Jeg elsker tatoveringer og har skrevet om emnet i flere år.

En tatovering av engler har blitt en svært populær måte å uttrykke seg på gjennom kroppskunst. Det er ikke lenger bare en figur med et sett med vinger; heller, det's handlingen til engelen som dominerer i designet nå. Mange prøver å uttrykke seg gjennom de menneskelige egenskapene til engelmotivet. Den'er en måte å legge noe både åndelig og menneskelig på huden din, uten å måtte skildre det nøyaktig "ekte" engler.

Fordi det er så mange typer tatoveringer med engel-tema, jeg'Jeg vil utforske bare noen få her: kraftig. aggressive engler, så vel som de som inkluderer et mer stille, kontemplativt og vakkert utseende. Engler kan være erkeengler, skytsengler, keruber eller fallne engler. En tatovering på en erke kan vise en engel som holder et stort sverd, klar til kamp, ​​med vingene spredt ut til majestetisk bredde for å dramatisere sin makt og beredskap.

Et vanlig designvalg er et sett englevinger på baksiden, med tanken på deg'er engelen. Disse store vingene bruker hele ryggen som lerret.

Kvinnelig engel som går fredelig

Tatovering av kvinnelig engel som går

Tatovering av kvinnelig engel som går

Noen ganger kan undervurdere et blikk være en kraftig måte å faktisk komme med en sterk uttalelse med et tatoveringsdesign, og det's hvordan jeg ser denne fantastiske tatoveringen av en kvinnelig engel stille gående, tilsynelatende bosatt i sine egne tanker.

Den'er et vakkert portrett, med mine favorittdeler av designet som det slemme utseendet på ansiktet hennes, og hånden hennes holder kappen oppe. Den'er en fantastisk skildring, som fanger øyeblikkets essens perfekt.

Tatovering av engelvinger på ryggen

Engelvinger på tatoveringen på ryggen

Engelvinger på tatoveringen på ryggen

Noen mennesker får en tatovering ikke av en engel, men av engelvinger trukket på ryggen, som for å antyde at de're engler, eller i det minste potensielt (vi'har sett for mye Touched by an Angel).

Uansett kan disse vingene se fine ut som kunst, men de gjør det for meg't ser virkelig flott ut som en tatovering. Jeg'Jeg er ikke sikker på hva det er, men uansett hvor godt de er gjort, stilistisk eller i design, gjør de det bare'ser ikke ut til å fungere for meg. Kanskje du liker dem, og det'er ok, selvfølgelig.

jeg kan't hjelpe å tro at det å bære den typen klær som ville vise frem engelvingene sikkert ville tiltrekke seg mye oppmerksomhet og kommentarer.

Helt tilbake tatovering med store fjærvinger

Helt tilbake engeltatovering med store fjærvinger

Engel med store fjærede vinger

Denne rikt detaljerte tatoveringen skjuler nesten ansiktet til engelen bak overflod av fjær som dominerer bildet.

Vanligvis det's engelen selv som er utstilt i kroppskunst, men i dette designet er det's fjærene på englene. Kanskje det'er et kompromiss mellom en tatovering av en komplett engel og en tatovering som bare er vinger diskutert like ovenfor.

Kraftig mannlig engel

Engel med spyd

Engel med spyd

Engeltatoveringer er like populære blant menn som hos kvinner. Den's en av flere tatoveringstemaer som fungerer for begge, spesielt gitt mangfoldet av måter å skildre en engel på.

Du kan designe englene dine som menn eller kvinner, som stille eller kraftige, og legge til elementer i designet for å utfylle det generelle utseendet til den spesifikke engeltatoveringen.

Når du ser på denne fantastiske mannlige engelen, får du følelsen av illevarslende kraft og majestet.

Kontrasten mellom den mørkere skyggen på venstre side av stykket og den lysere skyggen til høyre skaper følelsen av å være stående i Guds lys … venter på instruksjoner.

Engler som krigere

Veldig detaljert engeltatovering

Veldig detaljert engeltatovering

I kristen undervisning har engler hatt et par viktige roller å spille. Noen ganger blir de sendt med meldinger fra Gud til hans folk, og noen ganger blir de sendt for å tjene og beskytte mennesker under forskjellige omstendigheter.

