Jeg'Jeg er en stor fan av alt tatovering og vil dele min lidenskap for tatoveringens verden.

Ocean tatoveringer

Selv om jeg vanligvis liker å fokusere på et bestemt tema når jeg skriver på tatoveringer, ble jeg motivert til å presentere en rekke tatoveringer relatert til hav, skip og sjøliv generelt.

Noen ganger kan se på en rekke tatoveringsdesigner utløse ideer som kan bringes sammen for å gi et design du aldri hadde tenkt på.

Så med det i tankene, og bare nyte en haug med tatoveringer relatert til havet, la's se på havtemaer som holder den tanken.

Personlig vil jeg vanligvis alltid foretrekke svarte og mørkebrune tatoveringer, ettersom de ser ut til å fungere langt bedre enn tatoveringer med mye farge i, selv om det åpenbart er noen unntak fra det.

Med tatoveringen til klippeskipet nedenfor var designet virkelig godt gjort, og hvis det ikke var det't for fargen, som for meg virkelig tar bort fra denne tatoveringen, hadde jeg virkelig likt den.

Skipet'seilene er spesielt pent utført, og hvis de hadde vært i mørke farger og nyanser i stedet for lilla, hadde de vært ekstraordinære. Jeg liker dem fortsatt, men de mistet noe med fargen. Ellers det'er et flott tatoveringsdesign.

Clipper Ship Arm Tattoo

skipsfiskeseter. tatoveringer

Flere tatoveringer

 • Dragon Tattoos Breathing Fire som den mest populære tatoveringen

  De fleste er enige, og bransjen er generelt enig i at dragetatoveringer er de mest populære tatoveringene i verden, og både menn og kvinner liker å finne dem, mens de ser fantastiske ut på begge. Hva's fascinerende om dragetatoveringer er at de betyr veldig…

 • Rebirth and the Phoenix Tattoo

  Phoenix -tatoveringen er en av de mest fantastiske å jobbe med, og om du gjør det med mørkt blekk, lyse farger eller i noen tilfeller kombinasjonen av begge deler,'ve virkelig må ha en dårlig tatovering artist å skru denne opp, som kroppen og…

Skip og kryssetatoveringer

 • Majestetiske skipstatoveringer

  Hvem har ikke't drømte om å seile sjøen i gamle dager, da sjømenn og skipskapteiner på den tiden var oppdagelsesreisende og største risikotakere i sin tid. Der'er alltid noe om de majestetiske skipene og det kastende havet som rører oss…

Giant Squid Tattoo Attacking Ship

Denne tatoveringen er virkelig travel, og har sannsynligvis for mange ting i den til å virkelig sette pris på arbeidet. Likevel har hver person sin egen smak, så hvis de liker det'er alt som virkelig betyr noe.

Men temaet er flott, og angrepet av den gigantiske blekkspruten som river skipet fra hverandre er ganske kult. Jeg lurer på hva inspirasjonen bak tatoveringen var. Når jeg ser slike som dette, det'Det er vanskelig å si hva motivasjonen var, annet enn noe de fant for øyeblikket og så på tatoveringsdesign de liker.

Tatovering av Giant Squid Attacking Fish

skipfiskeseter. tatoveringer

Motorsykkel Biker Tatoveringer

 • Motorsykkel Biker Tatoveringer

  Motorsykkel -tatoveringer er ekstremt morsomme å se på, og kunstverket og designet – enten du're fan av tatoveringskunst av ikke – er kjempefint. Du har det typiske og tradisjonelle biker -utseendet; noen liker Ghost Rider fra filmer, og et nummer som er bare…

Ben tatovering med skip

Denne tatoveringen er veldig fin, og den passer til min personlige preferanse for mørkere farger, som jeg tror du kan se i dette tilfellet, virkelig definerer skipet og lar deg se og nyte det på en annen måte enn tatoveringer med mye farge i dem.

Jeg elsker skroget på skipet og dets mørke utseende, så vel som detaljene i seilene på båten.

Skipstatovering på benet

skipsfiskeseter. tatoveringer

USMC Tattoo Designs

 • USMC Tattoo Designs

  USAs marinesoldater har en stolt tradisjon, som dateres tilbake (institusjonelt) til 1775, mens de var operativt godt før det. Marines blir utplassert ved hjelp av sjøen via marinefartøyer for raskt å reagere på nye trusler. De rike…

God skipstatovering

Dette er totalt sett en fin tatovering for meg, men det er alltid noe med å legge det lyse, blå vannet til en skipstatovering som ser ut til å gjøre det uvirkelig.

Men en unik ting jeg virkelig likte var den røde bakgrunnen som titte gjennom skipet's mast. Det legger til noe som ikke er'ikke for vanlig, og det fungerer bra for meg.

