Richard Hale er en tatoveringsentusiast som studerer og forsker på tatoveringssymbolikk, betydninger og historie.

Blader som symboler for liv, død og livssirkel

Det sies at et enkelt blad er et gammelt heraldisk symbol som representerer lykke. Imidlertid kan det representere så mye mer enn lykke. Faktisk kan bladet representere en rekke aspekter av ett's liv som det er et symbol på livet. Det kan også representere døden. Om våren blir bladene født. Om sommeren fortsetter de å vokse med grønne nyanser. Men så på høsten avslører de endringer i vakre farger av oransje, gult, burgunder og rødt. Blikkfang i begynnelsen, bladene endres deretter til en brun farge, bare for å falle til bakken i døden.

Det representerer vanligvis livssyklusen. For selv om bladet dør, fortsetter livet. Selv om vi dør også, vil livet fortsette. Vi går alle gjennom sykluser i livet. Mange menn og kvinner føler at dette designet kan representere deres liv og hvordan vi alle går gjennom forskjellige stadier. Men akkurat som det står for døden, kan det også representere gjenfødelse, ettersom de igjen vil vokse tilbake til våren.

Hvor mange av oss har våre oppturer og nedturer, prøvelser og trengsler? På et tidspunkt, vi'kjører høyt, klare veier fremover. Likevel reiser vi bare for å se hindringer i veien og stopper bevegelsen fremover. Bladdesignet kan på samme måte være forbundet med de konstante endringene i livet vårt, og minner oss om at reisen vår kommer med hardt arbeid.

Betydninger

Symboler kan variere fra gode og dårlige. Siden hvert bestemt blad har en betydning knyttet til det, kan betydningen være veldig mellom bestemte typer. Samlet sett kan det imidlertid representere en av betydningene som er oppført nedenfor.

 • Liv
 • Død
 • Liv's syklus
 • Endring
 • Gjenfødelse
 • Nye begynnelser
 • Avslutter
 • Lykke
 • Sliter
 • Prøve

Husk at det til slutt representerer det du vil ha det til.

Design

Bladtatoveringer kan utformes på flere forskjellige måter som en tatovering. Det kan skildre bladet med en rekke forskjellige elementer og symboler.

 • Det kan skildres med alt som er forbundet med det, for eksempel trær eller grener.
 • Noen har dem som de er om sommeren, mens andre liker dem i forskjellige farger av høstsesongen.
 • Designet kan også inneholde bladet som faller eller blåser i vinden, eller festes til et tre eller en gren.
 • Det kan bare være et enkelt blad eller en gruppe blader.
 • Den kan utformes i flere forskjellige størrelser. På grunn av dette kan de nesten plasseres hvor som helst på kroppen.
 • Noen som elsker høstsesongen vil kanskje vurdere en slik tatovering. Høstsesongen, når bladene skifter farge, har en magisk følelse. Høstblader er et symbol på skjønnhet og endring.
 • Designet kan gjøres i keltisk kunst eller stammekunst.
 • En av de mest populære typene er lønnebladet. Maple leaf er det nasjonale symbolet for Canada. Alle fra Canada vil kanskje vurdere dette. Dette kan utformes for å se realistisk ut eller som det kanadiske symbolet. Det kan representere din stolthet og arv for deg som er fra Canada eller tilknyttet landet.

Variasjoner og betydninger

Spesifikke blader kan ha sin egen symbolske betydning. Nedenfor finner du betydningen av eikebladet, olivenbladet og mer.

 • Oliven: fred, sikkerhet, seier
 • Eik: styrke, visdom, tro, utholdenhet
 • Lotus: renhet, skjønnhet
 • Aspen: respekt, mot
 • Bukt: helbredelse, omsorg
 • Eføy: vennskap, tillit
 • Nettle: dødsstikk
 • Dogwood: tro, håp, gjenfødelse

Det er flere forskjellige måter som menn og kvinner gjør bladtatoveringen til sin egen. Mange inkorporerer symboler og elementer som representerer deres egen personlighet. For eksempel, hvis du ser på designene i denne artikkelen, vil du legge merke til at de skildrer en rekke forskjellige ting. De er designet med sommerfugler, marihøner, kors, blomster eller til og med feer.

