Jeg er en brannhest i kinesisk astrologi, og mitt livssymbol er Lovers ifølge tarot.

Hva betyr egentlig hver tarotkort -tatovering?

Hva betyr egentlig hver tarotkort -tatovering?

collage av Anna Fonte fra illustrasjoner fra Public Domain og Canva

Hvis du'når du tarot, vet du at kortstokken på 78 kort faktisk er to separate kortstokker satt sammen: Major og Minor Arcanas. Denne artikkelen dekker Major Arcana, også kjent som trumfkortene, en undersett med 22 kort som vanligvis er nummerert fra 0 til 21 som ofte antas å representere stadiene i den personlige evolusjonen, og starter reisen på 0 med den uerfarne dumme og slutter på 21 med The World -kortet, representerer hvert kort mellom et stadium eller en hindring for passasjen.

Når du tegner et Major Arcana -kort – eller når du blir tiltrukket av et – kan det gi deg innsikt i eller et budskap om de store spørsmålene om din livssti eller nåværende livsfase. (Court -kort, derimot, forteller oss generelt om mennesker i våre liv, og dresskort innebærer mindre, mer spesifikke livstimer.) Dette er grunnen til at en tarotkort -tatovering kan være svært viktig for brukeren.

I denne artikkelen finner du…

 1. En liste over alle kortene i Major Arcana med en kort beskrivelse av hvert kort's symbologi og mening.
 2. Tips for å hjelpe deg i designfasen med å brainstorme ideer til en unik tarot -tatovering.
 3. Bilder og en liste med lenker til fotogallerier, slik at du kan bla gjennom designalternativer.

Tatovering av Caige Baker (@caigebaker på Instagram) i Calgary, Alberta (månen i Rider-Waite-dekket): Å vise et kort med hånden som tegnet det er et fantasifullt designvalg.

Tattoo av Caige Baker (@caigebaker på Instagram) i Calgary, Alberta (månen i Rider-Waite-dekket): Viser et kort med hånden som tegnet det, er et fantasifullt designvalg.

Dårlig Tarot Card Tattoo (After Rider-Waite Deck) av Veller Ádám

Fool Tarot Card Tattoo (After the Rider-Waite Deck) av Veller Ádám

Veller Ádám

Tarot -tatoveringer fra Major Arcana

0 Dåren

Don't bli lurt: Uskyldig og ren som en nyfødt, Narren kan være den klokeste på dekk siden han vet at han ikke gjør det'vet ikke. Dette kortet skildrer vanligvis en ungdommelig reisende som rykker ut i det ukjente og representerer en ny begynnelse og det første trosspranget som er nødvendig som et første skritt på evolusjonens vei. Don't misforstå navnet på dette kortet: Disse toskene er ikke dumme, men heller de'er villig til å tørre risikoen for et nytt liv og en ny skapelse.

1 Tryllekunstneren

En historieforteller lager noe ut av ingenting som en tryllekunstner som trekker en kanin ut av en lue. Kommunikasjon er en magisk kunst. The Magician (også kjent som The Magus) er en flink kommunikator, en som ifølge Angeles Arrien (forfatter av Tarot -håndboken: Praktiske anvendelser av gamle visuelle symboler) "inspirert, spenstig og godt timet." Tryllekunstneren minner oss om hvordan språk former bevissthet og hvordan bemyndiget kommunikasjon, fullt uttrykt og realisert, er den typen som beveger fjell. Han peker ofte opp mot luften og ned mot jorden for å indikere "som over, så under": Han kanaliserer, kombinerer og manifesterer alle former for kreativ energi og gjør det immaterielle materialet.

2 Yppersteprestinnen

Yppersteprestinnen sitter stille, innadvendt, i ferd med å se. Alt hun trenger å gjøre for å vite sannheten er å stoppe, lukke øynene og se etter svaret i seg selv. Prestinnen handler om intuisjon, uavhengighet og selvtillit. Alt du trenger er deg: Du er alt du trenger. Du har dette, jente.

3 Keiserinnen

Kjærlighet + visdom = keiserinnen, også kjent som Queen’s Heart of Hearts. Fordi hun vet hvordan hun både skal gi og motta kjærlighet, kan hun bare legge seg tilbake og slappe helt av i den fredelige kunnskapen. Keiserinnen er tradisjonelt forbundet med morsmakter og kan representere manifestasjon av liv, familie, kjærlighet, kunst, visjon eller oppfinnelse. Hun føder rolig nye ideer.

4 Keiseren

Skuespiller, gjerning, leder, skaper, grunnlegger, gründer, byggherre, go-getter, regnemaker: Keiseren er den som får jobben gjort. Dette kortet skildrer ofte en muskuløs, geithodet Væren, men han representerer også ideen om at, som Ralph Nader sa, "Ledelsens funksjon er å produsere flere ledere, ikke flere følgere."

