Tom har vært en online skribent i over syv år. Han er begeistret for alt som er knyttet til cowboyer, rodeoer og vestlig historie.

ropetattoodesignsgallery

kassen min

Tau tatoveringer

Tau er en av de mer nyttige oppfinnelsene som noensinne er gjort, og har mange bruksområder på oppdretts- eller jordbruksfeltene. Selvfølgelig er livet på landsbygda langt fra det eneste stedet tau brukes, ettersom det spiller en stor rolle innen sport, sjøjobber og utforskning rundt om i verden.

Nå bare fordi tau er utilitaristisk ikke'ikke mener det kan't også være estetisk tiltalende. Under deg'Jeg finner også noen flotte bilder av tatoveringer.

Tauets flettede eller vridde utseende gir godt tatoveringskunstmateriale, og ser flott ut når det er gjort av en god kunstner og har et godt design.

Rope Tattoo Designs

Vi'Jeg vil se på flere forskjellige tauutforminger, for det meste armbånd, armbånd eller et band av noe slag, som deg'vil se nedenfor.

Et annet kraftig element i tauet tatovering er inkludering av knuter. Tauet vil sirkle rundt den valgte delen av kroppen mens det i noen tilfeller har en knute inkludert i designet. Noen av dem ser veldig bra ut.

Her vi'Jeg vil bare se på tauet spesielt, og forhåpentligvis det'Jeg vil lage noen ideer for tatoveringsdesign for deg.

Håndleddet tatovering

Bildet øverst i denne artikkelen viser et enkelt vridd tau rundt håndleddet. Selv om tauet er gjort bra, får det meg til å lure på hvorfor noen skulle gå gjennom bryet med å få litt taublekk og bare få det designet med ingenting annet. Kanskje toppen av håndleddet har noen ekstra elementer til det, men det gjør det ikke't ser ut til å være tilfelle.

Når det gjelder selve tauet, ble det gjort ganske anstendig, med skyggen som ga den riktig tekstur.

ropetattoodesignsgallery

tatoveringer99

Rope Armband Tattoo

Denne ser nesten ut som et bånd eller en kantet snørebånd i stedet for et tau. Den'er nesten som å se to ender av et tau med et stykke flatt materiale i mellom.

En ting dette designet har for det, er at det er en veldig kul og godt gjennomført knute. Hvis du kjenner igjen hvilken type knute det er, legg igjen en kommentar nedenfor for resten å se.

ropetattoodesignsgallery

speakeasytattoo

Lår tau knute tatovering

Her er en annen interessant knutetatovering, denne gangen som et band på låret. Dette er et veldig detaljert stykke og en ekstremt vanskelig for en kunstner å utføre. Skyggen skaper en fin effekt.

Det ene problemet er at kunstneren kan ha tatt skyggeleggingen litt for langt, mørkere den litt mer enn den trengte å være for å få de ønskede resultatene. Men fortsatt en god tatovering.

Kjenner du igjen den spesifikke knuten med denne?

ropetattoodesignsgallery

vi elsker det

To tauet i armbåndet

Dette er et veldig godt sett med armbåndstatoveringer, med de kontrasterende mørke og lyse fargene som fungerer godt sammen for å skape et flott tauutseende.

Den'Det er også hyggelig å se måten artisten bestemte seg for å gi hvert håndledd en helt annen design. På venstre håndledd er det en knute jeg'Jeg er sikker på at noen som har litt kunnskap om knuter vet navnet på. Igjen, legg igjen en kommentar hvis du vet hva det er.

Det jeg liker med det er måten tauet ser ut til å henge ned til tommelleddet etter å ha viklet seg rundt håndleddet.

ropetattoodesignsgallery

themuseuminc

Tatovering av tau som henger i en tråd

Nå jeg'Jeg er ikke 100 prosent sikker på at denne tatoveringen henviser til ideen om "henger i en tråd," men det er sikkert passende, selv om tauet er blekket horisontalt. Den eneste taustrengen i midten ser virkelig fantastisk ut og kan snakke til en rekke områder som hvor vi føler at vi er'henger bokstavelig talt i en tråd.

Selv om jeg virkelig liker dette temaet og designet, er den ekstraordinære detaljen like imponerende. Jo nærmere du ser, jo mer detaljert og fibrøst ser det ut, som et ekte tau på randen av å bryte under belastningen av en viss kraft. Flott tatovering.

Tatoveringsdesigner

Tau er ikke bare utilitaristisk, men gir en tatoveringsdesign av høy kvalitet som for det meste alle som liker emnet, ikke ville'har ikke noe imot å ha tatovert på dem.

For frittstående tau-tatoveringer er et bånd plassert i forskjellige deler av kroppen det dominerende designet, og det's forståelig hvorfor kombinert med knuter og andre elementer for å skape et flott utseende.

Etter å ha sett disse, kan det hende at noen av dere ikke ser på tauet akkurat som før, og du kan skynde deg ned til den lokale tatovøren for å se om du kan få litt vridd hamp på kroppen din.

Båt- og skipstatoveringer

  • Båt- og skipstatoveringer

    Båt- og skipstatoveringer er en overraskende populær design for de som søker noe kult å vise på huden.

Kommentarer

Bish 21. juni 2017:

Enkelt tau (linje) rundt håndleddet er en tatovering sjømenn får når en del av dekkstyrken er populær blant sjømenn