Jeg'har tenkt på å få tatoveret en virvlende sverm av bier rundt venstre albue for å feire min 40 -årsdag.

Få noen ideer til en tatovering med bi-tema med dette designgalleriet.

Få noen ideer til en tatovering med bi-tema med dette designgalleriet.

"Buzz, buzz, buzz, buzz, honningbi, honningbi… " Jeg elsker bier, og jeg elsker tatoveringer, så da jeg hørte mannen min krone denne sangen til en av jentene våre her om dagen, fikk det meg til å tenke at det var på høy tid at jeg tok en bietatovering.

Faktisk, i stedet for bare å få en, jeg'har tenkt på å få tatoveret en virvel sverm av bier rundt venstre albue for å feire min 40 -årsdag. De ville passe perfekt inn i underarmen min full av sommerfugler, og kanskje jeg'Jeg blir til og med modig og får tatoveret spissen av albuen min med en nydelig blomst for at de skal surre rundt. (At's rett, til tross for den grusomme smerten ved å ha tatoveret albuen din, jeg'Jeg vurderer å få den andre gjort. Hva kan jeg si? Jeg antar at jeg er frosser for straff.)

Så jeg tenkte at jeg kunne dele funnene mine her for å hjelpe andre i jakten på den perfekte bietatoveringen. Gjør deg klar, for jeg tror noen av disse ideene er biene' knær. (Jeg døde for å finne et sted å skrive det.)

8 Bee-autiful designideer

 1. Realistiske bietatoveringer
 2. Små, søte bi -design
 3. Tegneserie bier
 4. Sinte bier eller veps
 5. Bi og blomsterdesign
 6. Bier med andre insekter
 7. Honeycomb eller Hive Tattoos
 8. Utsmykket Bee Design

En realistisk tatovering av en enkelt bi.

En realistisk tatovering av en enkelt bi.

En bi med

En bi med "MEG" trykt på den.

Thundermama

Biesymbolikk

Det er mange betydninger knyttet til den ydmyke humlen, som du kan velge å tilordne tatoveringen din.

 • For eksempel trodde noen tidlige sivilisasjoner at honningbier var himmelsk sendt fordi de alltid kunne finne veien hjem. Som et resultat kom bien for å representere sjelen, og det ble derfor ansett som uflaks å drepe en bie.
 • Andre ser på biet som et symbol på fruktbarhet og seksualitet. Mange kristne har adoptert biet som et symbol på håp, med fokus på den sosiale orden, renslighet og arbeidsetikk for den lille bien.
 • Bier har også blitt assosiert med familie, kongelige og krigføring: Elveblest ble faktisk brukt som et våpen av de gamle mayaene. Hvem visste at det var så mye mening pakket i en så liten, summende skapning?

Selvfølgelig kan du tilordne din egen mening til din flotte bietatovering og kanskje til og med inkorporere et ord i designet.

En levende bi.

En levende bi.

1. Realistiske bietatoveringer

Mange av mine tatoveringer var inspirert av naturen – som sommerfugler, trær, blader og røtter – så en sverm av bier ville passe perfekt inn. For meg representerer en bi hardt arbeid og gode ting som kommer. Jeg elsker tanken på at en gruppe skapninger jobber sammen for å skape noe deilig og livsopprettholdende. Honningbien spiller en viktig rolle i jordens økologi. Hvis de ikke gjorde det't pollinere mange av våre planter og blomster, ville vi ha matmangel på hendene. (Og jeg'Jeg er stolt over å si at jeg lærte dette ved å se Bee Movie med jentene mine.)

Størrelse: Biene er små

Dilemmaet med å gå med en realistisk design er størrelse. Hvis du går i størrelse, er de ikke veldig store, og gir lite rom for detaljer. Og som enhver artist som er verdt sitt salt vil fortelle deg, tvinger mange designdetaljer til et lite rom en dårlig tatovering som vil blø og ikke eldes godt.

Så hvis hjertet ditt's satt på realisme, og du vil vise hvert lille fuzzy-wuzzy bee benhår, du'd bedre å øke størrelsen.

En flygende bie på hoften.

En flygende bie på hoften.

2. Tiny, Cute Bee Designs

Jeg elsker bare en liten tatovering, og en søt liten bie lager det perfekte lille tatoveringsdesignet. Selvfølgelig, jo enklere design, jo bedre. Du kan velge en enkel bi på et diskret sted eller gå med en rekke søte bietatoveringer og ha din egen lille sverm, slik jeg har tenkt å gjøre.

Tilsetningen av visp og streker kan legge til en illusjon av bevegelse og forbedre designet sterkt. Hvorfor ikke velge en buet del av kroppen din og gå for en virvel eller et hjerte?

En tegneseriebi.

En tegneseriebi.

