Jeg er en brannhest i kinesisk astrologi, og mitt livssymbol er Lovers ifølge tarot.

tarot-kort-tatovering-design-ideer-og-betydninger-royalty-symboler-eller-domstolskort

Anna Fonte (collage fra Public Domain og Canva)

Betydningen av hver Tarot Court Card Tattoo

Hvis du'Hvis du er interessert i tarot, vet du at det er 16 hoffkort (konger, dronninger, prinser og prinsesser) i en kortstokk, fire av hver farge (sverd, kopper, tryllestav og pentakler).

Generelt representerer disse ansiktskortene to ting: de viktige menneskene i livet ditt og ferdighetene du håper å ha. Med andre ord representerer de både lærerne dine i virkeligheten og verktøyene som vil hjelpe deg på din reise i livet.

Jeg er ikke tarot -ekspert. Jeg'm mer av en livslang vifte eller dabbler. Jeg gikk på barneskolen da min langhårede mor-en hippie på den tiden, en kunstner som tegnet sitt eget tarotdekk-tok tarot med meg. Jeg gjorde det med vennene mine som i mine tenåringer og tenåringer. På 1980 -tallet brukte jeg Tarot: Mirror of the Soul, en håndbok designet av Gerd Zeigler for å følge Aleister Crowley Thoth -kortstokken, og på 1990 -tallet handlet det om Angeles Arrien's Tarothåndbok: Praktiske anvendelser av gamle visuelle symboler, en bok som lå i bokhyllen til alle kule unger jeg kjente på college.

Kongekort i et nøtteskall:

  • De Konge og Dronning refererer vanligvis til eldre, langvarige eller autoritative mennesker i livet ditt eller mangeårige evner og innsikt.
  • De prins og Prinsesse avsløre nye evner og innsikt eller yngre, nyere mennesker i livet ditt.
  • De hunn kort (dronning og prinsesse) = dypere bevissthet om emner relatert til anima eller de kvinnelige eller feminine fasettene i din personlighet.
  • De mann kort (konge og prins) = utvidelse av bevisstheten om emner relatert til animus, dine mannlige eller maskuline ansikter.

Tarotkort for kvinner og menn: Anima og Animus

Det er ikke nødvendig å ta kjønnet til et tarotkort for alvorlig. Disse kortene antas å representere energier, ikke bokstavelige kjønn. Dermed kan det å tegne et kongekort representere en mektig autoritativ figur i livet ditt eller et mesterlig verktøy du har i verktøykassen, og å tegne en dronning kan representere enhver mors, selvforsynt eller generativ, introspektiv ferdighet du har. Prinser og prinsesser kan være stand-ins for sønner og døtre, eller de kan representere nye ferdigheter du håper å få.

Hvilke navn kaller du rettskortene dine?

Ulike tarotstokker bruker forskjellige ord for å beskrive disse fire edle ansiktskortene. Legg merke til det på forskjellige dekk, "Ridder" refererer til både king-type og prins-type kort.

 KingQueenPrincePrincess

Andre navn på dette kortet:

Ridder, mentor, far, foredragsholder, mor, prestinne

Mor, kunstner, datter, sjaman, gave

Knight, Son, Amazon, Knower, Apprentice

Side, datter, barn, sted, søker

Hva draktene betyr

  • Sverd (mental eller cerebral)
  • Kopper (følelsesmessig eller innovervendt)
  • Tryllestav (åndelig eller oppadvendt) (aka batonger, stenger eller staver)
  • Disker (fysisk eller materiell) (også kjent som pentakler eller mynter)

Hvis du'er interessert i Major Arcana, les Tarot Card Tattoo Design Ideas and Meanings: The Major Arcana.

Hvis du'leter etter dresskortene fra ess til ti, les Tarot Tattoo Design Ideas and Meanings: The Minor Arcana (dresskort: sverd, kopper, tryllestav og disker).

Queen of Swords tattoo av Quinn DeRuiter @femmefatale_quinn på Omega Point Tattoo i Omaha, NE; Design av @micah_ulrich.

Queen of Swords tattoo av Quinn DeRuiter @femmefatale_quinn på Omega Point Tattoo i Omaha, NE; Design av @micah_ulrich.

Av Michael Mafrici Tattoo @mafriciinc, en midtlandsbasert artist.

Av Michael Mafrici Tattoo @mafriciinc, en midtlandsbasert artist.

@mafriciinc

Swords King, Queen, Prince og Princess

Disse kortene representerer fire forskjellige typer mental forståelse. Disse figurene holder alle blad og er vanligvis avbildet i aksjon, og skjærer gjennom gamle mønstre og tro.

