Richard Hale er en tatoveringsentusiast som studerer og forsker på tatoveringssymbolikk, betydninger og historie.

skip-tatoveringer-og-betydninger-skip-tatovering-design-og-ideer-skip-tatovering-bilder

Skipstatoveringer

Nautiske tatoveringer har en lang historie med popularitet blant sjømenn og andre sjøfartsyrker. Selv om det tradisjonelt er båret av menn, er det like sannsynlig at kvinner i disse dager vil ha dem. De kan bli fremstilt med en rekke forskjellige elementer og symboler, inkludert pirater, sverd, skipshjul, ankre, stjerner og kompasser. Selv om de kan utføres i hvilken som helst skala, på grunn av skyggelegging og detaljer, ender de vanligvis opp med å bli mellomstore til store. De'regnes ikke som et vanlig design, men de er alltid populære og kan representere langt mer enn bare havet.

skip-tatoveringer-og-betydninger-skip-tatovering-design-og-ideer-skip-tatovering-bilder

Felipe Miguel

Sailor Tattoo’s historie

Når det gjelder nautisk kroppskunst, er skipet blant de beste og mest populære. Sjømenn' tatoveringer var en av tingene som identifiserte dem og gjorde dem unike. For sjømenn og fiskere representerer det deres livsstil, deres måte å være på. De er avhengige av havene for å overleve og ta vare på familiene sine. På en eller annen måte er skipstatoveringen et symbol på dette.

Mange kulturer har lange historier om tatoveringskunst, men i europeisk kultur utviklet sjømannsstilen sin egen unike tatoveringsstil. Tradisjonen kan spores tilbake til 1700 -tallet da kaptein James Cook besøkte Maori i Sør -Stillehavet. Siden den gang har den blekte sjømannen blitt nesten en stereotype, og tatoveringene hans var ofte ganske raske, kanskje for å gi sjømannen noe å se på under lange reiser.

På 1800 -tallet hadde omtrent 90% av alle sjømenn i den amerikanske marinen seilere tatoveringer. Senere sa den amerikanske regjeringen at alle med en uanstendig tat ville bli utestengt fra marinen, en erklæring som sendte mange unge menn rett til tatoveringssalongen. Tross alt, hvis det å ha en vakker naken kvinne blekket på armen din betydde at du ikke trengte å bli med i marinen, var det ingen idé.

Fordi de er så konstant utsatt for elementene, inkorporerer sjømenn ofte også religiøse symboler som overtroisk beskyttelse mot skade for å blidgjøre gudene og unngå moderens vrede. "Gammeldags" design-med bilder som ankre, svaler, lite kledde jenter i sjømannshatter og terninger-blir ofte assosiert med sjømenn. Det er også vanlig at sjømenn tatoverer fartøyene eller turskipene sine. Skipskonstruksjonen fra den gamle skolen har vært spesielt populær blant sjømenn, fiskere og andre som er knyttet til det åpne vannet siden 1930- og 1940-årene.

Selv om de falt ut av stil i flere tiår, nyter disse gamle skoledesignene en renessanse i popularitet blant unge mennesker i dag, ettersom skipstatoveringer velges av mennesker i alle samfunnslag. Selv menn og kvinner som ikke har noen tilknytning til vannet, velger dem for symbolske formål eller for dekorativ kroppskunst. Når de er gjort godt, er disse designene helt fantastiske og kan inneholde dyp symbolsk betydning for alle.

Vår skjebneskip, som siste stormer har truet med å ødelegge, har endelig kommet trygt til havnen.

– Sofokles

Seilskipet

Den mest populære nautiske designen er seilskipet. Disse tatoveringene kan utformes for å se realistiske ut eller som en tegneserie; noen ganger med bare noen få seil, og noen ganger med mange. Noen er ekstremt detaljerte mens andre ser veldig stilistiske eller abstrakte ut. De fleste inkluderer vann og bølger, men noen don't. De kan også ha tau, flagg, ankre, buefigurer, kråketre eller andre detaljer. Noen har bølgende seil, mens andre skildrer tomme master. De kan inkludere fugler, fyr, steiner, havfruer, stormer, sirener, solen eller månen, eller muligens et kystlandskap.

