Jeg har tretten tatoveringer samt flere piercinger, og jeg tror de'alle er ganske kule.

Mange sjømannstatoveringer ble modellert etter den blå låven

Mange sjømannstatoveringer ble modellert etter den blå låven

Først og fremst, la's forstår forskjellen mellom svaler og spurver. De er ikke det samme. De er ikke den samme fuglen og har vidt forskjellig betydning mellom dem. Ordene svelge og spurv kan ikke brukes om hverandre. Svaler er en tradisjonell tatovering fra gammel skole som symboliserer varig kjærlighet som først dukket opp på sjømenn under verdenskrigene. Fordi det er kjent at svalene alltid kommer hjem til San Juan Capistrano hvert år uten å feile, ble det antatt at sjømenn med en svaletatovering alltid også ville komme tilbake til sine hjem og familier. Fordi svalene aldri flyr for langt hjemmefra, var synet av en svale av en sjømann et symbol på håp; det betydde at de var nær land. Sjømenn med en svale tatoveret på dem hadde reist over 5.000 miles og en sjømann med to tatoveringer hadde reist over 10.000 nautiske mil og betegnet en meget erfaren sjømann. Hvis en sjømann hadde den ulykke å dø på sjøen, sa legenden at en svale ville bære hans ånd til himmelen. Hvis en sjømann hadde en venn som døde, kan han få en tatovering av en svelge med en dolk gjennom brystet. Men svalene er også et varig symbol på kjærlighet og lojalitet, ettersom svalene er monogame skapninger. De velger bare en partner og vil parre seg med dem for livet.

Mange svelgetatoveringer ble modellert etter låven som var hjemmehørende i Europa. Blå i fargen, med en lang, gaffelhale, låvesvaler gjør reiret av gjørme og antas å representere den frie blå himmelen og evig lykke.

Spurven er en mindre, kortere halefugl

Spurven er en mindre, kortere halefugl

Spurver er derimot små, brungrå fugler med stubbe nebb. De er landboere som hovedsakelig lever av frø og insekter. De er IKKE tatoveringen å få hvis du'søker å illustrere kjærlighet og lojalitet, eller hylle en slektning som jobbet som sjømann. Sparrows har sin egen spesielle symbolikk, men etter å ha blitt fremtredende i flere litteraturverk. I Det nye testamente forsikrer Jesus disiplene om at selv en spurv ikke kan falle uten Gud's merknad, noe som betyr at ingen lidelse går ubemerket hen. På samme måte sier Lukas 12: 6, "Selges ikke fem spurver for to øre? Og ikke én av dem er glemt for Gud." I The Dark Half av Stephen King fungerer spurvene som skapninger som bærer ånder fra de levendes til de dødes land.

Svelge- og spurve -tatoveringer er gode aksentuer for en kvinnes naturlige kurver

Svelge og spurve tatoveringer er flotte aksentuer for en kvinne's naturlige kurver

Til tross for svalens maskuline, maritime historie, har de eksplodert på tatoveringsscenen blant menn og kvinner som et av de mest populære bildene for tiden. Enten du beholder det originale Sailor Jerry -designet fra 1940 -tallet eller effektiviserer fuglen's form for å passe kurven til en kvinne's hofte, forstår symbolikken til en svelge eller tar det som en spurv, er begge fuglene representative for flyets skjønnhet og den enorme friheten den gir.

Svelger Tattoo Gallery

Sparrows Tattoo Gallery

Kommentarer

Feil 6. juli 2016:

Ikke en eneste av disse tatoveringene var spurver. De har alle haler som en spurv ikke har.

usannsynlig_tat_jente 19. april 2012:

jeg føler at jeg trenger å si noe til de unge som kommenterer her, å få en tatovering i Storbritannia under 18 år er ulovlig, det er faktisk klassifisert som overfall, jeg er på ingen måte imot tatoveringer, jeg er god 30-40% dekket, og av noen fantastiske artister også, men jeg ventet til jeg var 18 år for å begynne, ha respekt for kunstnerne, kunsten og det tomme lerretet som er kroppen din, legg ned tid, krefter og tålmodighet det tar å få tatoveringene dine rett første gang, og du vil aldri angre på dem, kunst er kunst, alt har sin skjønnhet, men ikke alle ser det, tatoveringer er gående kunst og du gjør ikke det't må tjene dem, uansett hva de er, de betyr noe for personen som bærer dem og det'Det er alt som betyr noe, det gjør jeg ikke't spør folk hva deres betyr, bare hvem som gjorde dem, de som er stolte vil forklare dem og de som ikke er det, vil vanligvis dømme noen etter kunsten på huden deres er feil, og hvis jenta vil ha awesomeness øverst på denne siden noensinne har gjort det …. takk, den tatoveringen vil for alltid minne deg om ungdommen din og hvor tøffe du var da!

wooo 11. april 2012:

Først og fremst er jeg glad for at NOEN endelig prøvde å sørge for at folk forstår at sveler og spurver er forskjellige. Jeg vil ha en spurv (ikke den alltid populære svalen) på grunn av bibelsk symbolikk, men det er kjipt å tro at folk kan forveksle den med en svale.

også, åpenbart har alle rett til sin egen mening, og alle har rett til å få hvilken tatovering de vil. Jeg er enig i å kunne bestemme selv, men jeg er også enig i en sunn respekt for tradisjonen. Jeg ville bli litt sur hvis jeg fikk noe som var meningsfullt og symbolsk, og noen andre fikk det bare fordi det var populært; men igjen, til hver sin, prøv å sette dere i andre folks sko, begge sider! jeg forsker på tatoveringsideer jeg har ønsket fordi jeg ikke ville't ønsker å finne ut at noe jeg gjør permanent har en mening jeg ikke'vet ikke om.

Til slutt, med alle kommentarene om 16 og 17 åringer som får tatoveringer, tror jeg hovedpoenget (selv om det er dårlig oppgitt) er dette: don'ikke ha det for travelt, for ting du tror er satt i stein nå kan endre seg om noen år. grunnen til at folk som er eldre uttaler seg så sterkt om det er fordi de har levd det med en eller annen ting, så don'ikke ta det for personlig. pokker, jeg var POSITIV med noen ting i livet mitt som 19 -åring, og nå er jeg 25 år og har vokst og forandret meg og takk og lov for at jeg ikke gjorde det't lage noen av mine "elsker" deretter permanent. Imidlertid har jeg ønsket meg tatoveringer siden … jeg kan'ikke husk når, og så lenge du gjør forskningen og er ansvarlig, don'ikke bekymre deg. Jeg er personlig en stor fan av tatoveringer med mening, både de jeg har nå har mening, og de jeg undersøker for har det også, men hei! den'sitt liv, til hver sitt.

sarah 26. januar 2012:

se, glem disse 'regler' om hvem som kan få hva. Den'Det er fantastisk at det er tatoveringer som representerer militæret og regnes som æresmerker. Men for den gjennomsnittlige personen i dag er tatoveringer kunst. Tatoveringer representerer øyeblikk i våre liv. Jeg er i 30 -årene, har flere tatoveringer og har aldri vært militær. Ett stykke er et hjerte som brenner med en svale på hver side, sammen med gladioler og døtrene mine, alt på nakken. Den har en dyp

betyr for meg, jeg'jeg har rett til det. Jeg gjør n't må gå til sjøs for at det skal være gyldig, og det burde ikke't være fornærmende. Jeg kan forstå om noen er nyoppført og får den tatoveringen'd hvorfor det'd være i dårlig smak, men for 'sivile' som finner forskjellig mening og skjønnhet i dem, hvorfor skulle noen bry seg? Jeg elsker militæret vårt, jeg'Jeg er veldig patriotisk. Men virkelig tatoveringer

don't tilhører noen, og deres symbologier kan være flere.

mjau 14. januar 2012:

Jeg liker svaler.

Capt 14. november 2011:

Som kaptein og handelsmann får du alle en tatovering du ikke gjorde't tjene. Hvis du skal få en svale don'ikke legg den på brystet! Det er forbeholdt oss som legger inn våre miles til sjøs. Jeg gjør n't bryr deg om hvem du kjente eller er i slekt med deg. Hvis du ikke gjorde det't øre miles du er respektløs oss som har. Jeg har 45.000 miles til sjøs i en alder av 28, og jeg vet bare at jeg får svalene mine og exta -stjernene for de ekstra milene. Du bør ha respekt for tradisjonen om at vi lever ikke noe hipsterskit. BTW fyren får svalene før han går til marinen. Du får en rumpe første uke på båten. Bare en heads up.

becca 14. november 2011:

Jeg har ønsket meg en svelgetatovering siden jeg var 17. Jeg'Jeg innrømmer at jeg bare syntes det var kult & at'derfor jeg ønsket det. Jeg har alltid vært et fuglemenneske, de er bare så gratis. De kan røre himmelen, men jeg vet meningen nå & Jeg elsker fortsatt ideen. Jeg er 23 nå & skal gifte meg neste år for å elske mitt liv & Jeg ELSKER det faktum at svalene er monogame. Jeg kommer fra en skilsmissefamilie & Jeg gjør n'ikke tro på det & da jeg fant min forlovede, visste jeg at vi alltid ville være sammen. & ja jeg vil ha den på korsryggen, hoste IKKE en TRAMP STAMP hoste .. Jeg vil ha det der av mine egne grunner, så jeg kan skjule det hvis jeg vil & vise det når jeg vil. Det er ikke fordi jeg skammer meg eller noe, det er av min egen grunn, så ja, jeg tenkte på denne ideen da jeg var 17 & Jeg vil fortsatt ha det 6 år senere. så hvis du vil ha det, få det, dekorere kroppen din slik du vil. YTRINGSFRIHET.

esme 7. juli 2011:

jeg var 16 og jeg var gravid og av en grunn døde babyen min. jeg og kjæresten min skal sammen ganske snart for å få en spurv til minne om et barn som vi har mistet i troen på at spurven vil ta hans eller hennes ånd til himmelen.