King of Swords (The Mind Master)

Denne kongen representerer en prestasjon av å finne fokus, intensjon og selvkontroll. På de fleste dekk er han avbildet på en hest som flyr gjennom luften (sinnets element) over vann (følelseselementet). Han galopperer fremover og holder både en dolk (yin) og et sverd (yang) for å skjære gjennom luften med sylskarpt fokus og viljestyrke. Dette kortet kan representere en eldre mann eller autoritetsfigur eller en sann mester i en eldre ferdighet eller tradisjon. Sverdkongen beveger seg fryktløst fremover, i helt nye retninger.

Sword Queen (The Mask Cutter)

Denne dronningen representerer en prestasjon av både rasjonell, uinteressert tanke og fordomsfri bevissthet. Hun kan se gjennom det overfladiske lag av ting inn i deres sannere, dypere natur. Hun's skildres ofte sittende på eller blant skyene, ofte med et sverd i den ene hånden og en maske i den andre. Hun har skåret bort masken som skjulte øynene hennes. Som gudinnen Athena og ifølge Arrien, "Hun har evnen til å gi råd og konsultere andre og har visdom til å søke råd og konsultasjon for seg selv når det er nødvendig."

Prince of Swords (The Box Cutter)

Denne prinsen representerer en prestasjon av kreativ tanke, intuitiv tenkning og et ønske om ubegrenset og uhemmet mentalitet. Dette kortet representerer en frisk, ny bevissthet om en's egen intuisjon og en's evne til å tenke ubegrensede, uboksede tanker. Han er ofte avbildet med flere blader som representerer hans besluttsomhet om å skjære gjennom gamle tanker, holdninger og tro som kan holde ham tilbake.

Princess of Swords (The Mood Fighter)

Denne prinsessen representerer en prestasjon av praktisk tenkning og håndgripelige tanker. Hun er kalt "The Mood Fighter" fordi hun skjærer gjennom følelsene (symptomet) for å se hjertet (årsaken). Det gjør hun ikke't la følelser styre handlingene hennes. Hun handler på ideer i stedet for bare å tenke på dem. Hun's ofte vist sitter i skyene eller kjemper mot en støvstorm av stemninger. For henne er ord og gjerninger på linje.

Knight of Cups av @omimoloko

Knight of Cups av @omimoloko

@omimoloko

Kopper, konge, dronning, prins og prinsesse

Disse kortene representerer fire forskjellige typer emosjonell forståelse. Disse figurene inneholder alle kopper, gral eller kar av noe slag. Vann er følelser, og kopper holder det.

King of Cups (Master of Unconditional Love)

Denne kongen representerer emosjonell lojalitet og engasjement og ubetinget kjærlighet. Han'er den eneste kongen i dekk som ikke bruker hjelm eller krone for å indikere ideen om at han'er åpensinnet, tillitsfull, ubevoktet, sårbar og villig til å bli sett. Han rir ofte på en bevinget hest (Pegasus) og tilbyr en gral eller kjærlig kopp opp til himmelen i en sjenerøs, evig gest.

Queen of Cups (The Truth Teller)

Denne dronningen representerer en prestasjon av emosjonell integritet og selvrefleksjon. Hun kan også representere morskap eller mors figurer. Hun føder nye former, talenter, selv, identiteter og liv. Hun uttrykker følelsene sine veltalende, åpent, fritt, unapologetically. Hun eier følelsene sine og uttrykker dem fritt uten undertrykkelse, skyld eller dom. Hun'er ofte avbildet på en trone med utsikt over et vannbasseng, stirrer inn i dypet og og refleksjonen: Hun velger virkeligheten fremfor illusjon.

Prince of Cups (The Lover)

Denne prinsen representerer oppnåelsen av følelsesmessig begjær. Han's ofte avbildet å ri over vannet (følelser), holde en kopp i hendene. Han er motivert av sine innerste ønsker og følelser. Han stirrer inn i koppen for å finne veien, ser inn i seg selv for å la følelsene og begjærene lede ham. Han drikker dypt fra sin kjærlige kopp, føler og uttrykker følelsesmessig lidenskap dypt og fullstendig.

Princess of Cups (The Mood Master)

Dette kortet representerer en prestasjon av følelsesmessig åpenhet, objektivitet og løsrivelse. I stedet for å være knyttet til et kjærlighetsobjekt, er hun ganske enkelt forelsket. Det gjør hun ikke't spille følelsesmessige spill: Hun er utenfor besittelse, sjalusi og manipulasjon. Hun er følelsesmessig stabil og i stand til å kommunisere sine følelser og ønsker tydelig. Hun er klar til å elske eller finne nye måter å elske på. Hun holder en kopp foran seg og tilbyr gratis kjærlighet til universet.

Queen of Cups av Rhea Blais på på Sacred Body Tattoo i Enfield CT @sacredbodygallery (fra Linestrider -dekket).

