Jeg har tretten tatoveringer. jeg tror de'alle er ganske kule (og definitivt ikke't kvalifisere seg som "dårlig kvalitet").

Slakteri Fem av Kurt Vonnegut

Slakteri Fem av Kurt Vonnegut

Da jeg var liten, pleide jeg å be de voksne i livet om å lese for meg. Jeg'd nærmet meg mor, bestemor eller gudfar med en bok i hånden og valpehundøyne hver eneste sjanse jeg fikk. Heldigvis ble jeg velsignet med en familie som aldri sa nei til meg. Noen av mine tidligste, lykkeligste minner er å sitte på bestemor's fang, ikke-så-hemmelig snikende slurker fra koppen hennes da hun leste for meg fra noen av favorittbøkene våre: The Behrenstein Bears, The Little Critter-serien, Grover's første skoledag, og barbar elefanten. Selv da kunne jeg ikke't få nok av det skrevne ordet.

Jeg vil aldri glemme øyeblikket da noe klikket inni hjernen min, og jeg lærte å lese selv. Jeg var knapt fire år, satt på min dobbeltseng og bla gjennom barna'boken Little Miss Sunshine. Ingen var tilgjengelig for å lese for meg akkurat i det øyeblikket, så jeg bestemte meg for å lukke soveromsdøren og finne ut av det på egen hånd. Jeg så på de fargerike bildene og slet med å høres ut hvert enkelt ord da plutselig noe flyttet seg inni meg, ordene begynte å renne inn i fulle setninger, og jeg leste uanstrengt. Når det gjaldt lesing, var det ingen utfordringer for meg etter det øyeblikket; det var i det øyeblikket jeg vokste vingene som lot tankene ta fly. Lese ga etterhvert plass til skriving og jeg'har vært hekta på begge siden. Den dag i dag elsker jeg fortsatt å lese høyt, så vel som å bli lest for det'det er evigheter siden jeg'har hatt en partner som var villig til å gjøre det. Jeg'Jeg er en følelsesmessig person generelt – filmer, TV -programmer, noen ganger kan til og med reklame få meg til å gråte. Men ingenting har makt til å bevege meg slik et litteraturverk kan. Jeg husker så tydelig den første boken som fikk meg til å gråte faktiske tårer (Himmelen av VC Andrews), den første boken jeg noen gang har lest mer enn én gang (Girl, Interrupted av Susanna Kaysen; jeg leste den siste setningen og lukket baksiden bare for å snu jeg begynte å lese den igjen umiddelbart), jeg husker at jeg oppdaget Anais Nin og Nietzsche som om de for lengst var tapt mentorer, og de store universene deres ord åpnet for meg. Jeg husker jeg kom over sitatet, "Verden inni meg er større enn verden rundt meg," og vite nøyaktig hva forfatteren mente.

Anais Nin

Anais Nin

Lesing er den ultimate rømningsformen. Når en historie er skrevet godt, har den makt til å inspirere og fange, plante ideer som en gang var ukjente og spire tro som tidligere var ukjente. Mitt ønske om å konsumere andres verk er et stadig presserende behov som aldri ser ut til å falme, og det er sannsynligvis derfor 3/4 av mine egne tatoveringer er ord – lumenn, et alvisk ord som betyr "å skinne," er hentet fra J.R.R. Tolkien's Ringenes Herre og tatovert på nedre mage; et polsk sitat av en berømt forsker omgir armen min; andre halvdel av et sitat fra den tyske filmen Aimee & Jaguar, som sier "Jeg vil bare nå" dekorerer korsryggen min; og til slutt, sier en omskriving over halsen min "vekke drømmene dine."

