Raye har mange kroppsmoduser, SFSI-trening, tidligere CFR-D-kreditter og en tiår lang periode som BellaOnline's redaktør for kroppskunst under beltet.

Om Koi -tatoveringer

Koiens historie og mytologi går tilbake til Kina, for over 2000 år siden. Disse bildene og historiene ble absorbert i japansk kultur. De har blitt holdt som lykkebringende kjæledyr i hundrevis av år. De har vært populære bilder gjennom historien til japanske tatoveringsdesigner og er nå veldig utbredt i vestlig tatoveringskultur.

I virkeligheten er disse fiskene prydkarper holdt i dammer i bakgården og vannhager. De ble avlet fra vanlig fisk for å utvikle sine distinkte og fantastiske mønstre og farger. De eneste tingene som er mer fantastiske enn fargene som disse fiskene har i den virkelige verden, er mønstrene og fargene de er avbildet med i tatoveringer.

Denne variasjonen har gjort designet populært både i østlig og vestlig tatovering i flere tiår. Designene og formene kan tilpasses alle deler av kroppen og nesten alle fargevalg og stil.

  • Hvorfor en Koi -tatovering?

    Her er en personlig beretning om én mann's valg om å få en koi tatovering. Han beskriver sine grunner for å velge dette designet og hvordan det passer inn i hans personlige historie.

Bleeding Koi Design

En koi fra Folsom Street Fair, San Francisco, CA.

En koi fra Folsom Street Fair, San Francisco, CA.

bilde av Relache/Rae Schwarz

Historien om Koi

Koi er det japanske ordet for "brokert karpe" og refererer til den store, fargerike fisken som har blitt avlet og holdt i dammer i århundrer. Deres formelle navn nishigikoi oversetter til "levende juveler." Omhyggelig avl av disse fiskene fikk virkelig et moderne fotfeste på 1800 -tallet, og den har produsert en regnbue av farger og markeringer i årene siden.

De er en del av japansk mytologi og er symboler på styrke, utholdenhet og mot. Disse fiskene har en veldig lang levetid under de rette forholdene, og det er dette som har bidratt til disse tolkningene og assosiasjonene. I myten vil den veldig sterke koi være i stand til å svømme oppstrøms og hoppe fosser, bli belønnet på slutten av reisen ved å bli omgjort til en drage.

Fra skisse til ferdig tatovering

Historien om krystall's Koi

Tatoveringen du ser her er på beinet til min venn Crystal. Hun'd hadde noen mindre tatoveringer før, men da det var på tide med noe stort, plukket hun en koi. Jeg synes symbolikken på utholdenhet passer godt med hvordan hun's overvinne mange utfordringer i livet hennes.

Tatoveringen ble designet og tatovert av Bill Liberty. Butikken hans, Liberty Tattoo, ligger i Sacramento, CA, hvor Crystal bor. Hun'er en stor dame, og hun bestemte seg for å sette denne tatoveringen på låret hennes, så det'er ganske stor. Det starter like over hennes venstre kne og løper opp til toppen av låret. Hele tatoveringen tok flere økter. Store, komplekse tatoveringer utføres oftest i etapper, og fargene blir lagt til fra mørkeste til lyseste. Den svarte konturen og skyggen ble gjort først. Deretter ble all blå vannfarging og skyggelegging utført. Og til slutt var den fargerike fisken og blomsten ferdig.

Se en Koi som kommer til liv

© 2007 Raye

Kommentarer om Koi -tatoveringer

Michael Adams fra USA 13. januar 2012:

En dag jeg'Jeg får en tatovering … jeg bare gjør det'vet ikke hva ennå. Dette er skjønt flotte design!

FrugalandFab fra New Hampshire 13. januar 2012:

Jeg bare elsker koi -tatoveringer. Jeg var så heldig å ha en kjær venn som har en av de mest fantastiske tatoveringene på ryggen av en fantastisk kunstner mens jeg så på det, siden jeg har hatt en stor tilhørighet til dem. Innlegget ditt var fantastisk, tusen takk for at du skrev det.

David Stillwell fra Sacramento, California 13. januar 2012:

Relache: For en fantastisk liten oppdagelse i morges. Jeg likte dette knutepunktet veldig godt. Jeg elsker tatoveringer, og har fått ideen om en koi -tatovering gjemt i bakhodet. Jeg tror det vanskeligste med å få en tatovering er å finne en artist du stoler på. Detaljene i huben din er fantastiske. Den omfatter historien til fisken og fisken som en tatovering perfekt. Jeg liker også at du har inkludert eksterne lenker til dypere informasjon. Et godt eksempel på hvordan et knutepunkt skal flyte. Takk for at du skrev dette.

kendall 19. oktober 2011:

iv'Jeg hadde et veldig godt dekke med en japenese peon og et koi -design rundt min nedre høyre arm. for øyeblikket iv'e hadde 2 sittende's og om anoard 3 og ill være gjort. når du er ferdig, viser du et godt bilde. glad tatovering og mer fra meg snart………

seousman fra Pakistan 6. juli 2011:

Virkelig flotte tatoveringer, fine lyse og veldig vakre farger. dens store knutepunkt

Raye (forfatter) fra Seattle, WA 20. januar 2011:

C, hvis du faktisk leser Huben min, du'merker jeg ikke't koble Yakuza med koi -bilder i det hele tatt. Kat Von D er kjent for sine kunstverk, ikke for hjernen.

