Raye har mange kroppsmoduser, SFSI-trening, tidligere CFR-D-kreditter og en tiår lang periode som BellaOnline's redaktør for kroppskunst under beltet.

Robert DeNiro inn "Cape Fear" (med regissør Martin Scorsese)

DeNiros karakter, domfelte-ut-for-hevn Max Cady, var dekket av tatoveringer, hvorav mange hentet fra bibelske bilder. Rettferdighetsskalaer ble gjengitt som en tatovering med full rygg på tvers med flere bibelske tatoveringer på brystet og armene.

DeNiro's karakter, domfelte-ut-for-hevn Max Cady, var dekket av tatoveringer, hvorav mange hentet fra bibelske bilder. Skalaer for rettferdighet ble gjengitt som en tatovering med full rygg og tatovering med flere tatoveringer fra bibelske sitater på brystet og armene.

Gjør ikke't Bibelen Forby Tatoveringer?

I Mosebok -delen av Bibelen finner du et avsnitt som noen ganger sier noe om ikke å merke merker på kjøttet, og noen ganger sier det rett og slett "ingen tatovering." Det vil avhenge av oversettelsens modernitet. Imidlertid er ideen omtrent den samme, og den'er et alvorlig debattert punkt blant de som er sterkt religiøse.

I tatoveringsverdenen er det imidlertid en veldig sterk tilstedeværelse av kristen symbolikk og design, og det ser ut til å alltid ha vært en del av vestlig kultur. Det er mange portretter av Jesus og Maria, det samme gjelder gjengivelser av det siste måltidet, bakstykker fra Rock of Age og mer. Kors, i endeløs variasjon, er en av de mest populære tatoveringsdesignene for tiden.

Et bredt spekter av moderne kristne føler nå at avsnittet i Bibelen bare snakker om symboler som ikke er deres egen tro, og skammer seg ikke over å ha på seg hudkunst som illustrerer deres tro. Noen mennesker føler at bildene er en konstant påminnelse om det guddommelige og får dem til å føle seg nærmere Gud. Andre har fått religiøse tatoveringer som et symbol på helbredelse eller gjenfødsel.

Jesus og Mary Tattoo

fotografert på en tatoveringstevne

fotografert på en tatoveringstevne

bilde av Relache/Rae Schwarz

Kristen tatovør

Kristne symboler i tatovering

Engler: Tatoverte engler spenner fra søte små keruber til forseggjorte gjengivelser av Seraphim.

Kryss: visstnok langt tilbake på korstogene, hadde kristne riddere tatoverte små kors på hendene slik at hvis de falt i kamp, ​​ville deres ønske om en kristen begravelse bli kjent. Enten store eller små, utsmykkede eller slette, på offentlig visning eller skjult, er et korsemblem trolig den mest populære kristne tatoveringen.

Portretter: Mange gir tatovøren i oppdrag å lage et portrett av Jesus, Maria eller skytshelgen. Portretter kan skape litt oppstyr når folk har seg selv eller sine kjære avbildet i form av et berømt religiøst portrett.

Religiøse scener: Dette kan være gjengivelser av bibelske scener eller reproduksjoner av kjente malerier som er bibelorienterte. Et ekstremt populært tatoveringsbilde er ikke't fra Bibelen i det hele tatt: it's the Rock of Ages, som viser en kvinne som klamrer seg til en stein midt i stormfulle hav.

Sitater og skriftsted: Noen mennesker har tatoverte bibelske avsnitt, og andre har bare tatovert bok- og kapittelnummer.

Fotball og spiritualitet

Det bevingede korset på nakken til fotballstjernen David Beckham. Ryggen hans er tatovert med et stort kors og høyre overarm har en stor tatovering av en engel på den.

Det bevingede korset på nakken til fotballstjernen David Beckham. Ryggen hans er tatovert med et stort kors og høyre overarm har en stor tatovering av en engel på den.

Kristne og tatoveringer

© 2007 Raye

Hva synes du om kristne tatoveringer?

Tammy 7. februar 2011:

For et inspirerende knutepunkt … Jeg har aldri hatt en tatovering, men nærmet meg nesten en gang. Begge barna mine har en og liker dem. Kristne blir mer frittalende når det gjelder å annonsere sin tro. Tatoveringer er bare et annet skritt mot det.

Flott knutepunkt! Jeg ga den en stemme.

dkbrantley 26. oktober 2010:

Merkelig nok nevnte ingen Åpenbaringen 19:16, som nevner at Jesus hadde en tatovering på låret. Jeg'Jeg går ikke inn for at dette betyr at vi alle skal tatovere, men du må kjenne igjen konteksten.

