Richard Hale er en tatoveringsentusiast som studerer og forsker på tatoveringssymbolikk, betydninger og historie.

The Grim Reaper er en svært symbolsk og meningsfull tatovering. I denne artikkelen vil jeg diskutere forskjellige design og betydningen bak denne mørke og dristige designen. Jeg håper at du kan finne ideer og inspirasjon for din neste tatovering.

The Grim Reaper representerer døden. Han har blitt avbildet i gammel kunst, litteratur, tatoveringer og filmer i mange år. Hans lange sorte kappe og sylskarpe ljå er nok til å sette frykt hos alle som får et glimt av ham. Han lager en unik og en hard tatovering som vil fange hvem som helst's øye. Når den er riktig utført, er den dystre tatoveringen helt fantastisk.

Legenden sier at Grim Reaper dukker opp når noen er bare øyeblikk fra døden. Det antas at han bruker sin skarpe ljå for å skille menneskesjelen fra kroppen. Deretter følger han sjelen med til sitt siste hvilested, som enten er himmel eller helvete.

Grim Reaper -tatoveringen er en gammel tatoveringsdesign som har eksistert i flere år. Det er en rekke forskjellige måter som Grim Reaper kan skildres som en tatovering:

 • De fleste skildrer Reaper i en lang svart kappe med sin berømte lange ljå.
 • Han kan vises holde sin ljå på en rekke forskjellige måter, for eksempel foran kroppen eller over skulderen.
 • På grunn av kappens lengde vises vanligvis bare visse deler av Reaper.
 • Skjeletthender ses vanligvis å holde den lange ljåen.
 • Ansiktet hans er vanligvis fremstilt som et skjelettskalle. Noen tatoveringer viser imidlertid Grim Reaper som "ansiktsløs."
 • Den's vanligvis gjort i svart eller nyanser av mørkegrå. Siden Reaper representerer døden, er den forbundet med fargen svart.
 • Med flere og flere tatoveringsartister som tester sine kreative sider, kan noen Grim Reapers bli bleket i levende farger. Disse typer tatoveringer blir faktisk mer populære og gir brukeren et design som er mindre skremmende.

Historie

The Grim Reaper er oftest assosiert med en historie fra den kristne bibelen. Han er assosiert med de fire rytterne i apokalypsen som er nevnt i Åpenbaringsboken. Den fjerde rytterne representerer døden, han rir på en blek hest og bærer en ljå. Det er ikke uvanlig å se tatoveringer som viser ham ri på en blek eller svart hest på grunn av dette.

På grunn av hans tilknytning til døden blir Grim Reaper vanligvis fremstilt negativt eller på en ond måte. Noen kulturer ser imidlertid på ham mer på en nøytral måte enn positiv eller negativ. I romersk mytologi ble samleren av sjeler faktisk fremstilt på en positiv måte som et tegn på lykke. Men i de fleste tilfeller er han assosiert med døden.

Betydninger og symbolikk

Selv om Grim Reaper vanligvis representerer "død," han kan ha en rekke betydninger. Til slutt vil din Grim Reaper -tatovering representere det du vil ha den til. Her er noen vanlige betydninger:

 • Død
 • Lykke til
 • Tapperhet
 • Mot
 • Liv
 • Skjørhet
 • Ond
 • Negativitet
 • Følelsesløs
 • Fryktløshet
 • Mørke

The Grim Reaper kan representere "sirkel av liv," viser at du forstår at liv og død skjer med oss ​​alle og er en hendelse som vi alle til slutt vil stå overfor. Han kan også representere tapperhet og mot, og viser at du ikke er redd for å dø eller møte din tro. På grunn av dette kan denne tatoveringen ofte sees på soldater.

Den'er også sett i gotisk kultur. Noen mennesker liker bare å ha voldsomt utseende blekk, enten det har symbolsk verdi eller ikke. Før du velger en endelig design, må du se så mange du kan. Designene kan inkludere hodeskaller, ravner, flammer, kjeder, virvler og mer.

Kommentarer

Brandon kearney 5. oktober 2017:

Jeg personlig har en dyster skare tatovert på skulderen min. Jeg fikk det i en mørk tid i livet mitt da mor og far hadde sparket meg ut fordi jeg hadde tatt bilen min og var i en alvorlig ulykke. Jeg fikk tatoveringen ikke som en negativ del i livet mitt, men som en ny begynnelse. Jeg fikk det for snart et år siden, og alle som ser det spør hva det betyr, så jeg forteller dem at hvis det ikke var det't for meg å komme inn i den bilulykken ville jeg ikke't være så glad som jeg ville jeg ikke't være i militæret, og jeg kan fortsatt hatet meg selv, så denne tatoveringen betyr en ny start for meg

Johnny 17. oktober 2015:

Jeg ville elske å ha denne tatoveringen, men jeg vet ikke hvordan jeg skal se jeg

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 25. mai 2014:

Takk for kommentaren Raymond. Ja jeg'm med deg. Elsker den klassiske sorte blekkhøvelen. Så en her om dagen gjort i tradisjonell svart, men med flammer i lys oransje, rødt og gult. Flammene var i bakgrunnen, store detaljer i ansiktet, sannsynligvis en av de best fargede dystre tatoveringene I'har noen gang sett. Raymond, kom gjerne innom når du får det, del det med oss. Best til deg..

raymond lopez 25. mai 2014:

Flott format på høstmaskinen. Jeg har alltid elsket hodeskaller og fargen svart. Jeg er enig og forbinder med de forskjellige måtene man kan forholde seg til høsteren. For meg er det livsstilen."fryktløs" Kommer til å få den store høstmaskinen på underarmen med bokstaver på siden som sier"la dem hate så lenge de frykter"

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 5. oktober 2012:

Ron, takk for at du stakk innom. Flott måte å påpeke det på. Så mange mennesker ser på tatoveringer på en negativ måte. Jeg prøver å lære andre at det er en kunst og mening bak mange tatoveringer. Må bare være åpen om det.