3. Tegneserie bier

Føler du deg litt frekk? Så hvorfor ikke velge et design som gjenspeiler den holdningen. Hva med en dronningbi for din indre diva eller en ekstra stor stinger for å sende en melding om at du'er det ikke å bli rotet med? Hva med en super smiley honningbi som sier at du er søt og nydelig? La fantasien løpe løpsk, overdriv funksjonene du liker best, forsterk fargen og ha det gøy.

Sine bier eller veps er et annet alternativ.

Sine bier eller veps er et annet alternativ.

4. Sine bier eller veps

Vil du ha noe mer edgier, med mer holdning? Så hvorfor ikke gå for en sverm drapebier eller en sint veps? I min søken kom jeg på tvers av mange sinte tatoveringer, som overrasket meg da jeg gjorde det't tenk på dem som sinte eller aggressive på noen måte. (Husk, hvis du spurte meg rett etter jeg'Hvis jeg ble stukket, kan jeg føle meg annerledes.)

Jeg kan se hvordan en tatovering som denne kan virke litt mer mannlig enn en lubben liten honningbi. Så hvis holdningen er det du sikter til, slå på en ekstra stor stinger og vis folk at du mener business.

Sammenkobling av bier med blomster gir et nydelig design.

Sammenkobling av bier med blomster gir et nydelig design.

5. Bi og blomsterdesign

Å legge til en blomst eller en hel bukett kan legge skjønnhet og farge til stykket ditt. Blomster og bier passer perfekt. Vurder å velge en blomst med kontrastfarger for å komplimentere den pulserende gule bien din. Gjør litt forskning for å legge realisme til kunsten din ved å plukke en blomst som bier faktisk tiltrekkes av, som en solsikke eller en valmue. Du bør også spørre deg selv om du vil at elementene i tatoveringen skal skalere og hva som er fokuspunktet (bien eller blomsten)? For å få detaljene du kanskje leter etter, må du kanskje leke med proporsjoner litt.

I denne tatoveringen er bier sammenkoblet med sommerfugler og øyenstikkere.

I denne tatoveringen er bier sammenkoblet med sommerfugler og øyenstikkere.

6. Bier med andre insekter

Insekter er fantastiske og vakre. Moder natur har laget miniatyrkunstverk i hver enkelt av dem, og de er et flott emne for tatoveringer. Så hvorfor ikke gjenskape et blomsterfelt og legge til noen venner til humlen din, som sommerfugler, marihøner og øyenstikkere?

En ganske blå bie og bikube.

En ganske blå bie og bikube.

7. Honeycomb eller Hive Tattoos

Noen av de kuleste bietatoveringene jeg'har sett ha innarbeidet honningkake i designet, som om innsiden av personen faktisk er en bikube, som pulserer av aktivitet. Selv om dette kan virke skummelt for noen, kan det ikke nektes for at effekten er ganske dramatisk.

Hvis elementet i hjemmet og familien er aspektene du prøver å understreke, sender meldingen høyt og tydelig ved å legge til en bikube til designen din. Sørg for at du har valgt et sted på kroppen din som gir nok plass til å vise frem arbeidet. Hvorfor ikke ta det et skritt videre og inkludere en gren for bikuben din å svinge fra?

En utsmykket, abstrakt bi -design.

En utsmykket, abstrakt bi -design.

boostinspiration.com

8. Utsmykket Bee Design

Seriøst, er det ikke en av de mest fantastiske tatoveringene du noen gang har sett? Nydelig, strålende, unikt. Aldri på en million år hadde jeg trodd å innlemme et intrikat design med en bie, og likevel er resultatene fantastiske. Tydeligvis må du forplikte deg til en ganske stor tatovering for å få det av, men ville ikke'Er det verdt det å ha noe så vakkert som dette på armen? En rekke andre elementer kan blandes inn i denne designen, inkludert keltisk, stamme eller til og med biomedisinsk.

Nok en realistisk bie.

Nok en realistisk bie.

Tony Alter

Bie glad!

Tatoveringer er en fantastisk måte å uttrykke deg gjennom kunst, så velg et design som virkelig snakker til hvem du er og hva du bryr deg om. Og med sin mangfoldige symbolikk og mange designalternativer kan en bietatovering bare være det perfekte valget for deg. Det er absolutt for meg.

Følg med når 40 -årsdagen min nærmer seg. Jeg planlegger å legge ut et bilde av min egen flotte sverm av bier som vil minne om "Bie glad." Takk for at du leste og glad blekk!

Kommentarer

Jill Antalek 14. april 2019:

Hva betyr en liten bitte marihøne?

Ana Maria Orantes fra Miami Florida 20. februar 2016:

Jeg liker huben din. Det er vakkert. Jeg lærte så mye om betydningen av biene. Jeg visste ikke at tatoveringer krevde tid og planlegging. Du gjorde en utmerket jobb frøken torden mamma.