Kattunge 21. juni 2011:

Det er tydelig at krangelen ikke er't forandre noen's sinn.

bmeguest 15. mars 2009:

Du bør kreditere BME eller hvor du tok bildene fra. Jeg ser mine egne tatoveringer på bildene og mens jeg'm absolutt ikke beklager de're på internett, bør du virkelig gi kreditt der det skyldes.

sean 2. mars 2009:

dere er alle fags

amanda 28. februar 2009:

,,kmlm

Stephanie 21. februar 2009:

Greit. Jeg forstår hva mange mennesker her har sagt for å forsvare sin tro på at sjømenn og tjenestemenn bare skulle få sveler/anker/nautiske stjerner satt på kroppen. Den'Det er helt naturlig å føle det slik, og jeg oppfordrer deg til å uttrykke dine meninger … Men seriøst, alle de små hipsterne som får disse som tatoveringer, gjør det fordi de're "ganske" eller "med stil". Andre mennesker, tilordner sin egen mening til designene.

Ingen hevder å være en sjømann når de'er ikke det. Det gjør det't devaluere det du har gjort for å tjene tatoveringene dine. Om noe, gir det mer mening, fordi du kan ha stolthet over at du faktisk tjente din. Don't dømme andre mennesker etter tatoveringene de bestemmer seg for å få…

Uansett, jeg'har vært forelsket i ideen og utseendet på spurver i omtrent 3 år nå. Jeg har nautiske stjerner på hoftene, og jeg'Jeg tenker på å få spurver gjort på skuldrene mine. Personlig skjønt, jeg'Jeg er ikke en stor fan av farger, så jeg tror, ​​som med stjernene mine, jeg'Jeg skal holde det enkelt … Svart og hud:]

millertime 18. februar 2009:

OK, personlig, da jeg først så svelgekunsten, ble jeg egentlig bare overrasket-da leste jeg inn i historien til svelgetatoveringen. Jeg har aldri vært på sjøen, og jeg har heller ikke tjenestegjort i marinen eller kystvakten [men jeg har vurdert tanken]; Imidlertid, som hvordan en svale holder seg nær hjemmet/familien/røttene-jeg har funnet meg virkelig tiltrukket av det aspektet av symbolikken. Jeg planlegger å få to til å fly sammen opp på siden av ryggen min-jeg vil ikke fornærme noen sjømenn eller militære, det er slett ikke min intensjon-jeg liker virkelig symbolikken i å bo i nærheten av hjem/familie/ røtter og lojalitet da disse alltid har vært viktige aspekter av livet mitt.

skredder 15. februar 2009:

Jeg har to svelgetatoveringer rett og slett fordi jeg er en salt sjømann som har seilt langt utover 10.000 nautiske mil…

sylvie 10. februar 2009:

Jeg begynte å tenke på svalene da jeg hørte om det gjennom en tatoo artist. Jeg har hatt et spesielt hardt liv. Jeg har flyttet non-stop siden fødselen fra hjemlandet mitt. Jeg savner hjem veldig, men jeg er ikke klar til å dra hjem ennå. Til slutt kommer jeg tilbake. Betydningen Ikke langt hjemmefra, eller jeg kommer tilbake, har vært tanken min på hva svelger betyr. Jeg mistet også en sønn og føler at det er en verdi å få den tatten som en påminnelse. En fugl kan også betegne vinkler vinger og eller skytsengel i en tid med kamp.

megan 10. februar 2009:

hahahahaha puke! kommentaren din var fantastisk!

Lina 6. februar 2009:

Folk burde ikke't få lov til å få en TATTOO hvis de ikke er det't engang i stand til å stave ordet riktig.

emma 4. februar 2009:

Jeg'm 15, og jeg fikk 2 spurver på hoftene mine, og det var et godt valg.

:]

bein 1. februar 2009:

Kanin har truffet spikeren rett på hodet, personlig som amerikansk marine, alle dumme barna som får tatoveringer med militært tema er veldig fornærmende for meg. svalene jeg faktisk representerer noe jeg har oppnådd og har mening, jeg har faktisk fått mine 10 000 nautiske mil og jeg har faktisk noe å bekymre meg for når jeg kommer hjem trygt.

kanin 31. januar 2009:

Jeg forstår hva mange av dere sier ved at du vil ha en svelgetatovering, og du kommer til å gjøre det du skal gjøre uansett. jeg forstår det. Jeg tror imidlertid at du ikke bør være så rask til å avskrive folk med sterke meninger om den symbolske betydningen av svaletatoveringen til sjømenn. jeg er 22 og i handelsflåten. Jeg har flere atlantiske kryssinger under beltet mitt med tusenvis og tusenvis av nautiske mil. Det er viktig for sjømenn å beholde tradisjoner og dele sine sjøhistorier. svale tatoveringen er en viktig representasjon for sjømenn å identifisere seg med. så når jeg ser folk på min egen alder med mange nautiske tatoveringer som enten er svelger, nautiske stjerner eller ankre, er det litt irriterende. årsaken er at det krever hardt arbeid å tjene disse tatoveringsrettighetene. Når jeg ser en hipster doofus løpe rundt med dem, ødelegger det liksom betydningen for de sanne seilerne. slags falsk reklame. Jeg har spurt folk med svelgetatoveringer om de dro til sjøs og de ikke'vet ikke hva jeg'jeg snakker om. så det er ikke så farlig. men det er historie bak tatoveringen, og for noen mennesker betyr det mer enn bare en pen fugl. Jeg tenkte bare at i stedet for å bli høy og mektig eller selvrettferdig, bør du også vurdere mennene til sjøs.

angelica 30. januar 2009:

Hei Faren min er 83 år gammel, han har en gammel tatovering som han hadde gjort i fengsel. Han er verdens beste pappa. Jeg vil ha den samme gjort litt oppdatert med farge og fuglen bærer et banner. Noen ideer om hva du skal sette på banneret? Er " pappa's jente" for ghetto eller forutsigbar?

fred på jord 26. januar 2009:

^ helt enig – gå for det !

k27 26. januar 2009:

Jeg er ikke her for å forkynne, jeg vil ha meninger –

for meg er tatoveringer et symbol på ytringsfrihet, uansett hvor ung eller gammel du er, bør du alltid vurdere at en tatovering er permanent. det er noe du alltid vil ha med deg, et bilde eller ord som alltid vil bære en historie. forskjellige mennesker kan ha sine meninger om tatoveringer, alder du får dem til og til og med hva noe betyr – men du må huske at det alltid er en grunn til hvorfor noen vil ha en tatovering. det vil alltid bety noe spesielt for dem. don't dømme folk på grunn av hvilken tatovering de har eller ønsker. den's deres kropp, hud, liv, og viktigst avgjørelsen.

Jeg'Jeg var seksten år gammel, min oldefar døde nylig. Jeg var så ekstremt heldig som kjente en så flott person som ham. Vi hadde et veldig spesielt forhold, et der jeg'har aldri funnet før. Jeg'Jeg har alltid likt tatoveringer og jeg'har alltid vurdert å be om en. Da jeg forsket på sveler, fant jeg meningen å forholde seg til ham på nesten alle måter. Nei, han var ikke sjømann. Men han var og vil alltid være nær hjertet mitt. Han fant alltid en måte å overvinne hver kamp han noen gang møtte. Han snakket alltid om kjærligheten i livet hans (min bestemor) og om at hun var den eneste kvinnen han kunne elske så høyt. jeg vet at han alltid vil være her for meg, passe på meg og veilede meg – grunnen til at jeg valgte en svale. i tillegg til svelgen i'liker å inkludere en buckeye. Han bar alltid sin heldige buckeye med seg hvor han enn gikk. Da vi begravde ham, hadde han fortsatt den buckeye i hånden. Han var den mest kjærlige og lojale mannen jeg kjente, grunnen til at jeg'vil gjerne sette et vakkert kunstverk på kroppen min for alltid å huske og vise min kjærlighet til ham.

