én'nagy rajongója minden tetoválásnak, és szeretném megosztani szenvedélyemet a tetoválás művészete világa iránt.

Reggeli Tetoválások

A reggeli dicsőség gyönyörű virág, főleg trombitaszerű alakjáról és kibontakozásáról ismert. A nap korábbi szakaszaiban nyílik meg, és színes lombkoronát teremt azok számára, akik közül sokan egymás közelében vannak. Ez a szín és forma kombináció kívánatos választássá teszi azokat, akik szeretik a virágokat és tetováló ötleteket keresnek.

A reggeli dicsőségvirág másik izgalmas aspektusa az, ahogy vonzza a kolibreket, akik szeretnek beleütni a virágba és inni a nedűjét. Ez természetesen remek tetoválási ötletekre is alkalmas virágok és kolibri számára.

A több mint 1000 fajt tartalmazó hajnalka sokféle színű. A legnépszerűbb és legismertebb a lila és a kék. Azok, akik a dicsőséget választják tetoválásként, szinte mindig a két szín közül választhatnak a testművészetben.

A reggeli fények olyan gyönyörű színekben pompáznak, mint a lila és a rózsaszín.

A reggeli fények olyan gyönyörű színekben pompáznak, mint a lila és a rózsaszín.

Audrey, Közép -Pennsylvania, USA/CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)

Morning Glory Color

Amint fentebb említettük, a reggeli csillogások széles színválasztékban kaphatók, amint azt fent láttuk. Ezeket azoknak is megadtuk, akik talán még soha nem láttak igazi reggeli dicsőséget, így képet kaphat arról, hogyan néznek ki, és összehasonlíthatja őket a reggeli dicsőség tetoválógalériájával.

Nézze meg alaposan a virágok alatt, hogy meglássa a trombitásszerű szárát, amely a virágzáshoz vezet.

Kék reggeli dicsőség tetoválás

Mi'Kezdje a tetoválógalériát egy három kék hajnalcsillag megtekintésével, hagyományos és reális kivitelben. Szép részleteket tartalmaznak, és nagyon jól rögzítik a virágot. Figyelje meg, hogy az árnyékos vonalak hogyan hasonlítanak össze a fenti valódi reggeli fényekkel.

Ha a reális az, amit előnyben részesít, akkor ez egy jó példa arra, hogy hogyan néznek ki.

kék dicsőség tetoválás

kék dicsőség tetoválás

tű és bűn

Lila reggeli dicsőség tetoválás

Ezután megvan a másik legnépszerűbb reggeli dicsőségi tetoválási szín: lila. Ismét a választás az, hogy olyan dizájnnal rendelkezünk, amely közel áll ahhoz, hogy a reggeli dicsőség valóban kinéz. A lila nagyon szép, bár az igazi lila reggeli ékszerek sokkal másabb és élénkebb megjelenéssel rendelkeznek, mint az itt választott lila szín.

Ez a tekercs a jobb oldalon szinte biztosan része a törzsi keresésnek a szárnak, amelyet a kar köré tekernének, és ott fejeződne be, ahol a fényképen látja.

lila dicsőség törzsi tetoválás

lila dicsőség törzsi tetoválás

Lila és kék reggeli dicsőség tetoválás

Itt van néhány reggeliző, amelyek a lila és a kék színeket képviselik, bemutatva, hogyan néznek ki hátsó darabként. Ha te'vajon mi az a furcsa alakú dolog, ami kilóg a két virág között?'s hogy néz ki a reggeli dicsőség, mielőtt reggel kibontakozik.

A kedvenc részem ebből a tetoválásból a nő szőrtelenítése's vissza. Innen minden működik, mint a valódi növényeknél.

lila és kék hajnalka

lila és kék hajnalka

jégkoronák

Kolibri és Morning Glory tetoválás

Szinte mindent szeretek ezzel a tetoválással. A kolibri helyzete nagyszerű és reális, mint én'Láttam ezt sokszor a reggeli dicsőségek körül'felnőtt, és megragadja azt a pillanatot, mielőtt a kolibri gyorsan és többször belemerítené a fejét a hajnali fénybe.

A szőlőtőkék a többi délelőtti dicsőséggel, valamint azok, akik feltekeredtek, és kibontakoznak, valóban jól vannak megcsinálva.

Befejezése a törzshatás a munka alján, amely úgy tűnik, hogy a növény szőlőterületét képviseli. Összességében ez egy nagyon szilárd tetoválás, különösen, ha Ön'keress valamit, amiben kis méret van.

kolibri és dicsőség tetoválás

kolibri és dicsőség tetoválás

Újabb reggeli dicsőség és kolibri tetoválás

Bár ez nem't a fenti kolibri és a dicsőség tetoválás minőségéhez, azt'egy tisztességes.

