Jeg har tretten tatoveringer. jeg tror de'alle er ganske kule (og definitivt ikke't kvalifisere seg som "dårlig kvalitet").

tattoo_ideas_wings

Hva representerer en tatovering av en vinge?

Det er ikke rart at så mange mennesker ønsker å ha tatoverte bevingede skapninger på huden. En engel å beskytte, en sommerfugl for å sette deg fri. Ofte går meningen bak bildene vi velger for tatoveringer langt utover, og langt dypere enn, deres enkle pålydende. Vinger kan bety mange ting.

  • Sommerfugler representerer frihet, fantasi og flukt; endring og transformasjon. En larve bygger en selvlaget kokong bare for å fremstå som en vakker sommerfugl, fri til å fly hvor den vil. Sommerfugler har alltid vært populære. De kan være små, enkle og lette å finne et sted for.
  • Erkeengler er våre ultimate beskyttere og passer på oss fra himmelen. Noen kan bli jordbundne nå og da for å vokte og veilede oss langs våre individuelle stier; andre er kjære som har gått videre, men ser ned på oss ovenfra eller besøker oss i drømmer for å fortelle oss at vi ikke er alene.
  • Feer (også stavet faery) er mytologiske småfolk (eller overnaturlige vesener, avhengig av hvem du spør) med magiske krefter som lever i skogen og gjemmer seg for våre desperat søkende øyne. De er eteriske skapninger, som representerer romantikk og fortryllelse. Det har ikke vært mangel på eventyrtatoveringer heller. Du kan gå inn i hvilken som helst tatoveringssalong i Amerika og se dusinvis av tegninger av feer på veggene og vente på å bli forvandlet fra papir til hud.

Tatoveringer som ser ut som ekte vinger

De siste ti årene eller noe har sett en ny trend. I stedet for å ha tatoverte bevingede skapninger på dem, får folk tatoveringer av vingene selv, festet på ryggen der ekte vinger ville spire hvis vi hadde dem. Engle- og sommerfuglvinger er utvilsomt de mest populære valgene, men eventyrvinger dukker også opp, sammen med en rekke intrikate, abstrakte design som bare kan beskrives som vinger, men som på ingen måte kan klassifiseres.

Kommentarer

Marysol 28. november 2011:

Jeg ønsker å få mine små brødres navn på ryggen?

158 tracy 4. november 2011:

jeg elsker den første sin virkelig sexy kjærlighet jente håper også se det på min en dag

britney 13. september 2011:

omg lex kom deg over det !! jeg kopierte en annen persons tatt, jeg kopierte broer fra storebror .. har nettopp lagt xoxo på den. alle gjør det, som gir en dritt. så mange mennesker har de samme tattene, vokser opp

lex 12. februar 2011:

du vil kopiere noen'tatovering tuller du med meg? lær ærlig å designe din egen tatovering

til jenta som har dette må du ha kopiert det fra meg eller stjålet det fra artisten som designet denne tatoveringen hvor original IKKE!!!

Austin Anderson og Riley Alvord 12. april 2010:

vi elsker virkelig kjønnshåret som kommer inn, det fullfører tatoveringen 🙂

Megan 25. februar 2010:

Jeg'Jeg er forelsket i sommerfuglens silhuett.

Se, jeg vil virkelig designe min egen tatt, men jeg vil at den skal være stor, unik og flytende. Jeg vil at det skal se ut som det flyter fra det ene området av kroppen min til den andre. Og jeg vil at den skal representere frihet, uavhengighet og kreativitet. Dette er kanskje ikke forumet for denne typen ting, men kan noen gi meg noen råd?

aBbyRuTh 12. januar 2009:

jeg elsker det så mye .. Det er så sterkt…

Lizzi 23. desember 2008:

Hei folkens!

Jeg ELSKER hele baksidedesignet, det er vakkert og det samme er Standard -feen, flott design jeg må bruke det!!

Jeg er ganske glad i hele sommerfugletatoveringen's og deres betydning for meg. I utgangspunktet er jeg etter min andre tatovering, jeg har allerede sommerfugler rundt ankelen, men jeg elsker silhuettfuglene og tenkte på å ha den stilen fra venstre skulder over og ned midt på ryggen, er det også OTT med sommerfugler?

Tinkerbell 15. desember 2008:

Disse tatoveringene er flotte … jeg'Jeg ønsker å få en til min 20. b-dag. Men jeg'Jeg leter etter en eventyrsitting' på en sopp og en slags blomster på hver side med vinstokker for å gå over den nedre delen av ryggen min @ bukselinjen min …. Hvis noen har sett noen lignende bilder … jeg vil gjerne 2 se.

serg 09. desember 2008:

kan noen finne meg et bilde av en mer maskulin tatovering med engelvinger og en slags sheild

nåde 27. november 2008:

jeg elsker den første, men hvis hun går opp i vekt…

starrkissed fra Arizona 27. juli 2008:

noen av disse er bare nydelige!

deedee 29. mai 2008:

elsker tats …. jeg har 50 -årsdag i september og vil ha en !!!!

jeanie 6. mai 2008:

alle disse tatoveringene er vakre og unike. Jeg leter etter ideer om mitt uferdige bakstykke. Dette er inspirasjon for meg til å få det gjort.

Sib 5. mai 2008:

Wow jeg elsker hele bakstykket og tegneseriefuglen! Nydelig. Og dette er en flott side !! 🙂

Svart engel 24. mars 2008:

Standard Fairy er fantastisk hvor kan jeg kjøpe/få designet for å få det? Det er den eneste tatoveringen jeg har falt pladask med. ??

Nicola 11. februar 2008:

hvem har bedt om møll ?? ikke gjør det!!! De er de mest motbydelige stygge skapningene!

Elsker alle designene, de'alle er nydelige. Elsker de enorme vingene på baksiden og feen, faktisk elsker jeg dem alle!

trakker14 fra franklin 26. november 2007:

så helt fantastisk … har du noen Luna Moths?

non0n 09. november 2007:

Jeg er enig med dere, alle design er flotte … godt gjort.

Hadlee 24. september 2007:

Jeg elsker alle designene. Flott side! Laget for noen fantastiske ideer, takk! Jeg liker spesielt den enorme grå/fargede montasjen av sommerfugler og blomster på baksiden … veldig kult.

taylorblue fra Canada 21. september 2007:

Jeg liker virkelig denne også!

becauseilive (forfatter) fra N.J. 29. juli 2007:

Aww tusen takk! Det betyr mye for meg, jeg'Jeg er glad du likte det. Ja, jeg har alltid vært så frustrert over mangelen på ekte tatoveringsbilder på nettet, så jeg'har elsket å sette disse forskjellige knutepunktene sammen. Jeg meldte meg også på vennelisten din, btw. Takk igjen!

GreatTattoosNow fra San Jose 28. juli 2007:

WOW! Jeg elsker siden Wings Tattoo hub. Du har masse flotte bilder her på vei. Slik bør en tatoveringshubside bygges! Jeg har nettopp meldt meg på vennelisten din. Dette er en fantastisk tatoveringsside.