Så ideen om kraftige, beskyttende skytsengler har vært en del av den kristne undervisningen i lang tid. Som i noen av tatoveringene her, blir de sett på som mektige og mektige krigere for Gud's mennesker.

Du kan se det i den svært detaljerte tatoveringsdesignen ovenfor, der den viser engler midt i kampen.

Skytsengel

Skytsengel med sverdtatovering

Skytsengel med sverdtatovering

Gjennom århundrene har ideen om at vi alle har en skytsengel gitt trøst i nødstider. De fleste forestiller seg skytsengler som bevæpnet, som den ovenfor. De blir ofte tenkt på å beskytte barn, og mange mennesker tatoverer dem og tenker på sine egne barn eller barnebarn.

Fallen engel

Fallen engel tatovering design

Fallen engel tatovering design

Fallne engler vises ofte i feminin form, vakker, men mørk i naturen. De blir også fremstilt som i konstant kamp. Hvis de hviler, kan de ha revet vinger og blodig sverd.

Det mørkere blekket som vanligvis brukes i tatoveringer med falne engler, foretrekkes av de som trekker seg mot mørkere temaer, som gotere, syklister og satanister..

Over er et fantastisk blikk på en engel i sin fallne form, med de ødelagte og knuste vingene som utfyller det ujevne håret som skjuler englens skam i sin ødelagte tilstand.

Det mørke blekket, linjene og den store skyggen gjør det til et fantastisk kunstverk.

Trygg mannlig engel

Angel skulder tatovering

Angel skulder tatovering

Jeg liker denne tatoveringen til en mannlig engel på grunn av måten det er vist å være svært selvsikker uten å være arrogant.

Mens den virker klar og avslappet, ser det også ut til å være klar til å ta affære for øyeblikket's varsel.

Min favorittdel av designet er i den gjennomsiktige kappen foran, som flyter som svar på et vindkast. De lange vingene langt over hodet og hengende ned til føttene understreker vesenet'er rikelig med kraft.

Angel Tattoos låner seg ut til kvalitetsdesign

Fra denne lille prøven kan du se kvaliteten på design og detaljer knyttet til dette kraftige emnet.

Kanskje velger folk disse usynlige vesener som tema for sine tatoveringsdesign fordi de kan vises i et bredt spekter av følelser – som representerer enten godt eller ondt – som potensielt kan bo i ethvert menneskehjerte.

Å fange disse fascinerende skapningene via kroppskunst skaper noen bilder som er umulige å ignorere.

Kommentarer

Rane 14. november 2014:

Når det står over skriften ovenfor i bibelen, refererer det til hedenske som avguder som de ville ha merket osv. På huden deres, vanlig for datidens mennesker. Jeg fikk betjene en mann på bensinstasjonen etter at han kommenterte legatatoveringen min til mor Mary, lov Gud.

torrilynn 7. desember 2013:

Jeg er enig i at engeltatoveringer blir mer og mer populære. Spesielt englevingene. God artikkel. Interessant faktisk. Stemte.

Perler 16. oktober 2011:

En Gud som virkelig elsket barna sine, ville ikke brydd seg om de satte merker på kroppen. Det er bare en annen måte å sørge for at han sender dem alle til helvete.

Jesus Freak 15. september 2011:

Vi som kristne er så raske til å kaste ut dette verset. Hvis du fortsetter å lese, snakker det om hedenske praksiser. Jeg gjør n't planlegger å sette noen peganmerker på kroppen min.

brotheryochanan 17. april 2010:

wow .. for sent å lese

3.Mosebok 19:28 Dere skal ikke lage stiklinger i deres kjøtt for de døde, og ikke trykke noen merker på dere: Jeg er Herren.

Ofte er tatoveringer bare forfengelighet, og vi må virkelig drepe all forfengelighet i oss når vi kommer til Kristus.

Jacob Z 1. februar 2010:

Skyttengelen tat er så vanvittig fantastisk !! Jeg vil ha det. Hvor mye vil det koste?