5 Hierofanten

Hierofanten representerer de doble og avhengige prinsippene for læring og undervisning, lytting og tale. Ofte avbildet som en pave-lignende figur og bygger som sådan en bro mellom menneskehet og guddommelighet. Dette kortet representerer en forpliktelse til tradisjonelle institusjoner, familie, relasjoner, kirke og samfunn.

Lovers tattoo av Sarina Rae Moore-Maximillion of White Rabbit Tattoos i Killeen, TX Instagram @chingutattoos

Lovers tattoo av Sarina Rae Moore-Maximillion of White Rabbit Tattoos i Killeen, TX Instagram @chingutattoos

6 De elskende

Dette kortet handler om kunst og håndverk i forholdet: mellom to jeg eller mellom to sider. Dette kortet representerer den evige tangoen mellom doble partnere, ansikt til ansikt og hånd til hånd, og alt det indre arbeidet hver enkelt må gjøre for å holde det oppe. Dette kortet fokuserer på ideen om forholdet til andre som en transformativ opplevelse.

7 Vognen

Vognen sitter avslappet og holder tømmene uanstrengt, nonchalant, mens de stadig snurrende forandringshjulene svinger under ham. Dette kortet handler om å overvinne konflikter og fortsette å gå frem fryktløst, i en positiv retning. Han's fikk øynene opp for premien og den'er bare et spørsmål om tid.

8 Rettferdighet eller justering

True Justice krever saklighet, rettferdighet og visdom. En libran -figur, ofte avbildet med rettferdighetsskalaen, ser mer enn bare den ene siden av historien, og dette kortet handler om den balansen, harmonien, symbiosen, integrasjonen, syntesen og det å samle forskjellige synspunkter.

En sjarmerende tolkning av eremitten av Steve Black @allofone666 på All of One Tattoo i Weston-Super-Mare.

En sjarmerende tolkning av eremitten av Steve Black @allofone666 på All of One Tattoo i Weston-Super-Mare.

9 Eremitten

Eremitten har lært alt han kan fra verden og vender seg nå til seg selv for å få svar. Dette kortet representerer handlingen med introspeksjon, meditasjon, å se innvendig og finne din indre vise. Eremitten er som en lykt opplyst med visdom, og veileder andre mot sine egne indre sannheter.

10 lykkehjul

Cha-ching! Dette kortet handler om å vinne jackpotten i livet og finne overflod, velstand, gevinst, vekst, ekspansjon og muligheter i den materielle verden, om å nå etter og manifestere en virkelighet som er større og bedre. Den's også om livssirkelen eller reinkarnasjon, karma eller samsara.

11 Styrke eller begjær

Dette kortet viser ofte en person, vanligvis en kvinne, som sykler eller reiner et stort dyr, vanligvis en løve. Den'Det handler om å temme dyrene inne og overvinne din gamle frykt og mønstre. Den'Det handler også om glans og utstråling av kraft og styrke. Lyst kommer fra ordet glans, og dette kortet betyr utstrålingen som oppstår når en's indre krefter og ønsker utøves og realiseres fullt ut.

En unik tolkning av Justice -kortet av @heidaritattoo Esther J Heidari

En unik tolkning av Justice -kortet av @heidaritattoo Esther J Heidari

@heidaritattoo

Hanged Man Tattoo av RightStuff.eu

Hanged Man Tattoo av RightStuff.eu

RightStuff.eu

12 Den hengte mannen

Angeles Arrien sier det "for å bryte begrensende mønstre, er det ofte nødvendig å ha en helt annen holdning." The Hanged Man henger opp ned for et nytt perspektiv. Han representerer transformasjonskraften ved å bryte fri fra gamle mønstre ved å vedta en ny bevissthetstilstand, utfordre selvpålagte begrensninger og fjerne seg selv fra gamle synspunkter.

13 Død eller gjenfødelse

Dette kortet skildrer ofte et skjelett for å illustrere det universelle prinsippet om løsrivelse, frigjøring og slipp. I stedet for en bokstavelig død representerer dette kortet slutten på gamle former for å gi plass til nye muligheter. Dette kortet handler om utvidet bevissthet og å bli knyttet til kjødelige bekymringer. Skjelettet har vokst ut av huden og er klar til å manifestere noe helt nytt.

& apos; Kom og bli med på drapets Death tarot -tatovering av Hash på Northsidetattooz.

