Jeg har tretten tatoveringer. jeg tror de'alle er ganske kule (og definitivt ikke't kvalifisere seg som "dårlig kvalitet").

tatovering-ideer-sitater-på-religioner-gud-tro

Etter å ha skrevet over to dusin artikler om tatoveringsideer som viste bilder som størstedelen av innholdet, begynte jeg å legge merke til at en stor del av kommentarene var fra folk som spurte etter ideer om hva de skulle si, ikke så mye om hvordan de skulle si det. Som Lindsay, for eksempel, som kommenterte artikkelen Tattoo Ideas: Words & Setninger og sa, "Jeg vil ha et slags latinsk manus med et uttrykk som har å gjøre med karma." Eller Jesso, som sa: "Jeg har en fargerik fisk på venstre nedre del av ryggen, men deretter vil jeg ha et manus …. akkurat det jeg gjør't know … noe positivt å minne meg på hver dag er min, jeg har kontroll over min skjebne."

Det vanskelige med sitat -tatoveringer er at de kan gjøre det ni ganger av ti't være for lang. Med mindre du har en stor hudflate som du planlegger å vie til tat, som en underarm eller hele ryggen, kan du'må du velge et tilbud som'er kort nok til å passe på et lite område. For noen år siden ønsket kjæresten min å få tatoveret noe jeg hadde skrevet på henne med håndskriften min. Sitatet hun ønsket var 21 ord langt, og hun ville ha det et sted på hennes indre underarmer. Siden hun allerede er ganske tungt tatovert, var det ingen kriterier som å måtte få den på et sted som lett kunne skjules om nødvendig. Hun'er heldig. Hun endte opp med å få den til å løpe på langs nedover armen ved siden av ordet JENTE som allerede var der. De fleste gjør det ikke't ha samme fleksibilitet som henne. Kanskje jobben din er for profesjonell for tatoveringer og piercinger, eller du gjør det'Jeg vil ikke at moren din skal se det. Hvis det's saken, så kan en sitat tatovering være utfordrende å finne plass til. Og hvis du tror du'kommer til å passe et helt dikt (med mindre det's a haiku) på håndleddet ved å krympe bokstavene til en skrift på størrelse 5, du'tar feil. Gode ​​tatoveringsartister lar deg bare gjøre bokstaven så liten, fordi de vet at tatoveringer blandes, blekner og blør over tid. Jo mindre skrift, jo større er sjansen for at du'Jeg sitter igjen med en meningsløs klump 10 år nedover veien. Så selv om det er millioner av fantastiske sitater om kjærlighetens skjønnhet, jeg'har prøvd å bare montere de som er på kortere side, mens de fortsatt er meningsfulle.

Jeg gikk tilbake gjennom alle 2000+ kommentarer til mine tidligere artikler og prøvde å identifisere de vanligste temaene folk ba om når de ba om hjelp med sitatideer. I tillegg til å være en glupsk leser, har jeg'Jeg har satt sammen sitater i notatbøker og tidsskrifter siden jeg var 13. Denne artikkelen er femte i en artikkelserie fordelt på kategorier. Hvis du har noen ideer eller vil dele et favorittsitat fra deg, er du velkommen til å kommentere ! Eksemplene I'jeg har valgt for denne artikkelen, vil kanskje ikke resonere hos alle. Du kan lese det og ikke få noe ut av det. Men jeg håper at noe vil resonere med noen, et eller annet sted, og ordene skrevet her vil inspirere deg til å ta et skritt du kanskje ikke har tatt ellers.

Sitater – Religion, Gud, tro

 • Kjærligheten steg, ånden flammet, ordet spredte seg, Gud ble værende.
 • Tro er ikke't tro til det'er alt du'holder igjen på.
 • Du blokkerer drømmen din når du lar frykten vokse seg større enn din tro. – Mary Manin Morrissey
 • Jeg har kanskje ikke gått dit jeg hadde tenkt å gå, men jeg tror jeg har havnet der jeg hadde tenkt å være. —Douglas Adams
 • Gud vil aldri gi deg mer enn du kan håndtere.
 • Ett liv er alt vi har, og vi lever det som vi tror på å leve det. Men å ofre det du er og å leve uten tro, det er en skjebne som er mer forferdelig enn å dø. – Joan of Arc
 • Tro er en fugl som føler morgengry bryte og synger mens det fortsatt er mørkt. – Skandinavisk ordtak
 • Alt jeg har sett lærer meg å stole på Skaperen for alt jeg ikke har sett. —Ralph Waldo Emerson
 • Herren vil enten roe stormen din … eller la den rase mens han beroliger deg.
 • Frykten ender der troen begynner.
 • Gud legger den tyngste byrden på de som kan bære den. —Reggie White
 • Vi vender oss til Gud for å få hjelp når grunnlaget rister, bare for å lære at det er Gud som rister dem. —Charles C. West
 • Tro er styrken som en knust verden skal dukke opp i lyset. —Helen Keller
 • En liten tro vil bringe din sjel til himmelen; En stor tro vil bringe himmelen til sjelen din. – Charles Spurgeon
 • Mitt dyrebare, dyrebare barn, jeg elsker deg og jeg ville aldri, aldri forlate deg. I løpet av dine prøvelser og lidelser, da du bare så ett sett med fotavtrykk, var det da jeg bar deg. -"Fotavtrykk" dikt

Kommentarer

wmikeadams 30. oktober 2014:

Kjenn Gud, kjenn fred Ingen Gud, ingen fred Dette har vært min erfaring.

tatovering elsker 19. juli 2014:

Dette nettstedet for tatoveringer ideer ikke tro på Gud eller noen'er lik eller misliker andres andres religion …. idioter……

charlie 25. november 2012:

vi don'trenger ikke 2 overbevise folk herrene om at herren er mer enn evnen til å forsvare seg selv det sier omvend deg syndere.

