Richard Hale er en tatoveringsentusiast som studerer og forsker på tatoveringssymbolikk, betydninger og historie.

Utforsk historien, betydningen og estetikken til ulvetatoveringer.

Utforsk historien, betydningen og estetikken til ulvetatoveringer.

Lisa Watkins via Flickr Commons

Ulvstatoveringer er veldig populære og anses å være en vanlig tatovering. De kan utformes på en rekke forskjellige måter og skildres med forskjellige elementer og symboler. På samme måte som alle dyretatoveringer, representerer ulvetatoveringen ulvens egenskaper og egenskaper.

I denne artikkelen vil vi diskutere ulvetatoveringsdesign. Vi vil også gå gjennom deres betydning, og du får muligheten til å se mange bilder. Vi håper at du kan finne inspirasjon til din neste tatovering.

ulv-tatoveringer-og-betydninger-ulv-tatovering-design-og-ideer

William Hickox (brukt med tillatelse)

En sulten ulv i hele flokken vil løpe, i håp, gjennom mange, for å sikre seg en.

– William Congreve

ulv-tatoveringer-og-betydninger-ulv-tatovering-design-og-ideer

guy ursitti (ig: tattooerman) (Brukes med tillatelse)

En mann kan bli venn med en ulv, til og med knekke en ulv, men ingen kan virkelig temme en ulv.

– George R.R. Martin

Historien, betydningen og assosiasjonene til Wolf Tattoo

Ulven er en veldig symbolsk skapning som har dyp mening for mange forskjellige kulturer gjennom historien, særlig med indianere. For mange stammer over hele Nord -Amerika og i andre deler av verden er ulver veldig mektige og viktige.

Ulver har overlevd på harde steder i titusenvis av år. De er intelligente og dyktige jegere som sjelden jakter alene (med mindre de har blitt kastet ut av flokken). Ulver lever og jakter i flokker, som er sammensveisede familiegrupper som øker sjansen for å overleve.

Ulven spiller en rolle i mytologi, litteratur, filmer, legender og lignende historier "Rødhette" og "De tre små griser." Varulver er også en del av vår kollektive bevissthet, avbildet i mange unge voksen- og fantasyromaner og sett i show som MTV's "Teen Wolf." Varulven (halvt menneske og halvt menneske) ble også fremstilt i romersk mytologi, som i historien om Romulus og Remus. Uansett om det fremstilles som godt eller ondt, er ulver alltid mektige, og det samme kan sies om en ulvetatovering.

Indianere så på ulven som et totemdyr eller en ånd som ble sendt for å hjelpe oss gjennom livet, som symboliserer lojalitet og utholdenhet. I sagn hadde ulven store krefter gitt av Den store ånd. Wolves hadde også makt til å forandre seg til mennesker.

Som de fleste rovdyr blir ulven ofte sett på som en ond skapning. Gamle kristne sa at ulven var et symbol på Satan, og dermed et dårlig tegn. I dag, sannsynligvis fordi mennesker har færre interaksjoner med ulv, frykter de ikke lenger ulv så mye.

Ulver er sterkt knyttet til familien. Fordi de lever og jakter i flokk, har de overlevd. Pakken gir dem også en territoriell fordel i forhold til andre rovdyr. En ulv vil bare parre seg med en partner mens paret lever. Fordi de parrer seg for livet, og fordi hele flokken vil hjelpe til med å ta vare på valpene, er ulver også kjent som omsorgsfulle foreldre. Dermed kan en ulvetatovering symbolisere tette familiebånd.

ulv-tatoveringer-og-betydninger-ulv-tatovering-design-og-ideer

Dwam (brukt med tillatelse)

Der's alltid moralens hyene ved hageporten, og den virkelige ulven i enden av gaten.

– D. H. Lawrence

ulv-tatoveringer-og-betydninger-ulv-tatovering-design-og-ideer

William Hickox (brukt med tillatelse)

Wolf Tattoo Betydninger

Ulvetatoveringen kan uttrykke både positive og negative betydninger. Husk at ulvetatoveringen din kan representere alt du vil ha den til.