Queen of Cups av Rhea Blais på på Sacred Body Tattoo i Enfield CT @sacredbodygallery (fra Linestrider -dekk).

Wands King, Queen, Prince og Princess

Disse kortene representerer fire typer åndelig eller overnaturlig forbindelse. Hver av disse karakterene har en tryllestav (stafettpinne, stang eller stav) som lar dem kommunisere med andre wolds og koble seg til høyere makter.

King of Wands (The Vision Quester)

Denne kongen representerer en prestasjon av innsikt og intuisjon. Han er en visjonær leder eller en slags åndelig guru. Ofte avbildet han kjører på en enhjørning, og sitter fast ved en overnaturlig forbindelse. Han holder en fakkel (stavenes ess) i hånden for å brenne gjennom blokker eller hindringer som hindrer synet hans. Han lader fremover, aktivt og selvsikkert søker sannhet og dynamisk gjør det slik.

Queen of Wands (The Self-Seer)

Denne dronningen representerer en prestasjon av selvkunnskap, introspeksjon og personlig transformasjon. Hun sitter på en trone og blir ofte sett reflekterende eller i refleksjon. Hun har oppnådd selvkunnskap og selvrealisering. Hun kjenner hvert sitt ansikt og manifesterer hvem hun er i verden, og føder alle former og fasetter av seg selv. Hennes strålende krone representerer "glansen av å våkne til den dypeste essensen av hvem vi er" (Arrien).

Prince of Wands (The Self-Maker)

Dette kortet representerer en prestasjon av kreativitet. Han er ofte avbildet på en vogn eller en hest. Han holder tømmene uformelt, nonchalant, helt selvsikre i sin retningssans. Han er fullstendig fanget av flyten i sin kreative prosess og beveger seg i nye retninger. la sin indre kreativitet lede ham. Han er fullt engasjert i og oppslukt i prosessen med å utvide og transformere seg selv gjennom sin kreative prosess.

Princess of Wands (The Tiger-Tamer)

Denne prinsessen har møtt demonene sine, kjempet mot sine indre dyr og vunnet. På Thoth-dekket blir hun avbildet som å ha en bokstavelig tiger i halen, ettersom dette kortet betyr en oppnåelse av selvfrigjørelse, frigjøring av indre frykt og begrensninger og en triumf over indre blokker og grenser.

Crystal Kinsley's @CrystalMouse1

Crystal Kinsley's @CrystalMouse1 "Pentakelsens far" tatovering fra Kim Kran's Ukjent Villdekk.

Crystal Kinsley, med tillatelse

Pentakler (eller disker) konge, dronning, prins og prinsesse

Disse tallene representerer fire forskjellige manifestasjoner av ytre krefter eller materielle gevinster. Enten du kaller det et pentagram (et symbol på jordelementet) eller en plate eller en mynt (symboler på materiell rikdom eller gevinst), uttrykker alle fire av disse tegnene evner og fingerferdigheter i den fysiske verden.

King of Pentacles (The Harvester)

Dette er kongen av velstand og overflod. Han manifesterer sine ferdigheter i den ytre verden på praktiske måter. Han sitter med utsikt over mange marker; han har plantet frøene sine, dyrket forsiktig og høstet det han har sådd. Denne evnen er ikke abstrakt eller metafysisk eller emosjonell: Den representerer fysisk, virkelig verden, bunnlinjen, håndgripelig overflod i helse, karriere, økonomi og den fysiske verden.

Queen of Pentacles (The Nurturer)

Denne dronningen – i likhet med Demeter eller jordmor – er mater, giver av ernæring og "byggeren av fruktbare verdener" (Arrien). Hun bygger nye realiteter, mater nye former, nærer nye liv og oppfyller nye skjebner. Hun er den faktiske og jordnære moren som bryr seg om familien sin, investerer i samfunnet sitt og insisterer på at alle blir til middag.

Prince of Pentacles (Byggherren)

Dette kortet representerer en prestasjon av former og grunnlag og fysisk form, trening og kropp. Han er en kroppsbygger, en utseende arkitekt, en designer av nytt utseende. Han skaper aktivt, muskelmessig, uansett hvilke nye strukturer som trengs.

Princess of Pentacles (The Maker)

Denne prinsessen er i ferd med å føde seg selv og sin egen kreativitet. Hun fruktbar og fruktbar, vanligvis avbildet gravid. Hun har møtt vanskeligheter og seirer, "en kvinne som har vært over vulkanen og gjennom briar -lappen" (Arrien). Hun får nytt liv – det gestater inni henne – hun er i ferd med å danne et nytt liv, selv, identitet og fasett av seg selv.

Queen of Pentacles av Micah Ulrich i Michigan, USA (micahulrichart.com)

Queen of Pentacles av Micah Ulrich i Michigan, USA (micahulrichart.com)

Micah Ulrich