Vi er trofeer av guder nåde noen mennesker er blesst 2 se det andre vi vil be for dere.

Sjenert 20. oktober 2012:

Lucy nå't tro på gud, men når du trenger det, vil du be til gud

Tilfeldig 16. oktober 2012:

Bare et spørsmål til de ikke-troende som tror at vi kom fra evolusjonen:

Hvis vi virkelig kom fra evolusjonen, hvorfor er det fortsatt apekatter, aper osv?

& ps. Jeg elsker disse tatoveringene 🙂 De er så inspirerende!

hollywood 30. juli 2012:

det er morsomt alle kommentarene om ingen gud n ur på dette nettstedet som leser gud sitater. GUD ER GOD!!!!!!!!!!!!!

vishal 11. juli 2012:

abe bhen ke lodo … lucy ki maa hi chod ke manoge kya sare ke sare !

Dan 21. juni 2012:

Oooooooooosh!

Mel 7. mai 2012:

Bibelen er Guds ord, teknisk sett i svart -hvitt, men det er ikke så enkelt som å lese det og følge det ord for ord, ting kan tolkes på forskjellige måter. Den er der som en guide. Vi som mennesker er syndige av natur og som kristne valgte å gjøre det riktige og være eksempler på Kristus. Det er ikke vårt sted å dømme de som ikke gjør det't tror, ​​det er vår jobb som kristne å være gode eksempler på Kristus og be om frelse for hele menneskeheten. Hvis noen vil bli tatoverte, er det deres perogative, bare fordi kristne får tatoveringer, gjør det ikke't gjøre dem mindre av en kristen. Gud har gitt oss fri vilje til å leve livet vårt. Det vil alltid være de som kjemper for og mot kristendommen. Hvorfor skylder noen mennesker Gud for problemene i denne verden og likevel deltar i ting som jul og påske som er høytider som kretser rundt Kristus … Det meste av den vestlige verden kretser rundt Kristus. I Amerika er det penger 'I Gud stoler vi på',Bibelen er den mest solgte boken i verden, folk har blitt drept i noen land for å eie en … Hvorfor er det? 'Jesus Kristus' eller 'Herregud' brukt som banning? Du don't høre noen gå rundt og si 'Muhummad' 'Ghandi' eller 'Herregud' Jeg er ganske sikker på at Charles Darwin, skaperen av evolusjonen ble kristen før han døde. For de her inne som ikke er det't troende på Jesus Kristus hvorfor ikke't du gjør all undersøkelsen selv, prøver ut forskjellige kirker, åpner deg selv for muligheten for at det er ekte, og kanskje finner du det du har lett/søkt etter hele livet, hvis ikke så kan du i det minste si deg'Jeg har sett på det … i stedet for å stenge det helt og fornærme mennesker her som har tro på Jesus Kristus og offentliggjør sin tro … ikke bare her, men skriftlig (blekk) Vi kan alle være mener og føler at vi trenger å rettferdiggjøre oss selv, men det er en forskjell mellom å ha din mening og å være direkte fornærmende.

T 3. april 2012:

Gud er god, ros til den høyeste gud, jah!

Clo 20. februar 2012:

For det første tror jeg på gud at jeg ikke kom til kirken, og jeg ber ikke, så hva dette betyr vil han dømme meg for å få et fint kors og bønn på kalven min, vi vil alle ha vår egen tro på forskjellige måter , hvis du ikke gjør det't tror du ikke er tvunget, men hvorfor forstyrre hele dette forumet som skal handle om sitater jeg ikke gjør't bryr seg om hva noen tror vær ur ikke skal få tats eller ikke, jeg har min tro på at jeg vil møte ham en dag, og han gir meg tro og passer på meg og familien min, for det andre mangler gutta store tat på ryggen hans g i styrke, stakkars ikke mye han kan gjøre nå 🙁

Anonym 16. februar 2012:

Gud er kjærlighet. Og hans kjærlighet er ekte. Jeg synes synd på alle som ikke gjør det'ikke bli kjent med ham. Gud velsigne!