Mizfitiyam 23. januar 2009:

Wow, folk snubler fortsatt på dette? Jeg har min, don'bryr meg ikke om hva noen synes om det … det gjør det ikke't bare stå for militæret, og hvis de blir fornærmet, kan de kysse mitt! hvis du leser deg opp om dem, vet du dette! Bare fordi den gangen en mann tok en tatovering med en og startet en trend, gjør det ikke't bety at andre mennesker ikke kan gjøre det samme! Onkelen min var i marinen, han trodde det var en tur vel vitende om at jeg fikk den samme fuglen på meg. Jeg er 29 år gammel og elsker hver av mine tatoveringer og har planer om å bli mer og gleder meg til sønnen min skal bli eldre, så jeg kan tatovere noe på ham. Han elsker tats og vet at jeg lærer akkurat nå og vil at jeg skal tatovere fuglen min på ham. Det rocker! Folk trenger virkelig et liv hvis de blir fornærmet over det andre mennesker gjør. Den'er en trist verden vi lever i når andre mennesker reiser på det noen andre vil eller synes. Moren din burde ha oppdratt deg bedre! Og til alle som vil ha en spurv eller svale tatovert på dem, GJØR DET! Hvem bryr seg om hva noen andre mener, hvis det betyr noe for deg eller kanskje du bare synes det var kult, GO FOR IT! Du er din egen person, og ingen kan fortelle deg hva du kan og ikke kan gjøre! Stor kjærlighet til dere alle der ute!

Ariel5151 21. januar 2009:

Jeg er 18 år og mannen min er i hæren, vi har vært sammen i over 2 år, og da han dro, ønsket jeg å huske at uansett hva han alltid vil komme tilbake til meg som svalen. I to år har jeg visst at jeg ønsket meg en blåfugl til jeg så og leste betydningen av svalene, denne uken får jeg svalefuglen til å fly med et krysskjede som henger fra beiken. Hver dag jeg ser på det, vil jeg huske at Gud vil bringe mannen min Curtis hjem til meg.

bman 17. januar 2009:

jeg er 16 og jeg har akkurat fått en tatovering rundt navlen … det håper jeg'er ikke homofil, men foruten pionten … hvor kan jeg sette en tatovering?

Samisk 6. januar 2009:

de er vakre tatoveringer med mye mening at folk er dumme for å få dem av feil grunner, jeg fikk min første tatovering som 15 -åring og har ikke stoppet ennå, jeg har to svaler selv og de kan være min favoritt?

=]

Krystina 29. desember 2008:

Jeg ønsket å få en svale for å symbolisere at uansett hvor langt jeg reiser, vil jeg alltid finne håp og veien hjem. Jeg ville ha noe som minner meg om familien min når jeg flytter for uni og senere i livet, hvem vet. er dette en dårlig idé, og vet noen om noe annet som kan symbolisere? jeg gjør n'Jeg vil ikke fornærme noen eller se trashete ut, da jeg vet at det vil bli hos meg i gamle dager 🙂

[e] 28. desember 2008:

Greit. Jeg gjør virkelig ikke't forstår folk som ville få en tatovering uten mening i det hele tatt. Jeg'm 16 og får min første svelgetatovering i morgen-det'er latterlig viktig for meg. Jeg've flyttet og reist over hele verden, og å få en svale er som tatoveringsseilerne fikk etter 5000 miles til sjøs. Til tross for alle mine reiser, er mitt ønske alltid å reise mer og aldri glemme å fortsette å jage horisonten.

Jeg'Jeg får det også fordi jeg har en langsiktig besettelse av frihet, og for meg symboliserer svalene frihet akkurat som havhorisonten gjør.

Krissy 18. desember 2008:

Ville bare legge inn en kommentar til "å være for ung til å tatovere argument".

Hvem er faen, hva er det som får andre mennesker til å bry seg om hva noen andre vil få på kroppen deres..komm deg over deg selv. Jeg er 19 og har 15 allerede..jeg begynte da jeg var 15. Jeg gjør det'Jeg tror at enhver tatovering kan være et dårlig valg, jeg vet jeg ikke'angrer ingen av mine. De representerer alle hvordan jeg følte meg eller hva jeg tenkte eller kanskje like enkelt som det jeg likte i den perioden av livet mitt … og uansett hva det symboliserer meg og livet mitt. Jeg har en som jeg og en venn valgte å skaffe da vi var yngre og vi'er fortsatt venner, men hvis vi ikke er det't på et par år det'er greit fordi hun var der … hun eksisterte i stor del av livet mitt og det'er noe jeg aldri kan slette eller late som om jeg gjorde't skje, så hvorfor dekke det til.

Jeg tror noen mennesker bare bryr seg altfor mye om hva folk tror..skru det..du lever bare en gang … gjør det du vil … jeg har tatoveringer som ikke gjør det't virkelig symboliserer mye annet enn jeg likte dem, men det'er ok. Spurve er så vakker og meningsfull ting det's hvorfor så mange mennesker får dem … dritt når du er 60'Jeg vil sannsynligvis bare se på dem og fnise og si mann jeg var vill … jeg vet jeg'Jeg vil alltid verne om min .. bare det faktum at jeg kan være et unikt individ er kjempebra..så ta det opp jenter … fy hva de haterz sier! lol

Sarah 14. desember 2008:

Jeg'har et par 1950 svelger..en på hver fot. de er meningen med varig kjærlighet. og at sjømenn alltid ville finne veien hjem. Hjemmet er der hjertet er og familien er for alltid. du'Jeg vil alltid elske dem for alltid. at'er mine grunner til å få dem gjort. har hatt dem i 2 år nå. Jeg har en forfader også som en pinup -jente fra 1950. tradisjonell er veien å gå..!

svelgetater 12. desember 2008:

beklager, jeg mente å si at jeg ikke har noen forbindelser med ideene bak svalefuglen, ikke 'å koble til' lol.

svelgetater 12. desember 2008:

Jeg'jeg er ikke 18 enda, og jeg'Jeg ville ha to svelgetatoveringer på hoftene mine eller like under kragebeinet i omtrent et år eller mer nå. Jeg vet om alle symbolene bak svalen, jeg elsker også anker -tatoveringer. men hvis jeg er ærlig, må jeg koble til marinen eller noen familiemedlemmer som er knyttet til den. Mange synes det er galt at jeg får tatt disse tatoveringene, og jeg kan se hvorfor, men jeg elsker dem så mye, hva'er din mening? Jeg leste om dette at noen sa at vi skulle tjene det ved å gå i marinen, dvs.'det er synd det'er ikke karrieren for meg. Gi meg dine synspunkter på å få disse tatoveringene.

samii 17. november 2008:

Jeg er snart 20 og får min første tatovering på lørdag (Carpe Diem-latin for 'Grip dagen') og jeg er skitten redd, jeg får det på den øverste delen av ryggen min i midten og jeg er redd for å rynke når det treffer skulderbladet mitt. Og jævla med tatoveringen.

Tatovøren sa at jeg kan bruke nummen krem. Men vil det virkelig hjelpe ?

Anyones innspill ville virkelig hjelpe.

Takk. X

Sandraa 17. november 2008:

Jeg er akkurat ferdig med skolen og jeg har bodd i Australia i 2 år. Hele familien min er australsk, men jeg er født og oppvokst i Amerika til jeg var 15. Amerika er mitt hjem, men Australia er det også. Ved fødsel og etter arv føler jeg meg knyttet til begge deler. Jeg har lenge ønsket meg en tatovering, men jeg har aldri klart å finne ut noe som betyr noe jeg ikke ville'ikke bli lei.

Onkelen min var en sjømann, men måtte forlate på grunn av sjøsykdom og har svelgetatoveringer på brystet, og jeg har alltid elsket å se på dem. Jeg leste opp dem og fant ut betydningen at det måtte for sjømenn og bestemte meg i hyllest til begge hjemmene mine at jeg skulle få en svale på hver av sidene mine i nærheten av brystkassen. Den ene fylt med det amerikanske flagget og den andre fylt med det australske flagget.

Hva syns dere??

Gi meg en tilbakemelding enten her eller på e -post.

[email protected]

meeeeee 10. november 2008:

Jeg ante ikke så mange mennesker ville ha spurv eller svale…

Jeg'm planlegger å få to spurver på brystet mitt med dem som holder et banner som sier på latin "Han gir". den er basert på bibelen der det står at ikke engang spurvene er glemt … jeg'har gått igjennom mye vanskelig, og jeg må stole på Gud for å få meg gjennom … selv om jeg føler jeg'har blitt glemt…

fristetattoo 7. november 2008:

For en coolperson hadde innfødte amerikanere tatoveringer lenge før engelske nybyggere tråkket på Plymouth. De tok en skarp stein for å skjære designet i personens kjøtt, vanligvis i ansiktet og på overkroppen og deretter gni med kull for å sette bildet> De ble brukt som merker for å vise klanen din, status i tibe, seire i slag og så videre. Å si at det ikke ville være noen tatoveringer i Amerika hvis det ikke var for sjømenn, er uvitende. Kanskje hvis den amerikanske regjeringen gjorde det'Ikke prøv å utrydde indianerne som kan ha stått i historiebøkene dine på skolen.

fristetattoo 7. november 2008:

Hei, fregner det'er en fryktelig idé. Hvis du blir fanget av å gjøre det, vil ikke bare du og din venn være i trøbbel, men artisten som utfører arbeidet kan bli arrestert for å ha markert en mindreårig som er grovt forbrytelse. Minimum 1 års fengsel. Oppvekst uærlighet påvirker alle rundt deg. Husk spurver representerer frihet og trygg retur til dine nærmeste.

sally. 27. oktober 2008:

Ok, jeg vil bare si noe…

er n'Dette er et nettsted for deg å se bildene og deretter dele tankene dine om bildene! ikke tankene dine om de andre som har kommentert.

jeg er 17 og har ønsket meg en svaletatovering i et par år nå. bare fordi jeg fortsatt er ung og ikke er 18 år'ikke mener jeg burde'tenker ikke på en tatovering.

at's som når unge mennesker drømmer om bryllupet sitt eller noe sånt, er det folk som går på dem og kaller dem idioter.

pluss deres avgjørelse, kroppen deres og det er ikke som om du kjenner noen av disse menneskene her uansett, du don't må se på det hver morgen, så kom deg over det.

