Richard Hale er en tatoveringsentusiast som studerer og forsker på tatoveringssymbolikk, betydninger og historie.

Panda Bear Tattoos: Betydninger, design, bilder og ideer

Panda Bear Tattoos: Betydninger, design, bilder og ideer

CC-BY Pixabay

Panda Bear tatoveringer

Hvis du'Ser du etter en unik tatovering for dyr, trenger du ikke lete lenger enn pandabjørnen. Dette regnes normalt ikke som en vanlig tatovering, men det har blitt mer populært på visse sfærer. Den'bæres av både menn og kvinner og representerer dyrets egenskaper og egenskaper. De er ofte alene om tatoveringer, men noen ganger blir de sett med forskjellige symboler og elementer som følger med. Uansett stil har den en dyp symbolsk verdi for alle som bruker den.

I denne artikkelen vil vi diskutere pandabjørner, verdien de har i forskjellige kulturer, og ta en titt på 38 forskjellige tatoveringsdesigner. Til slutt håper vi at du er i stand til å finne ideer og inspirasjon for din neste unike tatovering.

Panda Bear Tattoo Ideas

Panda Tattoo Betydninger

Det er flere forskjellige betydninger som omgir disse dyrene. De fleste betydningene er positive i naturen. Men husk, til slutt symboliserer tatoveringen din det du vil ha den til. Når det er sagt, i tabellen nedenfor er de vanligste betydningene av pandabjørnen tatovering.

Dette er en av få tatoveringer som representerer både maskulinitet og femininitet. Det understreker balanse, ettersom det ofte er forbundet med yin yang -symbolet. Pandaen's farger, svart og hvitt, viser også balanse og antas å representere forskjellige kulturer.

Hvis du'på jakt etter en inspirerende tatovering, kan det passe akkurat til regningen, da det vanligvis representerer et positivt livssyn. Enten du'prøver å oppnå en "jeg kan gjøre det" holdning eller prøver å si "ja" til livet oftere, kan pandatatoveringen hjelpe. Det kan symbolisere sjelen, kroppen og sinnet. Siden arten er truet, kan menn og kvinner som lever sine liv for å beskytte denne vakre skapningen velge å hedre den med en tatovering. Ofte er de designet for å spise gress eller bambus siden pandaer bruker så mye av livet sitt på å spise disse to stoffene.

Det er uendelige måter å designe tatoveringen din på, så snakk med artisten din for å sikre at de kan gi deg det du leter etter..

18 Vanlige Panda Bear Tattoo -betydninger

1. Styrke

7. Yin-yang

13. Kunnskap

2. Ro

8. grasiøs

14. Sjel, kropp, sinn

3. Fred

9. Adel

15. Magi

4. Maskulinitet

10. Optimisme

16. Lykke

5. Kvinnelighet

11. Serenity

17. Miljøvern

6. Balanse

12. Visdom

18. Kraft

Panda Bear Tattoo Bilder

Panda bjørn symbolikk

Når det gjelder dype symbolske symboler for den østlige kulturen, er pandaen blant de høyeste. Den's allment kjent for å ha vært et symbolsk dyr for den asiatiske kulturen i århundrer. Denne tatoveringen kan velges av menn og kvinner som jobber med dette elskede fredelige dyret eller bæres av de som er knyttet til de unike egenskapene pandas er kjent for å ha. I mange år har dette dyret vært et symbol på lenge fred og ro.

Selv om pandabjørnen er en faktisk bjørn, er den ikke som alle andre bjørner i verden – den har en spesielt fantastisk funksjon som de fleste't vite om: øynene til en katt. Kineserne omtaler det som "Da xiong mao," som betyr "kjempebjørnkatt." Selv om de teknisk sett er klassifisert som rovdyr, er 99 prosent av kostholdet deres bambus. De'er også forskjellig fra andre bjørner når det gjelder personlighet. Nesten alle bjørner er aggressive og onde, men pandabjørner er ikke det – deres personlighet er veldig avslappet, det er derfor mange kulturer forbinder dem med sinnsro.

Tatoveringer av dette rolige dyret finnes i et utall antall design. Faktisk, når det gjelder panda -tatoveringen, er ingenting utelukket. De kan skildre dyret med et realistisk utseende eller et tegnefilm. Noen design viser bare hodet, mens andre gjør hodet til et "sukkerpandahode" tatovering. De'er ofte designet for å være søt og fredelig, som matcher dyrets personlighet, men kan samtidig fremstilles som glad, gal og til og med ond. Sørg for å se alle de forskjellige tatoveringsdesignene på denne siden, da dette vil hjelpe deg med å få en ide om alt som er tilgjengelig på markedet. I tillegg er det mulig å få egne ideer ved å se på tatoveringsdesign.

Panda Bear Tattoo Designs

Før du tatoverer deg!

Det er noen viktige ting du må huske før du velger å tatovere en panda eller en tatovering. Sørg for at du tar deg tid til å forske på tatoveringen din. Du vil være sikker på at du forstår hva tatoveringen din representerer og står for. Du vil ikke tatovere deg og finne ut senere at det representerer noe helt annet. Don't rush med å bli blekket! Menn og kvinner som skynder seg å tatovere ender vanligvis med å angre på beslutningen. Ikke alle sammen, men en stor prosentandel av dem skulle ønske at de aldri gikk for å få blekk. Ta deg god tid, og hvis du ikke er sikker, don't gjøre spranget. Som alltid, takk for besøket.

Kommentarer

Kathryn Oleson 31. mars 2019:

Jeg har faktisk en søt liten Panda -tatovering på høyre øvre bryst. Jeg bare elsker det, og det ser ut til at alle andre som ser det også gjør det. Jeg får komplimenter hele tiden.

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 5. august 2012:

Regning

Maks

Oppriktig

Rubin

Rosemay

sigøyner

Takk alle sammen for kommentarene. Enhver kvinne som leter etter en søt tatovering, liten eller stor, pandaen er flott. HBN og Rosemay, takk for stemmer og takknemlighet for hardt arbeid.

Sigøyneren Rose Lee fra Daytona Beach, Florida 4. august 2012:

Bare elsker disse panda tatoveringene.

Rosemary Sadler fra Hawkes Bay – NewZealand 03. august 2012:

Dette er absolutt de kuleste tatoveringene, virkelig søte og søte. Elsker pandaer de ser alltid så nysgjerrige ut, og jeg hadde aldri lagt merke til at øynene deres er som katter … men de er det.

Stemmer over hele linjen, inkludert morsomt for tegneseriene.

Ruby Jean Richert fra Sør -Illinois 3. august 2012:

De er alle søte, veldig fargerike…

Frank Atanacio fra Shelton 3. august 2012:

tegneserieversjonene er sannsynligvis de beste, men nok en gang rocker du disse oppføringene min venn 🙂

BeyondMax fra Sydney, Australia, 3. august 2012:

Åh migosh. Jeg kan bare't slutte å le. De er så søte, men seriøst? … =)

Gail Sobotkin fra South Carolina 2. august 2012:

Jeg er enig med Billybuc, disse pandabjørnene er veldig kule. Noen av dem er helt nydelige, selv om jeg må innrømme at jeg'Jeg har faktisk aldri sett en panda -tatovering på noen.

Nok en gang har du vist hvor kunstneriske, fargerike og kreative tatoveringer kan være.

Stemte over hele linja inkludert morsom fordi noen var så søte at de fikk meg til å le.

Bill Holland fra Olympia, WA 02. august 2012:

Jeg'm ler igjen …. ok, du har vunnet meg …. disse tatoveringene er veldig kule. Flott knutepunkt og elsket bildene.