Rav 11. februar 2012:

Hva's virkelig trist er hva de fleste av disse kommentarene er. Jeg kom hit for å se hvilke fonter som ble brukt til ideer om en tatovering jeg'Jeg vurderer det, så se en haug med mennesker som gjør det vanlige kranglet om det er en gud eller ikke. Noen tror og noen gjør det't. Hva med å opptre som intelligente individer og bekymre deg om deg selv og din tro på gud (eller ikke-tro).

dal 3. februar 2012:

Det er så sant Mandy, vi må vise kjærlighet og medfølelse til andre som forfølger oss og vår tro uansett hvor vanskelig det er (og det er), men vår tro er det som skiller oss fra de uten. Til alle som latterliggjør min religion, vil jeg be for deg og din forståelse for at livet ditt en dag kan bli forandret slik at du kan bli frelst og leve evig. Til mine andre troende snu kinnet som Jesus gjorde, men vær trygg i tanken på at du er evig og ingen kan ta det fra deg. Og på et annet notat, hvorfor bryr folk seg om hvorfor vi tror på Gud, hvorfor spiller det noen rolle for alle som ikke gjør det?'Jeg tror ikke, og hvorfor er dere så lidenskapelige i å prøve å motbevise Guds eksistens? Jeg sier bare om han'Det er ikke sant hvorfor folk prøver så hardt å si at han ikke gjør det'eksisterer ikke.

Mandy 18. januar 2012:

Jeg håper at dere alle kjenner Lucy's agenda var å krenke deg, og hvis du lot det fungere, har hun vunnet. Er det ikke bibelen som sier å snu det andre kinnet?

jama 6. januar 2012:

mwabigize agafight bajama bangu sibitu byahatari…

cM. 22. desember 2011:

Dere må vokse opp .. hvorfor kaste bort tid på en diskusjon om noe du sier ikke eksisterer? Eldre eller ignorere det … du sier at du ikke'tro på gud, hvordan kan du da forklare hvordan vi på jorden har blitt skapt? hva tror du på vitenskap eller evolusjon ?? .. ja…!!

Hvem trenger du hjelp til når du trenger hjelp? en scinetist ?? .. mor natur ??? er du seriøs? .. du ser kanskje ikke gud, eller ser ham, men han ga oss livet. når noe bra skjer som gjør yuh takk??

mirakler kan ikke skje, eller de kan gjøre det .. ikke't saken, evryhting har mening.!!

gud gjør ikke't dømme deg, bt hvis du fornekter ham, fornekter hans gna deg på dommens dag."unnskyld språket mitt" IDGAF om du tror på etter livet eller ikke. men alt i denne verden har sine egne konsekvenser…

LYKKE !! nobady spurte om din mening eller min bt .. men hvis du sier at du IKKE tror på Gud, …. og det gjør det, er det MORANER ?? …. hva gjør du på denne nettsiden .. ?? ? .. du får deg til å se latterlig ut. !! du er moranen her..!

FReDIE .. fristed'hørte du at ting skjer for en reazon ??? dårlige ting skjer fordi du må velge en dårlig beslutning!!!

ALI & LYKKE !!!! ta en virkelig titt på livet ditt.!!

mirakler eksisterer kanskje ikke, men når noe godt alltid skjer etter noe dårlig .. hva'er det ??? MAGISK????

alle slutter å tenke…!!

knoxtn 22. desember 2011:

Dette er akkurat hva "mennesker" trenger å lese! Geesh! Kan dette være grunnen til at jeg ikke lenger deltar "kirke".

Så trist!

Men! Gud er ikke't i en bygning uansett .. Han's overalt! Så takknemlig for det!

krissy 21. desember 2011:

Hør …. U alle ikke -troende bør lese en bok som heter Heaven is for Real … det handler om en 4 år gammel … sann historie … I'har alltid trodd, men vent til du leser om et barn's erfaring … de sier å tro at et barn er lykke fordi de ennå ikke er plaget av denne verden.

Ashley 15. desember 2011:

Alle dere mennesker er grunnen til at denne verden er slik den er. Det har ingenting å gjøre med Herren. Det er virkelig trist at folk må kritisere andre mennesker. Ja, du har rett til din egen mening, men hvorfor vil du bevisst skade noen.

Ære være Gud.

Dakota 30. november 2011:

for alle mennesker som sier å få tatoveringer er en synd i bibelen, det står at jesus hadde merkene alfa og omega … høres ganske ut som tatoveringer…

Dederstheclown 14. november 2011:

Jeg må forsvare de av oss ikke -troende som ikke er uvitende og respektløse … ja jeg er ikke -troende, men jeg er en kunstner. Selv om jeg kanskje ikke tror. Jeg ser skjønnheten og den fredelige naturen i all religion. Jeg respekterer og misunner litt din engasjement og hele ditt eget vilje til din egen personlige lykke. Å kunne finne den trøsten som vår verden mangler … Igjen er vi ikke (unnskyld språket mitt) prikker.

sovende uvitende 12. november 2011:

Jeg skulle si at jeg er overrasket over alle kommentarene fra folk som ikke gjør det't tro på kristendommen og alle som tror på kristendommen.

Det er mange fonter, størrelser, stiler, farger eller hva du vil for å få ideer for å lage tatoveringen som passer akkurat for deg.

Uansett om du gjør det eller ikke't tro på kristendommen er ikke'hvorfor disse tatoveringene deles. Kunstverket som vises er kunst uansett hva du tror og her kan alle beundre.

Når du er ferdig med å få noen ideer, hvorfor er det viktig for deg å legge ut en kommentar som strider mot det andre har sagt?