Du må tenke over hva du vil legge til i designet ditt for å gjøre det meningsfylt og virkelig personlig, så ta deg tid til å se så mange eksempler som mulig når du forsker. Dette vil gi deg en bedre ide om hva som er tilgjengelig, pluss at du kan bruke dem som inspirasjon til å lage dine egne innovasjoner.

skip-tatoveringer-og-betydninger-skip-tatovering-design-og-ideer-skip-tatovering-bilder

Navy og Vintage skip

Ved siden av seilbåter er marinefartøyer og veteranbåter også populære. Marinefartøy blir vanligvis valgt av de som tjenestegjorde eller tjener for tiden. De kan inkludere alt som er knyttet til marinen eller USA, selv om det'Det er vanlig at et medlem av marinen har en eksakt kopi av sitt nåværende eller tidligere turfartøy.

Vintage skipstatoveringer skildrer vanligvis et tidlig fartøy som ble brukt i begynnelsen av seiling. En populær variant av dette er piratskipet. The Jolly Roger, også kjent som den berømte svart -hvite hodeskallen og kryssbenene, er vanligvis portrettert i slike tatoveringer. De kan designes på vannet eller på skyer, som ville representere et piratspøkelsesskip.

Et galleri for skipskunst & Skisser

Så det'er hjemme igjen, og hjem igjen, Amerika for meg!

Hjertet mitt vender hjem igjen og der lengter jeg etter å være,

I ungdoms- og frihetslandet, utover havbarene,

Hvor luften er full av sollys og flagget er fullt av stjerner.

– Henry Van Dyke

Ship Tattoo Betydninger og symboler

Betydningen kan variere avhengig av hvilket fartøy du velger. Til slutt symboliserer tatoveringen din det du vil ha den til. Her er en liste over de vanligste betydningene:

 • Hjem
 • Ny reise
 • Ny begynnelse
 • Lykke til
 • Å være nedsenket i naturen
 • Livsstil
 • Uavhengighet
 • Selvforsyning
 • Ære
 • Tapperhet
 • Retning
 • Bekymret fortid
 • Liv's utfordringer

De kan også tjene som et minnesmerke for venner og kjære som er mistet til sjøs eller går tapt i våre liv. Dette er en måte å hedre noen som bodde på eller i nærheten av det åpne havet. Kanskje personen ikke har noen forbindelse til sjøen, men du vil bare bruke et skip som et minnesmerke.

Som du kan se, kan disse designene variere fra person til person. Noen mener det representerer livet's urolige farvann. På en eller annen måte klarer vi det til roligere tider. For noen representerer det ideen om at du bærer verden din med deg gjennom stormen. Kanskje har trøbbel og uro vært en del av livet ditt i det siste, og du vil begynne på en ny reise. Skipet kan symbolisere dette.

Skip som passerer om natten og snakker hverandre i forbifarten, bare et signal vist, og en fjern stemme i mørket; Så på livets hav passerer vi og snakker hverandre, bare et blikk og en stemme, så mørket igjen og en stillhet.

– Henry Wadsworth Longfellow

Det er mange måter å tilpasse en skipstatovering på.

Det er mange måter å tilpasse en skipstatovering på.

Shannon Archuleta

Tilpass tatoveringen din

Du kan legge til et hvilket som helst maritimt symbol i designet. Noen vanlige inkluderer kompass, anker, nautisk stjerne og svelge. Et anker kan symbolisere hjem eller stabilitet, mens en stjerne eller et kompass symboliserer retning og tro.

En annen interessant design skildrer fartøyet i et innrammet bilde. Andre bruker naturelementer (som skyer, vann, steiner, landskap, regn, etc.) som ramme. Et skip inne i en flaske kan ha stor betydning for deg.

Spør deg selv om hva skipet ditt betyr for deg. Seiler eller synker det? Hvilket figurhode vil du sette på baugen for å lede deg gjennom? Har fartøyet et navn? Vurder i så fall å ha det navnet "malt" på tatoveringen din.

Et skip i havn er trygt, men det'Det er ikke det skip er bygget for.

– Grace Hopper

Inspirerende sitater

Mange plasserer et inspirerende sitat i tatoveringen, kanskje på et banner. Disse metaforene og sitatene kan være forbundet med vannet og seiling, men noen kan ikke gjøre det. Hvis faren din var en sjømann og han har bestått, kan du vurdere å inkludere ordet "PAPPA" på et banner. Det kan være lurt å velge et kjent sitat eller ordtak, for eksempel "bare de gode dør unge" eller "for alltid i mitt hjerte." Noen sitater og ordtak kan være forbundet med seiling eller havet, for eksempel "ri livets bølge."