Også i den levittiske beretningen (et par vers før) står det at du ikke skal klippe skjegget eller håret på siden av hodet ditt, å ikke spise frukt fra et tre før det fjerde året etter at det ble plantet, for ikke å blande forskjellige materialer i klærne dine, og for ikke å plante to typer frø i en åker.

Å forstå hele Guds åpenbaring gjør ikke det't betyr å ignorere Det gamle testamente, men å se det for det det er: en uutholdelig byrde som blir oppfylt i Kristus og derfor gjennom oss gjennom Kristus. Det kan ikke kaste mye lys over noe, men det'er alt jeg'har det akkurat nå.

Raye (forfatter) fra Seattle, WA 16. mars 2010:

Vel, elimentree, det finnes ikke bare forskjellige oversettelser og formuleringer i forskjellige bibler, men jeg'har møtt kristne som tolker betydningen annerledes. Heldigvis, jeg'm av en annen tro og don't trenger å bekymre deg for slike ting.

elimentree fra New York 16. mars 2010:

Relache, bibelen er veldig spesifikk og direkte i sin posisjon mot å merke kroppen. Bibelen spesifiserer at troende ikke skal gjøre dette og andre ting som barbering eller skjæring av deler av kroppen for å sørge over de døde. Bibelen sier også at Guds folk er det 'merkelig' og skal IKKE oppføre seg som resten av verden. Det andre av de ti bud sier at vi burde.."ikke likne det som er i himmelen ovenfor, eller som er på jorden under, eller som er i vannet under jorden."

En slik likning vil dekke tatovering av alle bilder, også bibelske.

ajeysingh 08. mars 2010:

Religiøse tatoveringer har unik betydning hele tiden. Det antas å ha renhet i livet ved å blekke de religiøse tatoveringene på forskjellige deler av kroppen.

liswilliams fra Sør -Afrika 30. januar 2010:

du er en flott forfatter, har mange venner med tatoveringer som uttrykker sin kjærlighet til Gud.

Brennevin 4. januar 2010:

Fantastiske kommentarer, jeg elsker også tatovering. I Russland har vi noen andre interesser om tatovering, men de mest populære: haier, tigre, drager, stammer og selvfølgelig noen setninger eller ditt eget navn.

dj_in_okla 26. oktober 2009:

Jeg nærmer meg 50, og er i ferd med å få min første tatovering. Jeg har lenge beundret tatoveringer, men jeg ble oppdratt med å bli fortalt at de var syndige. Etter nesten 50 år bryr jeg meg endelig ikke lenger om hva andre mennesker tenker, og jeg skal gjøre dette for meg selv. Det vil være en daglig påminnelse til meg om hvor mye Gud gjør for meg, og hvordan jeg trenger å leve for ham.

T McD 18. august 2009:

Som kvinne, mor og en person som har en tatovering, vet jeg hvorfor jeg har min, og det er en daglig påminnelse om mitt forhold til Gud. Det er å minne meg om å gjøre så mye jeg kan for ham fordi han absolutt har og gjør så mye for meg.

Jade Jhar 28. april 2009:

Korsetatoveringer og religiøse tatoveringer blir populære i disse dager. jeg tror de'er ganske kult. Jeg'Jeg har sett et bilde av jomfru Maria tatovert av tatovøren Kat von D, og ​​det er virkelig fantastisk

Rachel L. fra Seattle, WA 15. april 2009:

Jeg'Jeg er så glad for at dette knutepunktet har fått så mange positive kommentarer! Jeg er en ung voksen kvinne, veldig lidenskapelig kristen, som hadde ønsket seg en tatovering så lenge jeg kan huske. Så da jeg fikk en da jeg var 21 år gammel, ELSKET jeg den! Og det gjør jeg fortsatt! Tatoveringen min er en tatovering av den kristne fisken (icthus) med blomster og vinstokker rundt den.

Foreldrene mine gjør det ikke't forstår det, men jeg vet om mange unge kristne som er tatoverte, mest med religiøse symboler.

Jeg synes også at vi ikke burde'ikke prøve & få folk til å snuble eller stille spørsmål ved sin tro, men vi har også friheten til å prise Gud som kristne med tatoveringer, hvis det'er det vi velger. Gud har gitt oss hjerner og meningsforskjeller, så hvis tatoveringer ikke er det't for deg; da det'er helt greit. Men mange kristne tror at de er helt ok, det samme gjør jeg!