Du legger ned tiden din på jorden og legger ut på en webside. Jeg'Jeg forteller deg ikke hvordan du skal håndtere eller hva du skal gjøre med tiden din, det'er på deg.

Jeg tenkte at jeg'Jeg er sikker på at du vil ha massevis av andre ting som gir glede til hjertet ditt og deretter legge ut på en nettside. Selv å legge tøy i vaskemaskinen er mer spennende, vil jeg tro.

Publisering av negative kommentarer eller kommentarer som går imot/er motsatt grunnlaget for nettsider, gjøres bare for å få en reaksjon. Jeg vil si det samme i en omvendt situasjon. Hvis denne siden var for sitater om antitro i noe annet enn deg selv, ingen gud og bibel er falsk, så er noen med kristen tro eller noen som har tro på noen eller noe annet lagt ut kommentar som legger ned hva nettstedet handler om, og forteller dem at de tar feil, siterer bibelvers eller ut fra det de følger, dømmer dem og klarer ikke å få frem poenget sitt uten å bruke alle forbannelsesordene de kjenner, er like latterlige og meningsløse.

Hvis jeg er på en satanisk webside som leter etter noe, finner jeg det enten eller ikke, men jeg holder det i bevegelse. De kommer ikke til eller vil lese om min kristendom og tro. Jeg gjør n't klandre dem, de er ikke't på dette nettstedet for å argumentere for tro. Hvis de hadde spørsmål om forskjellige oppfatninger, ville de gå til en webside som støtter det eller finne den nærmeste kirken, synagogen osv. Og gå dit for å få svar. Jeg badger og kaster ut tilfeldige tanker eller sitater gjør ingenting for noen. Det gjør midjen min dyrebare tid her på jorden. Kanskje du vet hvor mye tid du vil ha til å være sammen med familie og venner, men jeg vet ikke't. Så hvert minutt som er i midjen er et øyeblikk mindre du nyter livet.

Slutten på mine to cent verdt.

Ha en fin dag alle sammen 🙂

Senmass 16. oktober 2011:

Bjørn vitser

mda0128 13. oktober 2011:

Jeg vil be for dere alle …….'alle trenger det "la bare den som er uten synd kaste den første steinen"

Amanda 10. oktober 2011:

(beklager skrivefeil ovenfor)

"….ellers ville han alle stoppe oss.."

OG

"..som vitenskapen også har sagt er umulig"

mellll 7. oktober 2011:

Dette er ikke't stedet å snakke. Folk legger der tatoveringer av herren her oppe for å bli verdsatt, ikke dissed .. ingen bryr seg om hva du synes. Til slutt vil vi følge herren når du vil bli stucl i ham'll wshing yoi ville ha lyttet i stedet for å være frekk og respektløs. Hold kommentarene dine for deg selv hvis du skal hate. AMEN.

msJane 5. oktober 2011:

jeg har et spørsmål til deg "Gud" troende: Hvis det er en høy og mektig Gud, og hvis han eksisterer, hvorfor blir så små barn, de mest uskyldige tingene på denne planeten, utsatt for vold og voldtekt? Hvem der i tankene ville tillate noe slikt hvis de kunne stoppe det? Beklager at jeg sprengte boblen din, men det er ingen gud. Vi kom fra evolusjon og vitenskapen peker på det. Hvem skapte Gud og hvordan er det mulig at et menneske kom fra et ribbein?

fizel 20. september 2011:

Gud ga oss valgfriheten til å velge hvis vi vil ha en tatovering, jeg tror det er mye verre å bekymre seg for enn å tatovere oss selv

Caitlin 14. september 2011:

En ting jeg virkelig tror på er at hvis du er kristen, vitner du, men ikke presser troen din på noen som ikke gjør det't har det samme trossystemet. Det forårsaker konflikt. Hvis de ikke gjør det't tror og de gjør det ikke't ønsker å høre deg, ved å fortsette samtalen får dem bare til å føle seg sint fordi du forringer tankene deres. La dem tro på det de synes er riktig, og slipp sine småkommentarer. Også, med mindre du er uten synd, don't kaste den første steinen. Hvis jeg må tolke for de troende her … don't dømme. Du'er ikke helligere enn deg. Dette gjelder dømming av trossystemer og handlinger. Jeg har tatoveringer. Don't døm meg. Det er ikke't din jobb å bekymre deg for meg. Bekymre deg for din egen skifer og hvordan du rengjør den. Bare Gud vil dømme meg til slutt, og da skal jeg angre på mine mangler.

Den bekymrede troende 4. september 2011:

3.Mosebok 19:28 Du skal ikke kutte eller markere kroppen din. Vennligst les og be den hellige ånd om å vise deg sannheten om betydningen av dette verset. Gud gjør ikke't vil at barna hans skal tatoveres.

Emma 1. september 2011:

Lucy virker tapt

KJ 22. august 2011:

"Behandle den andre mannens tro forsiktig; det er alt han har å tro med. Hans sinn ble skapt for hans egne tanker, ikke dine eller mine."

f 19. august 2011:

Romerne 8 vers er gode, og selv om personen ikke gjør det't få hele verset, ref. kan være bra i seg selv.

