Jeg elsker tatoveringer og har skrevet om emnet i flere år.

Gotiske vingetatoveringer

For de som er dristige nok til å gjøre det, er vingetatoveringer en måte å fange oppmerksomhet med det som vanligvis, men ikke alltid, er en tatovering på ryggen som dekker minst den øvre halvdelen av ryggen og, i noen tilfeller, nesten hele ryggen.

Gotiske vingetatoveringer er forskjellige fra konvensjonelle vingetatoveringer. Mesteparten av tiden vant de't forsøke å realistisk skildre en vinge (f.eks. med fjær), men heller tolke hva individet og kunstneren anser som et gotisk uttrykk for en vinge, for eksempel skjelettvinger, flaggermusvinger, vinger med høye skuldre og meget spisse vinger.

Et annet element i mange design er å få dem til å se ut som om de er'festes rett inn i ryggen, som om tatoveringsdesignet er et veldig personlig uttrykk for hvem en person er og hva de prøver å formidle.

Design

Personlig har jeg funnet ut at svært få gotiske vingetatoveringer ser like ut. Likhetene deres er vanligvis bare tillegg.

Det er så mange ting du kan gjøre for å designe en vinge annerledes, at selv med noen av de samme egenskapene er det lite i veien for å ligne hverandre tett.

For meg, det's styrke, ettersom ikke mange mennesker vil ha en tatovering av den størrelsen, bare for å se den på ryggen til noen andre i mengden, og devaluere særegenheten og formålet med beslutningen om å ha den typen blekk på kroppen din.

Gotisk vingetatovering på halsen

Fordi de fleste av oss tenker på vinger som festet på baksiden – lik de av engler, demoner eller mytiske skapninger vi forestiller oss eller leser om – er de aller fleste vingetatoveringer blekket på baksiden.

Her er et unntak jeg trodde du kunne like, med vingene blekket på nakken.

Selv om den flyr i møte med det vi tenker på med vinger, er den interessant, og de høye skuldrene på vingene ser fine ut når de taper ned til de spisse endene.

Vingetatovering på nakken

Vingetatovering på nakken

Rød-og-svart gotisk vingetatovering

Som med plasseringen er fargen på de fleste gotiske vingetatoveringer ganske lik. Den består nesten alltid av mørkere grå eller svarte, så denne med den røde og svarte fargen skiller seg ut. Vingedesignet er fantastisk for det det skal være, og de mørke venene på vingene som kulminerer med punktene, ser flotte ut. Det røde mellom vingevene er også veldig godt utført.

Rød-og-svarte vinger

Rød-og-svarte vinger

Tatovering på baksiden av sangeren Anastacia

Sanger og underholder Anastacia har et flott sett med vinger på ryggen, med en liten kombinasjon av gotisk stil og realisme som vist av fjær i vingene. Vingedesignet, ellers, er veldig uvanlig, og min favorittdel er midt i midten der vingene møtes. Hvis du ser nøye ut, ser det ut til å ha et snev av stamme i den delen av designet. Interessant vingetatovering.

Anastacias vingetatovering

Anastacia's vingetatovering

stilbistro

Makulert gotisk vingetatoveringsdesign

Noen ganger kalles design som ligner dette "makulert" tatoveringer. I dette tilfellet er det et sett med vinger som er makulert. Disse punktbeinene som kommer ut av vingene antyder også at de er demonvinger.

Den'er ikke det jeg ville valgt, men for hva det er, det ser veldig bra ut, og designet er veldig detaljert og en fin blanding av skygge og lys på huden.

Makulert, skjelettfløyetatovering

Makulert, skjelettvingetatovering

Gothic Demon Wings Tattoo

Her har vi det som kan betraktes som en annen demon wing tatovering. Disse benete punktene er den mest åpenbare delen av designet som identifiserer det som sådan, selv om vingene i seg selv tydeligvis ikke er noe vi vil betrakte som en del av et vennlig vesen assosiert med lyset. Måten de ser ut til å være festet på baksiden ser urovekkende autentisk ut.

Flaggermuslignende vingetatovering

Flaggermuslignende vingetatovering

Gothic Skeleton Wings Tattoo

Vi ser en annen helt annen stil nedenfor, denne gangen uten at huden dekker skjelettrester av vingene som ser ut til å stikke ut av ryggen.

For meg er stedet der vingene ser ut til å feste på baksiden enda mer realistisk enn paret ovenfor.

Jeg liker hvordan det gir deg en følelse av å se under panseret på en gotisk vinge, og det'Det er ganske kult å se de utvidede punktene og den generelle følelsen av hva'holder disse vingene sammen. Ganske dristig tatoveringsdesign.

Gothic Skeleton Wings Tattoo

Gothic Skeleton Wings Tattoo

Som nevnt ovenfor er det noen veldig like egenskaper som deles av mange gotiske vingedesign, men det gjør det ikke't hindre dem fra å være helt forskjellige i hvordan de ser ut og vises på baksiden og/eller huden.

Hvis du vil bli lagt merke til og bruke tatoveringen din til å starte samtaler og knytte sosiale forbindelser, er gotiske vingetatoveringer definitivt et design som ville fungere.

Kommentarer

Philip Cooper fra Olney 19. februar 2012:

Enorme tatoveringer … de ser virkelig kunstneriske ut. Selv om jeg selv aldri ville bære en.