Jeg er en ivrig opportunist, gründer, livsbidragsyter, multi-tasker, ugjerningsmaker og jill av alle handler.

Dette er en tatovering som jeg nylig fikk som en del av min tatovering på hele armen.

Dette er en tatovering som jeg nylig fikk som en del av min tatovering på hele armen.

Lev lenge og blomstre

Slanger

Slanger har vært ikoniske i tatoveringsdesign så lenge tatoveringer har eksistert. Noen er lagt til som et kompliment for en større tatovering, mens noen tatoveringer er basert på selve slangen. Det gir mye mening når du forstår symbolikken til slanger. De representerer makt, fruktbarhet, spiritualitet, seksualitet, velstand, selvhelbredelse og ny begynnelse.

Selvfølgelig kan du finne enda mer kraft i slangesymboler når du slår inn i oroborus eller "evig varende" sirkel. Slangen som spiser sin egen hale er et supersymbol for overflod og er bredt valgt. Cadicus er en annen populær, fordi den symboliserer store helbredende krefter.

Når du velger en slangetatovering, det'Det er også viktig å vurdere fargen på slangen din. Hver farge gir den en annen vibrasjon. Hvit snakker til våre underbevisste krefter. Svart gir den et ekstra snev av kraft. Grønt og gull vil gi deg masse overflod og velstand. Rødt er en veldig seksuell, men jordet farge for en slangetatovering. Lilla fremhever din åndelige natur. Gå gjennom fargene som er tilgjengelige for deg, og vurder hvilken som snakker mest til deg.

tatovering-symbolikk-slanger-sopp-måner

Sopptatoveringen min

Sopp

Sopp har vært kraftsymboler. De representerer maktene i vår verden som eksisterer rikelig, men ofte er usynlige. På grunn av dette blir de ofte tenkt på som psykiske symboler, så vel som symboler på call of magick. Siden de er forbundet med gammel og moderne kunst, blir de også tenkt på som stor inspirasjon og en kilde til kreativ manifestasjon.

De små soppene blir ikke ofte respektert for sin symbiotiske forbindelse med trærne og plantelivet de vokser i nærheten av, men ikke desto mindre symboliserer de livssirkelen. De er koblet til alle ting og alle ting er knyttet til dem. Ved å ha en sopptatovering på kroppen din, blir du minnet om hvor mange måter du er koblet til alt rundt deg, og hvordan alt rundt er knyttet til deg (selv om du bare merker ubevisst).

Måner

Hvis du leter etter et godt symbol på fruktbarhet, overflod, opplysning og mystikk, så er en månetatovering noe for deg. Månen vever over oss med et grasiøst smil, hun er der selv når vi kan't se henne og bryr seg alltid. Mange spiritualister har basert hele sitt liv rundt månen, og mange andre er ekstremt fortryllet av dem uten noen forklarbar grunn.

Månens kraft gjør en flott tatovering for å komplimentere andre design, eller av seg selv. Velg den for å symbolisere din indre mor, din feminine natur, dine overnaturlige krefter, ditt rikelige liv eller som en påminnelse om skjønnheten i alle ting.