Noe eller annet 19. august 2011:

Mitt favoritt bibelvers er…

Romerne 8: 38-39

For jeg er overbevist om at verken død eller liv, verken engler eller demoner, verken nåtiden eller fremtiden, eller noen makter, verken høyde eller dybde eller noe annet i hele skapelsen, vil kunne skille oss fra kjærligheten til Gud som er i Kristus Jesus vår Herre.

🙂

Dee 1. juli 2011:

Ha tro †

Erin Bower fra Georgia 23. juni 2011:

Jeg'Jeg er ikke en stor fan av tatoveringer, men jeg tror at hvis du vil skaffe deg en, bør det være meningsfylt, så dette er gode ideer for å representere en's tro. Takk for at du delte!

bekk 17. mai 2011:

kan vi bare slutte å skrive om gud. satset på noen penger hun ikke gjorde't les noen av kommentarene dine … ok, jeg skal gjøre dette kort. det er en gud. men jeg respekterer din tro. bare ikke't være respektløs overfor andre og deres tro. som noen sa id heller tro på gud og dø og finne ut at det er ingen gud enn didn't tro og dø og finn ut at det var vår gud. ! så gud velsigne dere alle

Jeff 14. mai 2011:

@ Lucy. Hvorfor sier du at det ikke er noen Gud

laura 6. mai 2011:

MUAHAHAHAHA skrivefeil i fyren med den store taten på ryggen … se om du finner den

Jarrod 18. april 2011:

LUCY og andre – Nevn en FAKTA som sier at Gud ikke er virkelig. Den'Det er aldri for sent å endre … til det bedre.

Steph 3. april 2011:

Disse tatoveringene representerer meningen med Gud, for det vil bli diskusjon.

john 30. mars 2011:

Siden du ikke't tror på gud tror du vinden blåser? du kan'ser du ikke vinden, men du kan føle det riktig? Jeg kan godt't se GUD, men jeg kan føle ham

JCs 21. mars 2011:

Dette er et perfekt eksempel på hva jeg går igjennom i mitt eget personlige liv akkurat nå, og Gud viser meg at mennesker alle er født syndere først deretter frelst av Grace, det handler om forskjellige åndelige nivåer ,,, gjør ikke't bety at noen av oss er mindre bare ikke der den andre er,,,

og det eneste universelle språket vi alle ønsker er å være kjærlighet,,,

Gud visste det ,,, JOH 3: 16-17

Johannes 3:16 (King James Version)

16 For Gud elsket verden så høyt at han ga sin enbårne Sønn, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

Johannes 3:17 (King James Version)

17 For Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å fordømme verden; men for at verden ved ham skal bli frelst.

1.Johannes 4: 8 (King James Version)

8 Den som ikke elsker, kjenner ikke Gud; for Gud er kjærlighet.

Romerne 5: 8 (King James Version)

8Men Gud roser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere.

2. Peter 3: 9 (King James Version)

9Herren er ikke slapp når det gjelder sitt løfte, slik noen mennesker regner slakkhet; men er langmodig overfor oss, men er ikke villig til at noen skal gå til grunne, men at alle skal komme til omvendelse.

1 Peter 5: 8 (King James Version)

8 Vær edru, vær årvåken; fordi din motstander djevelen går rundt som en brølende løve og søker hvem han kan fortære:

Efeserne 6:11 (King James Version)

11 Ta på deg hele Guds rustning, slik at du kan stå imot djevelens villinger.

Johannes 10:10 (King James Version)

10 Tyven kommer ikke, men for å stjele og drepe og ødelegge: Jeg er kommet for at de skal få liv, og for at de skal få det mer rikelig.

Lexie 09. mars 2011:

Lucy og andre som henne. "velsigne dem som blir forfulgt i mitt navn, og velsigne dem som straffeforfølger," du er elsket av gud. Du bør bli elsket av hver enkelt av oss "kristne". Som du også er et Guds barn. Jeg'Jeg kommer ikke til å overtale deg, men svar meg på dette spørsmålet. "hvis det ikke er noen skapere, ingen i det hele tatt, hvor begynte livet? Huske, "ingenting" kan ikke lage noe. Noe kan ikke komme av ingenting. Jorden, solen, månen og stjernene, det hele kom fra et sted. Vitenskapen har ennå ikke bevist at én ting i bibelen er feil. Jesus (selv om du ikke'tror han er guds sønn) var intakt en faktisk person, som levde og døde. Historikere, nyhetsmenn og ikke -troende på hans tid har registrert og dokumentert livet hans og miraklene hans. Selv om du ikke gjør det'ikke tro på "Gud" det er en Skaper. Som ga oss retten til å gjøre som vi velger. Vi er giftige for alt vi berører. Hvorfor er det vold? Vi velger å la hat og sinne styre over våre handlinger. Hvorfor er det STD? Vi kan ikke være ærlige og velge å gi opp vår renhet. Hvorfor krig? Nasjonene våre velger å stå opp i forsvar, i stedet for å forstå. Livet vårt er vårt å lage, og fremtiden vår er det også. Hva dette livet og jorden er nå, er det vi har gjort det til.