Catherine Taylor (forfatter) fra Canada 28. august 2014:

Skulle ønske jeg kunne ta æren, men de er ikke mitt arbeid, bare vis dem frem her. Takk for at du leser.

KristinaMPitts 28. august 2014:

Du'er en fantastisk artist!!

Sienna Finder fra Arizona 28. april 2014:

Jeg likte denne artikkelen veldig godt! Jeg vil virkelig ha en bietatovering også, og har hatt det ganske lenge! Jeg var glad for å finne dette!

Catherine Taylor (forfatter) fra Canada 09. februar 2014:

Sett pris på hyggelige kommentarer og kjærlighet til kunst, selv i tatoveringsform. Takk for at du leste.

Shyron E Shenko fra Texas 09. februar 2014:

Thundermama, disse er søte, jeg er ikke glad i tatoveringer, men som kunst går de er vakre, spesielt den med Dogwood -blomstene, som jeg elsker. Likte navet.

Catherine Taylor (forfatter) fra Canada 14. april 2013:

Takk Sharkey11! Jeg er enig, jeg elsker den utsmykkede bien også og har faktisk lekt med tanken på å få noe slikt. Til slutt skjønt jeg bestemt meg med noen små bier. Godt at du likte navet.

Jayme Kinsey fra Oklahoma 13. april 2013:

Herlig! Den utsmykkede bietatoveringen er bare fantastisk! Jeg ville ikke'har ikke noe imot å ha en bietatovering. For meg er bier veldig mystiske og kloke. I tillegg er de flittige. Jeg ville nok valgt noe som den stiliserte hoftetatoveringen for bien min.

Flott knutepunkt! Likte virkelig å beundre bildene!

Catherine Taylor (forfatter) fra Canada 1. mars 2013:

Takk for at du stakk innom Eddy, du'du har rett du vil våkne opp en dag og vite at det's tid. At'er ganske sånn det skjedde for meg. Best å ikke rusher tvinge disse tingene.

Eiddwen fra Wales 1. mars 2013:

Jeg har lovet meg selv en tatovering så lenge jeg kan huske, men som alltid klarer jeg det ikke.

En dag vil jeg si "Akkurat i dag er det det!!!".

Jeg elsket ideene dine her.

Jeg skal gi deg beskjed når jeg har gjort mitt, og du kan bare inspirere meg.

Ha en flott dag.

Eddy.

Catherine Taylor (forfatter) fra Canada 28. februar 2013:

Du'Jeg har rett, det ser ut som en veps, og jeg er ikke så fan av dem heller. Takk for lykkeønskningene på svermen min!

Kim Kennedy fra Storbritannia 28. februar 2013:

Jeg elsker bier også, selv om den sinte tatoveringen minner meg mer om en veps …. helt forskjellige følelser overfor veps! En av vennene mine har en dinky bee på håndleddet, som kan være skjult av klokken hennes på jobben. Interessant knutepunkt, og jeg håper svermen din fungerer bra.

Catherine Taylor (forfatter) fra Canada 28. februar 2013:

Kidscraft, takk for at du leser og nyter tatoveringens kunstnerskap, selv om det ikke er noe for deg. jeg kan't garantere dette, ettersom jeg aldri har gått gjennom fødsel, blir mine tre jenter adoptert, men jeg mistenker at fødsel ville være mer smertefullt enn å få en tatovering. Imidlertid får du en fantastisk baby ut av avtalen. LOL, takk igjen for at du var innom.

barnelag fra Ottawa, Canada 28. februar 2013:

Jeg kan sette pris på kunsten å tatovere; de kan gjøre vakre kunstverk, men jeg vet det'er ikke for meg! Jeg tror jeg foretrekker å føde enn bare tanken på å bli tatovert 🙂

Lykke til med prosjektet …. og gratulerer med dagen!

Catherine Taylor (forfatter) fra Canada 28. februar 2013:

bb, tusen takk for at du alltid var en av de første som leste og kommenterte hubene mine. En mer støttende hubber jeg ikke kunne be om. Og jeg mistenker at alle mine tatoveringshubber til slutt kan slite deg. Hva med en liten marihøne?

Bill Holland fra Olympia, WA 28. februar 2013:

De er søte, og på riktig person ville se kult ut … men jeg er't den rette personen. LOL God jobb med å forklare og bildene er flotte. Jeg håper du har det bra min venn!

Catherine Taylor (forfatter) fra Canada 28. februar 2013:

Tusen takk for at du leser h.o. Jeg er enig, det er utrolig hvor talentfulle disse artistene er. Takk for bursdagshilsenene.

Hawaiian Odysseus fra staten Sørøst -Washington 28. februar 2013:

Dette var ganske interessant, Thundermama, og jeg'Jeg er ærefrykt for de talentfulle tatoveringskunstnerne hvis arbeider pryder navet ditt. De beste ønsker for både 40 -årsdagen og tatoveringsprosjektet til ære for det.

Aloha!

Joe