käsivartatatuointini oli värjätty yli kymmenen vuotta sitten. Menee hetki, ennen kuin voin laskea neulan alla olevat tunnit, kunnes viimein vain tunnustan, että hihani oli pala kerrallaan projekti, joka alkoi vuosia ennen sen päättymistä.

Ensi silmäyksellä värikkäät musteen pyörteet näyttävät virtaavan yhteen. Silti tarkempi tarkastelu paljastaa eri symbolit, joista jokainen on merkitykseltään ja muistiltaan ainutlaatuinen. Minä'm elävä todiste tatuointiholkki voidaan luoda tilkkutäkillä.

Hihani tehtiin palasina kaiken sijasta

Jos sinä'Olen kiinnostunut kaltaisestani hihasta, tässä on joitain ideoita:

Musteen elämäkerta

Tatuointini paljastavat asioita persoonallisuudestani, uskomuksistani ja lapsuudestani, joita en normaalisti tekisi't esiin keskustelussa. Jotkut ovat henkilökohtaisia ​​muistutuksia, jotka pitävät minut positiivisella tiellä, kun olen'Tarvitsen hieman lisäystä moraaliin, kun taas toiset ovat yksinkertaisesti siellä taiteen vuoksi.

Jokaisella ihmisellä on selkeä määritelmä siitä, mitä hän pitää visuaalisesti houkuttelevana. Joillekin kauniit symbolit voivat torjua toisia. Tatuoinnin ei kuitenkaan pitäisi perustua muihin ihmisiin's käsitys sinusta. Don'Älä mene tatuointihuoneeseen vain siksi, että joku sanoi, että julma versio Hello Kittystä näyttäisi "täysin eeppinen" sinuun. Muista, että tatuointi on elävä taideteos, jonka pitäisi puhua sielustasi. Varmista siis, että valitset symboleja, jotka voit yhdistää tiettyihin hetkiin ja muistoihin elämässäsi … (älä loukkaa niitä, jotka voivat todella muodostaa yhteyden raivoisaan Hello Kittyyn, lol!)

Tämä's sinulle

Perheellä oli suuri vaikutus hihassani oleviin symboleihin. Äitini, syntynyt lohikäärmevuonna, oli aina suojelijani. Hänen opastuksensa, armonsa ja viisautensa ruokkivat Gunner -tatuointini ideaa. Isäni (el mejor cocinero de las hamburguesas con chili verde) inspiroi kirkkaasilmäistä karkkia. Isoisäni, laivaston upseeri, on edustettuna sinilinnussa, kun taas ympäriinsä kelluvat kirsikankukat muistuttavat minua isoäidistäni. Jos sinä'Kun harkitset kunnianosoitusta rakkaillesi, ehdotan symboleja, joilla on hienovaraisia ​​mutta merkityksellisiä yhteyksiä. Kunkin näiden symbolien takana olevat rakkaustarinat välittävät paljon enemmän kuin vain musteella sanoja.

Kunnianosoitus luonnolle

Luonto'Tyylikkyys ja viehätys ovat vertaansa vailla, mutta yleinen teema on kunnioittaa luonnon kauneutta taiteen avulla. Sen lisäksi, että tatuointimallit ovat yleisiä kauden ja alueen symboleja, niillä on usein myös muita symbolisia merkityksiä keräilijälle. Aamun kirkkauden bändi ei ollut ensimmäinen käsivarretatuointini ei siksi, että pidän kukasta, vaan siksi, että MINÄ OLEN kukka. Toinen nimeni on Koali "päivänsini" havaijilla. Äitini näytti minulle hienot, violetit kukat, jotka olivat hajallaan viiniköynnöksissä Haupuna -rannan hiekalla. Muistan keränneeni kukan kerran ja katselin sen kuolevan käsissäni, kääntyen onttuun kalvoon, joka tarttui ihooni. Kun katsoin ympärilleni muita kukkia hymyillen auringonpaisteessa, tunsin syyllisyyttä. Monia vuosia myöhemmin muste herätti kukkani eloon.

