Lindsay studerer global virksomhet og spansk ved University of Evansville og liker å reise og tatovere.

Verdenskart tatovering.

Verdenskart tatovering.

ABC Nyheter

Historien bak tatoveringen

Jeg har en reisetatovering selv, og jeg håper at min egen historie gir litt inspirasjon og retning. Etter å ha reist til 13 forskjellige land (uten intensjoner om å stoppe der), bestemte jeg meg for at det var på tide å få en tatovering for å gjenspeile det som gjorde meg mest glad i livet: å reise. Jeg brukte timer på å se gjennom Pinterest og feste forskjellige ideer. Jeg visste at jeg ville ha noe originalt, men var ikke det't helt sikker på hvordan du skal sette det sammen. Etter mye leting og debatt bestemte jeg meg for at jeg ville ha noe som kombinerte en globus og et kompass.

Det var ikke't til nesten et år senere at jeg gikk igjennom det fordi jeg ønsket å være sikker på at det var en idé jeg var virkelig forelsket i. Jeg bestemte meg for å gå til en tatovør som mange av mine sorority -søstre anbefalte, og som også hadde ekstremt gode anmeldelser oppført på nettstedet hans. Jeg snakket med ham og forklarte ideen min, og viste ham et par bilder jeg likte på Pinterest, i håp om at det ville være nok til å gi ham litt retning.

Sikkert nok, omtrent en uke senere, hadde han tegnet designet som jeg nå har på meg. Jeg var veldig imponert over kreativiteten hans og hvor godt den passet til det jeg ønsket, til tross for at jeg ikke hadde det't gitt ham en veldig klar retning. Moralen i historien er at du ikke skal være redd for å bli kreativ og ta en risiko. Gjør research først, men følg også tarmen din og gjør det som gjør deg glad. Hvis du følger de enkle reglene, du'vil ende opp med en vakker refleksjon av deg selv.

Min reisetatovering

Tatovøren min var i stand til å hjelpe meg å få liv i ideene mine med dette kunstverket.

Tatovøren min var i stand til å hjelpe meg med å få liv i ideene mine med dette kunstverket.

Reisetatoveringer øker i popularitet ettersom flere og flere mennesker velger å forlate komfortsonene sine og utforske verden rundt dem. Disse tatoveringene har vanligvis mye mening fordi de gjenspeiler en person's reise. Stilene de kommer i er veldig forskjellige, alt fra små og enkle til store og komplekse. De er enkle å tilpasse til dine egne personlige opplevelser og gir visuelt vakre resultater. Denne artikkelen utforsker hvem som skal få disse tatoveringene, de forskjellige typene du kan se, og ideer for å designe din egen.

Hvem bør få en reisetatovering?

Vanligvis er folk som er interessert i å få reisetatoveringer de som har reist før og anser det som et viktig aspekt av livet. Dette gjør ikke't nødvendigvis trenger å være tilfelle, men fordi en tatovering kan representere enhver form for reise, enten det er åndelig, følelsesmessig, fysisk, etc. Jeg don't tror at det bør være en grense for hvem som kan ta hvilken tatovering, men det er viktig å tenke på hvordan kunsten reflekterer deg selv.

Til syvende og sist, hvis du føler at en tatoveringsdesign har spesiell betydning for deg, bør du skaffe deg en. Bare sørg for at du legger tanken inn i stilen og har tenkt gjennom hvorfor det er viktig for deg.

Kompass tatovering

Kompass tatovering

Menn's tatoveringsideer

Betydning av kompass -tatovering

De vanligste betydningene bak en kompass -tatovering er retning, beskyttelse og inspirasjon.

  • Retning er den mest åpenbare av de tre. Hovedformålet med et kompass er å hjelpe deg med å finne veien eller hjelpe deg med å komme tilbake på sporet hvis du'er tapt. Dette er et godt valg for alle som føler at de har mottatt eller trengt veiledning i livet.
  • Et kompass kan også representere beskyttelse. Kompasser har eksistert i svært lang tid og tidligere ble det sterkt stilt på. De beskyttet sjømennene som brukte dem for å unngå feilretning og brakte dem trygt hjem til familiene sine.
  • Til slutt, fordi de alltid peker nordover og gir en konstant følelse av retning og håp inspirere folk til å fortsette fremover på grunn av veiledningen og følelsen av retning.

