Jeg'har vært besatt av tatovering i lang tid, og jeg har noen egne tatoveringer, med flere på vei.

Hva slags tatovering vil du ha?

Er du ny på å bli tatovert?

Blir du skremt av denne helt nye verden?

Uten å engang komme inn på hvordan du bestiller avtaler, hvordan du jobber med artisten din og de forskjellige forventningene som følger med tatoveringer og selve prosessen, må du først bekymre deg for hva slags tatovering du vil ha.

Kanskje du'er vant til å google "tatoveringer" eller ser opp "tatovering ideer" på Pinterest. Der'Det er noe galt med det, men det har en tendens til å være mangel på identifisering av tatoveringsstil i disse bildene.

I denne artikkelen tar jeg sikte på å bryte ned bærebjelkene i tatoveringsstiler og deretter dele dem inn i mer spesifikke stiler, og deretter prøve mitt beste for å gi noen flotte artister av hver stil.

Husk det fordi jeg'm i New York, vil jeg anbefale mange østkystartister.

Amerikanske tatoveringer

Eksempel på amerikansk tatoveringshylse, av pins og stjerner og edderkoppnett; Amerikanske tradisjonelle tatoveringer pleier å kreve fyllstoffer mellom de faktiske tatoveringene

Eksempel på amerikansk tatoveringshylse, av pins og stjerner og spindelvev; Amerikanske tradisjonelle tatoveringer pleier å kreve fyllstoffer mellom de faktiske tatoveringene

Pinterest

Amerikansk tradisjonell

Hva er bedre å begynne med enn kanskje den mest gjenkjennelige stilen: American Traditional.

American Traditional ble opprinnelig blekket på sjømenn, og ble presset til fremtredelse under andre verdenskrig av tatoveringslegenden Sailor Jerry, som var Ed Hardy's første mentor.

American Traditional er preget av sterke dristige linjer, en begrenset fargepalett og en todimensjonal følelse, og evnen til å se ut som en "klistremerke", som i det kan tydelig identifiseres som en tatovering, og hva det'er en tatovering av fra andre siden av gaten.

Ermer i amerikansk tradisjonell forstand er ikke nødvendigvis som i andre stiler, hvor hele armen er dekket av tatoveringer, på grunn av hvordan tatoveringene selv sitter, må amerikanske tradisjonelle ermer være "utfylt" med pins og stjerner eller edderkoppnett, eller ikke i det hele tatt.

Personlig kan alle mine nåværende tatoveringer klassifiseres som amerikansk tradisjonell.

Noen bemerkelsesverdige amerikanske tradisjonelle tatoveringsartister og butikker er:

 • Benjamin Thomas
 • Brad Fink og flertallet av Daredevil Tattoo
 • Smith Street Tattoo

Fersk av ribbetatoveringen min

Fersk av ribbetatoveringen min

Meg

Irezumi/tradisjonell japansk

Tradisjonelle japanske tatoveringer, kalt tebori eller irezumi, stammer fra Japan rundt 10 000 f.Kr., i Jomon -perioden. På denne tiden så tatoveringene stort sett ut som stammer.

Irezumi som vi kjenner det stammer fra 1600 -tallet, selv om de fremdeles ble brukt som straff på den tiden. En kinesisk roman kalt Suikoden inneholdt treblokkillustrasjoner av hovedpersonene, som demonstrerte deres maskulinitet, dekorert med lotus, drager og tigre (en av hovedpersonene er en mann kjent som Shi-Jin of the Nine Dragons, som berømt har ni drager blekket på ham .)

Etterspørselen etter denne kunststilen som ble lagt på huden var øyeblikkelig, og kunstneren som hugget treklossene brukte de samme verktøyene på menneskelig hud, og det er derfor alle japanske tatovører tar navnet til hori eller "skjære" på japansk. De brukte også det berømte blekket som blir blågrønt under huden, kalt Nara blekk. Den er laget med tradisjonelle blekkpinner som brukes til kalligrafi. Grunnen til at det's blågrønn skyldes at de ikke hadde ekte svart blekk, bare mørkegrønt.

Kjennetegnene på en japansk tatovering er veldig tung symbolikk og mye plass tatt. Tradisjonell Irezumi skapte full body for mennesker. Japanske tatoveringer har en tendens til å ha mange av de samme motivene, drager, tengu -masker, hodeskaller, slanger, pioner, sakura, vind- og tordengudene, Oni, Kirin, Baku, og så videre og så videre.

Japanske tatoveringer er strenge i det som kan vises sammen, og plassering av tatoveringen, for eksempel skal bølger teknisk sett bare være under livet, med mindre det er en koi eller fisk involvert, eller visse blomster skal ikke være med visse motiver, for eksempel kan slanger ikke avbildes med vinterblomster, fordi slanger skal være i dvalemodus, og så mye mer. Enkelte guder kan ikke være med visse onis, og det blir bare mer komplekst.

Japanske tatoveringer tradisjonelt påført for hånd, tebori, som betyr "håndskåret" selv om moderne kunstnere siden har adoptert maskiner.

