Jeg'Jeg er en stor fan av alt tatovering og vil dele min lidenskap for tatoveringens verden.

Kriger tatoveringer

Tatoveringsdesign er ekstremt viktig for de som er midt i å ta en beslutning om de skal ha en permanent bleket på kroppen sin, og nesten alltid vil de representere noe veldig viktig for dem som bærer dem.

Det kan være noe så banalt som en favoritt person noen vil huske, eller et kjæledyr de likte også. Stort sett det'er et tema som representerer et emne eller tema en person virkelig liker, og ønsker å uttrykke seg gjennom en permanent visning ved å ha det tatovert på dem.

At'er tilfellet med krigertatoveringer, som appellerer til fans av fantasikunst og historier, og til de som liker krigerens ånd. Det finnes selvfølgelig andre typer krigere. For eksempel foretrekker noen den mer moderne krigeren representert av de væpnede styrkene.

I denne artikkelen, vi'kommer til å se på en rekke krigertatoveringer uttrykt gjennom fantasikunst, som er blant noen av de mer overbevisende tatoveringene der ute, forutsatt at du liker sjangeren.

For meg elsker jeg fantasylitteratur og kunst, så det passer inn blant mine favoritter, og det er noen veldig fine krigertatoveringer å glede seg over å se nedenfor for å skape litt inspirasjon og ideer.

Warrior Tattoo Portretter

Selv om jeg foretrekker tatoveringer med hele kroppen fantasy -kriger, er det en fryktinngytende følelse og overbevisende utseende som de to portretttatoveringsdesignene tilbyr nedenfor. Tilsetningen av hornene på hjelmene til vikingkrigerne gir også et flott preg på bildene.

kraftige krigertattoodesigns kraftige krigertattoodesigns

Samurai Warrior Tattoos

Samuraikrigeren, mens den fanger essensen av krigerånden, er veldig annerledes i utseende enn vikingkrigerne ovenfor. Bemerkelsesverdig er forskjellen i hjelmer, som har det mer bevingede utseendet med samuraikrigerne, mot hornene til vikingkrigerne. Uansett ville du ikke't ønsker å møte noen av dem i kamp. Begge ser flotte ut som tatoveringstemaer.

Inkludert hesten med den nederste samurai -tatoveringen var veldig effektiv for meg, og ga tatoveringsdesignet et veldig kraftig utseende.

kraftige krigertattoodesigns kraftige krigertattoodesigns

Unik krigertatovering

Krigertatoveringen nedenfor ser ut til å være en tryllekunstner som trylleformulering, selv om jeg kan't være 100 prosent sikker. Det jeg liker med er linjene som ble brukt i utformingen av tatoveringen, som var veldig unike i det jeg'har sett brukt i de fleste tatoveringer. Mørke linjer balansert mot lyset fungerer også veldig bra her for å skape det overbevisende utseendet og inntrykket av at figuren er midt i å ta handling.

kraftige krigertattoodesigns

Kriger på hest

Denne krigeren på en hestetatovering nedenfor er trolig den mest populære blant krigerdesigner, og det er en god grunn: den ser bra ut.

Måten krigeren holder tømmene på hesten mens han går i kamp er fantastisk, og musklene til hesten ser ut til å være anstrengende for å holde tilbake når han vil presse fremover, fanges veldig godt.

Til slutt fungerer lyset på stedet for øynene godt mot bakgrunnen til det mørke ansiktet.

kraftige krigertattoodesigns

Warrior Knight on Horse

Denne ridderen er veldig annerledes i fantasy -tatoveringsgenren, og jeg inkluderte den også fordi fargen fungerer bra i akkurat dette designet.

Igjen har vi temaet hest og kriger, og hesten blir fanget i det som ser ut til å være på det tidspunktet han er i ferd med å lade frem i kamp.

Skjoldet og sverdet ser også veldig bra ut.

kraftige krigertattoodesigns

Kvinnelig krigertatovering

Det var det't mange kvinnelige krigertatoveringer der ute, men akkurat denne gjør opp for det, da det ble gjort veldig pent.

Det som var interessant fra kunstnerens synspunkt var å ønske å beholde skjønnheten i den kvinnelige formen mens den innlemmet rustningen i designet. Det ble gjort veldig bra, selv om det å ha bar bunn mens du gikk inn i kampen, strekker seg virkelighetens grenser. Selvfølgelig det'er en fantasitatovering, så det'er tillatt i dette tilfellet.

kraftige krigertattoodesigns

Kriger tatoveringer

Der har du et fint utvalg av de forskjellige krigertatoveringstatoveringene det er å velge mellom. Fantasikunst er blant mine favoritter, og å se dette i form av tatoveringsdesign var veldig gledelig.

Dette er bare en liten mengde av det du kan finne i krigertatoveringer, ettersom du kan se etter krigere i forskjellige kulturer for å komme med mange flere ideer. For eksempel er det mange krigere du kan finne blant annet i indianerdesign.

Uansett hva du foretrekker, er krigertatoveringer en veldig overbevisende og hyggelig sjanger å se på og å betrakte som en mulig tatovering.

Kommentarer

Nord 14. mai 2019:

Jeg elsker krigertatoveringer og jeg elsker meg noen horn på vikinghjelmer, men de er ikke historisk nøyaktige. Den'Det er mer en fantasiting, det ser kult ut uansett.

davey 10. desember 2011:

kjærlighet

Michael Adewale Olubode fra Nigeria. +2347067550237. 23. april 2011:

Hei kriger tatoveringer! Hva'er oppe! Bare henger her. Jeg tror vi burde ha en chat -motor på disse hubbene, slik at vi mennesker kan dele ideer live.