Viktige tips

 • Sørg for at du tar deg tid til å se alle de forskjellige designene i denne artikkelen. Ikke bare vil dette gi deg en ide om hva som er tilgjengelig, men du kan også hente noen ideer og inspirasjon til din egen tatovering.
 • Ta deg tid til å forske. Sørg for at du helt forstår hva tatoveringen din representerer og står for. Du don't ønsker å finne ut senere at det symboliserer noe annet enn det du først trodde.

Don't rush med å bli blekket! Så mange menn og kvinner skynder seg å få en impulsivt og angrer vanligvis på dette senere nedover veien. Hvis du ikke er helt sikker, vent det. Husk at du vil drive med dette resten av livet.

Takk for besøket!

© 2012 Richard Ricky Hale

Kommentarer

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 13. september 2012:

Regning

Underviser

Mhatter

Oppriktig

KJ

Rubin

sigøyner

Tillsontitan

Hyp

Alocsin

Takk igjen alle sammen for at dere tok dere tid til å lese, kommentere, stemme, dele, ect. Jeg er alltid takknemlig for tilbakemeldingen din. KJ, det ville det ikke't være deg hvis du ikke gjorde det't 🙂 Hyp, det betyr mye og tusen takk. Frank, Bill, Gyspy, Mhatter, glad du likte den. Kommer fra dere alle, betyr det mye. Lærer, godt poeng. Jeg likte å lære det om dogwood og dets religiøse forening. Til, tusen takk. Jeg er glad du liker serien, jeg er virkelig velsignet. Ruby, det gjorde jeg ikke'ikke tankene når jeg tjente penger. Nå gjør jeg det gratis 🙁 Alocsin, mange ville komme fra vest eller sørvest. Da jeg bodde i AZ, savnet jeg høstens farger. Takk igjen alle sammen. Vi ses snart.

Aurelio Locsin fra Orange County, CA 03.09.2012:

Jeg skjønte aldri hvor fargerike bladtatoveringer kunne bli. Jeg antok naturligvis de'd være alle grønne. Stemmer dette opp og vakkert.

Brenda Barnes fra America-Broken But Still Beautiful 1. september 2012:

Hver gang du publiserer et nytt tatoveringsnav, synes jeg det er det vakreste. Jeg gjør det igjen. Når høsten snart kommer, er dette betimelig, og høsten er min favorittsesong. Takk for at du fikk meg til å forvente det enda mer.

Mary Craig fra New York 1. september 2012:

Jeg vet alltid når jeg kommer til å lese et av hubene dine'vil glede meg over det OG jeg'skal lære. Jeg ble overrasket over å lære om LEAF TATTOO MENINGER OG DESIGN, og som alltid er bildene vakre.

Stemte på, nyttig og interessant.

Sigøyneren Rose Lee fra Daytona Beach, Florida 1. september 2012:

Flotte tatoveringer!

Ruby Jean Richert fra Sør -Illinois 31. august 2012:

Alt veldig fargerikt. Det er snart på tide å rake blader..YUCK..hils

kjforce fra Florida 31. august 2012:

tekstforfatteren … elsket knutepunktet..som vanlig overgikk du deg selv..nå svar meg dette .. faller denne tatoveringen til høsten..bare for å måtte gjøres om hver vår? du vet jeg kan't motstå … du vet også at jeg har de beste hilsener for alle dine bestrebelser … ha en flott helg

Frank Atanacio fra Shelton 31. august 2012:

Du kjenner tekstforfatteren jeg ikke visste't tror et enkelt blad kan være symbolsk .. men jeg antar at jeg tok feil .. takk for denne kreative samlingen av tats .. Jeg liker denne stilen på grunn av sin enkelhet stemte underholdende som alltid 🙂

Martin Kloess fra San Francisco 30. august 2012:

Interessant artikkel, takk.

Dianna Mendez 30. august 2012:

Da jeg så bladtittelen, måtte jeg se inn her. Jeg elsker blader. Hvis jeg skulle ha en av disse, ville jeg valgt kornel på grunn av hva den betyr. Herlig. Alt nydelig!

Bill Holland fra Olympia, WA 30. august 2012:

Ok, jeg liker dem også; flott jobb som vanlig. Du ser ut til å ha konvertert meg under denne serien.