Ship Tattoo

skipsfiskeseter. tatoveringer

Anstendig skipstatovering

Denne spesielle skipstatoveringen hadde et godt løfte, men under leverer ved at den bare ikke gjør det't ha den typen detaljer en flott tatovering bør ha, spesielt et skipstema som gir enorm mulighet til å eksperimentere med detaljer.

Nå er fargen riktig for meg, men igjen, den'Det er nesten som om det var bortkastet, og det får deg til å like det, men uansett hvor hardt du prøver, gir det deg en følelse av å være tegneserieaktig, snarere enn mer realistisk og overbevisende.

Nesten med denne, men ikke helt.

Skipsseilingstatovering

skipsfiskeseter. tatoveringer

Hummer tatoveringer

 • Hummer tatoveringer

  For de av oss som elsker vann og sjø, er en hummer -tatovering et overbevisende valg for å vise hva det betyr for oss. Det er ingen tvil om at vi som er født i nærheten av vannet har en unik tilhørighet til sjøen, innsjøene og livsformene knyttet til…

Skips tatovering med halv erme

Det som virkelig er interessant for meg med denne skipstatoveringen er at den'er ikke skipet som får det til å fungere, men den stormfulle bakgrunnen og bølgene som rammer fronten.

Dette er bølgetypene jeg liker å se på en tatovering, i stedet for den blåaktige typen som aldri ser ut til å fungere veldig bra, og er altfor høye for min smak.

Men det beste med denne tatoveringen er de mørke og fryktinngytende skyene som lover at dette kommer til å bli en tøff tur.

Mens jeg ikke't vet om tatoveringsdesigneren og artisten gjorde dette med vilje, det'er strålende ved at det tar deg bort fra skipet og bringer deg inn i det farlige miljøet.

skipfiskeseter. tatoveringer

Båt- og skipstatoveringer

 • Båt- og skipstatoveringer

  Båt- og skipstatoveringer er en overraskende populær design for de som søker noe kult å vise på huden. Jeg gjør n'vet ikke om det's på grunn av Jack Sparrow og Pirates of the Caribbean -serien som har gjort dem så populære, eller det har den…

Anchor Ship Tattoo

Noen ganger kommer det en tatovering som alltid motsier min vanlige smak, og dette er en av dem.

Til tross for de lyse fargene, der'er noe om det ankeret og de ekstra elementene som får dette til å fungere. Men for meg, det's ankerdelen av tatoveringen som jeg virkelig liker, og den setter i gang resten.

Skip og anker tatovering

skipsfiskeseter. tatoveringer

Jack Sparrow Pirat Tattoo

Det gjør det ikke't bli mye bedre enn dette i tatoveringskvalitet, og inkluderingen av designet det ble trukket fra er en stor kontrast og måling av kvaliteten.

Skyggen, linjene og den mørke fargen gjør dette til et fantastisk tatoveringsdesign av Jack Sparrow fra Pirates of the Caribbean.

Der'er bare en ting jeg ikke gjør'liker det ikke, og det's stedet som er valgt for å si det. Denne flotte tatoveringen tilhørte armen eller ryggen der den kunne sees i all sin kvalitet uten å måtte bøye seg ned og være på baksiden av personen for å se og sette pris på det.

Uansett gir Barnacle Bill en stor tommel'er opp på denne.

Pirates of the Caribbean Tattoo – Jack Sparrow

skipsfiskeseter. tatoveringer

Sea Turtle tatovering

Du må virkelig forestille deg denne havskildpaddetatoveringen fordi den er veldig stor, men vanskelig å fange den med et bilde som dette.

Det går hele veien over siden til disse kvinnene'Kroppen, og selv om den er enkel, er den godt utført og har fine farger.

Bena eller armene er virkelig pent utført, spesielt de prikkede områdene på spissene.

Sea Turtle Tattoo på siden av kroppen

skipfiskeseter. tatoveringer

God haitatovering

jeg vet jeg'Jeg gjentar meg selv, men jeg hater det lyse blå vannet bak haien, men liker selve haitatoveringen.

Detaljen og utformingen av haien er fenomenal, og hadde virkelig blitt satt godt i gang hvis bakgrunnsvannet hadde vært mer mørkt og farlig utseende.

Haitatovering

skipsfiskeseter. tatoveringer

Hval tatovering

 Jeg liker denne hvaltatoveringen, ettersom fargen er fin og den har mye potensial. Problemet for meg, igjen, er plasseringen.

Som du kan se fra bildet, måtte de ta to skudd for å kunne se og sette pris på hvaltatoveringen.

