Bema on innokas uniaikainen matkustaja ja opettaja, joka rakastaa jakaa kokemuksiaan ja seikkailujaan muiden hyödyksi.

Hullu … tai vain vakava omistautuminen?

Minä'Minulla on ollut ainutlaatuinen tilaisuus keskustella muutamien ihmisten kanssa, jotka ovat saaneet joitain tatuointeja'Tutkitaan alla. Heillä kaikilla on yhteistä – lukuun ottamatta tatuointeja joissakin vakavissa paikoissa – että he ovat todella omistautuneet näyttämään maailmalle miltä heidän sielunsa näyttää. He uskovat, että heidän tatuointinsa paljastavat heidän sisäisen itsensä; se'ei todellakaan ole shokin arvosta.

Joten vaikka luulen ehdottomasti, että nämä tatuoinnit ovat minulle äärimmäisellä puolella, jos ne ovat mitä haluat, lisää voimaa sinulle!

5-hullu-paikkoja-tatuoida

Rodrigo Fernando

5-hullu-paikkoja-tatuoida

Jason Barnum

5-hullu-paikkoja-tatuoida

Vastakkaiset punaiset ja mustat silmät

Silmämunan tatuointi

1. Silmämunan tatuointi

Tämä äärimmäinen tatuointitaidemuoto tuli suosituksi viimeisten 10 vuoden aikana, koska Australiassa oli tatuoija, joka halusi täyttää ystävänsä'haaveilee sinisistä silmistä, kuten Dune -romaanissa. Silti, silmämunan tatuointi (kuten useimmat tatuoinnit) alkoi vuosisatoja sitten. Ero on kuitenkin siinä, että muinaisina aikoina tämä oli tatuointi, joka oli tarkoitettu vain kosmeettiseksi keinoksi peittää kaihin merkit jo sokeille henkilöille.

Tämä tatuointi on luetteloni kärjessä, ei kiputason takia, vaan siksi, että tämän tatuoinnin ottavan henkilön on hallittava äärimmäisen paljon taisteluaan tai lentoflefleksiään. Silmämuna ei itse asiassa ole mitään kipua reseptoreita sarveiskalvon ulkopuolella. Se tarkoittaa, että ei't satuttaa (vaikka se pistää!) saada silmämunan tatuointi, mutta sinulla on silti hirviö tatuointikone, jonka neula on kärjessä, pyörii ja puhkaisee kaiken, mihin se koskettaa satoja kertoja minuutissa. Se'ei todellakaan ole vitsi voida istua paikallaan ja pitää katseesi katseena eteenpäin, kun taiteilija painaa sinua neulallaan ja lisää pigmenttiä silmämunan lihaan.

Tämän lisäksi silmämunatatuointeihin liittyy uskomattomia riskejä, jopa enemmän kuin keskimääräinen tatuointi. Tartunnan, pysyvän tulehduksen ja arpeutumisriskin lisäksi voit myös sokeutua. Nämä ovat äärimmäisiä riskejä, koska vaikka taiteilija tekee kaiken oikein, voit silti jäädä sokeaksi. Se riippuu todella jokaisesta ihmisestä, taiteilijasta ja tilanteesta. Siellä'Se on minulle liikaa riskiä, ​​oli lopputulos kuinka paha tahansa.

Jotkut kuuluisat ihmiset, joilla on silmämunatatuoinnit:

  • Rodrigo Fernando: Mies, joka itki mustetta kaksi päivää
  • Shannon Larratt: Haastattelu silmämunan kanssa
  • Jason Barnum: Tuomittu murhattiin Alaskassa ja järkytti tuomioistuinta silmämunatatuoinnillaan
  • Emäksinen: Mustasilmäinen jamaikalainen räppäri, joka joutui sairaalaan silmämunatatuointiensa jälkeen

5-hullu-paikkoja-tatuoida

Silmät silmäluomilla

2. Silmäluomien tatuoinnit

Samoin kuin silmämunatatuoinnit, nämä tatuoinnit antavat minulle hanhia vain ajatellen neulan ottamista silmieni lähelle. Tästä huolimatta tämä tatuointityyppi osuu kakkosluetteloon tässä luettelossa, koska sen lisäksi, että neula koputtaa silmääsi, sinä'mukana on myös vakavan kivun elementti. Iho ja kalvot, jotka muodostavat silmäluomen, ovat ohuita ja täynnä tonnia pieniä ja erittäin herkkiä hermopäätteitä, jotka tuntuvat melko mausteisilta silmäluomen tatuoinnin aikana ja sen jälkeen.

Toisin kuin silmämunatatuoinnit, silmäluomien tatuoinnit ovat paljon yleisempiä, mutta eivät't nauti yhtä rikkaasta historiasta kuin silmämunatatuoinnit. Siitä huolimatta he ovat saaneet suosiota yhtä paljon.

5-hullu-paikkoja-tatuoida

Oho! Tatuointi kynsiin!