Hengivenhet

Styrke

Lojalitet

Triumf

Kløkt

Intelligens

Overlevelse

Mørke

Ære

Mysterium

Ondskap, Satan

Makt

Tapperhet

Grusomhet

Frykt

Suksess

Familie

Maskulinitet

Uavhengighet

Pakken

Spirit Guide

Wolf Tattoo: Betydninger og design

Ulvetatoveringen er en fin måte å vise lojalitet og hengivenhet for familien. Noen mennesker har hele sitt "pakke" av kjære blekket eller få en enkelt ulvetasse -tatovering og har navn på kjære blekket inne i designet.

Ulvetatoveringen kan også representere kjærlighet. En tatovering kan vise et par kraftige, men rolige og milde ulver. Noen prøver å gi slike tatoveringer et søtt utseende ved å legge til hjerter: Dette kan gjøres med et hjerte i bakgrunnen eller hjerteformede skyer. På samme måte som i familiedesign, brukes ofte navnet på den du er glad i.

En av de mest populære designene viser en ulv som hyler foran en fullmåne. I gamle sagn og til og med i dag er dårlige ting vanligvis forbundet med en ulv når månen er full. Siden ulven ofte er assosiert med mørket, antas det å være et symbol på mørke ting, men det gjør det ikke't må; det kan være forbundet med gleden ved å løpe og leke i måneskinn. Husk at tatoveringen din symboliserer det du vil.

Det er mange forskjellige designstiler du kan velge:

 • Stamme
 • Celtic
 • Indianer
 • Maori
 • Gotisk
 • Tegnefilm
 • Realistisk

Og mange forskjellige måter å skildre ulven på:

 • Hylende ulv
 • Wolf Paw Prints
 • Blåøyet ulv
 • Snerrig ulv
 • Wolf Skull

Det er også en rekke forskjellige ulvstyper å vurdere:

 • Arktisk ulv
 • Timber Wolf
 • Sort ulv
 • Rød ulv
 • Grå ulv
 • hvit ulv

Det er mange ting du kan gjøre for å forbedre og tilpasse tatoveringen din. Ulver kan skildres med andre dyr som bjørn, ørn, hjort, bison eller ugler. De kan også være assosiert med trær, månen, fjell, snø, steiner eller vann. Ulven er ofte også forbundet med indianersymboler, for eksempel fjær og drømmefangere. Mange føler at de ekstra symbolene i tatoveringen får det til å se bedre ut. Det er imidlertid ditt valg å ta.

Ingenting har endret seg siden Rødhette møtte den store dårlige ulven. Det som skremmer oss i dag, er akkurat det samme som skremte oss i går. Den'er bare en annen ulv.

– Alfred Hitchcock

Kommentarer

Lobo Luna Winterpaw 4. februar 2020:

Jeg har for min første tatovering et tribal ulvehode som hyler på månen, men jeg har lagt farge på ulvedelen av tatoveringen min, min partner på 8 år ble nettopp diagnostisert med terminal kreft Prøver å sette en tatovering sammen til minne om ham før han drar Jeg'Jeg ser på en ulvens kropp på venstre skulder på ryggen, men jeg'Jeg leter etter å legge til en drømmefanger med kanskje et ordtak av noe slag eller jeg'Jeg ser på en ulv, hvor sett er det verre omrisset av ulvehodet hylende, men scenen er en skogkledd scene og siden av en ås med regnet som faller ned på en stor bjørn, og ser etter tanker om jeg skal gjøre det i farger, hvilken jeg burde sannsynligvis gjøre det, og hvis jeg bare skulle gjøre en svart-hvitt eller noe, ville en kommentar være flott

Pablo 22. juni 2019:

Jeg liker ulven for meg Er som noe viktig i m'y livet ô dont vite hvorfor jeg gjorde à tatovering av à Wolf ans jeg ønsker en annen..

Alex 15. april 2019:

jeg trenger ideer

Feona Garcia 9. oktober 2018:

Jeg velger denne tatoveringen som mitt åndedyr. Den er mektig, fryktløs og familie. jeg elsker 'em. Takk for artikkelen

Tsukiko 28. august 2018:

Hva med ulv med hest? Jeg hadde nylig tatt en tatovering for noen år siden av en strålende svart hingst fullt hode rett ved siden av en hvit ulv's hode. Ulven (selv om den ikke er helt skyggelagt hvit, sa artisten at det ville være litt ille å gjøre det) har blå øyne, og hesten er, som sagt før, svart med en diamantstjerne i pannen. Den har brune øyne. Jeg har aldri tenkt på hva det kan bety, spesielt siden det'er litt annerledes enn det originale designet jeg så på nettet der hesten var brun. Men dette var to dyr jeg elsket, de som er vakre og sterke.

shay dorizac 16. mai 2018:

hei, jeg har nylig bla gjennom siden din og sett mange interessante tatoveringer. bursdagen min kommer om 3 uker, og jeg lurte på om noen kunne tegne meg en alfa ulv med blå øyne over flokken hans som symboliserer beskyttelse over familien hans hvis noen kunne gjøre det for meg som ville vært flott, send den til min gmail [email protected] gmail.com takk.