Til alle såkalte kristne som lot raseri ta over seg da de leste innlegget, var det noen gang du gikk tapt? Sint? Var det noen som viste deg veien? Eller ble du igjen for å finne ut av det på egen hånd?

Et sitat til dere alle "Gud, gi meg roen til å godta de tingene jeg ikke kan endre."

amandaa s. 28. februar 2011:

noen som merker at det er en stavefeil i den første tatoveringen? den som ber om mot? den 8. linjen ordet styrke er stavet feil! oops.

Shante 25. februar 2011:

oooohhh.dhats gal hvordan ppl bare respektløs den & bare hvem som gir deg så mye. Lucy, Freddie, osv. (respektløst for Jehova) vennligst finn den riktige ånden & følg den riktige stien.

Ck 15. februar 2011:

Gutter tenk på dette! Lucy er som judas selv om han forlater Jesus.

Jesus tilgir ham fortsatt, og han godtar alt det brutale som skjer med ham,

Som er, hvis han ikke vil gjøre det, kan han forsvinne eller noe, men likevel.

Fordi han er sønn av GUD! Så don't dømme hans/henne fordi GUD alltid er der for oss

Og godta oss og tilgi oss !. Ha en god natt til deg'alle!

Bare tro og tro på ham!

Ps det skal jeg ha "fotavtrykk i sanden" i biceps!

GUD Velsigne alle og elsk hverandre plz!

wow 7. februar 2011:

Jeg'm stunned over å se måten folk har svart på Lucy og andre på denne siden som don't tro på Gud. Det knuser hjertet mitt å høre eller lese det, men for "kristne" å fortelle henne å suge en pikk eller skyve av seg eller fortelle henne at hun vil slå hodet mot vegger i helvete, burde skamme seg over seg selv. Jeg'Jeg er sikker på at Jesus ikke ville't har fortalt det til noen. Han ville ta imot henne med åpne armer og elske henne uansett. Bibelen sier "den som er uten synd, kastet den første steinen." Ingen av deg eller jeg er Jesus, så ingen av oss er uten synd og må kanskje se på deg selv før du kaster ordspill mot Lucy eller noen.

Allie 6. februar 2011:

Hellige moly mennesker. religioner gud og tro ikke't mener den kristne frigin -guden. Jeg er helt antikrist, men helt åndelig. Så jeg skal ikke se på denne siden ?? ikke lese sitater? Jeg gjør n'ikke tro på Gud … men tro gjør det ikke't betyr alltid tro på en gud. tro og håp om noe. Jeg tror på sjeler. reinkarnasjon, at vi forblir på denne jorden for alltid. "Frykten ender der troen begynner." sitatet er på denne siden. Så poenget er- gi lucy en pause. du kan si 'behold meningene dine for deg selv" eller sånn, men … don't fortell henne hvor hun skal skyve den, eller sånne ting. hva slags kristne er så forferdelige for andre mennesker? så teit.

Greenheart fra Cambridge 17. januar 2011:

"Slapp av, ingenting er under kontroll" – Adi Da

Airman 15. januar 2011:

Slutt å diskutere om de er en Gud eller ikke, og begynn å snakke om religiøse/trostatoveringer som's hvorfor denne siden er her uansett … wow.

Noen som har andre kule ideer?

Lee 10. januar 2011:

Ikke -gudstroende er de som har rotet denne verden i utgangspunktet, folk som deg er kriminelle og søppel som ikke har noen tro eller moral for å veilede deg! Dere er de som har barn utenfor ekteskap, og blir enslige foreldre, de som dreper og stjeler og gjør feil i denne verden fordi det er dere som ikke har veiledning. Jeg kan forsikre deg om alle trodde på gud denne verden ville være et mye bedre sted vær til slutt er han ekte eller ikke .. Men på slutten av det hele når det kommer dommedag, vil jeg ha en klar konsekvens …. .. Men vil du?????

Lauren 5. januar 2011:

hvilken skrift er tatoveringen for "kjærlighet er tålmodig, kjærlighet er snill" !?!?!?!?

aldri. si.die 30. desember 2010:

Kan noen hjelpe meg med å oversette "aldri si dø" til latin, gresk, hebraisk???

Stefani 22. desember 2010:

Lucy, †

vi har en mening med livet. formålet med å leve er å tjene herren! Ja, han gjør kanskje ikke mirakler for ditt eget personlige jeg akkurat nå, men han vil til slutt bli dømt. Hvordan er det at propellen var på denne planeten? Hvor går du etter dette livet? I stedet for å komme med frekke kommentarer, gå til kirken. Du må forstå sannheten. ,, Guds ord. Hvordan kommer det en bris eller vind og det er ingenting å se? Du bare føler det! De blinde må se! Tydeligvis må du vokse opp og ha litt modenhet honning. Hvorfor ikke godta Gud når du lever etter hans regler? Ti bud!

stephanie 14. desember 2010:

"vi som Gud's folk være hans tempel" betyr at Guds Hellige Ånd vil bo i oss og kroppene våre blir Gud's tempel, et bosted for Den Hellige Ånd. Den Hellige Ånd er Jesu representant etter at han døde og forlot oss.

