Richard Hale er en tatoveringsentusiast som studerer og forsker på tatoveringssymbolikk, betydninger og historie.

En intrikat geishatatovering.

En intrikat geishatatovering.

Geisha -tatoveringen

En unik tatovering som du synes er interessant er geishaen. Selv om det ikke er et vanlig design, er det populært, spesielt innen den japanske kulturen. Slitt av både menn og kvinner, disse er vanligvis veldig detaljerte og vanligvis utført i en større størrelse.

I denne artikkelen vil vi diskutere de forskjellige stiler og betydninger av geisha -tatoveringen. Du'Jeg finner også mange flotte bilder som kan inspirere og hjelpe deg med å tilpasse ditt eget design.

Hva er en Geisha?

En bokstavelig oversettelse ville være "kunstner," "utøvende kunstner," eller "håndverker." Geisha (alias geiko eller geigi) er tradisjonelle japanske kvinnelige underholdere/vertinner med raffinerte talenter innen klassisk musikk, sang, dans og samtale. De kan også være dyktige i poesi, spill, kunst og kalligrafi, som de hovedsakelig bruker til å underholde menn. Geishaene steg som Japan's tradisjonelle kurtisankultur (1600–1868) gikk ned. Tradisjonen har eksistert siden 1700 -tallet og fortsetter i dag.

Disse kvinnene er profesjonelt utdannet, og profesjonelle er de. Noen forveksler dem med prostituerte, men sex var aldri fokus for jobben. De ville synge, danse, spille musikk, vise med eller rikelig med kunnskap om japansk historie eller politikk. Evnen til å skape et avslappet miljø og tilby konstant underholdning er deres spesialitet. Disse ferdighetene spiller en spesiell rolle ved teseremonier og andre kulturelle arrangementer.

De første geishaene var menn, og den første kvinnen som hevdet tittelen for seg selv var en prostituert i 1751. Etter hvert som de ble populære i slutten av 1700 -årene, sluttet mange å underholde med seksuelle tjenester og fokuserte i stedet på andre talenter. En maiko er en lærling, og taikomochi er mannlige geisha.

Biceps geisha tatovering.

Biceps geisha tatovering.

Nils von Barth

Geisha -symbolikk

Når det gjelder kreativ fargerik kroppskunst i menneskelig form, kan svært få tatoveringer sammenligne seg med geishaen. Et symbol på skjønnhet og mystikk, pakket inn i en levende fargerik kimono, hun er slank og har hvit sminke og svart parykk eller forlengelser.

Geisha representerer feminin kraft, intriger og mystikk. Hun er så spesialisert og raffinert at hun er noe skjult for det meste av samfunnet: For de fleste forblir hun unnvikende, uberørt og uoppnåelig. Det sies at hun representerer drømmer, ambisjoner, ambisjoner og begjær. Hun blir også referert til som en "fantasi."

Hun's assosiert med fargen rød, en representasjon av fruktbarhet. Kimonoen hennes er i lyse, levende farger. I malerier, kunst og tatoveringer er hun ofte assosiert med kirsebærblomster, som representerer livets skjørhet, skjønnhet og forbigåelse. De er vanligvis portrettert på kimonoen hennes, eller på grener i bakgrunnen.

Kalv geisha tatovering.

Kalv geisha tatovering.

Geisha Tattoo Design

Som en tatovering bæres geisha av menn og kvinner. Det anses å være et symbol på den japanske kulturen og i vestlige kulturer er det et symbol på eksotisk nåde og guddommelig skjønnhet. Det er vanligvis veldig fargerikt og veldig intrikat designet. For å fange den sanne skjønnheten din trenger du virkelig en talentfull artist, så sørg for å gjøre undersøkelser og be om å få se artisten's portefølje.

Det er en rekke tradisjonelle elementer knyttet til geisha som kan inkorporeres:

 • Japansk samurai.
 • Kirsebær og kirsebærblomster.
 • Vifter og paraplyer.
 • Fersken er også symbolsk for Japan og geishaen.
 • Noen inkluderer skapninger fra mytologi, for eksempel dragen og tigeren.
 • Du kan også inkludere japansk skrift (kanji).