C 7. januar 2011:

Yakuza har ingen direkte tilknytning rent til Koi, selv om dette ikke betyr at de ikke representerer seg selv i denne kunstformen. I hovedsak gjenspeiles Yakuza -tatoveringsstilen i moderne kunstformer ved bruk av de sterkere og farligere symbolene som tigeren eller slangen, disse er langt mer fremtredende i Yakuza -tatoveringskunstformene. Faktisk mer fremtredende er stilen til den japanske krigeren ved å drepe japanske mytiske dyr, denne stilen er veldig populær og langt mer fremtredende enn koi fiskekunst.

Descartes fra grand prairie 5. desember 2010:

Jeg liker Koi -tatoveringene som lager et Ying/Yang -mønster. Interessante bilder.

taipan 19. oktober 2010:

Jeg får en koi tatt neste uke, kan ikke vente 🙂

sommerfugl tatovering fra Dallas Texas 19. september 2010:

Vakre farger. Definitivt noen av de mest interessante designene som tilbys

blomsterpust 4. september 2010:

jeg elsker fargene i koi. blomstene er også fine jeg ville fått dette

wency5000 31. juli 2010:

flott … jeg har en japansk koi -tatovering i heisen min armm..awesom….

simplejo 23. juli 2009:

Fantastiske tatoveringer .. jeg elsker dem og har en kinesisk på min høyre arm også – selv om det ikke ligner noe på det 🙂 lol

Reynolds_Writing fra Atlanta, Georgia 5. juli 2009:

Jeg elsker de lyse fargene i Koi -tatoveringer .. Flott hub -tema.

muiomuio fra Portugal, Lisboa 18. januar 2009:

Jeg har akkurat tegnet en koifisk til en mulig tatovering, men jeg hadde en feil på koien'ansiktet 🙁

taylorblue fra Canada 10. september 2008:

@relache … jeg'Jeg er i ferd med å få den ermen nå … Jeg har gjort tre økter. Jeg tok fisken herfra, men han byttet den opp … Jeg'legger ut bilder når det'er ferdig. 🙂

Raye (forfatter) fra Seattle, WA 19. januar 2008:

Tatovering i hele kroppen bærer de sterkeste Yakuza-konnotasjonene. Og tatoverte kvinner blir noen ganger ansett for å være eiendom i Yakaza. Imidlertid omfavner yngre mennesker den vestlige oppfatningen av tatoveringer mer som en mote, og i en generasjon eller to vil den holdningen mest ha endret seg.

Robinson Rex fra Lowell, MA 19. januar 2008:

Det kan være gunstig for folk å vite at Koi -tatoveringen (og de fleste tatoveringer i Japan) er knyttet til det offentlige med den japanske mafiaen. Det er til og med skilt i offentlige bad som sier "Ingen tatoveringer". Dette kan være grunnen til at Kat Von D. vant't gjøre dem.

ElatedState fra Edmonton 12. desember 2007:

Tilsynelatende er dette en av de eneste tingene Kat Von D. i showet L.A. Ink ikke vil tatovere. Jeg'Jeg er ikke sikker på hvorfor…

Kiz Robinson fra New Orleans, Louisiana 5. desember 2007:

Interessant faktum: Den vanlige gullfisken er relatert til koi/karpe. Sann historie.

I andre nyheter, flott navrelache. Jeg -elsker- tatoveringsnav.

Raye (forfatter) fra Seattle, WA 26. november 2007:

Patty, hvis du noen gang deltar på en tatoveringstevne, det'er der du'finner tatoveringskonkurransene.

trakker14 fra franklin 26. november 2007:

Wow fantastiske tatoveringer jeg har noen få selv, men de er flotte..

Patty Inglish MS fra USA og Asgardia, First Space Nation 26. november 2007:

At'er ganske en investering! Jeg ser noen ganger på Miami Ink – et par av artistene i butikken er ekstremt profesjonelle og legger hele seg selv i kunstverket sitt. Beste suksess med det ermet!

Er det tatoveringskonkurranser eller show der folk kan delta og vinne premier – det ville vært bedre enn en årlig bodybuilding -konkurranse som vi har her, imo.

taylorblue fra Canada 25. november 2007:

Jeg tror at ermet mitt vil være minst $ 1000..Jeg har allerede $ 600 tatoveringer akkurat nå … 🙂

Volatto 25. november 2007:

Fint knutepunkt! Jeg har alltid ønsket å vite hva koi betydde. Kunsten å tatovere er så vakker: D

Raye (forfatter) fra Seattle, WA 24. november 2007:

Tatoveringer don't må nødvendigvis være dyrt, men de er sikkert ikke det'ikke billig heller!

Patty Inglish MS fra USA og Asgardia, First Space Nation 24. november 2007:

For et nydelig kunstverk! Det er dyrt?

taylorblue fra Canada 22. november 2007:

Jeg har gjort litt research og noen plukket ut…

Raye (forfatter) fra Seattle, WA 20. november 2007:

Har du et design som allerede er opparbeidet, eller forsker du på?

taylorblue fra Canada 20. november 2007:

Dette er fantastisk … Jeg får en koi -erme i juni … jeg kan't vent!