Jeg er langt fra den eneste som føler så sterkt om det skrevne ordet at hun ville tatovere det permanent på huden hennes. Det er flere tatoveringer der ute enn du noen gang kunne forestille deg som tjener som et bevis på kraften i en god bok. De mest åpenbare hyllestene er selvfølgelig et ord, et sitat eller til og med et helt avsnitt tatt direkte fra teksten. Kurt Vonnegut, Ray Bradbury og Jack Kerouac er bare tre av de mange forfatterne hvis ord ofte finnes i tatoveringsform, sammen med diktene til Shakespeare, Robert Frost og T.S. Eliot.

Litterære tatoveringer: Sitater & Utdrag

Literary Tattoos: Illustrasjoner

Noen tatoveringer låner bilder fra omslaget til en støvomslag, for eksempel Fight Club -logoen fra Chuck Palahniuk's roman med samme navn, eller mannen i brann funnet på forsiden av Fahrenheit 451. Selvfølgelig barn'Bøkene er modne med utmerkede tegninger, men noen romaner inneholder også illustrasjoner på innsiden av boken. En av mine favoritter er gravsteinene fra Kurt Vonnegut's Gud velsigne deg, Dr. Kevorkian som leste, "Alt var vakkert" og "Ingenting gjorde vondt."

Den'Det er fire lange år siden min siste tatovering, og jeg finner ut at trangen til en annen stadig blir sterkere. Jeg har absolutt ingen mangel på ideer, den eneste utfordringen vil være å begrense mine favorittpassasjer fra en levetid på litteratur og velge den perfekte.

Kommentarer

Bookquoteshub.com 5. mai 2013:

Jeg tror det er få interessante sitater fra bøker på www.bookquoteshub.com Noen av disse sitatene ville gjøre flotte tatoveringer.

Andrew 10. desember 2012:

Jeg elsker tatoveringer. Jeg kom tilbake fra jobb her om dagen for å se kjæresten min med den nye tatoveringen på ryggen, og hun så så vakker ut. Leter du etter noen av de galeste tatoveringene på planeten? Dette er noen av de beste nettstedene jeg fant på Google.

Sjekk de ut!

tinyurl.com/aclobuh

tinyurl.com/ayjbr5k

tinyurl.com/akxtbrs

tinyurl.com/a9eaczk

Sherry Hewins fra Sierra Foothills, CA 16. november 2012:

Jeg likte å se på tatoveringene. Jeg gjør n'tror ikke jeg'får en skjønt.

Jayme Kinsey fra Oklahoma 16. november 2012:

Dette er et så fantastisk knutepunkt! Jeg elsker ideen om litterære tatoveringer, men det er nesten umulig å velge et favoritt sitat! Jeg elsker bildene her, spesielt sitatet gjort i skrivemaskin skrift .. Det er ganske kult!

Stemmer opp!

Jen fra sofaen 26. september 2011:

Jeg elsket denne huben! Virkelig gode ideer 🙂 Stemte på Interessant nyttig takk for at du la ut dette, det'er veldig original og jeg likte å lese den!

addictedtolife fra Sydney 26. september 2011:

Vakker! Jeg elsker absolutt denne ideen :))

Stephanie Moulton 09. september 2011:

Dette er fullt av noen fantastiske ideer. Takk så mye!

MissLuLuMarie fra Ohio 2. august 2011:

Jeg har ønsket meg en litterær tatovering en stund! Takk for ideene!

emichael fra New Orleans 27. juli 2011:

Veldig kult. Jeg liker tanken på en litterær tatovering. Stemte på, nyttig og interessant.

billige oakley solbriller 26. juli 2011:

Takk for at du benytter anledningen til å diskutere dette, jeg føler inderlig om dette, og jeg liker å lære om dette emnet

tebo fra New Zealand 21. juli 2011:

Jeg pleide å elske å lese den boken "Hvor de ville tingene er for barna mine. Jeg liker ideen med ordtatoveringer. Jeg likte å lese de forskjellige sitatene, takk.

Beth Perry fra Tennesee 15. juli 2011:

Så kult!

vellykket blogger fra Los Angeles, Ca 14. juli 2011:

Mange interessante tats.