Noen bemerkelsesverdige Irezumi -artister inkluderer:

 • Horiyoshi III
 • Shige Iwasaki: Yellow Blaze
 • Horikitsune

Ny skole

New School -tatoveringer stammer fra vestkysten av USA, og de har hatt stor popularitet blant de yngre publikum, spesielt de som ønsker å minnes de tegneseriene de elsker.

New School -tatoveringer er preget av noen av de samme tingene som ombestemte old school -tatoveringer, dristige linjer, tunge mettede farger og slikt. New School tar gamle tatoveringskonsepter og snur dem på hodet.

New School-tatoveringer har undersett, neo-tradisjonell, for eksempel, er en delmengde av New School-tatoveringer som fornyer amerikansk tradisjonell kunst.

New School -kunstnere snudde også de gamle hemmelighetskonseptene ved tatovering på hodet, de var langt mer åpne, noe som igjen bidro til innovasjon innen tatovering.

Noen bemerkelsesverdige artister fra New School er:

 • Kelly Doty
 • Marcus Pacheco
 • Jime Litwalk

Svart og grå

Tradisjonelt er svart og grå tatoveringer utført med svart blekk og bare svart blekk. Alle andre nyanser oppnås ved å fortynne det svarte blekket med vann. Denne tatoveringsstilen bruker også mye enkeltnål.

Denne tatoveringsstilen antas å ha blitt startet i fengsler der blekk og farger er sterkt begrenset, og måtte bruke gitarstrenger som nåler.

Svart og grått er vanskelig å virkelig klassifisere som en "stil" fordi svart og grå tatoveringer kan brukes på amerikansk tradisjonell, til japansk, til fotorealisme.

Noen bemerkelsesverdige Black and Grey -artister er:

 • Anil Gupta
 • Carlos Torres
 • Silvano Fiato

Akvarell

Akvarell tatoveringer nådde nylig en høy popularitet, men de er fortsatt en kontroversiell tatoveringsstil på grunn av spørsmål om hvor godt de holder.

Mange tatoveringsartister dømmer en tatovering på hvor godt de holder, og akvarell tatovering, for å etterligne penselens kunstneriske stiler, har en tendens til å være mindre mettet når det gjelder farge, og er derfor lettere å miste farge og falme.

Selv om blekk og maskiner og teknikk er langt mer avansert i dag enn da akvarell tatovering først dukket opp, og det kan argumenteres for at den vil vare like godt som alle andre tatoveringer, forutsatt at det tas standard beskyttelsestiltak hvis du vurderer en akvarell tatovering, vær forsiktig og husk at det kan være lett å falme mye enklere enn standard tatovering.

Akvarell tatoveringer er kjent for å bruke myke farger, være abstrakte og hoppe ut av konturene av tatoveringen. Akvarell tatoveringer kan ganske enkelt penselstrøk eller brukes i forbindelse med andre stiler av disposisjon.

Noen bemerkelsesverdige akvarell -tatoveringsartister er:

 • Mikhail Anderson og resten av First Class NYC
 • Amy Zager
 • Steph Hanlon

Akvarell tatoveringer

Stamme

Stammetatoveringer er den eldste tatoveringsstilen.

Fra jomon japanske tatoveringer til maori tatoveringer i New Zealand, stammetatoveringer har en lang historie med å representere forskjellige ting, fra familie, til av rent skjønnhetsestetiske årsaker.

Stammetatoveringer er kjent for mange gjentatte linjer, ved bruk av negativt geometrisk rom, symmetri og tunge svarte. Ekte stammetatoveringer har en tendens til å være mer intrikate enn de tykke tunge, svarte linjene.

Det er virkelig ikke mye å si om stammefolk, bortsett fra at hvis du vil ha stammetatoveringer, vennligst få en legitim stammetatovering, ikke de 90's "kjepphest" tatoveringer.

Noen bemerkelsesverdige stammetatoveringsartister er:

 • Peter Madsen
 • Jean-Michel Manutea
 • Felipe Soares

Stamme

Manus

Script-tatoveringer er en annen selvforklarende tatovering, de er tatoveringer av ord eller tall, enten stilisert eller ikke.

Script -tatoveringer kan være ekstremt allsidige, de kan være like søte og subtile som en bursdag på håndleddet, like elendige som på tvers av brystet, eller like smakløse som Jared Leto's Joker "Skadet" tatovering.

Vær oppmerksom på sunn fornuft, undersøkelser og stavekontroll før du tar en script -tatovering. Prøv å ikke få skript på språk du ikke bruker'ikke snakke.

De fleste tatovører kan håndtere manusetatoveringer, så det er ingen sanne anbefalinger i denne delen.

Manus

Og det'alt for i dag!

Det er mange flere tatoveringsstiler jeg har't dekket, men dette bør dekke bærebjelker i tatoveringsverdenen.

Jeg håper du likte å lese denne artikkelen og legge igjen kommentarer! Dette er den første artikkelen jeg'har noen gang skrevet, så jeg gleder meg til tilbakemeldingene dine.

© 2017 Regn