'Bli med på drapets Death tarot -tatovering av Hash på Northsidetattooz.

en tolkning av dødskortet fra tarot av marseille deck ... gjort av emmanuel mendoza på ironcald i troy, mi.

en tolkning av dødskortet fra tarot av marseille deck … gjort av emmanuel mendoza på ironcald i troy, mi.

14 Temperance eller Art

Dette kortet skildrer ofte noen som helter væske fra et kar til et annet og representerer ideen om at vi, i likhet med alkymister, kan lære å omdanne basismaterialer til gull og gjøre noe vanlig til noe verdifullt. Det representerer også ideen om at medholdenhet, omsorg, flid og måte må tas for å få blandingen akkurat.

15 Djevelen

En hedensk tolkning av dette kortet gjør det mye mer meningsfylt enn en kristen. Djevelen representerer evnen til å møte dine problemer eller "bedevilments" med humor og minner oss om ikke å ta oss selv for alvorlig. Møter livet's problemer med en leken, sanselig, lystig holdning reduserer dem automatisk til noe mer håndterbart.

Tower tattoo av @ste.bonura

Tower tattoo av @ste.bonura

@ste.bonura

Av @thommyboytattooer

Av @thommyboytattooer

@thommyboytattooer

16 Tårnet

Dette kortet viser ofte et Babel-lignende tårn som'brenner eller smuldrer for øynene våre. Det representerer helbredelse, restaurering og renovering, desimering av gamle strukturer som er et nødvendig første skritt mot rekonstruksjon. Personen som er tiltrukket av dette kortet er en som bygger nye former, en arkitekt for nye realiteter, en som'er i ferd med å fjerne gamle former for å gi plass til nye konstruksjoner.

17 Stjernen

Stjernen utstråler med selvfølelse og selvtillit. Hun fungerer som et ledelys for selvkjærlighet og selvbevissthet for alle som ser henne. Hun representerer en inspirasjonsstråle, et glimt av håp og et lysende fyrtårn for selvaksept. Hun viser deg veien.

Månen av Liz Pavlicek @lizpavtattoos, Magic City Tattoo i Minot, ND

Månen av Liz Pavlicek @lizpavtattoos, Magic City Tattoo i Minot, ND

18 Månen

Månen betyr din karma, alt arbeidet du trenger å gjøre i denne levetiden, din skjulte indre reise. Den'handler om å se på skjulte sannheter og grave dypt, vende mot den mørke siden, skinne et lys inn i de mørke hjørnene av sjelen din.

19 Solen

Solen skinner og belyser det større bildet av samtrafikk. Dette kortet handler om partnerskap, teamarbeid, samarbeid og å være en del av et team. Mannlig og kvinnelig energi slår seg sammen for å skape en nyskapende, kreativ og energisk dans. Positivt samarbeid dannes med familien, gruppen, samfunnet og samfunnet.

20 Dommen eller Aeon

Dette kortet er som en trompet som ringer fra skyene og representerer en "aha!" øyeblikk. Det innebærer også evnen til å se på helheten, se på avstand og oppfatte det større bildet av både din personlige og profesjonelle verden, objektivt og uinteressert. Dette er det nest siste kortet i Major Arcana, og så representerer det også det siste øyeblikket like før en større livsovergang.

21 Verden eller universet

Det siste kortet i Major Arcana, The World representerer helhet og natur som er fullt ut uttrykt. Det er slutten på en syklus, en pause før en helt ny syklus begynner (begynner med 0 med Fool). Dette kortet representerer et fullt og fullstendig uttrykk for egoisme, men også et overhengende skifte til ukjente nye verdener og universer. Til evigheten og forbi!

Caige Baker er en ekspert tatovør som ofte jobber med tarotbilder. Tatoveringene hans er verdt å reise til Calgary, Alberta for. Finn ham på Instagram @caigebaker.

Caige Baker er en ekspert tatovør som ofte jobber med tarotbilder. Tatoveringene hans er verdt å reise til Calgary, Alberta for. Finn ham på Instagram @caigebaker.

Caige Baker

Tips og ideer for å designe en Tarot -tatovering

 • Omform. Du don't trenger å ha tatoveringen formet akkurat som et kort. Faktisk kan det være utfordrende å få en rektangulær form for å sitte godt på kroppen, så vurder å bryte ut av den rektangulære rammen.
 • Forenkle. I stedet for å gjøre hele kortet, bør du vurdere å fokusere på bare ett symbol eller element.
 • Sammenligne. Når du forestiller deg og planlegger designet ditt, hjelper det å se på forskjellige artister' tolkninger av kortet. Det er så mange forskjellige måter å skildre en idé på, og å se på et bredt spekter av tolkninger vil hjelpe deg med å utvikle din egen visjon.
 • Tenk deg på nytt. Du don't må la kortet diktere tatoveringen din: Enten du eller din tatovør kan tolke kortstokken på nytt slik du vil, uansett'er mest meningsfylt for deg.
 • Omvendt? Når du trekker fra en tarotstokk, påvirker hvordan du plasserer kortet tolkningen. Så, før du tatoverer, bør du vurdere plasseringen av bildet på kroppen din – hvis det vil se ut "opp ned" for deg eller andre, kan dette påvirke tolkningen.