Hvis du føler en forbindelse til noen av disse betydningene, er dette en god design å vurdere.

Kart tatovering.

Kart tatovering.

Tatoveringsmodeller

Kart/Globe Tattoo Betydninger

Disse tatoveringene er veldig enkle og enkle å forstå. De representerer vanligvis en kjærlighet til reiser eller en kjærlighet til kunnskap.

Å se en hel verden lagt ut på noen fremkaller tanker om eventyr, spenning og reiser. Ideen om å være i stand til å utforske en så stor og mystisk verden gir glede for de som anser seg selv som vandrere.

Det er mye å oppdage i verden. Noen kan få denne tatoveringen til å representere deres tørst etter kunnskap. De vil forstå hvordan verden fungerer og lære alle dens hemmeligheter. Den'er et godt valg for folk som anser seg selv som nysgjerrige intellektuelle.

Globe tatovering

Globe tatovering

netluxury.com

Flytatovering Betydninger

En tatovering av et fly kan bety at en person er eventyrlysten og ønsker å utforske, siden du kan gå nesten hvor som helst i verden med fly. Himmelen er bokstavelig talt grensen i dette tilfellet og representerer en åpenhet for nye steder og opplevelser. Dette er en god tatovering å vurdere hvis du vil vise deg selv som et eventyrlig og åpent individ.

Flytatovering

Flytatovering

TattooBlend

Latitude og Longitude Tattoo Betydning

Denne designen viser et bestemt reisested som er angitt med breddegrad og lengdegrad. Det kan vise hvor du giftet deg, hvor du vokste opp, hvor du møtte din beste venn, eller stedet for enhver livshendelse som var viktig for deg. Uansett hvor du går i verden, kan du alltid ha den spesifikke plasseringen på deg som en påminnelse om det som skjedde der.

Ingen vet betydningen av dette designet bortsett fra deg (og alle du forklarer det for), så du kan få praktisk talt hvilken som helst plassering du ønsker som minner deg om noe viktig. Denne tatoveringen har en tendens til å være diskret, så det er kanskje ikke for folk som liker store og prangende.

Bredde- og lengdegradstatovering

Bredde- og lengdegradstatovering

Pinterest

Pass Stamp Stamp Tattoo Betydning

Passstempler er en fin måte å vise frem hvor du har vært! Dette er definitivt et design for verdensreisende. Hvert land har sitt eget unike passstempel, noe som gjør dette til en morsom og kreativ måte å holde oversikt over hvor du har vært. Dette er en god tatovering for et stort område med bar hud, slik at du kan fortsette å legge til den i årene som kommer.

Pass Stamp Stamp Tattoo

Pass Stamp Stamp Tattoo

Pinterest

Bli kreativ

Don'Ikke vær redd for å bli kreativ med designet ditt. Det gjør det ikke't må strengt tatt være et fly eller en globus. Det kan være hvilken som helst kombinasjon av alt du vil at det skal være. De fleste er ikke veldig kreative, og derfor er en del av tatovøren'sin jobb er å hjelpe deg med å designe noe nytt. Glem aldri at de er der for å hjelpe deg. Å gi en kunstner i oppdrag å tegne noe spesielt for deg vil koste litt mer, men pengene er absolutt verdt det for å få noe helt unikt og originalt.

Uansett hvilken tatovering du bestemmer deg for å få, sørg for at den'er noe du'har tenkt litt på det og det gjør du ikke'har ingen tvil om. Dette bør være en refleksjon av deg selv og det som gjør deg glad. Don'Ikke vær redd for å tenke utenfor boksen for å få noe som gir deg glede i årene som kommer.

avstemming

© 2017 Lindsay Langstaff

Kommentarer

Ryan fra Louisiana, USA 10. august 2017:

For en flott artikkel. Veldig kule valg for forskjellige tatoveringer. Gir meg noen ideer for når jeg begynner å gjøre store reiser. Takk for at du deler disse ideene.