Yhdistä pisteet

Mansikan kasvit, jotka ovat hajallaan kyynärvarren ympärille, mutta joilla on symbolinen merkitys, palvelevat myös kehystää erikseen tatuointeja. Kirsikankukat auttavat myös yhdistämään palaset toisiinsa. Minulla on jopa kehystetty Pokémon jalallani. Mitä tulee tiloihin, jotka eivät pystyneet'talon kuvia, Bob käytti kirkkaan sinisen ja keltaisen sävyjä lisätäkseen pilvityyppisen kuvion sekoitukseen. Yksinkertaisten ja helposti monistettavien allegoristen mallien, kuvioiden ja värien löytäminen voi auttaa luomaan hihasi jatkuvuuden.

Muista aina, että tatuointi on päätös, jonka kanssa elät ikuisesti. Se'on elintärkeää olla varma kappaleen pitkäikäisyydestä'valittaa ennen kuin menee neulan alle. Tatuoinnin poisto on kallista ja tuskallista. Katso alla olevasta kaaviosta, näetkö sinä'todella valmis musteeseen. Muista myös tutkia taiteilijaa, hänen aiempia töitään ja tatuointikauppaa'kirjautumistiedot ennen aseen alkamista BBBbbzzzzzz!!!

Olen yhdeksässä pilvessä !!

Minä'm yhdeksässä pilvessä!!

Kommentit

k gardner 21. elokuuta 2018:

Kuka kirjoitti tämän – Jeff Sessions?

Melissa 8. huhtikuuta 2017:

Tämä vuokaavio täynnä paskaa. Alaselän tatuointi on aivan kuten mikä tahansa muu sijoitus … valinta. Jos joku ajattelee sinua'Helppoa sen takia, eff. Ja kuka välittää, jos joku ajattelee sinua'onko helppoa? Mitä tuo edes tarkoittaa? Lutka häpeä on 1950 -luvulle. Entä jos tatuointi on kuin joku/kuka tahansa/kaikki muut's. Tämä ei ole loputon silmukka "don't ottaa tatuointi." Totta kai'on tärkeää ohjata asiakkaita tekemään päätöksiä'Tulen olemaan ylpeä, mutta tähän kaavioon sisältyvä tuomio on paskaa.

Jack 16. joulukuuta 2014:

Minun on sanottava, niin hauska kuin se oli kuin jotain, joka olisi otettava täysin nimellisarvoon, jos tämän vuokaavion on tarkoitus olla totuudenmukainen opas tatuointien saamiseen, olisin vilpittömästi eri mieltä niin kapeasta näkökulmasta. Ei tatuointeja'ei välttämättä tarvitse olla mitään erityistä merkitystä. Jos se'vitsinä perun kaiken, mutta tämä: pidätkö mieluummin kiinni? Todella?

Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 14. huhtikuuta 2014:

Hei Tatuointi Kitty. Kiva hiha. Minä'olen itsekin miettinyt täysi hiha. En vain'en tiedä minkä tyyppistä teemaa haluan. Esität suuren pointin, joskus on parempi mennä pala kerrallaan. Pelkkä hihatatuointisi katsominen saa minut halveksumaan entisestään. LOL

Greg 28. lokakuuta 2013:

Tämä kaavio viittaa siihen, että tatuoinneilla on oltava merkitys .. huokaus

Marco Bergemann 20. tammikuuta 2013:

Haluan aloittaa kolmen neljänneksen hihan, mutta älä'en tiedä miten edetä … minulla on tähtiä kyynärpäissäni ja kirjoitus rinnassani, mutta en'et tiedä miten yhdistää nämä kaksi muotoiluun? ehdotuksia otetaan vastaan.

TattooKitty (kirjoittaja) Havaijilta 02.10.2012:

^ LMAO! ^

🙂 20. heinäkuuta 2012:

Otan tatuoinnin tuosta vuokaaviosta.

TattooKitty (kirjoittaja) Havaijilta 15. heinäkuuta 2012:

Kiitos, että luit, MessiahJuni! 😉

TattooKitty (kirjoittaja) Havaijilta 15. heinäkuuta 2012:

Hei LisaCFSF !! Onnittelut mustan vyön saavuttamisesta- WOWZERS !! Minä'd ehdottomasti kiinni jotain enemmän todellista Korean kulttuurille sen sijaan, että yrittäisit sopia heimoon. Muinaisten korealaisten maalausten rohkeat, mustat siveltimet ovat aivan upeita; ehkä jokin tutkimus inspiroisi ideaa? Tiedän, että eri puiden ja maisemien esitykset ovat huomion arvoisia. Mitä tulee muihin etnisiin taustoihisi, ehkä unelmien sieppaaja jokaisen kulttuurin viehättävän edustajan kanssa?