3. Nail Bed Tattoos

Kynsipedon tatuoinnit osuivat numero 3 tähän luetteloon, ei äärimmäiseen sijaintiin, vaan äärimmäiseen kipuun, joka liittyy tämän tatuoinnin saamiseen. Jos sinä'Jos olet koskaan särkenyt sormesi tai kynsi tai varpaankynsi irrotettu, sinulla saattaa olla jonkinlainen käsitys siitä, kuinka tuskallista kynsipedon tatuointi on. Ei varmasti ole't heikkohermoisille, koska sitä kuvataan usein tunteeksi, että tatuointikone porautuu sormen tai varpaiden luiden kärkiin.

Nämä tatuoinnit ovat melko harvinaisia, lähinnä kiputason vuoksi, mutta myös siksi, että ihmiset, jotka saavat ne, odottavat usein, kunnes'minulla on jo ollut valitettava kynsionnettomuus. En ole vielä kuullut keneltäkään poistavan kynsiään vain tämän tatuoinnin saamiseksi, mikä olisi todella hullua.

5-hullu-paikkoja-tatuoida

Makea kasvojen tatuointisuunnittelu

5-hullu-paikkoja-tatuoida

Maori -kasvotatuointi

4. Kasvojen tatuoinnit

Kasvotatuoinnit, erityisesti koko kasvojen tatuoinnit, ovat tässä luettelossa kahdesta syystä:

  1. Vakava omistautuminen sisäiselle kankaallesi ja sen näyttäminen pysyvästi kasvoillasi.
  2. Kivun taso.

Iho, joka muodostaa alueen, jota kutsumme "kasvot," on hyvin ohut ja täynnä hermopäätteitä, huokosia ja puutteita. Tämä ei tarkoita pelkästään sitä, että se sattuu, vaan että tatuointitaiteilijasi on suuremmalla todennäköisyydellä hajotettava kasvotatuointi useaan istuntoon, myös pienempiin tatuointeihin. Ei vain sitä, vaan koska kasvosi iho on niin ohut, käytetty niin usein ja niin usein alttiina auringolle ja muille ankarille tekijöille,'tatuoinnit on päivitettävä melko säännöllisesti. Että's kolme kertaa keskimääräisen tatuoinnin kipua, vaikka sinä'minulla on melko hyvä kiputoleranssi.

Niin sanottua, se'on ilmeisesti toteutettavissa oleva tatuointi, koska monet kulttuurit, joilla on rikas ja vanha perintö, ovat esittäneet kasvotatuointejaan ylpeänä tuhansia vuosia.

5-hullu-paikkoja-tatuoida

Kielen tatuointi

5. Suulliset tatuoinnit

Kuvittelemalla suun ja neulan yhdessä saa minut ahdistumaan, ja tiedän sen'en ole yksin. Vaikka suun tatuoinnit eivät ole tuskallisimpien tatuointien listan kärjessä, ne ovat vakavasti epämukavia. Sinun ei tarvitse vain venyttää suu auki minkä tahansa suun tyyppisen tatuoinnin vuoksi, vaan sinäkin'sylkemme mustelokkeja tuntikausia sen jälkeen (juu!).

Jotkut suun tatuoinneista, joita luokittelisin äärimmäisiksi, olisivat suun katto, sisähuuli ja ikenet. Ne eivät ole pelkästään tuskallisimpia, vaan niihin on vaikeimmin päästä käsiksi ja päästä musteeseen, mikä tarkoittaa paljon enemmän työtä taiteilijalle ja kankaalle. Minä'minulle on kerrottu, että kielen ja hampaan tatuoinnit eivät ole liian kivuliaita, ja vaikka posken sisäiset tatuoinnit ovat epämukavia, ne eivät ole'sekään ei ole paha.

© 2015 PermissionGiver

Kommentit

PermissionGiver (tekijä) Lake Stevensista 11. elokuuta 2017:

Kyllä, luulen, että myös silmämunatatuoinnit ovat poissa tästä maailmasta. Rakastan uusia tatuointeja, mutta en voinut't mennä silmiin asti. Jos todella halusin dramaattisen muutoksen silmiini, minä'd vain ne piilolinssit, jotka saavat sen näyttämään sinulta'Olen saanut jotain ulkomaalaista kosmeettista työtä, lol

@CoffeeQueeen, mitä sinulla on tatuoitu käsivarteen, jos saan kysyä? =)

Louise Powles Norfolkista, Englannista 8. elokuuta 2017:

Voi luoja, ne silmämunatatuoinnit'ovat todella outoja. Minä'en koskaan tee mitään sellaista! Minä'Minulla on pieni tatuointi käsivarteeni, mutta minulla'lopetan mielestäni tähän!

Lynsey Hart Lanarkshirestä 18. joulukuuta 2015:

Silmämunan tatuointi on ehdottomasti pelottavin minulle. En voinut'en edes kuvittele sitä ja minä'en ole kaikkein röyhkeä henkilö lol

PermissionGiver (tekijä) Lake Stevensistä 27. lokakuuta 2015:

Kiitos, luulen, lol

Hina 19. lokakuuta 2015:

Tämä artikkeli oli pelottava, mutta pidin siitä.