En unik tolkning av Star -kortet med Nancy Sinatra i hovedrollen av @seth_ramsey_

En unik tolkning av Star -kortet med Nancy Sinatra i hovedrollen av @seth_ramsey_

@seth_ramsey_

Bilder og symbolikk av de store Arcana Tarot -kortene

kortbilder knyttet til kortet

0: Narren

Vår, en uskyldig og frisk hvit blomst, Dionysos, en ungdommelig skikkelse, fargen grønn, spirende vekst, reiseveske, kanten av en klippe, alt som representerer ny fødsel eller ny begynnelse

1: Magikeren (eller Magus)

Kvikksølv, verktøy eller magiske ting, alt som representerer snakk eller kommunikasjon

2: Prestinnen

Månen og dens faser, øyne, et speil, alt som representerer å se, allvitenskap, det okkulte, religiøse eller åndelige kunnskap, jødisk symbolikk

3: Keiserinnen

En kvinne, Venus (eller Afrodite), symboler på fruktbarhet eller det guddommelige feminine, frukten, alt som representerer kvinnelighet eller morskap

4: Keiseren

En mann, Væren, en trone, alt som representerer farskap eller autoritet

5: Hierofanten

Tyr, nøkler, uendelig symbol, alt som representerer religion, spiritualitet eller oppvåkning

6: Lovers

Kjærlighet og alle dens symboler, et par, Adam og Eva, en slange, Tvillingen

7: Vognen

Et kjøretøy, hjul, et lykkehjul, sphynxes eller chimaeras, alt som representerer bevegelse eller endring

8: Justering eller rettferdighet

Vekter (eller ting som representerer rettferdighet, balanse eller symmetri), Vekten, et uendelig symbol

9: Eremiten

En fjelltopp, et lys eller en lykt, Jomfruen, en skilpadde, et lite hus eller skall, alt som representerer et indre eller hermetisk liv

10: Fortune (eller lykkehjul)

Et hjul, Jupiter, alt som representerer karma, skjebne, pengespill eller materiell rikdom

11: Styrke eller begjær

Nakenhet, en kvinne som sykler på en stor katt eller et dyr, Leo

12: The Hanged Man

En figur som dingler opp ned; tau og spiker, alt som representerer trelldom eller martyrium

13: Døden

Skorpionen, en ljå, et skjelett eller noe annet som representerer døden (en gang på hest)

14: Temperance eller Art

Skytten, to kopper (den ene helles i den andre), verktøyene knyttet til alkymi og vitenskap

15: Djevelen

Steinbukken, geiter, djevler, horn, falliske symboler

16: Tårnet

Mars, et øye på himmelen, et smuldrende eller brennende tårn, ild, lyn

17: Stjernen

Vannmannen, en stjerne, lys, et vannbasseng, en skje

18: Månen

Fiskene, månen, mørket, en krabbe, hunder hylende på månen

19: Solen

Solen, lysstråler, solsikker, bevingede barn

20: Dom eller Aeon

En nestet skikkelse, en trompet som bråker, utseendet til en engel eller et astralt vesen; en endelig dom eller dom

21: Verden eller universet

En sirkel (som en 0, for å representere en hel sirkel eller gå tilbake til starten), Saturn, ouroboros, alt som representerer himmelen eller verdensrommet

Nyttige lenker for Tarot Tattoo Design

 • Hvis du'er interessert i tarotdraktkortene (ess til ti de fire draktene), les Tarot Card Tattoo Design Ideas and Meanings: The Minor Arcana (dresskort: sverd, kopper, stav eller disker).
 • Hvis du'leter etter de kongelige kortene – Konge, Dronning, Prins og Prinsesse – les Tarot Card Tattoo Design Ideas and Meanings: The Court Cards or Royalty Symbols.
 • The Wild Unknown Wildlings er en Tumbler dedikert til den spesifikke tarot kortstokk designet av Kim Krass som ikke har noen menneskeskikkelser – bare dyr og naturbilder. Bloggen er full av gode ideer og inspirasjon: Følg lenken for å sjekke siden deres med fantastiske tarot -tatoveringer og historier.
 • På Instagram, #tarottattoo har en fantastisk samling av forskjellige stiler av tarot -tatoveringer.