Ron Hites 28. september 2012:

Jeg har Grim Reaper på begge armene, øvre og nedre…

Jeg'm det du vil kalle a "Old Skool Biker" type…

The Reaper er en del av livsstilen…

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 28. mai 2012:

Services4all, setter pris på din tid og kommentar. Godt du synes det var interessant. Beste hilsener.

services4all fra USA 22. mai 2012:

Jeg liker de forskjellige tatoveringstypene, det er veldig interessant.

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 10. mai 2012:

Stars439, takk igjen for at du tok deg tid til å komme innom. Det blir satt stor pris på. Ha det fint.

stjerner439 fra Louisiana, Magnolia og Pelican State. 10. mai 2012:

Kul. GBY.

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 08. mars 2012:

Tbrian123, takk for at du tok deg tid til å komme. Håper du synes det var nyttig. Ha det fint.

tbrian123 fra colombo, Sri Lanka 4. mars 2012:

Bra en … Jeg vil veldig gjerne lese denne typen artikler 🙂 Stemte (Y)

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 23. februar 2012:

*Acaetnna, det er alltid en glede å ha deg innom. Jeg setter oppriktig pris på tiden din og takk for at du leser.

*Alastar, takk igjen for at du var innom en venn. Dette er et design som jeg nesten fikk en gang. Jeg gjør n't vet hvorfor, men jeg er trukket inn i høstdesignen. Jeg synes bare det er kult. Hva kan jeg si.

Alastar Packer fra North Carolina 22. februar 2012:

Å min lyrikk, disse er onde. Kunstnerskapet'er fantastisk og kanskje jeg'm bare en gammel fuddy-duddy men kan't se å gå gjennom livet med en av disse permanent blekket på. God info om dem skjønt.

acaetnna fra Guildford 22. februar 2012:

Flott informasjon som alltid!!

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 22. februar 2012:

*Bri, takk for at du tok deg tid til å komme og for de hyggelige ordene dine. Håper du likte denne artikkelen.

*AE, alltid flott å høre fra deg. Jeg føler det samme. Det er bare noe med det designet som er kult for meg.

*Kash, det er flott å høre fra deg. Jeg setter pris på at du tok deg tid til å komme innom og takk for kommentaren og stemmen.

Thomas Silvia fra Massachusetts 22. februar 2012:

Veldig interessante og veldig kule bilder !

Stem på !!!

Ruby Jean Richert fra Sør -Illinois 21. februar 2012:

Wow, den med fossen og mange skjelettflater er spennende. Takke's for deling…

bri36 21. februar 2012:

Fortsett det gode arbeidet")

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 21. februar 2012:

*Bri36, alltid hyggelig å høre fra deg. Jeg tilbrakte tid i Casa Grande og hadde sjansen til å ta noen show noen ganger. Jeg setter pris på din tid, kommentar og stemmer venn. Ser deg snart.

*Seeker7, alltid flott at du kommer av venn. Jeg kom akkurat igjennom å lese en annen paranormal artikkel av deg, "Spøkelsesaktige kvinner". Fantastisk jobb må jeg si. Samme her, jeg kan se det representere livet, ikke så mye som døden. Jeg synes designet er kult synes jeg. Ta vare og ta deg senere.

Helen Murphy Howell fra Fife, Skottland 21. februar 2012:

Wow! Ikke bare fascinerende informasjon, men kunstverket er fantastisk!

Jeg gjør n'tror ikke jeg'hadde lyst på å ha Grim Reaper flirende til meg hele dagen – og spesielt om natten! Men tiltrekningen for denne typen tatoveringer er åpenbar. Jeg var også interessert i de forskjellige betydningene også'er veldig nytt for meg. Jeg hadde alltid nettopp assosiert den dystre høster med den vanlige liv-død-livssyklusen.

Flott hub + stemte opp fantastisk!

bri36 21. februar 2012:

kule ting her, tekstforfatteren liker bildene. Her om dagen i Phoenix var det et tatoveringsprogram, og jeg husket at du er tatoveringsnavnet, så takk for et kult nav") Ja jeg stemte^

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 21. februar 2012:

*Sigøyner, alltid flott å høre fra deg dukken. Det får deg til å lure på don't det. Jeg liker dem. Jeg har alltid vært interessert i designet i stedet for meningen. Jeg ville ikke'ikke noe imot å ha en av disse tatoveringene helt sikkert.

*Frank, vel, jeg vil tro at dette var meningen bak tatoveringen. Jeg gjør n't vet hva Grim Reaper ville gjort der personlig. Bruker sannsynligvis mer tid med forsiden nedover hva som helst 🙂 Kan selvfølgelig være feil. Noen mennesker går helt ut. Man ville bli overrasket over hvor noen velger å la seg tatovere.

Frank Atanacio fra Shelton 21. februar 2012:

jævla tekstforfatteren .. du vet at jeg var på en strippeklubb i nærheten av NYC, og vi så en danser med en tatovering på venstre rumpe på kinden .. fikk meg til å lure på .. slo det og dø..riktig? LOL de er ganske skumle .. men bare du kan forklare bryte ned og erte tatoveringer takk for at du deler 🙂 Frank

Sigøyneren Rose Lee fra Daytona Beach, Florida 21. februar 2012:

Som skrekkfilmfan stemte jeg opp. Er disse menneskene med etternavnet Dracula eller Frankenstein ??? lol Ville tatoveringer og en flott jobb som vanlig.