Onnea matkallesi onnelliseen inkdomiin !! 😉

MessiasJuni 10. heinäkuuta 2012:

Lol tämä oli hyvä

LisaCFSF 31. maaliskuuta 2012:

Sinulla on siisti hiha ja rakastan visuaalisen symbolismin käyttöä. Minulla on tällä hetkellä 2 tatuointia, joista yksi on tehty uudelleen 3 kertaa. Minulla on myös pieni, alaselän tatuointi, jonka sain aikaisemmin "kulkuri leima" keksittiin yleiseksi lauseeksi! LOL! Sitä se on … Se on kuitenkin minulle merkityksellistä siinä mielessä, että sain sen (pieni, Korean lippu) sen jälkeen, kun olin ansainnut ensimmäisen asteen mustan vyön TaeKwondossa. Minun piti keskeyttää opiskeluni noin puolitoista vuotta henkilökohtaisten tragedioiden vuoksi, enkä ollut'en ole varma, olenko'd koskaan voi palata täyttämään tämän tavoitteen. Ymmärrän, että heimojen tatuoinnit eivät ole tällä hetkellä niin suosittuja, mutta haluan lisätä jotain pieneen muotoiluun poistamatta alkuperäistä kuvaa kokonaan. Kaikki ehdotukset olisivat tervetulleita. Aion myös hankkia kelttiläisen ristin, jossa on neljä poikani nimeä. Minä'Olen jo löytänyt mallin tälle tatuoinnille. Olen Cherokee, Creek, irlantilainen ja skotlantilainen ja haluaisin tunnustaa myös perintömme.

TattooKitty (kirjoittaja) Havaijilta 10. tammikuuta 2012:

Hei Princesswithapen! Kiitos loistavasta kommentista;) Hihani päätyi lopputulokseen "marja makea" kuvat, jotka puhuvat ehdottomasti persoonallisuuttani. Toivottavasti matkasi muste-autuuteen on yhtä ihana kuin minun!!

prinsessa 23. joulukuuta 2011:

'yhdistää pisteet' on varmasti toiminut puolestasi suunnittelun ja monimutkaisten tarinoiden tai merkitysten suhteen hihassa olevien elementtien takana. Mikä tekee hihasta erilaisen kuin useimmat minä'olen nähnyt, että siellä'Vähemmän verilöylyä – miekkoja, tikkaita, verta, piikkilankoja jne. – Ja enemmän mansikoita, perhosia, sydämiä ja lintuja. Ehdottomasti erittäin värikäs.

Vuokaavio on hauska!

Prinsessa

TattooKitty (kirjoittaja) Havaijilta 25. syyskuuta 2011:

Hei Olaguma! Kiitos kommentista 😉

Kaikki riippuu todella siitä, mitä pidät visuaalisesti stimuloivana ja mikä sopii elämäntyyliisi. Pidätkö väristä vai yksivärisestä? Kieltääkö työympäristösi kehon taidetta? Tällaisten kysymysten esittäminen auttaa kaventamaan tatuointisuunnittelun ja sijoitteluvaihtoehtojen pelikenttää.

Ehdotan myös, että ryhdyt tutkimaan joitain alueesi tatuointiliikkeitä/taiteilijoita. Kun tiedät, millaisia ​​symboleja käytät'uudelleen kiinnostunut, taiteilija voi keskustella tavoista muokata haluamaasi muotoilua, jotta voit luoda henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen kappaleen.

Onnea matkallesi musteiseen autuuteen;)

Olaguma Sloveniasta 24. syyskuuta 2011:

Hämmästyttävä tatuointi. Rakastan vuokaaviota 🙂 Harkitsen tatuoinnin ottamista yli 5 vuoden ajan (olin todella jumissa siitä, mitä saada, mihin laittaa, rakastanko sitä edelleen 10 vuoden jälkeen, …) Onko sinulla hyödyllisiä linkkejä jakamiseen (tatuointimallit)?