Dere skal ikke lage noen stiklinger i deres kjøtt for de døde, og ikke trykke noen merker på dere: Jeg er Herren.

3.Mosebok 19:28

Vennligst les Bibelen GUD kommando oss om ikke å sette tatovering i kroppen vår fordi vi er GUD's tempel..

hvis du virkelig elsker GUD -respekt og elsker deg selv….

dette er bare ett av budene i vår G0D…

GUD elsker deg og har en fantastisk plan for deg ^_ ^

takk GUDbless

dan 12. desember 2010:

gutta det er ganske enkelt, respekter hverandre for wateva vi vil tro på, hvis du ikke gjør det't tro på gud, du har fortsatt tro på at det ikke er noen. Hvis du tror, ​​har du tro på at det er det…

Maria 09. desember 2010:

Lucy neste gang du trenger hjelp, eller hvis du er syk og ikke dør't be til GUD u don'Ikke tro på honning hvis du ikke gjør det't tro på ham det er ok han gjør det ikke'T TROR PÅ DEG!

jessamazing 19. november 2010:

lucy,

Jeg vil heller leve hele livet og tro at det er en Gud og dø for å finne ut at det ikke er det't; enn å leve livet mitt i tro på at jeg er alene, og dø når jeg lærte at han var med meg hele tiden. Jeg håper du får et velsignet liv og at hjertet ditt en dag vil åpne seg for hans kjærlighet. Han har allerede åpnet sitt hjerte for deg.

Abdinasir Aden fra Minneapolis, MN 11. oktober 2010:

Det er én Gud og han er skaperen av hele menneskeheten inkludert Lucy. Enten du tror eller ikke er han din Gud, og du er hans tjener. Se himmelen over oss og jorden som vi går på den. Tror du at naturen skapte? Ingen måte, det er han som står bak alle disse kreasjonene, jeg mener han er skaperen. Det gjør han ikke't vil at vi skal mate ham, han trenger bare at vi ber til ham. Takk til alle dere som tror at han eksisterer.

øre 08. september 2010:

ohh ja friheten til religon og tale slike sårende ting. enda bedre friheten til å ignorere mennesker. en person har vært i stand til å irritere alle for det enkle faktum at de godt kan opprøre alle. ignorer de som er uvitende og hater på religon og alt annet for den saks skyld og kos deg ved å kommentere din tro, og din gud, og tatoveringer lar ikke én person gjøre dette til en pittig fest for dem. en tid vil komme når de finner ut av det.

Føniks 20. august 2010:

Lucy – Selv Einstein innså at det var en skaper … vitenskapen peker på det.

Georgina 18. august 2010:

LUCY – Hvis det ikke er noen gud, så forbanna denne siden tydelig merket: "Tatoveringsideer: Sitater om religioner, Gud, tro" og fortsett det syke, triste livet ditt, i stedet for å prøve å bevise at det ikke er noen gud på et tatoveringsnettsted du taper, skriv en bok eller noe, ingen her bryr seg virkelig, vi vil bare se tatoveringer du blodig MORON

Priser 18. august 2010:

@ Lucy og folk som ham

Hvorfor bryr du deg ? De tror på Gud't. Det burde være slutten på diskusjonen. Likevel presser du her din tro, som forresten høres latterlig ut for dem, slik deres tro lyder for deg. Hva med at alle gjør det han vil, og vi lever alle som brødre ?

Lucy, du minner meg om korsfarerne. De trodde tilsynelatende at de så verden som den virkelig, og drepte mange mennesker. Du er ikke annerledes enn religiøse fanatikere. lei seg.

Glenda 09. august 2010:

Lucy, jeg ber om frelse og også at du en dag skal innse hvor fantastisk Jesus Kristus er og overgi seg til ham. Jeg gjør n'Jeg kjenner deg ikke, men jeg elsker deg. =) Det er en Gud og han er fantastisk

Ha tro 21. juni 2010:

Noen tror kanskje ikke på Gud, men de som husker din tro på ham gjør deg sterk. Don't la andre få deg ned. *sitat* "Tro lar ting skje. Det er makt som kommer fra et fryktløst hjerte, og når et fryktløst hjerte tror … skjer mirakler." *sitat*

meg 11. mai 2010:

uansett hva noen sier er det Gud

en dag er vi alle vi ser

ali 25. februar 2010:

Dere av dere som hevder dere er kristne, som setter Lucy ned fordi hun ikke gjør det't tro på Gud, ikke sant't skildrer vår tro veldig godt … Gud har en plan for Lucy. Han vil elske henne, uansett hvor mye hun respekterer ham. Jeg anbefaler på det sterkeste å lese boken "Skjulet" av WM. Paul Young. Gud velsigne P.S. Dårlige ting skjer i denne verden på grunn av valgene vi tar … Gud er ikke en mektig Gud Han er en kjærlig Gud, og selv om vi ikke gjør det't ta de beste avgjørelsene … Han vil finne en måte å gjøre godt ut av dem.

merke 14. februar 2010:

don't dømme mennesker for det de tror, ​​det kan være en gud eller ikke, men hvis folk finner trøst i gud bra for dem: O)

hailey 18. januar 2010:

Gud sier elsk dine fiender. Til alle som har kommentarer om ikke å tro på Gud, vet at jeg ber for dere alle. Jeg'har vært der du er nå. jeg gjorde ikke't tro en gang, men gjennom tidene jeg ikke't tro på ham og gjennom den tiden gjorde jeg ikke'tror ikke jeg klarer det, han var ved min side. selv om jeg ikke gjorde det't fortjener det. jeg håper bare du vil se det med tiden.