Amy 9. april 2017:

Jeg elsker å tegne tatoveringer og jeg'Jeg er også kunstner, dette er første gang jeg'Jeg har kommet over nettstedet ditt, jeg'Jeg har nylig tegnet en for en av mine venner for hans b-dag, jeg'har alltid vært interessert i tatoveringsdesign, og jeg går alltid inn på kunstutstillinger, jeg lager malerier, metallsmykker og tegninger, men jeg designer tatoveringer på siden, jeg elsker dem. Jeg gjør n't ha noen selv, men jeg liker det på andre mennesker, på en måte, det's sin egen måte å uttrykke seg kunstnerisk, men jeg elsker dette nettstedet, så fullt av informasjon om hvor historien til tatoveringskunstdesigner kom fra, og hvordan det ble til. jeg elsker det!!!

Jen Howell 21. mai 2015:

Lurer du på betydningen av ulv som står foran menneskeskallen. Andre jeg har sett viser den ene overvinne den andre. Må bety noe riktig? Se etternavnet mitt, så jeg vil virkelig ha et seriøst logisk svar.

Matt 7. april 2015:

Liker virkelig denne artikkelen. Jeg har nylig fått min første tatovering av et hylende ulvehode under en mørk himmel/nordlys utseende, med en silhoutte slags scene i hodet (vanskelig å forklare). Jeg elsker absolutt betydningen og den enkle skjønnheten til skapningene og det de står for. Flott artikkel, det hjalp meg virkelig med å få ideene mine til det jeg ønsket og jeg'Jeg er veldig fornøyd med resultatet så langt (det er fortsatt litt akvarell og detaljer som må legges til).

CraftytotheCore 23. oktober 2013:

Rett og slett fantastisk! Kunstverket i denne huben er virkelig fantastisk og informasjonen er uvurderlig. Ulver er et så fascinerende dyr.

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 18. september 2013:

AliciaC, takk for at du tok deg tid til å kommentere. At's alt jeg kan spørre, vet jeg at tatoveringer ikke er for alle. Mitt hovedmål er å få folk til å forstå det's art. Tatoveringer har endret seg fra flere tiår siden. Ta ulvetatoveringen, ulven har vært symbolsk for en rekke forskjellige kulturer over tid. Ulven kan representere styrke til kjærlighet, suksess til hengivenhet. Som kunst kan ulven designes alene eller med tilhørende elementer som gir den spesiell mening.

Linda Crampton fra British Columbia, Canada 17. september 2013:

Jeg gjør n't har noen tatoveringer, men jeg setter pris på tatoveringen som en kunstform. Jeg elsker bildene og beskrivelsene i dette knutepunktet! Takk for at du delte informasjonen.

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 08. april 2013:

Milind, første tatovering! Vi vil alle at vår første tatovering skal være perfekt. Det er gitt. Du kommer til å bekymre deg for dette mer enn alle andre du får. Det flotte med de tre er deres indre forbindelse med hverandre. Det er sikkert en flott 3 -delt kombinasjon, en perfekt første tatovering. Etter min personlige mening ville jeg ha drømmefangeren som det viktigste bakstykket. Innenfor vevet til drømmefangeren ville jeg plassert månen og ulven. Jeg tror mørk blå, svart og mørkt sølv ville være mine farger. Jeg ville dekorere alt i disse fargene, matche månen, ulven og drømmefangeren alt sammen. En annen farge ville være fin og er ditt valg. Drømmefangeren kan løpe fra den øverste skulderen og ned til albuen eller kortere. Jeg vil legge til perler i samme farge til drømmefangeren. Jeg liker litt lilla med dette utseendet, men det er ditt valg. Denne plasseringen og tatoveringen ville være perfekt for din første tatovering.