JS Matteus Massachusettsista, Yhdysvalloista 23. syyskuuta 2011:

No, ota aikaa; siellä'siellä on paljon tietoa! Jatka lukemista ja kommentointia, koska juuri se tekee HubPages -yhteisöstä sen! Olemme täällä todellisia ihmisiä ja varsin kunnollisia ihmisiä!

Jos haluat tarkistaa HubFeedin, sinun tarvitsee vain tehdä se napsauttamalla "HubPages" tai "Koti" linkit minkä tahansa HubPage -sivun vasemmassa yläkulmassa. Pidä Oppimiskeskus lähellä äläkä koskaan lopeta oppimista ja jakamista! Kiva tavata sinut ja nauttia keskustelusta.

JSMatthew ~

TattooKitty (kirjoittaja) Havaijilta 23. syyskuuta 2011:

Olen samaa mieltä siitä, että valokuva ei tee oikeutta, mutta minä'haluaisin silti nähdä sen joskus. Haven'En ole vielä ollut HubFeedissä … vielä HubStuffin kallistumavaiheessa; 0) Lisäksi kirjaudun sisään ja päädyn lukemaan ja kommentoimaan keskittimiä tai kirjoittamaan niitä. Minulla on't edes päässyt läpi koko oppimiskeskuksen linkit vielä- lol! Muste aiheuttaa riippuvuutta, mutta niin on myös HubPages!

JS Matteus Massachusettsista, Yhdysvalloista 23. syyskuuta 2011:

LOL! Kiva kun katsoit toisen kommentin. Minä teen, minä teen; se'Ei ole valmis, ja minulla on tunne, että se ei koskaan tule olemaan … Täytyy vain odottaa ja katsoa, ​​mitä tapahtuu. Käytätkö ollenkaan HubFeedia? Luulen, että voisin jakaa valokuvan siellä, koska en'en yleensä jaa tatuointejani. En ole varma, tekisikö valokuva oikeutetun, koska se on kaikki yksivärinen. Mutta jos olet kiinnostunut, minä'Julkaisen sen siellä statuksena. Kerro minulle milloin…

JSMatthew ~

TattooKitty (kirjoittaja) Havaijilta 23. syyskuuta 2011:

LOL! Ei haittaa … minä'luen vastauksesi kommenttiini & kuulen sinut'minulla on makeaa taustaväriä!!

TattooKitty (kirjoittaja) Havaijilta 23. syyskuuta 2011:

Kiitos JSMatthew! Entä sinulla … on mustetta?

JS Matteus Massachusettsista, Yhdysvalloista 23. syyskuuta 2011:

Mahtavaa taidetta ja todella siisti vuokaavio! Äänestäminen ja jakaminen!

JSMatthew ~

222 22. syyskuuta 2011:

Kiitos, minä'Muista tarkistaa se!

TattooKitty (kirjoittaja) Havaijilta 22. syyskuuta 2011:

Kiitos kommenteista ja äänistä ihmiset!

kittythedreamer: Ikävä kuulla miehestäsi'ei pidä mustetta. Hihat ovat melko … er … kovia, joten sen piilottaminen mieheltäsi olisi helvetin mahdotonta. Toivottavasti saat jonakin päivänä unelmiesi puut ja keijut. Veljeni aloitti puolihihan Lehua-puulla ja se näyttää hämmästyttävältä! Minä'olen kateellinen en'Älä ajattele Lehuan kukkia, kun työskentelin käsivarteni päällä!

Capric222: Onnea matkallesi inkdomiin. Oletko tarkistanut kittythedreamerin's hubpages? Hän'Sinulla on upeita malleja, joita voit tutustua!!

222 22. syyskuuta 2011:

Tämä on loistava keskus. Mielestäni vuokaavio on todella hieno. Minä'en ole koskaan nähnyt yhtäkään. Minulla on yksi pieni tatuointi ja ajattelen seuraavaa, mutta laitoin niin paljon ajatuksia ja aikaa omiini, että tämä prosessi voi kestää jonkin aikaa. Joka tapauksessa rakastin tätä ehdottomasti! Äänestin sen ja äänestin sen mahtavaksi ja hyödylliseksi.

Kitty Fields Summerlandista 22. syyskuuta 2011:

Jos mieheni ei'En pidä tatuoinneista niin paljon, haluaisin saada puoliksi hihat tatuointeja. Se koostuisi todennäköisesti suurista puista ja keijuista. Suuri napa. Äänestetty ja upea!