Dette ville ha vært en mye bedre tatovering på et sted hvor du kunne se alt på en gang. Plassering er en stor ting for enhver tatovering, og uansett hvor bra designet er, hvis plasseringen er feil, vil tatoveringen aldri bli det den kunne ha vært.

Hval tatoveringsfoto

skipsfiskeseter. tatoveringer

Spekkhogger -tatovering

Dette er åpenbart ikke't en super flott design, men en ting jeg likte med det var følelsen du så på et vannshow med spekkhoggeren som hoppet ut og underholdt deg.

Hvis dette var det tatovøren og designeren forsøkte å skildre, gjorde de en god jobb. Og selv om det var tilfeldig, liker jeg det fortsatt fra det synspunktet.

Spekkhogger -tatovering

skipsfiskeseter. tatoveringer

Sjøstjerne, Angel Shark Tattoo

Her er et annet av de unntakene der fargen i tatoveringsdesignet ikke gjorde det't slå meg av. Egentlig var det ganske pent gjort.

Selv om sjøstjernefargen er ganske høy, gjør den det av en eller annen grunn ikke't ta bort fra å nyte kunsten. Jeg liker også den grønne tangen og de blå fargene, som gikk veldig fint sammen.

Fargen kan noen ganger skjule den, men detaljene til sjøstjernen og enghaien er virkelig vanskeligere å gjøre enn det kan se ut som.

Det største problemet den har er plasseringen, som igjen ikke gjør det't lar deg se og nyte den generelle tatoveringen. Men fortsatt en god en.

Sjøstjerne, Angel Shark Tattoo

skipfiskeseter. tatoveringer

Manta Ray Tattoo

Manta stråler er ikke't en veldig vanlig tatovering, og selv om disse er litt lette og litt vanskelige å se, er det hyggelig å se manta stråler i tatoveringer. De er gjort ganske bra.

Manta Ray tatoveringer

skipsfiskeseter. tatoveringer

Veldig fin kamskjellstatovering

Den tilsynelatende enkle i denne kamskjell -tatoveringsdesignen kan få deg til å tro at dette var en enkel tatovering å designe og lage, men se nøye på detaljene og detaljene, og du kan se at en veldig dyktig tatoveringsartist gjorde denne tatoveringen. Det var vanskelig å gjøre.

Den mørke fargen og skyggeleggingen er slik jeg foretrekker tatoveringer, og det ble gjort bra her.

Kamskjellstatovering

skipfiskeseter. tatoveringer

Sea Horse Tattoo

Mens jeg'Jeg er ikke begeistret for fargen på denne sjøhest -tatoveringen, skyggelegging og detaljer ble gjort veldig bra, og bildet pent gjort.

Sea Horse Tattoo Photo

skipfiskeseter. tatoveringer

Star Wars tatoveringer

 • Star Wars tatoveringer

  Stjerne krigen' populariteten minker aldri, og heller ikke ønsket om at fans skal inkludere det som en stor del av kroppskunsten. Det er ingen mangel på Star Wars -karakterer for å ha blekket på kroppen din, ettersom det rike universet tilbyr et enormt antall…

Tatovering av reker

Reker er heller ikke en ekte vanlig tatoveringsdesign, og jeg var glad for å ha funnet en av denne høye kvaliteten.

Jeg ble overrasket over hvor godt dette ble gjort, og det har virkelig fine farger og smale, mørke linjer som virkelig gjør at det skiller seg pent ut.

skipfiskeseter. tatoveringer

Marlin Tattoo

Denne siste tatoveringen av en marlin er også et veldig godt utført tatoveringsdesign. Den hadde fargen, designen og kvaliteten alle ville glede seg over å ha blekket på dem.

Skyggen og skyggen ble virkelig gjort bra, og de mørke linjene på viktige punkter gjør at den skiller seg ut uten å være for påtrengende eller åpenbar. Flott tatovering.

Marlin Fish Tattoo

skipfiskeseter. tatoveringer

Jeg håper du likte havet, skipene og sjølivet tatoveringer

Igjen, dette er annerledes enn jeg vanligvis gjør når jeg peker på tatoveringer, da jeg foretrekker å sette dem i temaer der du kan se dem alle sammen og relaterte.

Men når det gjelder dette spesielle tatoveringsgalleriet for sjøliv, hav- og skipstatoveringer, er temaet så stort, jeg tenkte å inkludere dem i denne typen varianter, og med de fleste temaene som var kjent for de fleste (ok , ikke engelen hai), ville det inspirere noen tatoveringsdesigner du ikke ville't har tenkt på før.

Kommentarer

william.fischer29 5. juli 2011:

Au! Tatoveringer gjør vondt! .. Uansett, det er vakre kunstverk. Fint knutepunkt.