Richard Hale er en tatoveringsentusiast som studerer og forsker på tatoveringssymbolikk, betydninger og historie.

pinup-girl-tattoos-and-meanings

Jonas Strandell via Flickr Commons

Pinup Girl Tattoos

Pinup jente tatovering's popularitet har vart i århundrer. Denne old school -designen – som var et populært valg for sjømenn ved begynnelsen av forrige århundre – fortsetter å fange mange. Når det gjelder sexy og erotiske tatoveringsdesigner, er pinup -jenta blant de beste.

I denne artikkelen vil vi gå gjennom bilder og diskutere designens betydning og betydning. Du får sjansen til å se en rekke eksempler. Til slutt håper vi at du er i stand til å finne ideer og inspirasjon for ditt neste tatoveringsprosjekt.

pinup-girl-tattoos-and-meanings

tiffany terry via Flickr Commons

Pinup Girl Tattoo History

Pinup -jentedesignet regnes som en old school -tatovering. Det så en økning i popularitet før og under andre verdenskrig, hovedsakelig på grunn av populariteten blant sjømenn i marinen som ble ensomme på lange reiser og ville ha en sexy dame å se på. Designet traff en annen topp i popularitet på 1940- og 1950 -tallet da pinup -jente -plakater var dille og nesten hver mann og tenåringsgutt hadde en på veggen eller under sengen. Attraktive, forførende og tiltalende skuespillerinner fra tiden ble ofte portrettert på disse plakatene, og de ble et hett element i det vanlige Amerika.

Ordet "pinup" ble et populært begrep i denne epoken og ble mye brukt. EN "pinup" beskriver en kvinne som er så vakker og sexy at du føler deg tvunget til å feste henne på veggen din slik at du kan se på henne hele tiden. Pinup -jenteplakater ble veldig populære, og til slutt ble de reklame.

Disse kvinnene er vanligvis veldig forførende, glamorøse og skildret i en rekke forskjellige stillinger, for det meste seksuelle eller innbydende. De viser ofte spaltning, lange ben, rumpa og mye hud.

pinup-girl-tattoos-and-meanings

Peter Dreben via Wikimedia Commons

Pinup Girl Tattoo Design Ideas

  • Pinup jentetatoveringer kan skildres på en rekke forskjellige måter og design, realistiske eller tegneserielignende.
  • Betty Boop er et eksempel på en populær pinup girl -tatovering som er laget som en tegneserie. Tegneserie -pinups gir en mykere side til mystikken i pinup -jentedesignet.
  • Et annet populært valg er zombie- og vampyr -pinup -jenter. Slike design gir designet en mørkere, mindre leken side. Et eksempel på denne stilen er en djevelens pinup -jente.
  • Tradisjonelle pinup jentetatoveringer viser mange forskjellige kostymer og klær. For eksempel har noen jenta kledd i et mekanisk antrekk. Hun kan bli fremstilt med en klassisk muskelbil eller arbeide på motoren til en bil. En populær design for sjømenn var en pinup -jente kledd i et sjømannsantrekk. Du'Jeg vil også se jenta i en hula eller hawaiisk kjole. I slike design kan pinup -jenta bli fremstilt med blomster, vulkaner eller på en strand.
  • Pinup-jenter rollespill i tradisjonelt mannlige antrekk. For eksempel kan hun ha på seg en brannmannsdrakt (eller kanskje bare hatt og støvler), holde en slange eller drape seg rundt en brannhydrant. Du kan se henne kledd som en cowgirl, politibetjent eller sykepleier.
  • Hvis du vil bryte med tradisjonen, kan du vurdere å kle pinup -jenta din i noe mindre sexy, som en mumu eller en bjørnedress eller en papirpose. På den annen side vil du kanskje ha en pinup -gutt i stedet. Designalternativene er uendelige!

Pinup Girl Designalternativer

Pinup -jenter blir fremstilt som arbeider med biler, pumper gass, spiller golf, bowler og driver med en rekke andre aktiviteter og yrker. Moderne tatoveringsartister har brukt sin egen kreative vri, og ingenting er utelukket når det gjelder dette gamle skoleblekket.

En populær pinup -jente er kjent som Lady Luck. Hun'er et lykke symbol og representerer alt heldig. Lady Luck kan være farget med hestesko, spillekort, terninger, lykkesjarm, tallet syv eller et annet heldig symbol. Hun kan også bli fremstilt med diamanter, perler, smykker og penger for å representere lykken.

En annen viktig ting å huske er kroppens plassering. Pinup -design er vanligvis blekket på armer, ben, skuldre og rygg. Tradisjonelt ble disse damene tatovert på et sted hvor brukeren enkelt og ofte kunne se på dem. Men hvis du vurderer en naken pinup -jente, kan det være lurt å tatovere den et sted som kan dekkes til..

Kommentarer

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 2. april 2012:

Du kan't gå galt med Stoya. Trixie kan også fungere. Jeg ser mange mennesker som går med Betty, Betty Boop eller Betty Rubble. Ærlig talt gjør de en flott pinup for en fyr.

PlasmaBeam fra Carlsbad, CA 30. mars 2012:

jeg tror jeg'Jeg får Trixie fra Speed ​​Racer på beinet. Eller, Stoya … Som gir bedre mening for en fyr.

Jeg elsker tisper. Den slampete typen: D

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 1. mars 2012:

Anath, tusen takk for at du tok deg tid til å se denne artikkelen og kommentere. Ha det fint.

Anath 29. februar 2012:

Veldig pen, ikke at jeg noen gang ville bli fristet til å ha en, men de er virkelig vakre å se på.

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 23. februar 2012:

*AE, alltid flott at du kom innom og tusen takk Ruby. Betty Boop er faktisk en veldig populær pinup gal!

*FOLS, tusen takk for at du tok deg tid til å komme og kommentere.

*Sigøyner, flott å se deg kjære. De berømte kalenderne! Jeg husker faktisk at faren min hadde en i kjelleren.

*Alocsin, setter pris på besøket min venn. Godt poeng. Mange av dem ble bare utført i svart -hvitt. Takk og lov for fargen hei?

*Frank, jeg trodde du kunne like dem 🙂 Din rett selvfølgelig, ingen fengsel!

*Acaetnna, du er en slik kjæreste. Tusen takk for at du tok deg tid til å komme innom. Jeg elsker poesien din om "kjærlighet", så vi er jevne 🙂

acaetnna fra Guildford 23. februar 2012:

Utrolig – jeg elsker hubene dine!

Frank Atanacio fra Shelton 23. februar 2012:

ja disse er varme …. bare ikke'ikke gå i fengsel? LOL

Aurelio Locsin fra Orange County, CA 23. februar 2012:

Disse er ganske vanlige, selv om jeg vanligvis ser dem i svart-hvitt, og ikke i disse fullfarge-versjonene. Stemmer dette opp og vakkert.

Sigøyneren Rose Lee fra Daytona Beach, Florida 23. februar 2012:

Wow super tatoveringer og så fargerike. Jeg var fortsatt et barn, men jeg husker det i løpet av '60 -tallet hadde alle bensinstasjoner vanligvis pikekalendere.

FullOfLoveSites fra USA 22. februar 2012:

Flotte tatoveringer…

Ruby Jean Richert fra Sør -Illinois 22. februar 2012:

Wow, dette er gorgeos. Jeg liker Betty Boop..Bra tatoveringer .. Takk..