Jeg har tretten tatoveringer. jeg tror de'alle er ganske kule (og definitivt ikke't kvalifisere seg som "dårlig kvalitet").

1.Johannes 4:10

1.Johannes 4:10

Jeg er oppvokst i en veldig katolsk familie som praktiserte tillit, tilgivelse og ubetinget kjærlighet. Min bestemor, som var mitt ledelys gjennom hele mitt liv, var en fromt religiøs kvinne som hadde blitt nonne hvis hun ikke hadde ønsket å starte en familie så desperat. Hun var fast gift med bestefaren min i 56 år, hadde 4 barn og 11 barnebarn og oppdro hver og en av oss til å være sterke, trofaste voksne.

På dagen for min første nattverd ga gudmoren min en bibel, og bestemor ga meg et av de små bokmerkene som forteller deg, "Hvis du føler deg håpløs, kan du lese 2.Korinter 4: 16-18." Selv som barn med en begrenset forståelse av verden, følte jeg fremdeles anfall av smerte, depresjon og frykt, og jeg vendte meg ofte til dette bokmerket og leste og leste ordene som ville oppmuntre meg til å gå videre. Den'Det har gått 20 år, og jeg har fremdeles den samme bibelen og det samme bokmerket. Den's side er godt slitt for hvor mange ganger jeg'har åpnet for spesifikke vers som søker trøst, spesielt korinter og salmer.

Noen kristne hevder at det er i strid med Herrens ord å skjære alt inn i ditt kjøtt; sier andre kristne, "Hvorfor ikke? Hvorfor ikke bli gal for Gud?" I stedet for å måtte finne en bibel og åpne for din favorittside, eller resitere den fra hukommelsen, hvorfor ikke bare tatovere sitatet et sted på huden din? På den måten kan du alltid se det når du trenger det mest.

Salmer Tatoveringer

Salmenes bok består av 150 dikt i den kristne bibelen. Begrepet salmer oversetter til "sang" eller "salmer" fra både hebraisk og gresk. De fleste salmer antas å ha blitt skrevet i de tidlige tidene av det gamle Israel, muligens i løpet av det første årtusen f.Kr..

Beste inspirerende salmervers

  • Ditt ord er en lampe for mine føtter og et lys for min vei. (Salme 119: 105)
  • La min munn og mitt hjertes meditasjon være akseptable for dine øyne, Herre, min styrke og min forløser. (Sal 19:14)
  • Herren er min hyrde; Jeg kommer ikke til å ville. Han får meg til å legge meg ned i grønne beite: han leder meg ved siden av det stille vannet. Han gjenoppretter min sjel: han leder meg på rettferdighetens stier for sitt navn's skyld. Ja, selv om jeg går gjennom dødens skygge -dal, vil jeg ikke frykte noe ondt: for du er med meg; din stav og din stav de trøster meg. (Salmenes 23: 1)
  • Gud er vår tilflukt og styrke, en svært nærværende hjelp i trøbbel. Derfor vil vi ikke frykte, selv om jorden blir fjernet og om fjellene bæres inn i havet. (Salmenes 46: 1)

Genesis Book Tattoos

Genesis Book er den aller første boken i den hebraiske bibelen. Fra den greske betydningen "opprinnelse," 1 Mosebok beskriver hvordan Gud den første dagen skapte himmelen og jorden. Han fortsetter med å skape Adam og Eva (ved hjelp av en ribbe fra Adam's kropp), og gir dem hele jordens paradis å leve i. Han advarer dem imidlertid om å holde seg borte fra et bestemt tre som de ikke klarer å motstå når de blir fristet av slangen som lever i det. De forråder Gud og blir forvist fra Edens hage. Genesis Book fortsetter med å detaljere historien om Noah og arken, og slektsforskningen til flere generasjoner etterkommere av Adam og Eva, Kain og Abel og Abraham.

Mosebokens vers

  • Så Gud skapte menneskeheten i sitt eget bilde, i Guds bilde skapte han dem; mann og kvinne skapte han dem. (1.Mosebok 1:27)
  • “Så lenge jorden varer, vil frøtid og høst, kulde og varme, sommer og vinter, dag og natt aldri opphøre.” (1.Mosebok 8:22)
  • “Jeg vil gjøre deg til en stor nasjon, og jeg vil velsigne deg; Jeg vil gjøre ditt navn stort, og du vil være en velsignelse. Jeg vil velsigne dem som velsigner deg, og den som forbanner deg vil jeg forbanne; og alle mennesker på jorden vil bli velsignet gjennom deg. ” (1.Mosebok 12: 2)

Flere bibelvers -tatoveringer

Kommentarer

ibenholt 25. juni 2012:

Ja i waldorf Maryland

diogener fra Storbritannia og Mexico 19. mars 2012:

Noen gode ateistiske tats rundt?

Bob