Takk for dette knutepunktet!

solarshingles fra London 16. april 2008:

Hver og en er hennes/sin egen herre … nyt det, hvis du liker det

Sannhetssøker7 4. februar 2008:

Dessuten gjør ikke Gud det't se på det ytre utseendet, men på hjertet og kjøttet er ødeleggende og vil utløpe en dag uansett. Jeg har vurdert å ha en tatovering som et av mine favorittsteder og skriften 4.Mosebok 6:24 som er et av mine favorittsteder. Flott info her 🙂

jaymz fra USA 29. desember 2007:

Moren min er ubereligiøs og synes tatoveringene mine er unødvendige og mot bibelen. Jeg har nylig funnet religion, og tror ikke at hun'er feil, men det er det'er ok. jeg kan't husker linjen i Bibelen, men jeg tror det er et sitat som sier at kroppskunst er ok i Herrens øyne. Men igjen, jeg gjør det ikke'husker ikke helt…

Jeg tror at Gud ga oss alle en duk å leve med, og han ga oss alle valgene å gjøre med det som vi vil. Så, man kan enten gå gjennom livet med en tom duk eller gå gjennom livet dekorert. Og det'er et personlig valg.

Kristne tatoveringer 5. september 2007:

Tatoveringene mine er et vitne for andre om det jeg tror på. I'Jeg er en jente med mange tatoveringer og folk kan ikke tro meg'Jeg er kristen, men det er jeg!

Hvorfor skulle ikke't vi kan male kroppen vår som et tegn på kjærlighet til Herren mens andre kan male malerier som et tegn på sin kjærlighet?

LOTLMCgod

Patty Inglish MS fra USA og Asgardia, First Space Nation 27. august 2007:

relache, det'er helt riktig! Jeg'Jeg må spørre en hebraisk professor jeg vet om originalspråket. jeg kan't husker hva jeg leste om det for lenge siden – synes at ordet betydde noe slikt 'stammemarkering skåret inn i huden", men jeg kan ta feil. Uansett, folk med de kristne tatoveringene her ser ut som levende glassmalerier for meg – UTROLIG!

Raye (forfatter) fra Seattle, WA 25. august 2007:

Hva mange mennesker gjør't innser er at ordet "tatovering" gjorde ikke't kommer til det engelske språket til europeerne oppdaget Tahiti og deres ord "tatu" så det som egentlig ble sagt i OT var noe annet, og bruken av tatovering er bare en moderne oversettelse.

Patty Inglish MS fra USA og Asgardia, First Space Nation 25. august 2007:

I Det nye testamente sier Paulus at kristne i det hele tatt kan gjøre alt, men bør være forsiktige i valg som kan føre til at andre skader. Så jeg tror derfra er det et spørsmål om personlig vurdering/valg. Mens jeg ikke't bryr meg om tatoveringer selv, jeg respekterer et par mennesker i butikken på Miami Ink VELDIG mye, fordi de er profesjonelle og tar arbeidet sitt på alvor som en kunst og en tjeneste for mennesker som vil hjelpe dem med å minnes kjære og hendelser. (I Det gamle testamente står det i 3.Mosebok 19:28, 'Ikke skjær kroppen din for de døde eller sett tatoveringsmerker på deg selv. Jeg er Herren." — tatoveringer ble laget for overtroisk tro på noen's død for å skremme bort onde ånder. Gud sa at det ikke var nødvendig for å ha disse overtroene lenger.) Hyggelig HUB!

Adam Griffin 24. august 2007:

Galasjoner 6:17

Fra nå av må ingen forvirre meg til problemer, for jeg bærer på Kristus Jesu merke på kroppen min. 18 Vår Herre Jesu nåde være med din ånd.

rød23 20. juli 2007:

Christian tatovering. Jeg ville aldri gjettet.

Takk.

lc_toll 17. juni 2007:

alt man gjør mot kroppen, kan betraktes som vanhelligelse. tatovering endrer ikke folks tro eller gjør deg til en bedre eller verre person. det er en kunstform som folk bør og kan glede seg over!

Jason Menayan fra San Francisco 30. mai 2007:

Ha ha! Flott sitat. Jeg er også en tatoveringsfan. Jeg har tatoveret armen min i 11 år nå. 🙂

Maddie Ruud fra Oakland, CA 25. mai 2007:

"Hvis kroppen din er et tempel, hvorfor vil du ikke dekorere veggene?"