Sørg for at du ser på mange eksempler, så du'har en ide om hva som kan gjøres.

Et notat om skala og plassering: For å kunne fange hele detaljene trenger du sannsynligvis en stor tatovering. Du vil kanskje vurdere dette før du velger dette designet. Både menn og kvinner velger oftest plassering på skuldre, armer eller rygg.

Geisha Betydninger og tolkninger

Nedenfor finner du noen av betydningene av denne vakre designen:

 • Skjønnhet
 • Kunst
 • Talent
 • Forfining
 • Eleganse
 • Mysterium
 • Unikhet
 • Seksualitet
 • Drømmer
 • Aspirasjoner
 • Ferdighet
 • Ønske
 • Lidenskap
 • Fantasi
 • Eksotisme
 • Nåde
 • Kvinnelighet
 • Intrige
 • Fantasi
 • Kontroll

Geisha representerer feminin kraft og mystikk. Noen får den til å representere sin kultur, mens andre kan velge den av personlige årsaker.

“Hun maler ansiktet for å skjule ansiktet. Øynene hennes er dypt vann. Det er ikke for Geisha å ville. Det er ikke for geisha å føle. Geisha er en kunstner av den flytende verden. Hun danser, hun synger. Hun underholder deg, hva du vil. Resten er skygger, resten er hemmelig. ”

– Arthur Golden, Memoirs of a Geisha

Tatoverte Geisha!

Tatoverte Geisha!

Shannon Archuleta

Kommentarer

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 2. desember 2013:

Georgia, takk for kommentaren. At'er en meningsfull tatovering helt sikkert.

Georgie 2. desember 2013:

Etter å ha lest dette, tok jeg to uker på å forske mer, og jeg fikk en geishatatovering på armen fordi livshistoriene våre kolliderer sammen

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 9. februar 2012:

*Donna, tusen takk for at du tok deg tid til å sjekke det. Beste hilsener.

*HBN, takk igjen for at du var innom. Kunstverket til disse tatoveringene er ekstremt dyp. Godt at du likte historien bak dem. Ha det fint.

*Alocsin, alltid flott å høre fra min venn i LA Takk for at du kom innom.

*Sigøyner, alltid godt at du kommer innom. Interessant spørsmål. Lol, jeg må komme tilbake til deg om det.

*AE, alltid en glede. Takk igjen. Geisha er sann kunst forstørret. De gjorde det virkelig bra.

*Frank, flott å høre fra deg. Jeg er alltid takknemlig. Best til deg.

*MS, takk for at du tok deg tid til å kommentere. Jeg setter stor pris på det.

Lissette fra Sentral -Florida 9. februar 2012:

Jeg elsker bildene. Bildene er vakre. Takk skal du ha…

Frank Atanacio fra Shelton 9. februar 2012:

Disse er veldig fine tekstforfatteren .. opp og fantastisk som vanlig 🙂 Frank

Ruby Jean Richert fra Sør -Illinois 08. februar 2012:

Vakker, så intrikate detaljer. Artisten er veldig flink til å fange ansiktsuttrykket så godt..Takk igjen…

Sigøyneren Rose Lee fra Daytona Beach, Florida 08. februar 2012:

Stemte og fantastisk! Det er noen store og fargerike tatoveringer. Det får deg til å spørre Og hvem er din favoritt Geisha?

Aurelio Locsin fra Orange County, CA, 7. februar 2012:

Jeg gjør n'vet ikke at jeg'har noen gang sett denne typen tatoveringer, noe som er for ille fordi det'er ganske nydelig. Stemmer dette opp og vakkert.

Gail Sobotkin fra South Carolina 7. februar 2012:

Noen av disse Geisha -designene er så utsøkt detaljerte og fargerike at de ser ut som ekte kunstverk.

Jeg gjorde ikke'skjøn hvor ærverdig, intelligent og underholdende Geisha var og syntes din kulturelle beskrivelse av de symbolske betydningene var veldig interessant.

Stemte på, nyttig, fantastisk, vakkert og interessant.

Donna Cosmato fra USA 7. februar 2012:

Vakker, bærbar kunst! Festet og allerede repinnet på Pinterest 🙂