GEEEZ! Jeg kommer hit for å se på bilder, og dette nettstedet har blitt til en krig.

RBS 23. oktober 2008:

jeg liker ideen, skal få en spurv på venstre skulderblad. var en sjømann, løp skjønt … ikke en sjørøver eller i marinen lol. dette 'diskusjon' er morsom. Jaja. jeg liker tanken på å alltid komme hjem og en kjærlighet også. Jeg reiser mye til jobb og det er noe hyggelig å vite at det alltid er en kjærlig hakke å komme tilbake til. Jeg hadde faktisk en drøm i natt, jeg hadde tatoveringen, og jeg forsket litt på symbolikken til den. litt skummelt hvordan det henger så godt sammen. Jeg kan overbevise jenta mi om å få en med meg.

Yasmin 17. oktober 2008:

Jeg'Jeg får to svaler på brystet i november. Jeg'm skal til slutt gjøre det til et bryststykke inkludert en linje i et dikt I'Jeg er spesielt glad i det som betyr noe for meg.

Dette er noe jeg'har tenkt på lenge, siden jeg ikke't få tatoveringer på et innfall og deres alltid noe som har mening.

Jeg blir veldig irritert når folk i marinen føler at de er de eneste som har krav på visse tatoveringer. Den'er fullstendig dritt. Tatoveringer er en form for selvuttrykk, og hvis jeg velger å uttrykke meg selv med en av 'din' symboler, håndter det. Jeg nekter å føle meg dårlig om det. I stedet for å tulle med det, burde du kanskje føle deg stolt over at du bor i et land som lar både kvinner og menn uttrykke seg, at dette er det du bidrar til, i stedet for å føle en følelse av rett til noe som ble valgt for det det er representerer det, som realistisk sett på et eller annet tidspunkt alle vil kunne identifisere seg med.

Og du vet hva, min første tatovering var et anker. Jeg var allerede innstilt på ideen, da den var av veldig viktig betydning for meg. Derimot; da jeg gjorde mer undersøkelser som jeg selvfølgelig gjør med hver eneste tatovering, kom jeg over den samme småinnstilte holdningen, som sannsynligvis var det som forseglet avtalen, og siden avtalene allerede forseglet på svalene og jeg'Jeg har allerede bestilt avtalen, jeg'Jeg må bare nøye meg med å føle meg litt selvgod.

Hvis svaler representerer frihet, hvorfor blir du så opptatt av at andre vil ha dem? Du prøver i utgangspunktet å begrense deres frihet ved å pålegge en slags latterlig begrensning.

Å, du får meg til å krysse.

lola 12. oktober 2008:

Jeg tror folk bør slutte å dømme andre for å ha tatovering, det gjør det ikke'uansett hvilken alder du er, så mener jeg at du får en tatovering selv't som gjør deg til en dårlig innflytelse for alle de yngre som vil ha en? jeg er 18 og jeg har endelig bestemt meg for at jeg vil ha en tatovering, men jeg er ikke sikker på plasseringen, jeg tenkte på høyre side høyt på ribbeina??

Denise 6. oktober 2008:

Jeg'jeg er atten, og jeg'Jeg vurderer en svaletatovering i nakken. Min far var i marinen i åtte år, og det's der han møtte moren min. Selv om han gikk verden rundt, kom han alltid hjem til oss, og det's en ting tatoveringen ville symbolisere for meg. En annen er at reiser er en stor del av planen min for fremtiden, men jeg vil alltid komme trygt hjem, og jeg liker den delen av svalen's symbolikk også. Også for meg symboliserer svalene å nå noe, enten det er for hjemmet eller for drømmene eller målene dine. Jeg'Jeg er på college, og for øyeblikket aner jeg ikke hva jeg vil gjøre med livet mitt, men jeg tror at en svale kan inspirere meg til å få litt retning, eller til og med å være fornøyd med å vite at jeg'Jeg strekker meg etter noe, og etter lykke, og det'er alt som betyr noe.

En annen ting; Jeg gjorde ikke'skjønner ikke at dette problemet ble diskutert så entusiastisk … Jeg tror en tatovering absolutt burde bety noe for personen som får det, og burde ikke't gjøres på et innfall, men jeg'Jeg kommer ikke til å slå folk over hodet og kreve at tatoveringene deres passer inn i det jeg mener er fornuftig. Den's kroppen deres … de kan gjøre hva de vil med den, så langt som jeg'm bekymret.

:]

Anne 5. oktober 2008:

Dette er for morsomt, jeg'Jeg har to små matchende spurver på sidene av en nautisk stjerne på brystet. Jeg fikk denne tatoveringen for omtrent 4 år siden (etter et års betraktning) fordi jeg aldri hadde sett det gjort før og elsket hvordan det så ut. For meg er spurvene flaks og den nautiske stjernen som leder hjertet mitt. Så å se mange yngre barn i disse dager med den samme jævla tingen virkelig stinker, det'er i ferd med å bli en trend og det'er så trist. Hvorfor i helvete vil du få noe på kroppen din som aldri vil slippe fordi det'er en dum trend. Jeg håper flere seriøst vurderer hva de har skrevet på, det'er bare så trist og patetisk å se dette.

briana 30. september 2008:

hei bry vel im sry du har et problem, men jeg vil fortsette å få nautiske tatts bcz det er en del av livet mitt også bare bcz im ikke aktiv ikke't mean shit hele livet mitt dreier seg om militæret, alle jeg henger med er aktive og de gjør det't har et problem med min tatovering eller tror at det er respektløst du trenger for å få et liv.

Blah 28. september 2008:

Hvem bryr seg's er det symboliserer noe, hvis du vil at det skal få, få det. Enkel. Im 17, im får en anker tatovering neste måned fordi de ser kult ut. Ja, jeg vet hva anker betyr/symboliserer, men jeg kunne ikke't gi to dritt, så slutt å kaste bort dine elendige meninger om hva andre mennesker ikke pleier å gjøre. Ting blir så mye raskere i disse dager, ingen bryr seg egentlig om gamle betydninger for ting, f.eks. – svaler symboliserer sjømenn, så ….. bare få det fordi de ser kule ut og er trendy, så vil folk strømme over det og du vil bedre enn alle andre, ja.

missy 20. september 2008:

Min 18 år gamle datter og jeg selv har hatt et veldig tøft år, jeg har fått tre tidligere tatoveringer som alle relaterer seg til et øyeblikk i livet mitt, hun har to allerede, hun går på en ivy league skole, er vakker og så veldig lys, vi kryper endelig tilbake til lyset etter et fryktelig år, og begge fikk den samme svelgetatoveringen for å representere vår nærhet og håp for fremtiden.'t angre på en av mine tatoveringer det eneste rådet jeg vil gi er å tenke på hva du vil gjøre jobbe klokt og plasseringen, for som du kan se folk sterotype!!

VERDEN'SLARGESTBOTTOMBURP 20. september 2008:

Virkelig, det'er en tatovering, ikke en klesplagg. Gjør noe ingen andre har. Du'er et individ, tenk på noe. Og gjør ditt beste for å gi det litt mening.

Amanda 19. september 2008:

Jeg vil få en svale i nakken for å representere frihet … Jeg er 17 nesten 18 år gammel … Jeg har allerede en tatovering, det er for min far som begikk selvmord i januar, det er et sett englevinger med en hjertet i sentrum … hjertet har et banner der det står "PAPPA" overlapper banneret i hjertet … ja bare fordi var ung gjør det ikke'ikke mener vi ikke'vet ikke hva vi gjorde når vi får tats … og det har absolutt ingenting å gjøre med foreldre … Jeg fikk det til å vise at pappa alltid vil ha ryggen min og at han aldri vil bli glemt

Tilbake til svaleideen … grunnen til at jeg får det er for å vise at jeg har blitt frigjort fra de indre demonene som hadde tak i meg lengst … og at jeg har tatt turen fra en av de mørkeste tider i mitt liv …. dere tror kanskje ikke det er bra nok av en grunn, men du vet hva jeg gjør't virkelig skit hva andre synes om det fordi ingen andre har levd livet mitt for å vite hva jeg har gått igjennom

Yaz 12. september 2008:

Det irriterer meg virkelig når folk spilder det "du bør bare få en tatovering hvis det betyr noe for deg" antrekk. Den'er virkelig latterlig. ALLE tatoveringer har betydninger. Selv om meningen er noe enkelt som f.eks "det ser bra ut" den'er fortsatt en mening, og det'er fremdeles Gyldig, noe som betyr at folk ikke har rett til å trekke ned og se ned på nesen.

