Richard Hale er en tatoveringsentusiast som studerer og forsker på tatoveringssymbolikk, betydninger og historie.

Oppdag historien og meningen bak tatoveringer på klokken, og les forskjellige design.

Oppdag historien og meningen bak tatoveringer på klokken, og les gjennom ulike design.

April Johnson via Flickr Commons

Den tidløse tatoveringen

Klokker er fascinerende objekter, både visuelt og symbolsk. En klokke tatovering kan utformes for å inneholde en rekke symbolske og meningsfulle elementer, og siden det er mange forskjellige typer klokker å velge mellom, er det'Det er enkelt å lage et unikt og personlig design.

Klokker er egentlig ikke en vanlig tatoveringsdesign, så når du ser en, kan den virkelig få øye på deg. For å imøtekomme detaljer og skyggelegging i klokken og dens mekanisme, har disse tatoveringene en tendens til å være større. Når de er gjort godt, kan de være ekstremt fantastiske og helt unike. Klokker kan utformes for å se maskuline, feminine eller nøytrale ut, slik at alle kan bære en.

Nedenfor finner du en diskusjon om klokke tatoveringsdesign og betydninger, med mange bilder, for å hjelpe deg med å finne inspirasjon til din neste tatovering.

Tid og tidevann venter på ingen mann.

– Chaucer

An

An "Alice in Wonderland"- inspirert tatovering av klokken.

Roger Marx (brukt med tillatelse)

Tid er den lengste avstanden mellom to steder.

– Tennessee Williams

Klokke tatovering betydninger

Klokken tatovering kan representere en rekke forskjellige betydninger. Selv om de representerer tid, kan de representere så mye mer. Husk at tatoveringen din symboliserer det du vil. Nedenfor er noen mulige betydninger av denne tatoveringen.

 • Tid
 • Fengsling (bokstavelig eller metaforisk)
 • Et spesielt øyeblikk
 • Liv eller dødelighet
 • Død
 • Eksistens
 • Uendelighet eller uendelighet
 • Struktur
 • Stabilitet
 • Et bankende hjerte eller en trommeslag
 • Uendelig kjærlighet

Liv og død

Generelt symboliserer en klokke liv og død. Tiden stopper aldri, og vi har en tendens til å glemme det faktum. En dag vil tiden innhente oss alle, og vår korte tid her er over.

Klokke tatoveringer kan utformes for å representere denne forståelsen. En tatovering designet for å representere livet kan inneholde forskjellige levende elementer som blomster eller roser, mens de som er ment å representere døden, kan inneholde hodeskaller, ild eller den dystre høsten. For å representere kristent liv kan engler eller et kors brukes.

Endless Love

Denne tatoveringen kan også symbolisere en endeløs kjærlighet. Det kan være kjærligheten du har til foreldrene dine eller barna dine (i så fall kan navn, ansikt eller fødselsdato inkluderes). Et vanlig symbol som brukes for slike design er hjertet. Duer, blomster, engler og stjerner kan også brukes.

Inspirasjon

Disse tatoveringene kan også være designet med inspirerende sitater (for eksempel “Ikke la tiden gå forbi deg” eller “Få hvert sekund til å telle”) inkludert på bannere eller innebygd i selve klokken.

En håndleddetatovering av en klokke.

En håndleddetatovering av en klokke.

* USB* via Flickr Commons

Bedre tre timer for tidlig enn et minutt for sent.

– William Shakespeare

Klokke tatoveringsdesignalternativer

Når det gjelder klokke tatoveringer, er det mange forskjellige varianter og design å velge mellom. Her'er en tabell for å hjelpe deg med å tenke ut alternativer.

armbåndsur

timeglass

mantel klokke

ødelagt eller smeltende ur (som Salvador Dali)

stoppeklokke

bestefarsklokke

gjøkur

den hvite kaninen fra "Alice in Wonderland" ("Jeg'm sent!")

solur

analog eller digital skjerm

klokketårn

Big Ben (i London)

pendelklokke

vekkerklokke

lommeur

tempus fugit ("tiden flyr" på latin)

Andre måter å representere tid på: Timeglass og uendelige symboler

I går'er fortiden, i morgen'er fremtiden, men i dag er en gave. At'hvorfor det'kalles nåtiden.

– Bil Keane

Tiden beveger seg i en retning, minnet i en annen.

– William Gibson

Før du tatoverer deg

Det er noen veldig viktige ting du bør huske før du velger en tatovering av en klokke (eller hvilken som helst tatovering, for den saks skyld).

 • Sørg for at du tar deg tid til å undersøke det fullt ut og tenke over hva det skal bety. Sørg for at du er helt klar på detaljene om hvordan det vil se ut og hvordan det vil passe på kroppen din.
 • Du vil være sikker på at du helt forstår hva tatoveringen din står for. Du don't ønsker å finne ut etterpå at det kan representere noe helt annet enn det du ønsket.
 • Don'ikke hast med å bli blekket! Folk som får blekk på en impuls, angrer vanligvis på valget senere på veien.