Milind 30. mars 2013:

ulvetatoveringer virkelig begeistre meg mye .. jeg får en gjort for meg selv. dette kommer til å bli min første tatovering. og jeg er virkelig forvirret. Jeg vil ha en ulv med måne og en drømmefanger, men jeg gjør det ikke't vet hvordan jeg plasserer dem godt på armen min. vennligst hjelp!!

Jew le pew 21. desember 2012:

Halv menneske, halv mann?

fjerning av tatoveringer 31. oktober 2012:

Konseptet med ulvetatovering er likegyldig … og også bilder ser ekte ut..jeg ville også valgt denne tatoveringen etter å ha sett i bloggen din..

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 18. september 2012:

Dreaminwolf, takk for kommentaren. Mest sansynlig. Det er en fantastisk idé! Jeg liker fjærideen, som løper nedover armene. Det høres fantastisk ut. Jeg ville vurdert perler på drømmefangeren, så det ville være perler og fjær nedover armen. Synes det gir en flott dimensjon. Hvis du går for det, vil jeg gjerne se bildet!

Kult fyr, takk for at du stakk innom og for en fantastisk kommentar. Høres ut som den rette taten for deg.

Til dreaminwolf 18. september 2012:

dreaminwolf høres ganske fantastisk ut!

kul fyr 18. september 2012:

Nå er jeg sikker'm Får virkelig tatoveringen av en ulv! fordi jeg kan forholde meg til det !

dreaminwolf 17. september 2012:

Dette er noen flotte bilder og betydninger. Jeg kom hit for å få noen ideer for å gjøre ferdig min tat. På høyre skulder har jeg en ulv som hyler med noen trær i øverste venstre hjørne og vinden blåser rundt det. Jeg tenkte på å legge til en lysmåne i bakgrunnen og deretter fullføre den med en drømmefanger med hele taten inne i drømmefangeren med fjær som renner nedover armen min. Tror du det blir en god tatovering?

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 12. september 2012:

Wolfdragon7, takk for at du tok deg tid til å stikke innom. Jeg tror det hele henger sammen, og jeg tror det ville være et flott overordnet prosjekt. Du har et tema på gang, og som du har sagt, ville jeg fortsette det. Alle er assosiert på måter, så gå for det. Lurer på hva slags farger som skal brukes. Så mange muligheter, men jeg ser en mørk bakgrunn. Selvfølgelig ville det få alle symbolene dine til å skille seg ut. Det er en god idé, og jeg liker temaet.

wolfdragon7 7. september 2012:

Flotte bilder, jeg har en ulvetatovering med en gul fullmåne bak en ulende ulv med et stammesymbol langs lengden på den ene skulderen, den andre skulderen er en drage, fra korsryggen til øvre del av ryggen har jeg et halvt ulveansikt og halvt drage ansikt. Hvis det på venstre overarm jeg hadde et ulrende ulve ansikt med et indiansk indisk ansikt, ville dette fungere? Ville de knytte seg nok sammen. Min høyre overarm er en heks på en kostepinne med ugler, gresskar jeg hadde dette av en veldig spesifikk grunn. Jeg har blitt tiltrukket av indianere siden jeg var veldig ung, derfor var alle ulvetatoveringer, drager også godt omtalt på listen. Din mening vil bli verdsatt. Takk

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 10. juli 2012:

LoneWolforever, takk for at du kom innom og kommenterte. Rått! Det er en stor mening. Det viser at selv om ulven symboliserer familie, kan de også være uavhengige.

LoneWolforever 7. juli 2012:

Jeg har en ulvetato som representerer den ensomme mannen eller bedre sagt ensom ulv

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 24. april 2012:

Dennis, takk for spørsmålet. Du kan gå med en ulende ulv med en måne i bakken. Vi går ikke tradisjonelt, så ingen hyl foran månen. Vi vil at månen skal lyse opp bakgrunnen, mulig med noen få tipi, rullende røyk fra brannene. Jeg gjør n't vet om du har en tilknytning til Native America, men det ville gi en flott tatovering. Du har hele øvre rygg å jobbe med. Hvis du vil ha noe ekte, kan du få en ulv til å bryte gjennom huden. Jeg vil kaste en til. Jeg så en tatovering for mange år siden, og det var en ulv i dyp snø. Jeg spurte aldri hva det betydde, men det var en dårlig tat. Den hadde fjell, måne, vakker himmel, snødekte furutrær og to små babyulver. Ulven er symbolsk for familie, mot, ect. Leter du etter noe symbolsk eller bare et flott design? Poten din er midtstykket, en ulende ulv på høyre bunn med stammekunst kanskje.