Ingen bør forelese andre om kroppskunst. Folk har ingen rett til å dømme og fortsette på den måten. Jeg har en stjerne på håndleddet. Min aller første tatovering. Så nå vil du kalle meg en klisjé' har jeg rett? Jeg vet ikke't skit, for for meg har tatoveringen jeg har en mening. Betydningen er enkel, den ser fin ut, den'er et universelt symbol, og jeg ville ha noe enkelt for min første tatovering. Historien den forteller? Det gjør det ikke't fortelle om en person som døde/noen jeg elsket … men det viser en del av livet mitt. En gang da jeg fikk denne tatoveringen. Trenger det mer mening? Nei, det gjør det ikke't. Ingen tatoveringer gjør det. Jeg respekterer tatoveringer med betydninger, og jeg skal snart ta en tatovering med mye mening for meg. Men, ateister er gode nok grunner til tatoveringer.

Alle må RESPEKTERE hverandre et helvete mye mer. Slutt å legge igjen kommentarer om hvordan folk må "tjene" tatoveringer, eller må ha detaljerte årsaker bak seg. Tatoveringer er kunst, og vil alltid ha betydninger, selv om de ikke anses som viktige for deg. Selv om meningen ikke er det't alltid kjent eller tydelig. Hvem er du for å dømme noen for å uttrykke seg gjennom huden de ble født med?

Noen av dere trenger å slappe av og lære respekt. Og hvis den jenta vil ha tatovering av fantastiskhet, hvem er du som skal si det'er dum? Hun har sitt eget sinn og sine egne grunner til å få det, og bare fordi DU synes det'er dum, ikke sant'ikke mener hun gjør det. Så hvis hun vil ha det, bør hun få det. Og hvis hun angrer på det, burde hun laser det. Det er hennes penger, hennes liv, hennes hud og hennes mening som teller. Er dere alle så avviklet, trumfet opptatte kropper at dere føler behov for å skifre en person dere ikke vet noe om over internett? Vokse opp.

ds 10. september 2008:

siden jeg var liten har jeg alltid ønsket meg bare en tatovering, en svale, navnet mitt betyr en svale, så da jeg var liten'er den eneste fuglen jeg noen gang var gal om, så jeg'Jeg er glad for at jeg endelig fikk en, og hvis du velger en tatovering akkurat slik den ser ut og ikke har noen mening bak den, er du dum når jeg får en annen tatovering, vil jeg sørge for at det har noe å gjøre med hvem jeg er

Trisha 7. september 2008:

Jeg'm ikke "tjene" svale tatoveringen min heller. Min respekt går ut til de som gjør det, men jeg har også min egen symbolikk for det en svale representerer. Bare fordi en svale kunne symbolisere én ting for en person, for eksempel noen som tjenestegjorde i marinen, kan det bety noe helt annet enn en annen, som er min sak.

Og jeg vil ikke ha en svelgetatovering fordi de er det "trendy", For å være ærlig, ser jeg ikke mange mennesker med svelgetatoveringer. Alle velger tatoveringen de gjør av en grunn om det er trendy eller ikke, men hvem er du som skal dømme dem for hva de velger eller hvor gamle de er når de får det. De valgte åpenbart det av den grunn at det betyr noe for dem eller ikke, og du er kanskje ikke enig i den grunnen, men du burde ikke't bryr seg uansett. Den'er ikke kroppen din, og den'påvirker deg ikke (eller du burde i det minste ikke'ikke la det påvirke deg).

Kyuss 2. september 2008:

Måtte bare kommentere … så mange er opprørt over dumme ting, egentlig. Ja "fantastisk" burde vente henne 2 år og forhåpentligvis ha en mer meningsfull tat … bare min mening … Noen vil hevde at du ikke trenger å "tjene" spurvene dine ved å være i NAVY … de kan ha tjent dem i fengsel … svaler representerer ofte frihet. Jeg kan få en i fremtiden, ved siden av hjertet mitt fordi jeg'Jeg er ofte borte fra gutten min, og reiser 1000 km ukentlig. Jeg ser ham HVER helg. Jeg savner ham og det'er vanskelig. Har jeg "tjent" retten til å få en svelge? En låve svale kommer ofte tilbake til den's hekker opptil 20 ganger i timen for å ta vare på den's ung- jeg'har gjort en liten undersøkelse og har min egen mening…

Ppl bør i det minste ha en ide og respektere hvor visse tatt's har betydning i tatoveringskulturen …. Pple bør respektere andres meninger. Helvete, ppl i NAVY sannsynligvis poke moro på ppl i Coast Guard (Ahem..hat og misnøye) som regs poke moro på reservister etc … ikke sant? Jeg undersatand din posisjon, men du må innse at den militære ikke kan pålegge kreativ kontroll og sensur over tatovering's, kunst og individualitet som de kan slik de blir fremstilt i nominelle filmer. Valgfrihet, tale, liv, frihet, lykke … bla bla bla … det koker ned til sunn fornuft og sunn begrunnelse.

Skulle unge mennesker få tatt's ?? Vanligvis sannsynligvis ikke- men noen "barn" er mer modne enn mange "voksne"…det vet vi alle'er sant.

Så … til hvem vil jeg anke saken om jeg har det eller ikke "tjent retten" å bære min svelgetatt?

kris 1. september 2008:

for en stund ville jeg at englevinger på nakken skulle huske en av mine gode venner som døde, jeg er forresten 16 år, og nå ser jeg svelge -ideen, jeg synes det er mye bedre, men jeg prøver for å undersøke alle betydninger av svalen, og det ser ut til å være uendelig, og jeg vet at plasseringen gjør en forskjell på betydningen. Hvis jeg skulle få en svale på nedre hofte, ville det bety noe annet enn lojalitet, kjærlighet og vennskap?

Bry 30. august 2008:

Egentlig briana, det gjør jeg. Du'er ikke i militæret, og å få tatoveringer med militært tema uten å servere er krenkende. La det være til menn og kvinner som har tjent dem.

briana 28. august 2008:

herregud noen må her komme seg over jeg er ikke i militæret, men jeg er en kystvaktskone og jeg har en grønn nautisk stjerne eller min styrbord (høyre) fot og tenker seriøst på å få et stort stykke ned på venstre side av to svaler og maby et anker eller kryssede anker symbolet for BM min hubbys rate og maby noen flere nautiske stjerner gjør dere newby militære gutter problem med det???

froskespredning 23. august 2008:

oh yeah, og som for unge mennesker som får tatoveringer var't reist godt ?? tuller du?? mamma og pappa er to av de beste menneskene du noen gang vil møte. Jeg ble pålagt å være en veldig respektfull, høflig, intelligent og uavhengig person og det's på grunn av foreldrene mine. jeg er 20 år, på college, og gjett hva! Jeg har en tatovering og får mer. Tenk deg det !!!! tatoveringen min representerer noen som var min beste venn, gudfar, mer som en andre far for meg. så betyr det at jeg er en dårlig person fordi jeg fikk en tatovering da jeg var 18? Jeg gjør virkelig ikke'tror ikke det. dere mennesker trenger å få et liv, på ordentlig.

froskespredning 23. august 2008:

Jeg må være enig med folk som ikke gjør det't tror du selvgode dusjposer som tuller om hva andre mennesker vil få blekk på kroppen. Gikk du glipp av konseptet at det'er deres kropp, ikke din's? Hør om jenta vil få "fantastisk" permanent plassert på kroppen deres resten av livet, ja, det høres kanskje dårlig ut, men hei! hun'er den som kanskje eller IKKE vil angre på det. Så hva faen bryr du deg? Og når det gjelder trampemerkene, har ikke alle jenter som har en tatovering på nedre rygg "trampfrimerker". Et trampestempel er når en jente går til en tatoveringsbutikk, ser et jævla hjerte, en blomst, en stjerne eller andre retarderte ting som absolutt ikke har noen mening og får det på seg selv FOR ALLTID. Selv har jeg et anker med skipshjul og banner for min gudfar som gikk bort, har også datoen. Han var i marinen og en fisker, derfor hater jeg når folk tror at hver tatovering i korsryggen er et trampestempel. Vær så snill, gjør oss alle en tjeneste og gå av din høye hest og slutte å føle at du er den mektige tatoveringsguden.

john 17. august 2008:

Dang det barnet austin sa er ganske morsomt

mike g 14. august 2008:

glem det. jeg må hallusinere. navnet ditt er nick, ikke mike. lol wtf min dårlige.

mike G 14. august 2008:

oh and im not that other guy 2 comments above this. helt forskjellige mennesker. beklager mike i marinen. jeg er mike i luftforsvaret.

mike 14. august 2008:

Jeg får en dykkerbombe -svale på brystet (det er et kompass på den andre som blokkerer ideen for to), men jeg får den som et symbol på vennene jeg har fått mens jeg ble stasjonert i England. interessant artikkel om tatoveringen, jeg visste at den var populær, men visste aldri hva den betydde før nå. bra jeg fikk det for det betyr at det virkelig er, he.

nick 7. august 2008:

Jeg'har vært over havet og tilbake over 10 000 km. at'det er derfor jeg snart får slukene mine…

D 22. juli 2008:

fyr hvis folk vil tatovere, la dem få dem hvis du ikke gjør det't vil dem eller don'Jeg vil ikke at barna skal få dem, jeg er sikker på at du'vil bruke resten av livet ditt på å forhindre at det skjer HVERT TIL EGEN

frihet 18. juli 2008:

Jeg får en liten spurv på kroppen min, men jeg er ikke sikker på hvor ennå, det er for å representere bestefaren min som pleide å kalle meg hans "liten spurv" og som dessverre er uvel. Tatoveringer er en personlig ting og kan representere hundrevis av saker, så ingen skal dømme noen andre for hva de vil. Kanskje den jenta kommer til å angre "fantastisk" eller kanskje hun'Jeg vil alltid se tilbake på det og huske ungdommen, vennene hennes og noen av de beste årene i livet hennes, hvis det minner henne om alt det er det ingenting å angre på.