Néhány probléma a levelek színe, amelyek nem't jól illeszkedik a virág színéhez. Ez ütközik, mert a virág kék színe reális megjelenésű, míg a levelek színtelen színe nem't.

A kolibri szintén kudarcot vall, főleg a madár lábának elhelyezése miatt, amelyek nem helyezkednek el a testhez képest, és úgy néznek ki, mintha'újra kinő a madár oldaláról.

Ezt azért említem, mert ha te'Ha egy képet véglegesen a testére helyez, akkor biztosnak kell lennie abban, hogy jól néz ki, és az, amit szeretne. Ez nem't ebből a szempontból nem működik.

egy kolibri és a dicsőség tetoválása

egy kolibri és a dicsőség tetoválása

nyugalomszámítógépek

Morning Glory tetoválás a lábakon

Azt hittem, hogy ez egy aranyos reggeli díszítés, ahogy nem't nem a legmagasabb színvonalú, de lágyan aranyosnak látszik. Ezt nagyon jól teljesíti.

Számomra a lábtetoválásnak szórakoztatóbbnak és játékosabbnak kell lennie, és nem is szabad't, a legtöbb helyzetben próbálj komoly művészet lenni. A lábtetoválások célja, hogy mosolyt csaljanak a ránéző arcára, és – mint említettük – aranyosnak tűnjenek.

Képzeljen el egy tetoválást a lábán, és az emberek néhány lábnyira hajolnak tőle, és bámulnak rá, és szeretnék, ha oldalról oldalra fordítaná, hogy megpillanthassa a nagyszerű munkát. A legtöbb ember számára nem túl szórakoztató.

A szeszélyes és szórakoztató tetoválás ugyanolyan lenyűgöző, mint egy komoly tervezés, amely alapján megvalósítja azt, amire szánták. Hogy's miért én'm pozitívabb ezzel, mint a gyenge kolibri tetoválás, ami komoly próbálkozás volt, de elég rosszul sikerült.

reggeli dicsőség láb tetoválás

reggeli dicsőség láb tetoválás

pénztár

Tündér és Morning Glory Tattoo

A tündérek az egyik kedvenc mitikus karakterem közé tartoznak, és jól fordítanak tetoválásmintákra, amint itt látható.

Ez játékos a reggeli dicsőségek között. Az arcán mosoly és huncut tekintet van.

Mindez nagyszerű, de nagyon szeretem ezeket a délelőtti virágokat is. Fantasztikusan néznek ki, és a többszínű virágzás jó választás volt, különösen azért, mert nagyon szépen tervezték őket.

Ha te'vajon mi ez a furcsa kék szín a leveleken, ne feledje, hogyan néznek ki a reggeli fények, mielőtt kibontakoznának. A kék szín a hajtogatott hajnali csillogás része, ahogyan az a nap nyitása előtt látszik. Tehát bár furcsának tűnnek, mert kék színűek, valójában a növény pontos ábrázolása.

tündér és dicsőség tetoválás

tündér és dicsőség tetoválás

minden tetoválás

Számomra néha az egyszerűség a legjobb, és ez's hogyan látom a valódi reggeli dicsőségi virágot, és kiterjesztve az itt látható reggeli dicsőség tetoválást. A virág egyszerű, zökkenőmentes megjelenése nagyszerű tervekhez és forgatókönyvekhez vezet, amelyek fantáziát és valóságot keltenek, és amelyek néha teljesen új világokat hoznak létre. Ezt könnyen elveszítheti a bonyolultabb virágokkal és forgatókönyvekkel.

Ezt szem előtt tartva a reggeli dicsőség nagyon inspiráló anyagforrás azok számára, akik lenyűgöző és fantasztikus virágtetoválást keresnek, és amely sok körülményhez igazítható, hogy megkapja a kívánt megjelenést. Mit kérhet még egy tetoválásnál?

  • Daisy Flower Tattoo Designs

    A virágtetoválások általában nagyon népszerűek lettek az elmúlt néhány évben, mivel egyre több nő választja, hogy valamilyen tintát végezzen a testén. Közülük a százszorszép a választott virág a sok döntést hozó nő között….

Hozzászólások

Yari 2020. június 28 -án:

Összerakva azt jelenti, hogy Istent tartsuk elsőnek, és gyakran imádkozzunk. Mindig mondd, hogy a derűs ima hálás és mindig hálás