Frøken Jay 18. desember 2009:

Jeg er 17 og blir 18 om en måned og prøver å finne den rette tatoveringen for meg. på min forarm noen ideZ?????

Snoopy 09. november 2009:

Lucy fucc u go succ a dicc

krissyguh 09. november 2009:

Jeg kan ikke tro noen av disse kommentarene om ikke å tro på gud. Jeg kommer ikke til å dømme fordi det er gudens jobb. Men jeg er en skam for deg alt du gjør't ha tro på ham. Jeg synes også veldig synd på deg, de fleste av dere kan ikke hjelpe hvordan dere blir oppdratt. Andre vil bare ikke tro på gud fordi du tror livet ditt ikke er bra. Men hei, livet ditt er det du lager det til.

Bonnie-raye 4. november 2009:

jeg er enig med samantha!!

Samantha 31. oktober 2009:

så du sier det'er ingen Gud??

Personlig ville jeg heller brukt livet mitt på å tro der'er en Gud som muligens finner ut at det ikke er det't en … så å bruke livet mitt på å tro at det ikke er't og en dag stå foran ham, full av skam for min uvitenhet.

raquel 19. oktober 2009:

Gud er grunnen til at det å leve var i live av en grunn & alle som ikke tror på Gud, må bare vente til de er døde & da vil de virkelig vite at Gud eksisterer

solskinn 14. oktober 2009:

Så mange guder, så mange trosbekjennelser,

Så mange stier som vind og vind.

Når bare kunsten å være snill,

Er alt denne triste verden trenger.

til hver sitt eget folk, vær hyggelig

23. august 2009:

Fordi vi kommer fra aper, dickheads.

Brian 4. august 2009:

Freddie … gjør en dritjobb av hva? Denne verden er et rotete sted på grunn av oss, og oss alene. Hva'skal han gjøre det? Gjør alt til solskinn og sommerfugler? Hvordan kan han gjøre det når folk som deg selv løper rundt med stygg språk, eller når folk løper rundt høyt/full uansett. Vi har skylden, ikke Gud.

Gud gir oss frelse og lar oss leve dette livet for å gjøre oss sterkere.

Freddie 4. august 2009:

Hvis det er en gud, gjør han en ganske dritt jobb.

jj 29. juli 2009:

hva'er skadene ved å ha tro på herren?

er n't det smartere å sette troen på noe så ingenting?

lille engel 09. juni 2009:

til de som kommer med respektløse kommentarer om Herren … Hvis du ikke gjør det't tro på Gud, hvorfor leser du den religiøse tatoveringsdelen på dette nettstedet ???? Har du ikke noe bedre å gjøre for å gjøre narr av folk som er glade for noe som gjør dem lykkelige? ur patetisk … til dere som er modige nok til å tatovere deres tro der andre kan lese den … ur fantastisk, og jeg har ingenting annet enn respekt for deg! Noen mennesker er bare feige og må gjøre narr av andre for noe de gjør't forstår. Og hvis de tar feil om vår Gud, kan de slå hodet på veggen …. i helvete.

Michelle 7. juni 2009:

Det er det som starter de fleste krigene i dag. De som tror deres mening er viktigere enn andre. la dem tro på det de vil tro på. Hvis du vil tro på gud, tro på gud, hvis du ikke gjør det't enn don't. men don't skyv dine meninger om folk fordi de mest sannsynlig ikke gjør det't skit. Takk.

Hanna 7. juni 2009:

Du vet, som mange av disse tatoveringene viser, kan tro være mange ting og trenger ikke stoppe eller begynne med å tro på en gud.

BTB 3. juni 2009:

Jeg tror dere alle skal komme over det og tro på det dere vil tro! Utrolig tats skjønt!

valeria 3. juni 2009:

Lucy Vær så snill Don't Vær respektløs overfor vår Herre

Lil Lady 12. mai 2009:

Lucy u sier det er ingen Gud, men det er din gud troen på at det ikke er det't en

elizabeth 08. april 2009:

en dag vil du se at gud var her for deg, selv når du var det't der for ham. han er alltid trofast, og vil aldri gi opp deg, selv om noen av dere lenge har gitt opp ham. det er trist å se at noen mennesker kan være så blinde for Guds nåde! Fortell meg, hvis hans eksistens er illusorisk, hvor tror du da alt var avledet??

alex 15. mars 2009:

ja det gjør han ikke'ikke si noe. noensinne lol

Forlatt fra USA 26. februar 2009:

Takk og lov Gud ikke't si det er ingen Lucy.

Elsker sitatene!

billy 12. februar 2009:

lucyy gå suge pikken min

lea. 11. februar 2009:

Lucy hvor godt du holder meningene dine for deg selv, tossa.

Lucy 7. februar 2009:

Det er ingen gud! Morons!