Jeg elsker tatoveringer og har skrevet om emnet i flere år.

Opprinnelsen til stammetatoveringer

Mens mange stammer og folk rundt om i verden har sine egne tatoveringsstiler og betydninger, "stammetatoveringer" i moderne kultur betyr generelt tatoveringer med områder med ensfarget (vanligvis svart) og buede abstrakte former. Dette moderne "stammetatovering" stil kommer til slutt fra polynesiske kilder, inkludert maori, tahitiske og hawaiiske tradisjoner.

Stammetatoveringer figurerer i den fascinerende tatoveringshistorien, fordi tatovering som en kunstform nesten var tapt for det vanlige samfunnet til Don Ed Hardy, San Franciso -kunstneren, ble sammen med Leo Zulueta for å gjenopplive kunstformen. Tattoo Times, et blad lansert av Hardy, hadde et sterkt fokus på stammetatoveringer og ble veldig populær blant visse deler av befolkningen.

Leo Zulueta vokste opp på Hawaii og er av filippinsk avstamning. Han møtte Don Ed Hardy, som veiledet og oppmuntret Zulueta i hans ønske om å se mer tradisjonelle og "pretechnological" temaer innen tatoveringsfeltet.

Da Zulueta bodde på Hawaii, observerte han at innfødte hawaiiere i stor grad hadde forlatt urfolks tatoveringstradisjoner, og han ønsket å oppmuntre dem til å omfavne disse tradisjonene igjen.

Hardfør'Hovedrollen i prosessen var å oppmuntre Zulueta til å samle så mange bilder og tegninger av innfødte tatoveringer som han kunne. Han ville gå til offentlige biblioteker og kopiere alt han kunne finne på stammetatoveringer.

På den tiden (1977) begynte Hardy å tatovere Zulueta, og i 1981 endte Zulueta opp med å tatovere punkbarn som bodde i Sør -California. Kravene deres til unike stiler presset ham videre mot stammetatoveringer som hovedfokus.

Nok av stammetatoveringshistorie – la'Se på den unike kunsten med stammetatoveringer, som raskt har beveget seg mot en veldig distinkt stil, som folk umiddelbart kjenner igjen, selv om de ikke'vet ikke hva det er'heter.

Misforståelse av stammetatoveringer

Noen tatoverere anser enkle stammetatoveringer litt under dem bare fordi de er enkle. Enkle tatoveringer støter deres kunstneriske følsomhet fordi de'er ikke nok av en utfordring; de don't ønsker å ligne amatørartister for sine jevnaldrende.

Jeg'Jeg snakker om enkle stammetatoveringer når jeg nevner dette, ikke det mer komplekse. Sannheten er at selv enkle stammetatoveringer i virkeligheten er vanskelige å bruke riktig.

Fordi mye av stammotivet er svart, gjør enkeltfargen det enda viktigere å holde fargen jevn, noe som ikke alltid er lett å gjøre.

Og det'er ikke alt for kunsten heller. Å velge riktig sted å sette en tribal tatovering er også utfordrende på grunn av de flytende linjene som er inkludert i stilen. Disse linjene må flyte langs musklene for å se riktig ut. Du må kanskje gjøre litt overbevisende for å overbevise tatoveringsartister om at du vil ha en enkel tatovering.

Stammetatovering på bicep

Stammetatovering på bicep

Hvorfor stammetatoveringer er så populære i Vesten

Jeg tror grunnen der's har vært en slik gjenoppblomstring og vekst i popularitet av stammetatoveringer er lengsel etter folk å bli minnet om de'er ikke alene; de vil være en del av noe større enn seg selv – en slags stamme.

Så å sette på blekket i et stammemotiv gir en følelse av å tilhøre et fellesskap av likesinnede mennesker, selv om de ikke't alltid ha direkte fysiske forbindelser. På grunn av det vil stammetatoveringer fortsatt være et hett element i tatoveringsverdenen og vil være en av de mest populære måtene folk uttrykker seg på.

Og det'Det er bare morsomt å ha stammetatoveringer satt på kroppen din, og det'er også en stor motivator.

Hvorfor tribal tatovering vil forbli populær

Som du kan se, kan du lage et uendelig utvalg av design og blandinger med stammetatoveringer. Og der'er ganske enkelt noe om en stammetatovering, selv når det virker enkelt, som fanger øynene til de som ser, og for noen som blir tatoveret, det'er en viktig grunn til å få en.

Kommentarer

Jessyka 1. august 2009:

Takk for denne artikkelen. Først trodde jeg at de var det også "enkel." Du gjorde et godt poeng om plasseringen av disse tatoveringene. Jeg burde tenke mer på stammedesign når jeg skal velge tatoveringer. Jubel.

MakinBacon (forfatter) fra Louisville -området 29. mai 2009:

Det sverdet høres ganske kult ut Rogue. Nå er din forfedre en ganske interessant blanding.

Lady Rogue fra Cleveland Heights, Ohio 29. mai 2009:

Interessant, Bacon. Jeg har en stamtatovering som inneholder et sverd på høyre bicep. Jeg ville at det skulle være et stammetema for å hedre mine keltiske aner, så vel som alle de andre stammene i min arv (afrikansk, jødisk, indianer). Men sverdet var også slik at jeg kunne bære krigeren og konsentrere meg mindre om å VÆRE et. Takk for bildene!