Navy Tats 16. juli 2008:

Jeg'm 23 og har vært i NAVY i 3 år nå og er godt over mitt 10 000 nmi -merke så jeg'Jeg tenker på å få to tradisjonelle svaler på brystet. Jeg'Jeg gjør fordi jeg har Jeg elsker symbolikken, jeg synes det er estetisk tiltalende og jeg tjente dem. Jeg'Jeg prøver ikke å diktere hva folk bør og bør't gjøre med sin egen kropp's det er bare at du må forstå frustrerende å se andre mennesker krenke en tradisjon som don'tilhører ikke. Jeg mener at du kan få alt på kroppen din til å bety alt du vil ha det til, men det er virkelig umulig å være en banding -poser hvis du er en sivilist som får to store sveler på brystet fordi han så det som et blad et sted. Gjør det du gjør med kroppen din, men de fleste av de jeg kjenner i tjenesten tar det som respektløs å se en sivil sport som de ikke gjorde'forstår ikke engang.

Når det gjelder flyvåpenjenta som sa noe om at marinen ikke var i kuwait, afgan eller irak ….. (dypt pust) Marinen har noe som 20+ tusen støvler på bakken. Halvparten av fendene mine har allerede kommet tilbake, og jeg får ordre kuttet til Irak de neste 15 månedene. Uvitenheten din er tilgivelig, men jeg mener at luftforsvaret bare tilbringer 3 måneder om gangen i sandkassen og bruker ikke mer enn 10 minutter på å drosje inn "fiendtlig luftrom". Så jeg tviler på deg'har noen gang møtt noen som måtte tjene der.

andrew 11. juli 2008:

så vidt jeg vet og iv bin i mobben i 3 år nå (NAVY)

er at du bare kan få en svaletatovering hvis du har 5000 nm på et krigsskip og 2 ved 10'000 altså

bare saing to budy up there maby ikke så lurt å få 2 swalows og så bli med.

ashley 9. juli 2008:

Jeg'Jeg får de som ligner den med banneret som sier at fra naturen må vi avvike fra en. bortsett fra mindre, muligens forskjellig farge. og banneret vil være mindre og si "alt du trenger er kjærlighet" å være som jeg elsker beatles.

Mizfitiyam 08. juli 2008:

Kjæresten min er en tatovør, og den 4. juli tatoverte han en svale og spurv foran på høyre skulder. Betydningene var så vakre og slo godt inn på meg at det betydde mer for meg enn bare et vakkert kunstverk. Jeg håper virkelig at alle som får en spurv eller svelge tatovert på dem, virkelig leser opp betydningen deres og finner ut at betydningen treffer like hjemme som den gjorde for meg. Jeg'Jeg har aldri følt meg hjemme noe sted, og siden en av disse fuglene symboliserer hjemreisen, håper jeg en dag jeg vil finne mitt hjem og alltid bli. Min familie og venner er veldig spesielle for meg, men jeg gjør det ikke'føler meg ikke hjemme der de er. Jeg vet at kjærlighet kan og vil tåle alt hvis du ikke gjør det't gi opp eller gi opp, jeg er en fighter født og brød fra gatene, sitter her i et høyskoleklasserom, fortiden min så langt bak meg nå er det'er bare et minne, og jeg kan sitte her med skulderen sår og være så stolt og glad for min nye tatovering og dens betydning for livet mitt. Jeg er evig takknemlig for tatoveringen jeg mottok og kjæresten min for hans faste hånd, og jeg vet at denne betydningen alltid vil være en del av meg for denne betydningen.

((TUKK))

Ronnie 6. juli 2008:

Jeg får en spurvtatovering på korsryggen for min 18. dag.

den'vil bare være en fargerik spurv med et banner som har "XVIII" (18) på den. Siden en spurv skal representere frihet eller ny begynnelse … og jeg har vært gjennom en dritt som bodde i huset mitt … det blir ganske spesielt.

lynn 1. juli 2008:

hvis du får en svelgetatovering, må du få to? eller er det det samme hvis du bare får en.

tyler green 27. juni 2008:

Vær så snill, alle, bare kom deg over dette? Dette er et forum for å diskutere hvilken kroppskunst vi ønsker/ har gjort, folk burde ikke't bli så opptatt av å kritisere alle andres beslutninger. dette kalles besettelse, og det er usunt.i'Jeg prøver å forske på å få litt blekk, og alt jeg trenger å fortsette med er noen tøffe skolejente -kommentarer. vær så snill å vise takk.

biz 23. juni 2008:

Jeg'Jeg får en SPARROW -tatovering når jeg blir 18.

Ikke bare fordi det'det er pent, men fordi det's meningsfylt. Matteus 10:29 sier, "Selges ikke 2 spurver for 1 cent? Likevel vil ingen av dem falle til jorden uten din Far".

Så jeg vil at en spurv skal symbolisere at uansett hvor lite noe er, så vil Gud fortsatt ta vare på det.

sarah 20. juni 2008:

ok … jeg har lest nesten alle kommentarene her, .. først og for de fleste .. kroppen gjør hva du vil med det .. folk må slutte å si noe om alle tatoveringer .. jeg er 22 år gammel og har tatoveringer over hele brystet og armene på ryggen … tatovering symboliserer hvem jeg er det jeg liker .. jeg har et hansband og to små barn jeg ikke't bryr deg om hva andre synes .. så slutte å si denne for marinen og hæren og denne typen mennesker og det .. gjør hva du vil mot kroppen din og la andre være i fred…

jeg er ikke i hærens marine … men jeg har to spurver, jeg var en marine og flyvåpen brat .. hele familien, men jeg var i militæret .. alt har mening og det gjør ikke't må alltid bety det samme for deg…

gjør hva du vil't listenem to bull shit people .. if u like it do it..

Ben Sparrow 20. juni 2008:

Jeg planlegger å få et gemini -symbol med en spurv i midten, eller to på hver side med utstrakte vinger.

Etternavnet mitt er Sparrow, så det gir god mening.

Ray:] 18. juni 2008:

For guds skyld.

Til alle de unge "låne" venner id.

DON'T.

Jeg er ikke sikker på de enkelte lovene for hver stat i Amerika

Men i England kan en tatovør bli bøtelagt, fengslet, fjernet lisensen og settes på sexforbryterregisteret for tatovering av en mindreårig.

Ethvert sted som ikke identifiserer riktig, er uprofesjonelt, og enten ikke klar over konsekvensene eller bare ikke't PLEIE.

Jeg for en ville ikke stole på noe sted som er villig til å tatovere en mindreårig, hvis de'er villige til å risikere alt de lever for da'er tydeligvis ikke i det av de riktige grunnene- de vil bare ha pengene dine

Og du vil også stille spørsmål ved deres hygienestandarder.

Ethvert studio som respekterer seg selv har retningslinjer, for eksempel å klemme på ID og slike ting som å aldri gjøre håndtatoveringer på en første timer, for eksempel.

Min yngre fetter var så desperat for en hun dro til et sted ikke langt fra vår hjemby som var beryktet for tatovering av mindreårige. Tatoveringen var på nakken, og hun kan ikke dekke dette med en topp. Den er til den ene siden, og linjene i bokstavene er alle forskjellige tykkelser. Jeg har tatt henne med dit jeg har gjort mitt, men vil ikke at de skal utsette virksomheten og livsstilen fordi jeg vet at de elsker det de gjør.

Vennligst vent til du'er gammel nok til å ta en moden beslutning om hva du'gjør, og også hvor du skal få det gjort!

Og husk at mens det meste av verden ikke er, er de fleste arbeidsgivere dømmende når det gjelder å ansette mennesker med tatoveringer. Jeg jobbet i disney -butikken og måtte bevise meg selv som en hardtarbeider, så de tillot meg å bruke den gamle langermede skjorten for å bære armene mine!

paul b 11. juni 2008:

Jeg er i marinen, og jeg snakket faktisk med en småbetjent i første klasse om tatoveringen hans, og sa at det var for en venn som døde i Irak og for at kona hans skulle symbolisere at han ville komme hjem til henne hver gang han gikk på utplassering. en tanke jeg kan få en, men det er så mange mennesker med dem jeg don'Jeg føler ikke at det er noe jeg kan gjøre for å få min til å vite hva jeg sier og gir meg noen ideer

villu666 (at) gmail.com 5. juni 2008:

hei alle sammen. Jeg'har nylig sett en fin tribal-sval tatovering på en jente's bekken. Jeg var virkelig pen. Kanskje noen har et foto av det eller vet hvor jeg kan finne det, fordi serverne der jeg så bildet er nede…

TheLittleKid 3. juni 2008:

Jeg er 17, og dette må sies hos tenåringer' Forsvar. Bare fordi vi er tenåringer som ønsker en tatovering, betyr det ikke at vi er kriminelle, og heller ikke dødsslag. Bare fordi vi vil ha en tatovering, betyr det ikke at vi ser bort fra studiene våre eller jobbene våre. Jeg opprettholder en 4.0 GPA på skolen, og på en eller annen måte finner jeg fortsatt tiden til å tenke på å få en tatovering.