Tapt tid blir aldri funnet igjen.

– Benjamin Franklin

Forever består av nå.

– Emily Dickinson

Kommentarer

Frankie første tatovering 21. juni 2015:

Jeg har alltid ønsket meg en tatovering på siden " tiden er alltid på min side " og det betyr mye fordi tiden ikke er virkelig, men den kontrollerer alt, og noen ganger går det sakte og andre ganger løper det forbi. Så den permanente klokken sier bare til meg at jeg har den rette medfølelsen.

Olivia 22. desember 2014:

Jeg vil ta en tatovering med setrniey -bønnen i den. Imidlertid vil jeg ha noe kreativt som ikke er't bare ordene eller en rulle med ord på. Noen ideer om hvordan jeg kan inkorporere den bønnen i et mer kunstnerisk design?

Olivia 22. desember 2014:

Jeg vil ta en tatovering med setrniey -bønnen i den. Imidlertid vil jeg ha noe kreativt som ikke er't bare ordene eller en rulle med ord på. Noen ideer om hvordan jeg kan inkorporere den bønnen i et mer kunstnerisk design?

Engel 18. desember 2014:

Du gjør en fantastisk jobb! Jeg så The Mayo flieamis -bilder, fordi de er en venn av vennene mine, og jeg har nettopp møtt henne i fjor, og de er flotte mennesker. Jeg ELSKER alle bildene og alt på nettstedet ditt. Jeg håper å komme i kontakt med deg og få mine flieeamis gjort med deg. Flott arbeid!

Helen Murphy Howell fra Fife, Skottland 13. august 2012:

Dette er fantastisk! Jeg gjør n'Jeg vet ikke hva det er med tidsstykker, klokker og så videre, men jeg synes det er fascinerende – spesielt de gamle klokkene og klokkene og å kunne se alle bitene inni som fremdeles fungerer. Men jeg tror at fascinasjonen min går dypere enn å bare beundre utførelsen, men jeg kunne ikke't virkelig forklare hvorfor jeg liker dem. Så unødvendig å si at da jeg så dette navet ditt, var jeg – som alltid – fascinert og fascinert av informasjonen du'har gitt.

Betydningene er også veldig interessante, og spesielt 'innskytelse' mener, jeg lurer på hvor det kom fra? Men tenker på tid, ja jeg kunne tenke meg at det vil være en dyp forbindelse.

Nok en gang et grundig fascinerende og fantastisk knutepunkt med fantastisk flotte bilder av tatoveringene! Stemte + delt!

Dianna Mendez 12. august 2012:

Interessant å lese igjen. Vi har en klokke som ligner det siste store fotoposten. Veldig realistisk!

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 12. august 2012:

Tammy

Ruchira

Snøklokker

Maks

Oppriktig

MzChaos

Alocsin

Snøklokker

Ukjent spion

Takk til dere alle for tiden og kommentarer! Frank, perfekt sagt. Disse er veldig unike design, også som tannhjul og Alocsin. Tammy, du har rett. Interessant symbolikk, men sant. Vi holder mer tid enn oss. Max, noen representerer faktisk tidsreiser. Setter pris på alle de interessante kommentarene. Ha det fint.

Livet under bygging fra Neverland 10. august 2012:

det var en kul tekstforfatter!

snøklokker fra Den andre stjernen til høyre 10. august 2012:

wow. det var fantastisk! klokke tatoveringer.. aldri tenkt på det!

Aurelio Locsin fra Orange County, CA 9. august 2012:

Jeg elsker de som viser de intrikate tannhjulene og urverkene. Stemmer dette opp og vakkert.

MzChaos fra Indianapolis 9. august 2012:

Veldig kult … elsker alt med tegn og symboler.

Frank Atanacio fra Shelton 08. august 2012:

Du vet jeg'vil gjerne tatovere en klokke .. så kroppen min vil fortelle riktig tid to ganger om dagen .. ja? LOL flott del kompis som alltid

BeyondMax fra Sydney, Australia 08. august 2012:

Interessant tilnærming =) Får meg til å tenke på å reise i tid.

snøklokker fra Den andre stjernen til høyre 08. august 2012:

Wow kreative design og interessante tatoveringer.

Ruchira fra USA 7. august 2012:

herregud … de er sikkert praktfulle, men kan'ikke tenk på smerten å gjennomgå dem 🙂

Tammy fra North Carolina 7. august 2012:

Jeg har aldri sett en tatovering som denne personlig, men dette er en vakker og unik idé. Det betyr på en måte at vi er slaver av tiden og klokken tikker alltid. Spennende og veldig interessant. Deling!