Dennis [email protected], net 20. april 2012:

Jeg har to ulvetatoveringer. Og nå er jeg på utkikk etter den perfekte til å plassere på ryggen. Midten vil være et potetrykk med ulver i hver av putene. pop vil gjøre dette fra midten til øvre del av alle idels

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 9. februar 2012:

Beth, takk for at du kom innom og kommentaren din. Jeg setter pris på at du kommer innom.

Beth Perry fra Tennesee 08. februar 2012:

Ah nå, jeg elsker disse skjønnhetene! Den ene tatoveringen jeg har er en ulv på venstre lår.

Stemte!

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 6. februar 2012:

*Dim, takk for at du tok deg tid til å komme innom og kommentere. Jeg har også alltid likt linken til indianere. Jeg har alltid elsket historien. Takk for besøket.

*Alocsin, som alltid, takk for at du kom innom. Jeg liker også stammetatoveringer. De fullstendige detaljene ser flotte ut, men jeg liker kreativiteten til stammeulven.

*Writer20, takk for at du tok deg tid til å komme. Jeg er glad du fant det interessant. Beste hilsener.

*Frank, det er alltid en glede å høre fra deg. Takk for all din tid.

*Sigøyner, min kjære sigøyner 🙂 Alltid flott å se og høre fra deg. Jeg er så takknemlig.

*AE, takk igjen for at du var innom. Jeg er enig. Jeg liker denne koblingen, elsker arven bak det hele.

*Alastar, takk for at du kom innom. Jeg elsker ulven knyttet til drømmefangeren. Det gjør mer til en flott tatovering. Stolt arv.

*TFH, takk for at du tok deg tid til å stikke innom. Ditt besøk blir alltid verdsatt.

*Hengwug, takk for din tid og kommentar. Det er tonnevis av design, stiler og betydninger. Jeg håper du finner en flott første tat unik for deg.

*MM, alltid flott å høre fra deg. Det ville være et godt valg for deg. Godt du kom innom Lesley. Ha det fint.

*

Filmmester fra Storbritannia 5. februar 2012:

Hei Ricky, jeg elsker og beundrer ulven – hvis jeg noen gang har en tatovering, må det være ulven!

Bildene er fantastiske, detaljene i disse tatoveringene er fantastiske!

Mange takk og stemte opp, beste ønsker Lesley

hengwug 5. februar 2012:

Kul. Etter å ha lest hubene dine, har jeg funnet flere ideer om min første tatovering. Takk.

Finansnav fra Portland, Oregon 4. februar 2012:

Elsker tats !!! Flott knutepunkt, håper du vil like min også!

Alastar Packer fra North Carolina 4. februar 2012:

Ok, nå vi'snakker igjen. Har en tilhørighet til ulvene-de'er slike intelligente og praktfulle skapninger. Dette er noen veldig kule ulv tats lyric; ansiktstrykket og spesielt de opprinnelige.

Ruby Jean Richert fra Sør -Illinois 4. februar 2012:

Dette er utrolig. Hvis jeg hadde motet, ville ulven være mitt valg for en tatovering..Herre indianeren i mine aner … Takk..Vakkert knutepunkt…

Sigøyneren Rose Lee fra Daytona Beach, Florida 4. februar 2012:

Jeg elsker ulv. Dette er flotte tatoveringer.

Frank Atanacio fra Shelton 4. februar 2012:

wow tekstforfatteren disse er bare så kule!!!!

Joyce Haragsim fra Sør -Nevada 4. februar 2012:

Jeg har alltid syntes ulver er vakre. Stemte opp og interessant, Joyce

Aurelio Locsin fra Orange County, CA 4. februar 2012:

Nok en fascinerende tale om vakre tatoveringer. Min favoritt er de svarte og røde ulvene, stamme-stil, i midten. Stemmer dette opp og vakkert.

Dim Flaxenwick fra Storbritannia 4. februar 2012:

Helt fascinerende artikkel. Bildene er også kjempebra. Jeg har aldri sett så mange forskjellige bilder av en ulv.

Jeg har hatt et mykt sted for dem siden jeg lærte hva de betydde for de amerikanske indianerne, men jeg assosierte egentlig ikke “pakken” med ulv som familieorientert. DUH !!! Hvor dum er jeg. Likte virkelig dette. Takk skal du ha.