Personlig vet jeg at det er litt risikabelt å tatovere i ung alder. Men å vente til jeg er 30 betyr ikke at noen tatoveringer jeg får i den alderen vil være mer meningsfulle enn jeg får nå.

Ikke alle tenåringer får meningsløse tatoveringer bare for å si at vi har en. Tenk neste gang du bestemmer deg for å betrakte deg selv som nedlatende bare fordi du'er eldre.

Hollie 2. juni 2008:

Jeg er 25 og jeg'har alltid ønsket meg en tatovering, men aldri tatt noen store beslutninger for å få noen. Jeg har ennå ikke tatoveret meg, men jeg har alltid ønsket meg enten en føniks eller en spurv og jeg'm lener meg mer mot en spurv, for det enkle faktum … fuglen er liten som meg og det faktum at en spurv representerer livet etter en lang reise, selv om jeg'jeg er ung, jeg'Jeg har hatt andelene av oppturer og nedturer og det å være kristen … jeg vil si det, 'hold øynene på spurven' i virkelig pen skrift … Når jeg ser på det, vil jeg ha en konstant påminnelse om at selv om livet kan være vanskelig, må jeg holde hodet oppe uansett hva.

doodi 1. juni 2008:

wow, XD noen av personene her går litt over bord og blir virkelig overhengende, som om de er tatoveringsgudene eller hva som helst … lol ~ I'Jeg får en tatovering av en mus som stikker av rett under navlen min i morgen. det har ingen mening. & Jeg gjør n't skit. og til den grl som tatoverer's "vidunderlighet" på deg selv, gjør hva du vil, hvis du hater det senere, skriv over det med noe annet. der, saken løst. jævla…

Torrie 31. mai 2008:

Jeg har en svaletatovering på håndleddet…

det gjorde det ikke't betyr noe når jeg først fikk det i det hele tatt, men NÅ representerer det tiden i livet mitt da jeg fikk det gjort, på college og sliter med en rekke personlige problemer. Det minner meg om at jeg kom meg gjennom disse tidene, jeg overlevde.

Den'er den eneste tatoveringen jeg har, og jeg har ikke noe ønske om å få en til, jeg har en 'elegant' kroppsform, så det ville ikke passe meg å være tungt tatovert. Husbaden min elsker tatoveringen min, og jeg'Jeg skal ikke fjerne den. Jeg gjør n't bryr meg om den tradisjonelle symbolikken, jeg bryr meg om den personlige symbolikken.

Så stå av dine høye hester, alt du fordømmer tatoverte ungdommer og meningsløse tatoveringer: jeg fikk min for seksten, åtte år siden. Don't angre på det, kommer aldri til å gjøre det. Og tatoveringer er sjelden meningsløse, selv det bare sier en person's uavhengighet.

elsker … Torrie.xx

p.s. Kaila, jeg'Jeg kommer ikke til å være fryktelig om det, men jeg ville virkelig tenke meg om to ganger 'fantastisk' tatovert. jeg sier 'fitte' og 'faen' mye: jeg'd heller ikke ha dem emblazoned over skrittet mitt for livet.

Rachel 29. mai 2008:

Jeg elsker ideen om tatoveringer fordi det tillater selvuttrykk på en måte som de fleste andre ikke gjør't. Jeg har en tatovering allerede, og jeg'm får to til i morgen (to svaler, på føttene mine, med bannere i munnen, en som sier "Leve med" og den andre vil si "Lidenskap") Fordi det er noe jeg virkelig tror på. Jeg valgte svaler på grunn av deres historie, deres mening OG deres estetiske appell. Jeg gjør n't virkelig bryr seg om at mange mennesker får dem fordi det'er ikke grunnen til at jeg'jeg får det. Jeg tror ordtaket "Våg å være annerledes" bør endres til "Våg å være deg selv" Opprinnelig er det stort sett kaput i disse dager, ettersom det meste du kan gjøre har blitt gjort eller tenkt før. La'er ikke bekymret for å være original, men i stedet for å være sann. Og selv jeg, som tror på å være deg selv, tror at noen som får noe, ikke fordi de føler det definerer dem, men fordi det's "kul", har all rett til å gjøre det, fordi de'vil takle det hvis de ender med å angre. Ingen andre trenger å bekymre seg for om de ender med å elske det for alltid eller om de angrer på det enda senere den dagen. Hvis noen har en tendens til å ta ubesluttsomme beslutninger, så la dem få tatoveret hva de vil. Den'er ikke kroppen din, så hvorfor bekymrer du deg om hva noen andre får. Noen vil kanskje si det, "Folk som gjør det, gir tatoveringer en dårlig representant fordi de ender med å ombestemme seg" Men bare fordi det'Det er ikke din første idé't bety at personen hvis idé det var noen gang vil ombestemme seg. Det, og hvis du'er så bekymret for "å være original", så hva betyr det om folk er lukkede for tatoveringer? Hvis du'er original, noen andre's mening burde ikke't betyr noe. Men igjen tror jeg at jeg burde se på hva jeg'Jeg sier og innser at hvis jeg'Jeg er lei av å se folk dømme andre's beslutninger og meninger, burde jeg ikke't dømme meninger om hva andre mennesker bør eller bør'får ikke. Personlig tror jeg på å se på hver situasjon med forskjellige vinkler. Vi har alle vår egen måte å snurre det på, og takk Gud for at vi bodde i et land der vi'får lov til å gjøre det. Jeg forstår hvor hver person her kommer fra, men jeg skulle ønske at alle kunne ta et skritt tilbake og se på det større bildet. I disse dager blir grensene uskarpe og grenser krysses. Prøv å bli så åpen som mulig, for ting er absolutt ikke't blir mer raffinert når som helst snart. Også jeg'Jeg vil gjerne si at Lindsey Nichole, jeg er 100% enig i det du sa her… "Når det gjelder å måtte tjene svalene, er jeg kanskje ikke i marinen eller kystvakten, men alle kjemper sine egne kamper. hvis du klarer det levende, så helvete, du'har tjent det etter min mening!" Hver person her tror at de har sin egen historie å fortelle, ikke sant? Vel, don't glem at hver ANDRE person har en unik historie å fortelle, enten det er'er en historie om smerte, kjærlighet, styrke, familie eller til og med om å være en tilhenger. Tatoveringer er bare mennesker'måte å fortelle historien sin.

Jeanny 28. mai 2008:

Jeg er 17, og jeg fikk min første tatovering for noen måneder siden …. jeg valgte et skjult sted, slik at foreldrene mine ikke ville't finne ut om tatoveringen min. Jeg har nå en svale på min indre høyre hofte. På den tiden jeg fikk tatoveringen, lette jeg bare etter noe å gjøre for å gjøre opprør mot mine ekstremt strenge foreldre. beleilig, nær en familievenn eier en tatoveringsbutikk, så jeg bestemte meg for det's det jeg skulle gjøre … FÅ EN TATTOO! Jeg var så spent, men jeg ante ikke hva jeg skulle få. først hadde jeg et øye med en stammesliven, men jeg følte det var dumt9 takk gud jeg gjorde ikke'får det ikke). det tok meg omtrent to timer å innse at jeg hadde gått tom for ideer, så jeg spurte tatovøren min om forslag. han fortalte meg at han likte sveler, og det's hvordan jeg avsluttet med en svelge på hoften.

Jeg må innrømme at jeg angret på det en gang fordi jeg ikke gjorde det't føler det betydde noe annet enn å være en dum opprørsk tenåring. men jeg tok feil, jeg har forsket på svelgens symbolikk, og jeg har offisielt dedikert tatoveringen til bestemoren min som døde trgisk. Nei, det var hun ikke't en sjømann, men hun var en kubansk flyktning … det vi liker å kalle her i miami "en sperre," som må regne med NOE. lol. Jeg synes nå tatoveringen er fantastisk, fordi jeg dedikerte den til noen viktige.

Jeg har nylig lagt til i svalen, jeg la et bånd til munnen med fødsels- og dødsdatoene til bestemødrene mine.

p.s. JEG VILLE ALDRI FÅ "UTROLIG" TATOERT PÅ MEG!

Alix 27. mai 2008:

Jeg'Jeg skal snart få en tatovering. Jeg'Jeg er veldig spent fordi jeg'd vurderte aldri en svale og da leste jeg om symbolikken.

Forloveren min drar til boot camp for Marines om mindre enn to uker, og jeg'Jeg er nesten sikker på at han blir utplassert like etter at han er stasjonert.

Symbolikken om lojalitet og styrke i kjærligheten er hvorfor jeg i utgangspunktet ønsket å få en, og så leste jeg at i England pleide folk å få dem til å vise at de var sterke krigere.