Mange skipstatoveringer tjener til å minnes en død kjærlighet.

Mange skipstatoveringer tjener til å minnes en død kjærlighet.

Tony Alter

Skip på avstand har hver mann'ønsker om bord.

– Zora Neale Hurston

Før du blir blekket

Det er noen viktige ting du må huske før du tatoverer deg. Sørg først for at du tar deg tid til å forske. Sørg for at du fullt ut forstår hva designet representerer og står for. Don't rush med å bli blekket! De som gjør det, angrer vanligvis senere på veien. Hvis du ikke er helt sikker, don't gjøre det. Ta deg god tid og ta det riktige valget første gangen.

"United We Stand"

Rusty Clark

Vi har kanskje alle kommet på forskjellige skip, men vi'er i samme båt nå.

– Martin Luther King, Jr..

skip-tatoveringer-og-betydninger-skip-tatovering-design-og-ideer-skip-tatovering-bilder

Micael Faccio

Kommentarer

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 28. juli 2012:

Snøklokker

Maks

Oppriktig

Gail

Rubin

Alocsin

Underviser

sigøyner

Nell

KJ

Tusen takk for kommentarer, tid og stemmer. Jeg setter stor pris på at dere alle tok dere tid til å stikke innom. Nell og KJ, LOL. Skipstatoveringer ser flotte ut, spesielt seilskipet. Det er mye du kan gjøre med dem. Dette ville være et design som jeg ville vurdere med sikkerhet.

kjforce fra Florida 25. juli 2012:

tekstforfatteren … et annet flott knutepunkt..full av interessant informasjon … med flaks selv om jeg ville få en " skipstatovering " og det ville sannsynligvis treffe et kjærlighetshåndtak og synke !!!! seriøst du gjør en god jobb…

Nell Rose fra England 25. juli 2012:

Elsker disse! Jeg har en ting om skip, spesielt de gamle. Jeg har en kutter fra 1800 -tallet, jeg tror den er på soveromsvinduet hans! i mitt siste liv var jeg pirat! ha ha! Hvis reinkarnasjon er sant, så var jeg det! Seriøst, dette er nydelige tatoveringer, og det kan jeg ikke't få en fordi armene mine er for små! lol! stemte opp! hurra nell

Sigøyneren Rose Lee fra Daytona Beach, Florida 25. juli 2012:

Ricky disse er fantastiske. Elsker de skipene og fargene.

Dianna Mendez 24. juli 2012:

Disse har kommet langt fra de enkle ankre og tverrbein. Den på siden av kvinnen er fantastisk.

Aurelio Locsin fra Orange County, CA 24. juli 2012:

En ting alle disse designene har til felles er mengden detaljer. Så jeg tenker meg at jo større, jo bedre. Stemmer dette opp og vakkert.

Ruby Jean Richert fra Sør -Illinois 24. juli 2012:

Wow, den som dekker hele hoften er bemerkelsesverdig. Jeg lurer på om sjømenn fortsatt har skipstatoveringer? Søsteren min'ektemannen hadde en. Takke's..

Gail Sobotkin fra South Carolina 24. juli 2012:

Disse skipstatoveringene er utrolig detaljerte og intrikate, og det var interessant å lese om symbolikken og historien til dem.

Jeg er også overrasket over den omfattende måten du dekker de mange forskjellige typer tatoveringer i denne serien og overflod av bilder og informasjon. Alle som vurderer å få en tatovering, bør gjøre en grundig gjennomgang av denne serien før de tar en beslutning, ettersom det kan hjelpe dem å kjenne forskjellige bilder som kan tegnes og hvordan andre kan oppfatte symbolikken bak det de'har valgt.

Stemte over hele linjen bortsett fra morsomt.

Hub Klem,

Gail

Frank Atanacio fra Shelton 24. juli 2012:

wow disse er så kule jeg virkelig elsker skip … flott hub min venn … 🙂 Frank

BeyondMax fra Sydney, Australia 24. juli 2012:

Wow. disse er enorme! Det gir virkelig et perspektiv =)

snøklokker fra Den andre stjernen til høyre 23. juli 2012:

Oh wow, de'vil du virkelig ha skipstatoveringer? Jeg har aldri sett en før. det ser litt skummelt ut, jeg er så redd for store skip og dypt vann 🙂