Richard Hale er en tatoveringsentusiast som studerer og forsker på tatoveringssymbolikk, betydninger og historie.

stingray-tatoveringer-og-design-stingray-tattoo-betydninger-tribal-stingray-tatoveringer-og-betydninger

jl071077 via Flickr

På samme måte som andre dyretatoveringer, kan roggen ha symbolsk betydning for de som har den. Det er et populært valg i den polynesiske kulturen, men det'Det regnes ikke som et vanlig valg.

De mest populære stingray -designene er utført som stammetatoveringer. Noen kan vurdere en slik tatovering hvis de føler at de deler trekk eller har en spesiell forbindelse med rokken.

Stingray er en spesiell skapning og er utmerket til å jakte og overliste andre jegere. Den kan gjemme seg i undersjøiske sander (hovedsakelig fra haier) – den dekker til med sand og ligger stille. På grunn av sin evne til å gjemme seg, kan roggen være et symbol på klokhet eller beskyttelse.

Som design kan stingray tilpasse seg hvilken som helst farge, størrelse eller holdning. Små kan ha små detaljer, men når det er gjort godt, kan det fortsatt være en fantastisk design. Jo større rokker, desto bedre.

De fleste stingray -tatoveringer skildrer stingrayen alene uten bakgrunn. Personlig synes jeg blått og svart blekk ser bra ut sammen med lyse blåtoner. Den kombinasjonen setter virkelig ut det svarte blekket, så jeg foretrekker litt lyseblå skygge.

Tribal Stingray Tattoos

Stingray Tattoo Betydninger

Husk at tatoveringen din til slutt representerer det du vil ha den til. Når du sier det, er det noen vanlige betydninger av stingray -tatoveringen nedenfor.

 • Følelse
 • Beskyttelse
 • Tilpasning
 • Kløkt
 • Graciøsitet
 • Fred
 • Vennlighet
 • Følsomhet
 • Fare
 • Giftighet
 • Smidighet
 • Hastighet
 • Skjult

Design og variasjoner

 • Som du leser ovenfor, er stammestrikker et av de mest populære alternativene, men de kan også skildres i en mer realistisk eller tegneserieaktig stil.
 • Denne tatoveringen kan ha en bakgrunn som inkluderer vann, skilpadder, bobler, sjøstjerner, blekksprut, fisk, haier, delfiner, tang, planter eller koraller, men stingray er vanligvis portrettert alene.
 • Stingray tatoveringer er vanligvis utført i svart og grått blekk, med passende skyggelegging for å få skapningen til å se tredimensjonal ut.
 • Noen viser kanskje roggen ved hjelp av den giftige haken. Jeg har sett design som viser stingray piercing et hjerte, som kan være noe å vurdere.
 • Stingrays kan også være i bakgrunnen av en større tatovering.

Før du blir blekket

Det er noen ting du bør huske før du blir tatoveret. På samme måte som du er nå, må du ta deg tid til å forske. Sørg for at du helt forstår hva tatoveringen din representerer. Don'ikke hast med å bli blekket! Hvis du ikke er helt sikker, don'får det ikke! Hvis du'tenker nytt, gi det mer tid. De som skynder seg å bli tatoverte, angrer vanligvis på beslutningen senere på veien. Du don't vil gjøre denne feilen. Ta deg god tid, undersøk og sørg for at du er helt sikker på valget ditt.

Stingray Tattoo Designs

© 2012 Richard Ricky Hale

Kommentarer

Ssarahh 08. juli 2019:

Ok, først er det manta stråler. Jeg er lei og lei av at folk kaller tatoveringene sine for rokker når de er ute't

andres 24. april 2013:

manta stråler…

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 11. august 2012:

Takk alle sammen for kommentarene.

Michael Fielder fra North Central West Virginia, hvor det grønne gresset vokser … 10. august 2012:

En annen!

Som barn, 13, begynte jeg å dykke i Rødehavet da vi flyttet til Jeddah i Saudi -Arabia. På et av mine første dykk så vi flere av disse små gutta, og jeg ble fascinert av dem. Jeg'har sett dem så små som 9 eller 10 tommer (vingespenn) og Manta'er med 8 fot! De er ren poesi i bevegelse i vannet.

Takk,

michael

Sigøyneren Rose Lee fra Daytona Beach, Florida 9. august 2012:

Disse er flotte. Interessant.

Ruby Jean Richert fra Sør -Illinois 8. august 2012:

Jeg liker historien du inkluderte med stingray tatoveringer, unik og fargerik..

BeyondMax fra Sydney, Australia 08. august 2012:

De er så nydelige, rett og slett fantastiske!

Livet under bygging fra Neverland 7. august 2012:

Fantastiske stingrays -design. Fantastisk og kreativ

India Arnold fra Northern, California, 7. august 2012:

Noen av disse stingray -tatoveringene er rett og slett fantastiske å se på. God informasjon for de som ønsker å legge en unik tatovering til kroppskunsten!

Skål ~

Carly Sullens fra St. Louis, Missouri, 7. august 2012:

Nok en flott idé for en tatovering. Jeg elsker alltid symbolikken du bruker i disse knutepunktene. Det gir deg et snitt over resten når det gjelder tatoveringsbilder. Stemte og delte!