Begge passer livet mitt så jeg'Jeg får en på nakken … Men jeg gjør det ikke't vet om jeg vil at den skal holde noe i nebbet, tenkte jeg på en mørk rød rose og noe annet, en solsikke kanskje. jeg kan't bestemme meg for hva det skal inneholde, men det er min generelle idé, og jeg er SÅ spent. =]

valmue 21. mai 2008:

dere hører alle til på jerry springer!!!!

Brian 15. mai 2008:

så jeg ikke't vet om noen sa dette allerede eller ikke fordi jeg nettopp har prøvd å lese det samme igjen og igjen. men jeg trodde dette var noe vi kunne snakke om å få tatoveringer på? ikke noen hardcore bash fest på grunn av andre folks ideer. nå er jeg enig i at jenta som ønsker å bli fantastisk må tenke på det, men kroppen deres, så la dem gjøre og tenke selv. Jeg vet at jeg aldri kommer til å møte noen av dere her, så jeg kan tenke litt på det dere sier til meg å gjøre eller ikke gjøre, det kan jeg love deg. men det'er alt.

Kimberly 09. mai 2008:

Og "banan", ikke alle får tatene fjernet, og jeg vant som helvete't betale skit mot yachten eller pensjonisttilværelsen. Kanskje disse som går inn og doner'vet ikke hva de'går, men mange mennesker vet og vant'ikke få dem fjernet. Jeg mener, har du ingen tats? Hvis ikke, hvorfor leter du da? Har du lyst på noen, så du're mannen kan ta dem av, siden tilsynelatende det'er det alle får gjort?

Kimberly 09. mai 2008:

Personlig er jeg enig og uenig med noen av menneskene her. Jeg synes du bør tenke på hva du vil, og det gjør det ikke't mener gå til stedet og ta fem minutter å velge ut hva du vil. Hvis den Kaila -jenta vil "fantastisk" skrevet på henne, så vær det. Men jeg tror hun må tenke på om hun'kommer til å si det "ord" for resten av livet. Men også, for Jennayy Meyer -kommentaren, ja, noen tenåringer får bare tats til "vær kul" men noen får dem fordi de har mening. Jeg var 18 da jeg fikk min første tat. Og 19 da jeg fikk min andre (en svale, som jeg snart skal farges inn !!). Ja, mange mennesker får sveler fordi "de'er søt" eller "alle andre får dem", men jeg fikk min av samme grunn som Katti får sin, bortsett fra at jeg har funnet kjærligheten min. Svalene kan bety noe om sjømenn og sånt, men det betyr også den eneste sanne kamerat -tingen (som jeg ikke gjorde't bare få den informasjonen herfra, jeg undersøkte den). Jeg tror sjømennene her som kaller folk navn fordi de har svelge tats og aren'sjømennene er respektløse og uvitende. Så hva er det noen andre får en svelge, det'er kroppen deres, hvis det'er det de vil, det'er hva de'får. Det er et fritt land, ikke sant? At'er det du'kjemper for, ikke sant? Don't misforstå meg, jeg gjør ikke't har noe imot troppene våre, jeg støtter dem 100%'liker mennesker som tror de'er bedre enn andre. At'er alt!

banan 08. mai 2008:

jeg elsker det. år siden den større prosentandelen mennesker får tatt's var lavere inntektsklasser. tatt's var billige og en talentfull artist var ganske vanskelig å finne. selv de gode artistene skrapte forbi i visse områder av Amerika. nå som alle filmstjernene godkjenner dem (jeg bruker løst godkjenning) og de har blitt like populære som ipod, får alle dem! folk med mye penger å bruke, oppsøker bedre artister, konkurransen har skapt et renere miljø, en mer profesjonell holdning, og artister kan være mer selektive overfor klientellene sine. bare å lese disse kommentarene får meg til å føle at bankkontoen blir større! gud velsigne alle tenåringsjentene som ønsker å få store, fargerike, dyre design over dem! beholde'dem kommer! hei, sett kjæresten din's navn ved siden av "fantastisk"! den jenta vil være tilbake i butikken to måneder senere etter at hun får det's dumpet av "hva'er navnet hans" og når hennes nye tag-line endres til "dumhet" eller hva som helst. og når den dagen kommer, kan hun pumpe ut ytterligere et par hundre dollar for å dekke det dritten. ooh-oohh!-don't glem de 15 grand hun'Jeg kommer fra mannen min, han fjerner tatovering's fra folk som har ombestemt seg.

hei, lite råd til deg, sukker. bruk blekket som lett brytes opp under laseren, på den måten kan du enkelt fjerne det. og etter at du blir kastet og får deg en til for oss å fjerne, dvs.'Jeg betaler av yachten og kanskje til og med går av med pensjon! åh, jeg gleder meg til den dagen jeg kan fiske havfiske når som helst jeg vil på dine fattige 9-5 dollar!

tootles! vi sees om et par år, kjære deg!

den fyren 4. mai 2008:

Moderne: Omformuler til 'du kystvakt dipshit'.

Bare for han'det å være en gjør ikke't bety at alle tjenestene er. Personlig tror jeg at hvis en tatovering betyr noe for deg, så få det. Tross alt, det's kroppen din, og historien din å fortelle. Hvis noen andre tillegger det en annen mening, så knull det. Den'er ikke tatoveringen deres, er det? Jeg'Jeg skal få en tatovering. Har jeg vært ute på havet for 'fortjen det' som mr. kystvakt? Nei. Men jeg'Jeg har brukt tiden min i Irak, og det føler jeg'er en helvetes reise.

Jeg antar for det meste at jeg er enig med moderne, minus ''alt militært'' ting. 🙂

olly 30. april 2008:

ikke tatovert. bare jeg vil røyke, jeg har fristet't hadde en i litt lol

olly 30. april 2008:

jeg vil ha en ciggarette!

danny 28. april 2008:

Jeg har en tatovering av to svaler på ryggen en på hvert skulderblad. De representerer sønnen min og datteren min. For alle ungdommene tenker lenge og hardt fordi dere blir eldre og tatoveringene dine blir rynkete, og jeg gjør det'tror ikke "fantastisk" ville se så fantastisk ut om et par år!

anonom 20. april 2008:

jeg jobber i en tatbutikk & ave tatts !! rådene begynner å være originale, men alle unge er en kunstform, ikke en moteparade…

Lotte 13. april 2008:

Moderne – noen her snakker fornuftig!

louise 3. april 2008:

omg tha woman goin on aba kids got tatoveringer wtf im 17 and Ive get a tattoo and my foreldre r great so if your nt there to support your kids through what they want your the bad parent that'er bare arrogant

anna 3. april 2008:

HEI! det gode med tatoveringer er at du kan dekke dem til. Jeg har en svaletatovering på halsen med en stjerne over den, og jeg elsker den. Imidlertid ville jeg aldri få en tatovering på brystet eller overarmene eller noe sted rundt det området. Jeg prøver å få tatoveringer der jeg kan dekke dem til, jeg tror at når folk blir eldre vil de oppdage at de har tatoveringer på vanlig sted, dit du kan't alltid dekke dem vil gjøre det vanskeligere for deg å få en jobb. Selv om tatoveringer blir mer og mer populære, men dessverre for folk som er 16 og 17 år og får tatoveringer på vanlig sted, vil det fortsatt ikke være en norm i næringslivet. Du'må vente et århundre til det'er virkelig godtatt. Jeg jobber på et advokatfirma og har en kronetatovering på underarmen, jeg elsker det og don'angrer ikke på å ha fått det i det hele tatt. Ulempen med å ha denne tatoveringen er at jeg må bruke skjorter som har 3/4 ermer, og det gjør det litt vanskeligere å finne klær til jobben. Men jeg er enig "hvis de vil ha det, la dem få det" Jeg tror at folk bør vente til de blir eldre for å få tatoveringer. Jeg fikk min første klokken 16, jeg klarte ikke't vent, selvfølgelig, jeg fikk en stammefugl. Jeg vet jeg vet. Men uansett, jeg liker det og ingen ser det'er det med mindre jeg'm naken eller i badedrakt. Jeg har 6 tatoveringer nå, og don't angre på en eneste. De betyr alle noe for meg, ikke noen andre, og jeg gjør det ikke'Jeg føler ikke at jeg må forklare betydningen når folk spør eller dømmer meg på grunn av dem. Den'er ikke på kroppen deres, så hvorfor skulle de bry seg? Begge foreldrene mine's har tatoveringer og søsteren min også, alle i familien min er ganske vellykkede, du kan'ser dem ikke skjønt. Lykke til :]

Lotte 30. mars 2008:

Jeg og kjæresten min er begge britiske tradisjonelle skinheads [med det mener jeg antirasistisk] og svelgetatoveringer har mye bakgrunn i skinhead-samfunnet her. så om 3 måneder'får matchende sjømanns jerry -stil svaler på håndleddene våre. vi ønsket at noe skulle representere vår kjærlighet, men også noe vi kunne beholde uten å angre hvis [forhåpentligvis ikke] vi gikk fra hverandre. også jeg'm restituerer etter å ha blitt påkjørt av en bil. jeg mistet nesten livet mitt og jeg'har stått med noen ganske alvorlige skader. så tatoveringen har så mye betydning for oss begge; de 'frihet' Jeg'får tilbake når jeg'm vel, den 'motgang overlevde' og kameraten for livet for å vise vår kjærlighet.

det og det'er et vakkert bilde!