Jeg'har alltid trodd at zombie tatoveringer var noen av de mest kreative tatoveringene som finnes.

Flotte Zombie Tattoo Ideas

Flotte Zombie Tattoo Ideas

Det er ingen tvil om at av de siste underholdningstrendene er vampyrer, varulver og zombier blant de mest populære. Det har alltid vært interesse for zombiefilmer i utkanten av filmindustrien, men de siste showene, inkludert The Walking Dead, har gjort sjangeren mer populær enn noensinne.

Utvalget av mulige zombie -tatoveringsbilder fra filmer og tegneserier er stort. De fleste inneholder imidlertid mange farger, som ikke oversettes godt til huden. I det minste det'Det er veldig vanskelig å forutsi hvordan en veldig fargerik tatovering vil se ut. Personlig foretrekker jeg også mørkere blekk og don't finner tatoveringer med mye farge tiltalende.

Når det er sagt, fungerer rødt blekk utmerket i en zombie -tatovering. Hvilken anstendig zombie ikke gjør't ønsker å tilfredsstille deres umettelige sult etter menneskekjøtt?

Mange av de følgende designideene inkluderer blod, men de fungerer ganske bra etter min mening – så langt emnet tillater det! Hvis du liker zombier, du'Jeg er sikker på at du vil like disse tatoveringene, hvorav noen inneholder litt humor.

Zombie mann i dress

Zombie mann i dress

Jeg liker denne første veldig godt. Den'er litt av en karikatur av sjangeren og veldig godt designet. Det som er humoristisk og kult, er øynene som går i forskjellige retninger, og det sagbladet sitter fast i toppen av hodet. Morsom!

Flimringen flammet fra brannen imponerer meg også. Det må ha vært veldig vanskelig å gjøre.

Zombie Joint Tattoo

Zombie Joint Tattoo

Veldig sjelden har jeg støtt på en tatovering som fungerer på en ledd i kroppen. Vanligvis kan du bare se en del av bildet, noe som tar fra kvaliteten på arbeidet.

I dette tilfellet fungerer plasseringen på kneet til designet's fordel. Det lille øyet rett bak kneskallen ser bedre ut der enn om det var plassert et flatt sted. Etter hvert som brukeren bøyer og retter ut benet, må det større øyet strekke seg og trekke seg sammen på en virkelig grusom måte. Virkelig fantastisk jobb av artisten!

Zombie Elvis Tattoo

Zombie Elvis Tattoo

Hva ville et tatoveringsgalleri være komplett uten en Elvis -zombie? Denne fikk meg til å se to ganger og le av inkluderingen av et Samurai -sverd. Hvor mye rarere og merkelig kan du bli enn det? Flott samtalestykke skjønt.

Zombie zombie tatovering

Zombie zombie tatovering

Denne Pride and Prejudice -zombien, komplett med periodiske klær, er en av de mer grusomme designene av alle!

zombietatoveringer

Denne må være den mest onde zombien i dette galleriet. Detaljene er ekstraordinære, og skyggen skiller seg virkelig pent ut. Hvis du liker denne typen materiale, gjør det ikke det'blir ikke mye bedre enn dette.